Fågel I Bur


Verkligen förälskad i detta halsband.



GossipGirl

These cuties får mej att se fram emot varje söndag, vem hade trott att de skulle vara tillsammans på riktigt men även i serien så kommer det bli något sägs det och det är ju ännu mer oväntat än irl.


Jag Är Lite Småkär

Helt ärligt så är jag nog kär i Lindsay Price i Lipstick Jungle, lite småkär. Människan verkar vara genomgod och för övrigt så är hon hur söt som helst med.


Snygg Solbränna

Oj, det var tydligen någon eller några som tog åt sej av mitt inlägg nedan, om att jag är en inspirationskälla, my bad. Är väl så när man är så pass ung och inte har hunnit utveckla sitt ordförråd. Som folk säger, de är inget att bry sej om för alla ser att det enda de gör är härmas.

Anywyas, till något roligare. Satt ute och solade under tiden C sov. Förbereder mej inför imorgon för då blir det fun. Jag blir jämt så blek under vinterhalvåret, är lite skrämmande faktiskt. När vi åker utomlands är jag jämt den blekaste i gänget men när vi ska hem så är jag brunast av alla, så lätt har jag för att bli brun. Satt bara ute i en timme och ser redan resultat som tusan. Tänkte även på att sola solarium men aldrig varit min grejj. Gjort det kanske 3-4 ggr ever men syns ju så väl på folk när det är en äkta bränna eller solarium.


Ls älskling har alltid snygga bränna, inte överdriven bara snygg liksom.

The Cookie/Smoothie Monster

Mmhm sitter ute yet again och denna gång äter jag cookies, yummie. Det där med att ge upp sweets är inte riktigt min grejj men all respekt to those who can pull it of. Anyways så skulle jag berätta om thee delicious mellis jag gjorde till mej och C förut. Mixade färsk mango, färska jordgubbar och en banan och sedan blandade jag detta med vaniljyoghurt, så blev en smoothie men en som C med kunde få njuta av och tro mej det gjorde han verkligen. Så från och med nu så får han mellis made by mami istället för att jag ska hålla på att köpa massa yoggies när det i princip är samma sak och varför inte passa på när jag ändå gör det till mej själv. Men färgen var helt amazing, aldrig sett en smoothie med denna färg ju.


Syns inte på bilden men ni fattar, och ja min snygga ljusstake is behind med snygga oranga ljus!

Give Me A Pair Of Heels


Åhh med mina nya trashade leggings, ett vitt linne och ett par heels, or what the heck går bra med bara den och ett par heels !

Jag Är En Inspirationskälla

Hehe vad roligt att man kan påverka folk, alltså människor som man känner eller rättare sagt kände och vet hur de brukar uttrycka sej och sedan läser man något som inte alls verkar vara skrivet av dom och dessutom har de börjat använda precis varannat ord som man själv brukar skriva i sina inlägg. Det märker man när man går tillbaka till deras gamla inlägg och ser att inte ett enda av dessa ord blivit använda tidigare. Men anyways är ju bara fab att vara en sån inspirationskälla haha!

Sitter ute igen, inte lika trevligt väder idag men man tackar aldrig nej till frisk luft. Igår vart det att åka iväg och storhandla med H under tiden L satt barnvakt åt C. Shit, vad den ungen måste älska henne. Hon behöver bara titta på honom och han skrattar hur mycket som helst. När hon håller på och gör massa knasiga ljud och miner så håller han på att bryta ihop känns det som.

Snart fredag med och det betyder massa underbara människor hemma hos mej och massa catching up. Därefter så blir det utgång för alla och Sahara Hotnights. L har lovat att ta hand om min telefon för annars kommer jag säkert ringa mami var och varannan minut för att kolla hur det är med C.

Pretty Lovely Chic



And pretty lovely dress, det man ser av den iaf.

Fornarina+Green

Snyggt ! Fab colour.


Dearest I Knät

Åhh sitter ute med my dearest i knät, laptop menar jag för vet inte om H har lust att sitta i knät på mej. C ligger i barnvagnen, bredvid mej och sussar så sött. Lilla monstret vart sju månader i söndags och hela sju tänder rikare på det. Nu får man akta sej för han förstår inte att det gör ont när han bits. Förresten så drog han ner en av blommorna i fönstret imorse så det var bara att ta fram dammsugaren, tror dock han gjorde det med flit för han älskar när man dammsuger och försöker jaga mej när han sitter i sin gåstol. Han har även lärt sej att vinka hejdå, det ni! Vem trodde att man skulle sitta här, ute i trädgården, ha ett hus och barn när man är 23. Jaja, när C kom var jag bara 22 men face it allt blir inte som man tänkt sej men det betyder absolut inte att det blir till det sämre. Tycker att det är mycket roligare att ha barn när man är i den här åldern, min personliga åsikt, vill inte gå och dö när C är typ 20 för han kommer vara beroende av mej FOREVER! Haha tror jag. Fast när jag var yngre så ville jag aldrig ha barn. Jag skulle helt enkelt adoptera för föda var inte riktigt min grejj, SMÄRTA! Men ja, jag klarade det. ALLA klarar nog det gör bara mer eller mindre ont. Fast har man inte gjort det så tycker jag inte att man har en aning om vad alla som har gjort det fått gå igenom.

Anyways, snart ska jag iväg till min bättre hälft och spana in hennes nya väst (stunning) och baka bullar och dricka coffee and tons of it. LOVE!

Give Me Your Sexy Undies




This Love Is Unbreakable






Took my hands, touched my heart, held me close, you were always there by my side, night and day. Through it all, baby come what may.

This love is unbreakable. It's unmistakable and each time I look in your eyes I know why. This love is untouchable!

DianeVonFurstenberg

Gaaah, färg färg färg. Varje klädesplagg à la DVF är fierce, har aldrig sett så mycket färg ever.

 

Världens Bästa Sällskap

Går inte att beskriva helgen med ord så försöker inte ens men händelsrik var den iaf, grillning, Örebro med L, M och C, uteserveringar, värme, världens bästa sällskap i princip hela dagarna, LOVE! Snart är det fredag och då får jag träffa alla mina älsklingar at once, vad kan slå det? ABSOLUT NADA!

Long Ago I Lost My Soul To Some Forgotten Dream

...how was I supposed to know it wasn't what it seemed ?
And even though the last hello has left me on the floor, I don't believe in Romeos or heroes anymore.


Morgonpromenaden

Vilken underbar dag. Startade med frukost för C och sedan vår dagliga morgonpromenad, bland annat ner till the beach. Gick i en och en halv timme och sedan kom vi hem och bra tajming för C för han vaknade på en gång då så fick han mellis och jag åt frulle. Nu sitter han golvet och leker med L, tänkte att vi ska till stan strax efter tolvtiden. Man vill ju absolut inte sitta inne en dag som denna och ska vara såhär underbart väder hela helgen, lovely!

Jag Skulle Inte Tacka Nej Till Dej




You Get The Point?

Är mycket mer underhållande att titta på bilder där celebs klär sej ledigt, alltså när de trippar runt på stan och shoppar, umgås, dricker coffee. Känns som att det är då som man får se deras riktigt stil. Don't get me wrong för är absolut inget fel att titta på dom i massa outstandig dresses på galor, premiärer osv men man får se mer av deras egna stil i en avslappnad miljö, deras fritid kan vi väl kalla det. Get the point? Fast iofs så anlitar väl de flesta av dom stylister så kanske inte är deras stil iaf men roligt är det anyways när man sitter i soffan och har nattat C och det går bara skit på teven och H är inte här så man kan gosa.

   
Alexa Chung, spetskoftan, oversized kavaj med bara ben och heels, ge mej !

En Dagens


Givetvis Topshop, love the shoes !

Kate Moss

Är verkligen inget större fan av Kate Moss. Förstår inte hur folk kan tycka att hon är så fab för de flesta bilderna man ser på henne så ser hon verkligen gammal ut. Dock kan verkligen smink transform anyone, för hon är betydligt mycket finare i alla annonser som hon är med i.


Help I Need Somebody

...som hjälper mej att städa min garderob. Mina paket kom i veckan och kläderna är fierce och skorna ska vi inte ens tala om. Vet bara inte vilka som ska invigas först. Är så läckra och ännu snyggare på foten så har tagit lite pics på dom som jag kan lägga ut ikväll. L ska iaf hjälpa mej med garderoben i helgen täntke jag. Vem bättre än en fashionista like her? Ska nog inviga mitt nya blå linne med gulddetaljer när vi ska på date på stan imorgon. Anyways, har någon sett vilket fint väder? Hehe kanske svårt att inte se det men man blir så glad. Sitter utanför huset och C ligger och sover i sin barnvagn, kan det bli bättre? Nu väntar vi bara på att M ska komma så ska vi iväg på en promenad och kanske gunga lite med. L sitter här och pluggar för fullt så henne vill vi inte störa.


I Adore You

Ja, om jag hade 12 000 kr att lägga ut på ett par skor så hade det utan tvekan blivit dom här skorna.


Christian Louboutin

Fierce Amazing Fab

...kan inte beskriva så här kommer bilderna istället, har förälskat mej i den sista. Är så här man får göra när man är nere, kolla på pretty clothes.


Elizabeth and James

 
Herve Leger

Pink Stone

Ja, en sån här ska jag köpa till mej själv en vacker dag.


Mitt Busfrö

Ja, vilken kväll as always känns det som nuförtiden. Ibland blir man bara så trött på allt och alla. Man kan knappast gå ut och vara för sej själv heller i och med C och igår var det ingen bra kväll för honom heller. Somnade efter maten utan problem sen vaknade han, och då var det vrålskrik, till slut fick jag plocka upp honom för orkade inte lyssna på när han grät och dessutom så började det aldrig avta heller men jag satte mej i soffan med honom i knät och han somnade på en gång så han fick sova med mej inatt. Var det gosigaste ever, aja gör väl lite ont med för tänk er själva att få ett finger i ögot ett antal gånger och någon som slår dej på kinden x antal ggr för att kolla att du är där hehe. Dessutom försöker han ta tag i mina ögonfransar nu, aj säger jag bara. Men är tur att jag har dej mitt busfrö för du är det bästa som finns. Vet inte vad jag skulle göra utan dej. LOVE! Nu ska vi iaf ut och gå och så ska vi även gunga tänkte jag.


Sweetheart

Satt och bläddrade i Sofis Mode, kommer ju ut på tisdagar nu som alla kanske märkt, anyways så var det en bild på Ginnifer Goodwin. Aldrig tidigare lagt märke till denna människan kanske för att hon inte ställer till med skandaler och dylikt och då får man nog inte lika mycket publicitet men vilka söta outfits hon har ibland. Klänningarna, färgerna, älskar verkligen färger.


 

 (Den sista är ju MW for H&M som hon fått i förväg, jealous? YES!)

I Like It When It Rocks

Gillar verkligen när tjejer klär sig lite rockigt, som bilden nedan. TM är verkligen en rockchic men inte överdrivet rock. Finns inte många tjejer som fixar den stilen heller.


Pink

Ja, jag har en hel del kavajer, men jag har ingen rosa och det är en sån jag är sugen på just nu... med ett par heels och ett par lackleggings eller en kort, tight kjol.


Qualitytime

Åhh, sitter och tittar på The City, från första avsnittet och framåt. Har aldrig tittat på det ordentligt förut då man inte haft tid utan fått leka för fullt med C men nu är bebis världens snällaste. Inatt så sov han hela natten utan att vakna för mat, för första gången. Dessutom somnar han själv under dagen när det är dags, så vid halv två så gick jag in till köket för att fixa mellanmål till honom och när jag kommer tillbaka så ligger han nere på madrassen och sover så var bara att flytta över honom till hans säng så fick han fortsätta sova där. Vi har ÄNTLIGEN fått rutin på allt. Vaknar runt sex eller sju på morgonen och äter frukost strax innan åtta sen klär vi på oss och går ut och går i ungefär en och en halv timme. Under den tiden då har C somnat så sött i vagnen och sover i minst en timme. Sen går vi hem och leker och busar tills det är dags för lunch vid tolv och sedan vid två så somnar C igen, naptime, sover ungefär en timme nu med och sedan är det full rulle igen när han vaknat för att sedan sova igen vid sjutiden. Den här fem minuters metoden fungerar ganska så utmärkt  med folk !

Anyways, i helgen så var det fika med M och L, grillning i Dfs, qualitytime hos mami och papi, en trip till Örebro and so on. Vi lyckades även väcka L tidigt på morgonen som alltid. Är ju inte vårat fel att hon är ute och hänger gäng till sent på nätterna. Nu ska jag göra coffee till mej och det underbara sällskapet så hörs vi snart.

Detta Skulle Inte Skada Att Sätta På

foten !

Sandal Sandalette

Grillad

Sitter hemma och väntar på att L ska komma hit efter jobbet så bär det av till stan för en fika. Ska även träffa underbaringen M. C skulle ha följt med men H åkte iväg med honom till sina föräldrar. Får se hur det går med matandet. Han sov så länge i bilen så han lär inte vilja sova något innan kvällen. Men men ska sluta oroa mej för det för just nu tänker jag inte på nåt annat, barnskadad. Men man är ju bara nojjig och paranoid haha. Anyways ska dricka massa coffee då det inte blivit så mycket av det idag. Är även sugen på choklad men vilken lady är inte det. Förhoppningsvis, det vill säga om H är på bra humör så blir det en trip till M och M efter fikandet för är faktiskt sugen på att grilla.


Gotta Love The Dress

Fierce !



The Naked Truth

Ja, sitter hemma själv på en fredagkväll, inte så skojj kan jag tala om för er men inte mycket till val då jag inte vill lämna bort C hur som helst. Han sover så sött nu. Somnade direkt efter maten utan att gråta alls, precis som i onsdags. Verkar gå lite upp och ner med den här metoden men är bara inne på fjärde dagen så kan inte ge upp ännu då det fungerat i flera dagar fram till igår men funkade ju nu med.

Var hos mamma och pappa fram till nu och träffade E och S så fick C leka av sej också. Han är så glad när han är med andra barn. Förresten så bet stackarn sej själv i tån häromdagen. Barn är ju så viga så han satt upp och böjde sej fram och tyckte att tårna såg intressanta ut så började han stoppa dom i munnen (ja, barn är viga as hell) och till slut biter han för tror inte riktigt att han förstod att det var hans tår. Han började iaf gråta och jag och L försökte ta kort på det hela (nej, inte själva gråtandet utan själva bitandet) för såg sjukt roligt ut men vi hann inte. Idag sprang jag runt som en galning i vardagsrummet och jagade en humla med flugsmällaren under tiden satt C på golvet och lekte och varje gång jag försökte slå till humlan så vek sej C av skratt, var bland det roligaste jag varit med om. Ja ja, ni får läsa massa barnstuff men face it så kommer ni själva bli när ni får barn. Trodde aldrig på mamma när hon tjatade om att vi inte förstår och kommer inte göra det förrän vi själva får barn men det stämde mycket riktigt, C tar upp 99% av min tid, resten av tiden sover jag. Men kan säga att jag hellre har en sån underbaring att umgås med om dagarna som älskar mej över allt annat helt villkorslöst än att ränna runt på Statt eller andra uteställen i den här stan. Vad får jag ut av det? Var roligt när man var 18 det erkänner jag men till slut växer man upp och inser att man vill få ut något utav livet och inte supa sej full varje helg och tro att det är så coolt.

Outfit Of The Day

..om jag skulle få välja.


Kan Det Bli Värre?

...nej ! Inatt var det en jobbig natt. Var uppe och bar på C igen. Jag som tyckte att det började bli bättre men nope. Antar att om detta inte funkar så kommer det ändå bli bättre ju äldre han blir men man vet aldrig. Gick upp vid sex imorse som vanligt och sprang till kaffebryggaren för var just vad jag behövde då, COFFEE and lots of it, min räddare i nöden de senaste sju månaderna.


Jag Är Ute Efter

1. Skinnbyxor (snart)
2. Byxdress
3. Kjolar
4. Heels

..jaja, skulle kunna fortsätta men då skulle jag få hålla på hela dagen. Varför kan man aldrig nöja sej med det man redan har ?


Tack Så Mycket

...säger jag till den som kom på femminuters metoden. Tredje dagen och C somnade på mindre än en minut och igår kväll så grät han inget alls utan åt upp sin välling och somnade på en gång. Han sover sjukt mycket bättre under natten med. Har inte behövt plocka upp honom under de två nätterna som jag testade detta. Men man får jätte dåligt samvete för att man låter honom gråta. Pratade om det med både doktorn och BM och de sa att det inte är någon fara så länge barnet vet att man är där och det vet han ju för sitter ju och sjunger för honom tills han somnar. När han blir lite äldre så ska jag börja läsa för honom, eller så fort vi fått  in denna rutin. Så förhoppningsvis så kommer det inga fler inlägg om hur jobbigt det är att vara småbarnsförälder men dom säger ju att när man fått rutin på något och löst det problemet så dyker ett annat upp MEN små barn små problem, stora barn stora problem, som någon sa men kommer inte ihåg vem haha.


Flytta In Hos Mej

Var ju bara tvungen att spana lite igen. Dessa skulle få flytta in hos mej på en gång om jag hade den där miljarden !


   

Kärleken

Jag har nog hittat den, den perfekta skinnkjolen med hög midja. Den är snart min ska ni veta. Kärlek!


He Loves Me

Var iväg med bebis till BM vid nio. Var på sexmånaderskontrollen och fick även spruta. Stackarn grät som aldrig förr. Men så fort jag tog honom så slutade han gråta. Han älskar mej mest självklart, nej skojja han älskar H minst lika mycket. Även idag så la jag honom i sängen när det visade sej vara dags för en powernap. Denna gång tog det mindre än 10 minuter så sov han. Jämfört med igår då det tog en och en halv timme första gången och en halvtimme andra gången. Han sov helt underbart under natten, förutom att han vaknade vid fem imorse så då var det bara att gå upp och leka. Men då hade han ju ändå sovit i över tio timmar. Han vaknade bara och åt mat under natten och fortsatte sova. Behövde inte ta upp honom ur sängen en enda gång. Baby's on his way.

Om Jag Vann En Miljard

...för en miljon räcker inte hehe. Då skulle jag handla kläder som tusan. Man blir så glad då, oftast för stunden men vilket lyckorus. Nu tror ni att det är det enda jag tänker på, kläder och skor. Får typ skäll av H väldigt ofta angående detta men då skäller jag bara tillbaka när det kommer till hans bilar. Men jag tänker inte bara på det. Oftast så är det C i mitt huvudet, dygnet runt och då menar jag DYGNET RUNT! Speciellt om man har lämnat iväg honom till barnvakt. Idag är det C som snurrar runt i huvudet konstant. Man blir själv jätte ledsen när han gråter. Men anysways så skulle jag nog ge bort massa pengar till nära och kära innan jag började handla kläder till mej själv, inte så ego som ni trodde va?

    
   
Gråa blusen till ett par lackleggings och high heels, klänningarna som dom är and so on and so on. Men nu har jag iaf hittat nåt snyggt till er igen. Så är bara att klicka in er på F21 och beställa.

Hjälp Vilken Bortskämd Unge

Hjälp, vet inte vad man ska göra. C är en bortskämd liten unge. Det kunde man förvänta sej med tanke på att hans farföräldrar och morföräldrar skulle göra vad som helst för honom MEN detta har resulterat i att han är van vid att man bär på honom. Då menar jag att man konstant ska gå runt med honom och låta honom pilla på allt för han är ju van vid att få som han vill.

Redan när han var liten så var detta ett problem men i och med att jag var ensam hemma med honom om dagarna så kunde jag avvänja honom. Jag visade honom att det går att ha roligt fast ingen bär på honom. Så där var problemet löst. MEN än en gång så dyker detta problem upp. Vet inte om det beror på att han var sjuk och sedan så kom feber och tänder och det blev mer bärande än vanligt men nu vill C att man bär på honom under nätterna när han sover. Så, ni kan förstå att man är trött. Man är ju trött som småbarnsförälder annars men nu är det verkligen bara för mycket. Det jobbiga är att det är inte hans fel utan han är bara ett litet barn som har uppfattat bärandet som något tryggt och det är så han vill bli tröstad för det är ju det han är van vid sen han bara var ett par dagar gammal.

Det jag ville komma till, någon som vet nån bra metod att använda sej av för att avvänja detta? För känns meningslöst om jag ska hålla på och avvänja honom och sen kommer det folk till oss eller om vi åker bort och så ska han bäras runt hela tiden. Känns otroligt elakt mot C också för i ena stunden är det ok att bäras runt och i andra så får han gråta för att förstå att jag inte tänker gå runt med honom hela dagarna. I samband med detta så tänkte jag även lära honom att somna själv, i sin säng. Han har alltid sovit i sin säng. har aldrig haft några som helst problem med det tidigare och han somnar alltid runt klockan åtta så det är inte heller ett problem men är ju det här med att man måste bära honom. När han väl har somnat så vaknar han varje halvtimme och vill att man ska bära på honom och skriker om man lägger ner honom. Nu är han ju så pass stor så att man ska kunna lära honom att det är ok att somna i sin egen säng och vaknar han så ska han ju kunna somna om. Sa till H att jag även kommer prata med hans och mina föräldrar för tycker inte att det är ok att folk ska bära på honom hela tiden. Man kan leka med honom på andra sätt. Han har hur mycket leksaker som helst, gåstol, ALLT.

Läste precis om femminutermetoden och sova hela natten kuren och vet inte vad man ska tycka. Någon som testat?

Where Did This Beauty Go?

Ser henne ingenstans längre, inga omslag, inga annonser, nada.



No Need For Words

No need for words, right ?


Gör Mej Glad

Someone? Anyone? L brukar kunna göra mej glad men hon pluggar för fullt. C med, men han sover. Sen finns det inte så många andra.

Var iväg till K-hamn med C och H. Hade date där med M, M och F. Var trevligt as always med det sällskapet. F sprang runt där och hittade en hund som hon tyckte var så lik hennes Teddy, alltså en riktig hund. Hon sprang självklart fram och klappade på hunden, det lilla charmtrollet. Skulle ha varit ännu mer fab om det hade varit soligt men med rätt sällskap så klarar man sej iaf.

Detta skulle kunna pigga upp mej, för stunden.
  

Jag har varken någon energi eller ork att lägga ner på detta längre. Känns som att man står och stampar på samma ställe hela tiden. Nu har det gått för långt. Jag kommer ingenstans.

Skön Och Avslappnad

Den här människan har en riktigt skön och avslappnad stil, för det mesta. Otroligt söt, men jag tål verkligen inte HSM filmerna. Blir sugen på att ta på mej mina minnetonkas nu !!!



Sunshine Please!

Kan inte solen titta fram, please! Sitter hos mamma och pappa IGEN. Nej, jag bor inte här för er som undrar men H håller på ute i trädgården hela tiden, har grävt upp nästan runt halva huset för dränering och direkt efter det så ska garaget muras för. Så varför bara sitta hemma själv då. Nej, man åker självklart hit och äter god mat och umgås. Snart kommer även bror med barnen så blir en riktig syskonträff, bara storsyster som fattas. Hoppas på fint väder hela denna vecka och att alla mina nya skor kommer så de kan invigas.

LOVE!


All For Now

Härligt väder och minst lika härlig helg. Väntar på mamma och pappa för vi ska passa på att grilla när det är så fint väder. Sedan kanske det blir en date med L och M, fast njuter redan nu av Ls sällskap. Kan man ha det bättre? Noway. Igår så satt vi hos M och M och umgicks med massa folk. Vad skönt det är att umgås med folk, vuxet folk. Inget skitsnack om någon. Folk som man helt enkelt kan ha riktiga konversationer med. Pratade bland annat om finanskrisen, jobb, barn (as always). Blev även då grillat och rött vin, bra musik. C var hos farmor och dit åkte jag och H med istället för hem. Skönt att febern har gett sej men nu äter han ingenting för han har så ont i tandköttet, varken välling eller vanlig mat funkar. Han försöker inte ens stoppa något i munnen (som alla barn brukar göra) för så ont gör det.

Ikväll blir det iaf en löprunda för min del. Vem kan motstå det när det är helt underbart väder.

E draga draga, da je srece, bila bi samnom ali ti se nece.

All for now. Love!

Gimme Gimme Gimme

Så, nu har jag kollat på de två första avsnitten av The Hills, säsong fem. Kommer verkligen sakna Lauren för människan är genomgod och har så skön stil och ALWAYS och då menar jag verkligen ALWAYS stylish shoes. Tänk om man hade hennes garderob. Kom att tänka på att det är konstigt utan Whitney för hon var också en av de karaktärerna som man tyckte om extra mycket men som tur är så har man The City. L höll på att bli galen då det visade sej att det inte går att köpa The Hills säsong 1 och 2 någonstans. Är tydligen slutsålt överallt!




Förresten är det någon som vet var man kan köpa en kort skinnkjol, helst ska den vara lite högre i midjan. Förstår ni vad smashing med ett vitt (lite oversize, instoppat) linne och massa accessoarer ?!

Perspektiv

Nu ska jag klä på mej och C och sen ska vi till mamma och pappa. Vi ska dit och väcka L tänkte vi. Hon har fått för sej att hon ska sitta barnvakt åt C 11-15 så att jag ska sova för C har feber och sover inte som han ska så jag är rätt så slut. Får se om det blir så för är sugen på att sätta mej framför hennes dator och kolla på det senaste The Hills avsnittet för det har ju kommit ut nu. Men blir en update senare.

Var på Melkers igår med S, S och L. Var riktigt trevligt. Åt världens största chokladboll och njöt av sällskapet. Pratade om allt mellan himmel och jord kändes det som. Fick lite perspektiv på saker och ting kan jag medge. Det kvittar nog hur bra man tror att man känner någon så kanske man inte känner personen alls.


Finbesök

Idag hade vi finbesök av S. Hade hur mycket som helst att prata om och var första gången hon träffade C. Men han trivdes så bra. Dock är han sjuk IGEN. Denna gång har han feber, 39 grader dessutom. Fyra tänder nu, den fjärde håller på att tränga ut genom tandköttet och den femte hittade jag idag, tror jag. Stackars liten. Nu ligger han äntligen och sover. S åkte för en stund sen men kanske ska träffas för en fika ikväll. Åt lax med potatis och dillsås och var tvungna att reda ut alla x och y:n haha. Men men jag är iaf slut nu. Antar att man blir trött av att bära på C i nästan två timmar. Känner mej rätt illmående och varm. Hoppas jag inte blir sjuk för har inte ens hunnit bli frisk än.

ShoesShoesShoes/Part 2



    
YES, on it's way !

Home to Moi



On it's way home to moi !
     

...samt en jeansklänning, skinnväst och ett till par shoes.

Fördriver Tiden

Bebis fick för sej att han skulle upp fem imorse så var inget man kunde göra åt saken utan hoppa upp ur sängen och mysa. Nu sover han iaf så passade på att laga lunch, hemmagjord pizza och väntar på att H ska komma hem så vi kan äta. Fördriver tiden med en latte och datorn för finns inte så mycket annat att göra. Kollar även på Våra Bästa År, haha fortfarande. Har nog kollat på det i tio år nu. Alla har hunnit vara med alla liksom, helt sjukt men ändå fortsätter man att titta.

Längtar till 1 maj, Sahara Hotnights på W! Så blir en fest här hemma med massa babes. FAB! Kommer lämna bort C för andra gången ever så ska inte ha dåligt samvete men kommer ju ändå få det men ibland måste man få göra något för sin egen skull. Nuförtiden kommer man alltid i andra hand. Självklart prioriterar jag allt som har med C att göra framför mej själv och det är väl så det ska vara men ibland måste man få lite egentid, lite tid med vänner. Ja, jag fikar med dom och träffar dom jätte ofta men då  är C jämt med. Nu kommer det vara umgås med vänner på ett annat sätt, inte behöva springa fram och tillbaka med mat, blöja, leksaker osv. Aja, tror bara en förälder förstår vad jag skriver just nu hehe.


Syster

Självklart är skorna i inlägget nedan (de första, med nitar och remmar) redan på väg hem till syster. Hon är snabb hon. En riktig shopoholic har människan blivit, riktigt stolt över henne ska ni veta. Men det är klart hon ska unna sej själv, inte alla som orkar med studier på heltid samt två jobb utöver detta. LOVE!


Once Again

Satt framför datorn och läste lite bloggar och såg dessa skor (de första på en blogg). Hur snygga är dom inte ? Finns på Halens så gick in på deras hemsida och spanade och blev kind of kär. Ska definitivt ha de första och de sista, så snygg färg.


    
 

The Veronicas

Hur har jag  missat detta? Antar att det är ett nytt band för detta är första låten jag hört med dom och jag är ett MTV freak. Är väl ett sånt där band som gör en bra låt och sedan vet man inte vad som händer.



OMFG

...på väg till C ! Cuties.


Home At Last

Nu är vi äntligen hemma. Fast man vill ju knappast sitta inne nu men var dags för C att äta och M och F skulle också hem så fick bli hemgång. Fick inviga en uteservering idag, like. Dock blåste det lite men ingen större fara. C sov så gott i sitt nya vrålåk. Kan säga att han trivs mycket bättre i den, kanske för att vi lurade honom med en leksak men vad gör man inte. Köpte lite kläder till honom på stan, bland annat leggings (nu kommer H balla ur när han läser detta). Leggings är ju för både bebisflickor och bebispojkar. Mycket praktiskt nu när man inte använder vinteråkpåse. På så sätt så fryser bebis inte fast han inte har åkpåse eller overall. Blev även en Bamsebody samt makeup for me. Snart får ni dock se världens snyggaste skor som är på väg hem till C.

Godnatt


Ska krypa under täcket nu. Godnatt ! (Ska drömma om dessa nedan)

Miss You Bitch

Hur kan helgen redan vara slut? Som tur är så har H långhelg nu till veckan då det är påsk, så 4 lediga dagar blir det då. Igår kväll så blev det en trip till M och M, mamma och pappa var barnvakter så snälla som dom är. Avslutade kvällen med Max och nu sitter vi och äter pizza haha. Mycket skräpmat denna helg, jag som inte hade ätit skräpmat på typ 4 veckor men men orka bry sej om sånt. Idag så blev det en trip till Mariestad och Örebro, handlade ny vagn till C. Så grym säger jag bara. Inte sett någon i stan med en sån här och den är så liten och lätt, PRAKTISK! Trodde det inte fanns såna barnvagnar.

Imorgon har vi date med L och ska även träffa M en sväng då de ändå ska in till stan, fun fun! L var i Kstad under helgen med A och hälsade på min älskling E. Miss you bitch! Outfits som skulle fått vem som helst att trilla av stolen, heta girls det där.

Cs new ride, ink mugghållare för mammas latte.

Grannar

Åhh, sitter hemma hos mamma och pappa nu och äter fika. Väntar bara på att bli frisk så jag kan ge mej ut i det fina vädret. Kommer bli så skönt att avsluta varje dag med en löprunda. Då C sover vid åtta, fast försöker få det till sju, så blir det inga problem med tiden heller. Men det vill säga om jag någonsin blir frisk. Ska ringa till Vårdcentralen på måndag och kolla om jag kan få nån tid för att kolla upp vad det är för fel på min rygg. Ända sen förlossningen så kan jag få skit ont i ryggen ibland, precis där jag fick epiduralen och ingen annanstans. Då är det ett helevete att ens lägga sej ner. Man vill bara skrika. Imorgon blir det antagligen en trip till Mariestad och sedan en snabb trip till Örebro om jah får som jag vill.

Skulle ha träffat N igår, evigheter sen vi sågs men fick ställa in då jag är sjuk och inte vill smitta henne. Men som tur så är vi grannar snart, haha om man nu kan kalla det för grannar. På tal om grannar så är H hemma nu och håller på att gräva runt huset, eller rättare sagt vid garaget med grannen. Han ska mura för garaget. Får se sen hur det har gått.



J'adore




Nu blir det matlagning för min del, panerad sjömansbiff med bakpotatis yet again och C ska också få nåt gott sen blir det en promenad för vår del. Var ute och gick igår när H slutade. Vi gick nog en mil. Kollade även barnvagnen som jag hade sett men H vart inte så förtjust i den utan vill åka till babyproffsen istället och kolla vad dom har. Vi har ju visserligen handlat alla C's saker där så känns väl lite tryggare då man vet vad man får. Var även riktigt sugen på att springa igår men lovat mami att inte göra det då C har smittat mej så nu är jag sjuk, ont i halsen, täppt i näsan, lock för öronen, you name it. Men så fort det går över så ska jag ge mej ut.

You're Mine

Lagar ju mat själv till C nowadays och han uppskattar det men idag så gick det inte så bra. Gjorde bakad potatis med Créme Fraiche och Keso och mixade det självklart då han inte kan tugga riktigt ordentligt men det ville sej inte. Vet inte om det berodde på att han inte hade sovit eller om det helt enkelt inte var gott men men får testa något annat imorgon. Snart är det grilldags darlings! Andra gången för i år. Antar att ni är på lika bra humör som jag då vädret ska hålla i sej tydligen.


You're mine!





Efter många goda råd från i princip halva stan så lägger jag ner, denna människan är varken värd min tid eller min energi, eller någon annans heller för den delen. Inte mitt problem att hon blivit mobbad i skolan och behöver ta ut det över någon. Vet att jag har så många bakom mej, alla vänner, hela min familj (ja, dom vet om det för vi pratar om allt och kan säga att min käre bror är rätt pissed off och tycker att personen i fråga ska passa sej och sluta öppna sin stora käft för snart kommer hennes föräldrar med få höra en del om deras lilla ängel), bekanta (för tydligen läggs det ut bilder på bloggar på folk som inte vet om det själva och har blivit rätt arga då denna persom försöker få det att framstå som att de är riktigt bra kompisar, men så gör man väl i brist på annat). Anyways folk så var detta sista gången det skrivs om detta i denna blogg. Over and out!


Jag Ångrar Mej

C ligger i vagnen och sover nu. Han var riktigt trött. Brukar egentligen sova vid nio på morgonen och sedan vid två men då farmor var här så sov han bara en halvtimme vid två istället för en och en halv timme. Han ville självklart busa med farmor, trollet. Sedan kom det fram ett litet argt monster när det  var matdags hehe. Men nu är allt frid och fröjd. Kom att tänka på hans barnvagn. Är hur snygg som helst men känns inte så praktisk längre. Vi köpte ju med en sittdel till den men skulle faktiskt kännadsbättre med en vanlig stroller i sommar då han kan sitta själv nu. Tar inte lika mycket plats och är smidigare fast han har världens grymmaste åk nu liksom. Såg en skitfin stroller på Barnvagnen, affären i stan.

Denna blåa har han nu men är sugen på något som den svarta nedan, enkelt och praktiskt. Men dock lite mer färgglatt.



I'coo Pluto in Black

Smashing




Boyfriend

Sitter  på nätet och tittar efter böcker. Ska nog beställa dom som E berättade om, verkar vara riktigt bra. Så kan jag laga mat till C själv, känns bättre än att köpa massa burkmat då vet man vad han får i sej. Sen ska vi beställa med en ramsbok. C älskar när man sjunger Lilla Snigel för honom, han skrattar för fullt men man kan byta ut det mot lilla foten och leka med hans fot samtidigt så att han börjar märka ord, hjälper språkutvecklingen. Så den måste vi med ha. C är ju självklart vaken, han sov i en kvart, vilket inte är bra. Betyder att vi kommer ha ett litet grinmonster här snart för han ska egentligen sova en och en halv timme.

Ska iväg och make me some coffee och lite frukost. Mammas hemlagade bröd blir det. Kan inte få en bättre start på dagen och kommer dessutom få träffa mina älsklingar sen, love! Fick ju träffa L igår och vi åt mat, ris med mexikansk köttfärsgryta (moi som lagat) och hade det trevligt. Kan man ha en bättre syster, så omtyckt av alla, förstår att alla tittar åt hennes håll.

Har världens bästa pojkvän med så att  ni vet det !


RSS 2.0