12 Down 4 To Go

Idag hade vi dejt med E och E. Skulle ha gått på stan men med detta väder så kändes det inte så roligt så E föreslog Marieberg och klart man inte tackar nej till det. Blev massa affärer och världens godaste cheesecake samt världens äckligaste iste (nåt grönt te). Allt var frid och fröjd tills det var dags att bege sej hemåt. Då var det Cs tur att få lite uppmärksamhet kände han så han bjöd på en riktig show hela vägen fram till dörren här hemma. Han skrek och grät HELA vägen hem. Gick inte att trösta honom alls. Förstår väl med tanke på att han har 12 tänder och är endast 11 månader IDAG  och så är det 4 till tänder på gång nu men sen ska det väl vara över? Har hört att de bara ska ha 16 tänder fram till de börjar tappa de första tänderna. Detta innebär ju att hans immunförsvar inte är på topp så stackarn är även sjuk, hosta, täppt näsa osv så de senaste två nätterna har mamma och pappa inte fått sova. C vill sova mellan mej och H när han är sjuk och visst är det mysigt men vill inte att han ska bli van vid sånt är ju riktigt svårt att avvänja dom sen kan jag tänka mej. Men som sagt 12 down, 4 to go.


Kommentarer
Postat av: Emma

Foten känns bättre nu men har en fin blålila färg!

Usch, det måste göra ont att få tänder. Jag håller på att få visdomständer lite hela tiden, och det känns!

Hoppas du haft en bra dag!

2009-08-26 @ 16:59:14
URL: http://fashionbyme.blogg.se/
Postat av: Linda

Oj vad tänder han har :) 20 tänder ska man ha,fast man tappar bara 16 stycken sedan. F håller på att få sina sista 4 nu så de kommer nog senare för C med :)

2009-08-26 @ 19:04:20
URL: http://lindamagnus.blogg.se/
Postat av: L

baby baby, stackars liten. ge han en puss fårn mig=)

2009-08-26 @ 19:06:23
Postat av: MLee

Tack för idag babe! Var hur mys som helst Pussa c från oss, vi tycker så synd om honom !

2009-08-26 @ 20:54:31
URL: http://mlee.blogg.se/
Postat av: Sara

Fin blogg :)

2009-08-27 @ 20:18:41
URL: http://shechic.blogg.se/
Postat av: Mimma

Emma: hatar såna skador. skadade jämt knät när jag spelade basket förut. men bra att det är bättre =) ja, samma här och de tycker jag gör skitont så kan inte ens tänka mej hur ont han har =( detsamma !



Linda: åhh, nu blev jag lite rätt när du skrev 20. men är väl bättre att dom kommer nu än när han börjar dagis. hur var bröllopet? åhh, måste ha varit underbart =)



L: mmhm stackars liten ja =(



MLee: thanks you babe. ja, vi får ju göra om det när han mår bättre så slipper vi vara med om bilturen hem igen hehe =)



Sara: tack så mkt =)

2009-08-28 @ 10:54:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0