Squareface

Nu kanske det blir lite klädshopping för moi. En skönhet klär ju i allt som sagt. Nej, driver med er, så självgod är jag inte, som vissa andra. Men hur självgod man än är så är det ju bra att alla andra kan se någons flaws.



Squareface..den var ju ny hehe fun!

Kommentarer
Postat av: lissa

haha fatta inte mycket. menmen du får väl förklara imorgon så jag får lyssna på når roande för dagen=) cmok i laku noc moja mala barbiko!

2009-03-31 @ 23:07:51
Postat av: lissa

Du i jumpsuit måste varit något av det snyggaste jag sett min kära syster, med dina ben OMG. Syns inte att du födde en unge för sex månader. Love=)

2009-03-31 @ 23:10:09
Postat av: MLee

Åh, vad var det för något då som hon brukade göra ?

2009-04-01 @ 08:30:48
URL: http://mlee.blogg.se/
Postat av: Mimma

Lissa: Hehe nej men jag förklarar imorgon, riktigt hilarious ;) åhh fatta att mami och papi fick lyssna på den hela vägen hem från bosnien haha, stackarna. i know, skit läcker. fatta att jag har snyggare kropp än såna som hänger på gymmet hela dagarna och käkar bantningspiller med haha ;)



MLee:man har i lite margarin i en stekpanna, när det smälter så har man i 1dl mjölk och låter det koka upp. När det kokat upp så har man i en matsked mjöl, ett ägg och sedan 1dl grädde. Smakar jätte gott faktiskt men C åter upp inte ens en fjärdedel av det men men =)



2009-04-01 @ 09:36:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0