Jag Är En Inspirationskälla

Hehe vad roligt att man kan påverka folk, alltså människor som man känner eller rättare sagt kände och vet hur de brukar uttrycka sej och sedan läser man något som inte alls verkar vara skrivet av dom och dessutom har de börjat använda precis varannat ord som man själv brukar skriva i sina inlägg. Det märker man när man går tillbaka till deras gamla inlägg och ser att inte ett enda av dessa ord blivit använda tidigare. Men anyways är ju bara fab att vara en sån inspirationskälla haha!

Sitter ute igen, inte lika trevligt väder idag men man tackar aldrig nej till frisk luft. Igår vart det att åka iväg och storhandla med H under tiden L satt barnvakt åt C. Shit, vad den ungen måste älska henne. Hon behöver bara titta på honom och han skrattar hur mycket som helst. När hon håller på och gör massa knasiga ljud och miner så håller han på att bryta ihop känns det som.

Snart fredag med och det betyder massa underbara människor hemma hos mej och massa catching up. Därefter så blir det utgång för alla och Sahara Hotnights. L har lovat att ta hand om min telefon för annars kommer jag säkert ringa mami var och varannan minut för att kolla hur det är med C.

Kommentarer
Postat av: lissa

I'm soooo älskbar;) förresten ska hålla koll på dig med på fredag:P

2009-04-29 @ 20:50:11
Postat av: Mimma

Lissa: Do so, för har inte druckit vin på evigheter så kommer för tusan klunka i mej =) ja, han älskar dej massa massa =)

2009-04-30 @ 14:10:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0