Ingen Tar Ansvar För Simons Död

Men snälla någon, erkänn att ni har gjort fel. Ni gjorde inte allt ni skulle eller kunde ha gjort. Inte nog med att stackars föräldrar har förlorat ett barn men så vägrar någon utav sjukhusen ta på sej ansvaret. Visst, kan inte tänka mej att det gör det bättre för finns nog inget som kan få en att må bättre när man har förlorat ett barn, men tanken på att de kanske lär sej av sitt misstag så att inte fler föräldrar får gå igenom samma sak. Skulle inte det vara bra? Man tycker ju att när man ändå är hos doktorn med ett sjukt barn så ska ju så många prover som möjligt tas för att utesluta just det som det skrivs så mycket om i dagsläget, svininfluensan. Är det så svårt att bara ta ett extraprov för att utesluta det? Stilla föräldrarnas oro? Är det inte lättare att lösa "problemet" på första besöket än att man ska få göra återbesök efter återbesök, om det nu är så mycket viktigare för dom att spara pengar än att rädda liv, blir inte det dyrare för dom att bara skicka hem folk i hopp om att de inte kommer tillbaka för fler prover kostar pengar.

Jag var ju iväg med C till vårdcentralen för två veckor sedan då han hade jättejobbig hosta. Han kunde knappt sova, snuvig, diarré, åt ingenting alls, konstant trött och lekte inte överhuvutaget. När vi kom dit så kollade dom hals och öron och sa att det var en dagisbacill men när jag frågade om det kunde röra sej om svininfluensan så sa läkaren att det inte var det för då skulle han ha haft jättehög feber och frossa. Men det är inte i ALLA fall som man har hög feber. Alla drabbas inte lika hårt. Vi blev iaf hemskickade med antibiotika som ska hjälpa mot vanliga dagisbaciller. Nu är ju visserligen C frisk men man blir ju ändå orolig. Tänk om det var svininfluensan? Men då skulle nog jag och H också blivit smittade. Men om det inte tar lika hårt på alla så kanske vi var det utan att veta om det då båda var snuviga, hade ont i huvudet och var lite hängiga?

Har folk inget samvete? Hade det handlat om deras (läkarna i fråga) barn så hade de ju gjort allt i sin makt för att säkerställa att det inte var något farligt.


Kommentarer
Postat av: L

I totally agree....

2009-11-04 @ 18:04:53
Postat av: MLee

jag funderar på om det inte är svinis som vi haft här hemma. Febrefrossat och ont i halsen.

Men det gick över på 3 dagarpå oss alla tre..!?

2009-11-04 @ 22:09:14
URL: http://mlee.blogg.se/
Postat av: Mimma

L: mmhm fucking sjukvärd



MLee: ja, man börjar ju fundera. i och med att de inte ens skulle testa en om man skulle få tid på vårdcentralen så vet man inte..

2009-11-06 @ 13:14:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0