All For Now

Härligt väder och minst lika härlig helg. Väntar på mamma och pappa för vi ska passa på att grilla när det är så fint väder. Sedan kanske det blir en date med L och M, fast njuter redan nu av Ls sällskap. Kan man ha det bättre? Noway. Igår så satt vi hos M och M och umgicks med massa folk. Vad skönt det är att umgås med folk, vuxet folk. Inget skitsnack om någon. Folk som man helt enkelt kan ha riktiga konversationer med. Pratade bland annat om finanskrisen, jobb, barn (as always). Blev även då grillat och rött vin, bra musik. C var hos farmor och dit åkte jag och H med istället för hem. Skönt att febern har gett sej men nu äter han ingenting för han har så ont i tandköttet, varken välling eller vanlig mat funkar. Han försöker inte ens stoppa något i munnen (som alla barn brukar göra) för så ont gör det.

Ikväll blir det iaf en löprunda för min del. Vem kan motstå det när det är helt underbart väder.

E draga draga, da je srece, bila bi samnom ali ti se nece.

All for now. Love!

Kommentarer
Postat av: Lissa

åååååh såna här dagar är värda guld, och gårdagens kväll hehe=)

2009-04-12 @ 14:39:45
Postat av: Linda

Stackars liten, jobbigt att ha så ont utav tänderna. Hoppas ni haft en bra påskhelg,har ju varit helt underbart vårväder! Hälsa din familj:)

2009-04-12 @ 20:21:36
URL: http://lindamagnus.blogg.se/
Postat av: Mimma

Lissa: Mmhm verkligen. Inget what so ever att klaga på ju. Väntar bara på o få inviga alla mina skor hehe =)



Linda: Ja, man kan inte göra något åt det och det är ju det värsta. De säger ju att man ska ge honom Alvedon men vill inte ge honom hur mkt som helst av det heller. Ja, helt underbart har det varit. Hoppas ni haft det jättebra med =) H hälsar

2009-04-13 @ 11:50:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0