I Love U

Det bästa med barn är att det är underhållning 24/7. Man skrattar som aldrig förr och man älskar som aldrig förr

I min värld så heter en cykel just CYKEL, I Cs värld heter detta HÄSTEN?! Vet inte vilka likheter han tycker att det finns däremellan för en häst kallar han också för häst.

När man frågar C vart pappa är så svarar han alltid "pappa badar". Säger man till honom att pappa jobbar så svarar han återigen med att "pappa badar". C har nog den renaste pappan i världen som morfar sa.

Tidigare hälsade C på folk genom att vinka med sin lilla hand och säga hejhej. Nu, efter att ha sett hur H gör så blir det istället att han tar upp handen men vinkar inte utan håller den helt stilla, slänger lite med huvudet och säger tjatja. Kan han ha fått det från pappa?

Vi var på 18mån kontroll i torsdags och läkaren frågar om C pratar något och vilka ord han kan. Man visste inte vart man skulle börja. Tydligen, enligt läkaren så ska de kunna OCH förstå 10 ord vid den här åldern. Kan omöjligt tänka mej att barn i den här åldern BARA kan 10 ord. C pratar nonstop och upprepar allt man säger och det gör alla de andra små busarna han brukar hänga med.






Kommentarer
Postat av: L

min lilla prins. han är ju min lycka:)

2010-04-18 @ 01:15:40
Postat av: MLee

neje, vad var det för läkare ?

min sa att det ska kunna ungefär 20 ord och veta innebörden av 100. :)

2010-04-18 @ 12:13:34
Postat av: Mimma

L: prins är han iaf =)



MLee: ingen aning hehe =) var det han sa iaf. tyckte det var konstigt för C upprepar ALLT man säger.

2010-04-19 @ 14:01:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0