Du kan få mej...

...när du vill


Årets första springday

Gaaaah, kan det bli bättre väder, helt underbart. Kommit hem från promenaden med A, blev en lång promenad samt en kort fika på Som Hemma, inte varit där sen de renoverade men var helt ok. Vi kom att tänka på våra morgonpromenader som var så lovely. Vi var ute och gick vid sex  på morgonen, innan jag började jobbet. Man kände sej så otroligt mycket bättre då. När man kom till jobbet så var man nyduschad, mätt (havregrynsgröt med banan always) och pigg som få. Alla andra undrade hur man orkade men nu skulle det aldrig funka. C sover ju till åtta om inte H väcker honom med mobillarmet (han vaknar inte av det själv). Visserligen har man hela dagen på sej att promenera men är så skönt att börja dagen med en promenad. Är för övrigt glad för att A äntligen får jobba med det hon alltid velat =)


(Undrar hur lång tid det skulle ta att ta sej upp till toppen? Haha evigheter för mej)

Förbjudas

Tycker mobiler borde förbjudas! Vem fan uppfann larm på mobilf*n? Du lär inte vara omtyckt iaf.

Ska ut på en promenad med A nu så ska göra i ordning C så ska vi iväg.



Vågen

Stenbocken 22/12-20/1

Du går din egen väg och du blir väldigt nöjd med dina resultat. Du får dock en del obefogad kritik.

Har suttit framför datorn ett tag nu och letat efter armband med stjärntecken. C är ju vågen så vill verkligen ha ett armband med just det tecknet. HELP!


Det som ni har väntat på

Nu kommer självklart det som ni har väntat på, inköpen från igår.

Jackan fick C idag från Hs faster, blå body (mad about mum), vita manchester hängselbyxor, randiga hängselbyxor, vit farfarsbody med knappar vid halsen, mysoutfit (I might be small but I know what I want)



För mummy dearest blev det detta nedan, stor stickad halsduk, thee fransväska, fjälleggings, stentvättade (ljuuuusa)  slitna jeans, spetsbody, oversize jeansskjorta, fransväst (ännu snyggare på om möjligt), jeansväst and the golden headband.


(Lite mer edgy, not så mainstream)

Stay skinny

Importerade nya bilder från mobilen till datorn, förresten så är svenskan bland de fulaste språken som finns, låter så kallt. Men anyways så hittade jag dessa godingar hehe, enjoy.

C visar hur man ska göra to stay skinny hehe, inte så bra bild men rolig.


I´d kill for those eyes!

I´m too sexy for my jeans...

...I have to take them off before you put your hands on my ass.

Haha  kom på att Ella och jag gick och sjöng på den på jobbet hela dagarna. Då hade man ju iofs en snäll chef med, Mats.

Igår var lyckat som aldrig förr. Stämmer verkligen att det oplanerade alltid är roligast och dessutom kan jag bocka av hur mycket som helst på min lista för handlade massor som jag trånat efter länge nu. Hittade dessutom de finaste kläderna till C, som jag inte sett på så många andra barn, och sånt ska han ha för han är one of a kind mitt hjärta. Han fick även en skitfin jeansjacka från Hs faster idag, lovely! Ska gosa nu och ta lite pics på inköpet från igår så kommer det strax.

LOVE!

Cookies

Nu ska jag och C ut på en promenad och inhandla lite saker för att överraska H med cookies. M kommer också vid fyra så vi behöver lite gött. C springer runt i gåstolen och pratar för sej själv nu, love!


Oplanerat

Kanske blir en oplanerad trip till Örebro med L, M & E sen när H kommer hem från jobbet. Får dock kolla detta med honom först för tror han kommer bli skräckslagen av bara tanken på att vara ensam med C haha. Hoppas iaf då det är de oplanerade sakerna man gör som alltid visar sej vara roligare, inga förväntningar med andra ord. Men en jeansskjorta (oversize självklart men leggings eller inget till)  blir det iaf om the trip blir av för min del.

Är jätte duktig idag, har hunnit städa, diska och plockat undan allt. Hatar när det ligger saker framme och disk är det värsta jag vet, får allt att se skitigt ut. Men nu är allt lika clean som i söndags. Snart ska jag och C äta lite tänkte jag. Han har börjat med smakportioner så för hans del blir det kalvkött och grönsaker och för min del blir det nog soppa, yummie! H får spaghetti och köttfärssås som igår haha.


Boy

Detta tänkte jag skulle vara fint att skriva på en av väggarna i C´s rum. Beskriver honom bättre än något annat, ett glatt litet busfrö =)




Fashionista

Verkar som att Nicole Richie är preg igen. Grattis säger man då men man kan aldrig vara säker förrän magen syns med tanke på allt som skrivs om alla celebs dagligen. Men anyways, vem skulle inte vilja ha denna fashionista till mami!


(A beauty även som höggravid!)

It Is Not The Lenght Of Life

"It is not the length of life, it is the depth of life"

Var hemma hos mami tidigare och sen kom L efter jobbet. Snodde hennes Influence (MK&Ashley Olsen) bok och satt och läste en stund. Hur kommer det sej att alla böcker är så mycket bättre på engelska?

Blev iaf en lång promenad idag. Jag&C gick till stan och tog en fika med mami. C var otroligt snäll och det kom fram massa folk som ville titta på honom. Fick förklara för dom att han egentligen är en riktig buse men att han bara var trött just då och därför så lugn haha. Sedan kom självklart världens underbaraste pappa och hämtade oss på stan så vi inte skulle gå hem för detta är verkligen ett vinterland. Fick spana in L´s nya läckerheter, nya gladiatorsandaler och ett par adorable stövletter som är to kill for! Dessutom ännu snyggare på henne. Blev på en gång sugen på att inhandla ett par skor. Visade mami vilka  och hon satt och skrek på mej för tydligen räcker det med dom skorna jag har, hon tycker inte att jag ska köpa 5-6 par till. Men jag kan inte köpa 1 par, beslutsångest!


Influence

Åhh, solen tittar fram. Då blir man ännu gladare, om möjligt. Tittar efter lite böcker som jag är sugen på att beställa. Man kan alltid småläsa under tiden C sover.


(Jenna Jameson är ju ett självklart val, måste bara läsas. Nicole Richie är jag inte så jätte intresserad av då hört att den ska vara dålig men alla ska väl få bilda sej en egen uppfattning. Sen vill jag verkligen ha alla 7 GG böckerna och 4 Sophie Kinsella böcker. Men a must have, syster har redan denna självklart, är Olsen boken.)


MK är med i Canadas Fashion Magazine och bilderna är fab för er som inte vet.

I Like My Smoothie Shaken Not Stirred

Idag har det varit en fullspäckad dag. Började med att jag&C vaknade vid halv nio och vi låg kvar och gosade i sängen (flyttar över honom från hans säng till vår när H drar till jobbet). Hans farmor kom strax innan nio och vid elva så tog vi en promenad till Kronis. Där köpte jag färdiga smoothies portioner som Alexz tippade om, jordgubb då mango inte fanns. Var delicious! Detta blir framöver min frulle. Sedan gjorde jag mat, soppa självklart men även vårrullar och ris. Detta åt jag&L och Cs farmor och så slappade vi bara. C är lite gnällig idag med men nästan helt frisk, iaf ingen feber.

H jobbar ju övertid idag och imorgon så han jobbar mellan 08.00-20.00 eller kanske till och med till nio men fördel, slipper laga käk till honom eller fasiken han kommer hem på lunchen ibland. Don´t get me wrong, älskar att laga mat och baka men är oerhört svårt att tillfredställa denna person då bara hans mammas mat duger, som de flesta killarna.


I like my smoothie shaken not stirred.

Say Hello To My Little Friend

A girl´s gotta do what a girl´s gotta do!


Sötnöten


Älskar!

Bebis är sjuk

Min lilla älskling är sjuk! Första gången han har feber och man kan inte göra något åt saken, det är väl det värsta av allt. Han fick det igår så man har fått trösta älsklingen hela dagen, men han är bättre nu. Ligger och sover så gott. Sötnöten! Själv har man även städat hela dagen så allt är so fresh and so clean. Finns inget bättre än att lägga sej i en säng med nya sängkläder när man dessutom är nyduschad. Japp, nu är jag nyduschad och snygg. Har till och med hunnit måla naglarna för er som undrar, Deep Blue blev valet. Köpte det för ett par månader sedan och blev min nya favorit.

Fick även ha min titta på tivo dag, för söndagar är min dag, Grey´s, OTH och GG avverkades. Så nu är jag nöjd och glad, bara en sak återstår för att göra mej på ännu bättre humör hehe.


Allt är so perfect nowadays! Love!

My cup of tea

Blake Lively på Letterman Show!
Jackan skulle jag verkligen kunna se i min garderob.

Ibland behöver vi lite inspiration

Ibland behöver jag lite inspiration, kanske för en kommande outfit, muffinsbak (i love), matlagning mm. Fick verkligen det från den här bilden iaf. Idag är vi på strålande humör så ni vet.

125747_blazer

Det var kärlek vid första ögonkastet

I november så fick jag min älskling, kan ha varit slutet av oktober med. Hade letat efter en ny telefon i flera månader men hittade ingen som föll mej i smaken men skulle ljuga om jag sa att jag inte var sugen på en Iphone. I vilket fall som helst så köpte H en Iphone och han var så missnöjd med den så han sålde den efter 11 dagar haha. Jag däremot väntade och väntade, visste att något bra skulle komma. Sen fick jag syn på den, min älskling, på Tele2:s hemsida. Det var kärlek vid första ögonkastet och vi har hållit ihop sedan dess. Den är inte bara sjukt bra, precis som en dator men även sjukt snygg.

SE-XPERIA X1

(Så nu vet ni som är sugna på en ny telefon)

Nu är det dags för litervis med coffee.
Love!

Me love food

C har precis vaknat. Finns inget bättre än när de stora ögonen (för han har världens största ögon) tittar på en när han är nyvaken, love! Sötnosen låg bredvid mej och sov i nästan två timmar. Då passar man på att fixa med tvätten, plocka undan och grädda bröd så nu ska jag göra äggröra med paprika samt fetaost och oliver. Min kära syster fick mej att fastna för detta, enkel med otroligt god lunch.

(Första outfiten är så miiine, som handen i handsken)


Satt på youtube och kollade på gamla music-videos. Är helt obsessed i Kanye West/Heartless, sen har Akon en ny låt och har ingen aning om vad den heter och det gör mej galen. Kollade även på massa Destiny´s Child och det var en låt som fastnade. Nu blir det PCD/I Hate This Part.

I'm wishin' you the best. Pray that you are blessed, much success, no stress, and lots of happiness.
(I'm better than that) You know I'm not gonna dis you on the internet.
Cause my mama taught me better than that.

Skönaste Hairdo

Skönheten på bilden har min hairdo. Klippte av mej håret för två år sedan, har tidigare alltid varit långhårig men nu kan jag inte ens tänka mej att ha långt hår igen. Det jobbiga är dock att man måste klippa sej rätt ofta för kort hår växer som ogräs. Så tid hos frissan måste bokas snart. Vet inte om jag vill ha lugg denna gång eller inte men slingor blir det iaf. Har varit svarthårig i mindre än en månad men har redan tröttnat. Ja, men detta  var ett av mina i-landsproblem. Nån som vill dela med sej av sina?


(Hon är mycket snyggare med kort hår. När hon hade långt hår såg hon ut som en flicka men nu är hon så het, fierce)

Through the eyes of

Alexzandra är en stjärna för er som inte visste, inte många kan jag tänka mej. Hon fräschade upp min sida och den blev helt fab. She gets me and my needs haha för vi flickor har ju en del behov som behöver tillfredställas. Abstinens!

H är iväg och kollar på fotboll, fråga mej inte vart detta plötsliga intresse för fotboll kommer från för till och med jag är mer sportfreak än vad han är men men bara han har roligt. Fast kan inte tänka mej något roligare än att leka med moi! Nu har jag nattat C och sitter framför datorn och surfar, spanar självklart in kläder. Gjorde en snabb visit på stan igår och hittade den finaste skinnjackan till C, cutie. Ska självklart inhandlas så vi kan matcha varandra hehe.

Vad tusan händer? Tydligen ska Rihanna har förlåtit Chris Brown? Iaf enligt skvallerblaskorna. Hoppas verkligen att det inte stämmer för det var inte den bilden jag hade fått av henne. Hon verkade vara en stark och självsäker person och det kan hon inte vara om hon förlåter någon som misshandlar henne, till och med så brutalt så hon får uppsöka sjukhus. Misshandel överhuvudtaget är ju bland det sjukaste som finns. Hur fan kan man slå någon som man älskar/tycker om?

AB 10 februari.


I denna ska jag...

...springa runt efter C i sommar. Helst med ett tight vitt linne, gladiatorsandaler och självklart massa krimskrams till, accessorer med andra ord.


Copycat

Haha ni vet såna där personer som inte har egna idéer för kommande inlägg utan tar andras och skriver inlägg om samma saker, PATETISKT! Skulle skämmas om jag gjorde så. Men syns ju iaf vem som skrev inlägget först. Ännu mer patetiskt är att sno rubriker haha. Tur att man är one of a kind och inte som alla andra. Sen finns det ju även såna som inte skriver sina inlägg själva utan får hjälp på vägen men låtsas att det är dom som skriver, big no no. Fast vågar man inte vara sej själv så go on, do someone else´s thing.


Kan jag be att få...

...tips på vart man kan hitta en snygg skinnväst?

Ska ta en duchs nu innan H blir förbannad, han tycker nog inte att jag är så fräääsch längre, obviously!

Mi Lajki

Vilken underbar överraskning, the Olsen twins gästar Oprah. Då kan man inte låta bli att titta, inte för att jag är ett av Oprahs största beundrare utan mer tvillingarnas. Tänk att de är så pass unga men har ändå åstadkommit så mycket i livet. Kan inte annat än fascineras. Fick mej en trevlig nostalgitrip. Ända sen jag och min syster (min tvillingsyster) varit små så har vi varit besatta av the Olsen twins, ja mer hon än jag. Hon var lite smått galen i dom, hon hade Ashley och jag hade MK. Cute! Och syster har fortfarande alla deras bilder och alla urklipp i massa skokartonger hehe. Hon påminner rätt så mycket om Ashley faktiskt, stilen (hon kan bära upp sånt som ingen annan skulle kunna) håret (de blonda slingorna med lite utväxt samt lite vågigt hår, spana in Ashley på Oprah så förstår ni) och även the lips.



LOVE!

Come To Mama

Nästa torsdag bär det av till Karlstad. Ska dit med L&A, ska även träffa N där. LOVE! Kommer bli riktigt roligt, som gamla goda tider, längtar. Skulle vara roligt att träffa E med men kanske får ta det en annan gång. Iaf så får man se om man hittar något där. Nu ska jag lägga av med mina impulsköp och handla det jag faktiskt är ute efter. Sällan man hittar sånt som man verkligen är ute efter och detta resulterar alltid i att man blir depp och handlar bara för att handla istället. Men förhoppningsvis ska mina kumpaner förhindra mej. Har redan sagt till dom om detta haha.

Dessa ska iaf införskaffas. My babies!

Klicka för att förstora bildenKlicka för att förstora bildenKlicka för att förstora bilden

Jag tar hand om insidan

Idag blev det en oväntad trip till Ikea. Baby kom hem från jobbet. Han hade tagit ledigt för att lappa ihop vårt äktenskap, hehe. Alltid lika trevligt. Handlade taklampor till hallen, my choice as usual. Dom var helt amazing (tycker om vår överenskommelse, jag sköter insidan och han får ta hand om utsidan). Handlade även mina efterlängtade uggismattor till sovrummet och sedan lite smått och gott. Tänkte handla hylla till badrum, väskstång mm men hade med oss C och ingen tanke på att fixa släp för de skulle inte få plats i bilen. Men det får bli ytterligare ett besök till fab Ikea.
(Hittade the perfect sminkbord med, love!)

Vi ska förresten göra om i sovrummet. Har ju varit samma tapeter där i snart ett år, big no no haha. Jag vill ha det rött, inte trashy rött utan lite mer åt det mörka hållet. Det ska helt enkelt bli porrigt för det är ju så ett sovrum ska vara, för vad gör man där egentligen... förutom sover. Funderar dock på om vi bara ska ha en fondvägg (randig med massa färger utöver det röda) och sedan resten av väggarna vita? Eller ska de vara röda? Tänk porrigt nu. Nej, jag skojjar bara. Eller kanske inte.



C har varit gnällig två kvällar nu. Inte under dagarna eller själva natten utan bara när han ska somna första gången. Han somnar alltid runt åtta iaf men han gnäller jätte mycket, precis som när han fick tänder. Kan antagligen vara så att det är fler tänder på gång, stackarn!

Men anyways så ska ni veta att muffinsen smakar great. Synd att ni inte får uppleva det.

Nu är det time for some tivo and then sängen.

LOVE!

Vackrast

Vilken beauty tjejen är. Har aldrig följt serien men tittade igår och kunde inte släppa det.





Love!

Bedtime

Bedtime !

För inte fan händer det nåt roligt här efter att C somnat haha. Fick honom att somna vid åtta idag. Han brukar somna vid nio annars men måste få honom att somna tidigare tänkte jag. Fast shit vad tråkigt det blev sen kan jag lova :-(

Fick ett gullmess från Maddö nyss, love! Antar att de redan är fulla haha.

Jag är kär, i the one and only.

Idag har vi varit och firat lilla Felicia som fyllde ett år igår. Shit vad snabbt tiden går. Minns ju när man var iväg till sjukhuset för att träffa nyfödda Felicia och så sitter man här med C nu. För övrigt så är den lilla tjejen hur go som helst. Nu går hon till och med... och skrattar hela tiden.

Förresten så var vi iväg till Örebro i tisdags och köpte en gåstol till C. Blev helt förtvivlad när han testade den och fötterna inte nådde ner till golvet :-( men nu tre dagar senare så gör dom det haha. Vet inte vad som hände där. Men han älskar leksakerna på den iaf, sötnöt!

C kan inte slita blicken från sina snygga Converse.



Jag är kär glömde jag att skriva! I Ingen mindre än the one and only Elin Kling. Hur tusan kan människan få allt att se så sjukt snyggt ut?

Är sugen på att klicka hem detta från HM, väskan är ju to die for.








Snälla ta mej härifrån!

Snälla någon
! Brist på sol och värme har det nu varit i en evighet känns det som. Vill bli brun, vill kunna klaga på att det är för varmt ute (gjorde jag ju hela förra sommaren, visserligen såg jag ut som en val och väntade på att C skulle komma ut någon gång), vill sitta på en uteservering och ha på mej världens största brills och se ut som en mygga. Vill vill vill !!! Men inte ofta man få det man önskar sej i detta vinterland.

Är för övrigt så trött på vissa människor, såna som inte har egna åsikter eller egna tanker, som vänder kappan efter vinden. Hur roligt kan det vara att inte stå för någonting förutom sånt som ens så kallade BFF tycker och tänker. Hur patetisk känner man sej inte då? Är man en riktig vän så ska man kunna ta att folk har olika åsikter, alla tycker inte som jag, so what? Min värld rasar inte samman för det. Villkorslös vänskap is the shit. Älskar personer som vågar stå för vad dom tycker och tänker och som inte viker sej för att de är rädda för vad någon annan tycker om deras åsikter. Folk med lite go i. Hur roligt skulle mitt liv vara om jag anpassade mej efter en enda person och inte hade något att säga till om själv, då kan man lika gärna skjuta sej själv. Åldern spelar tydligen stor roll har jag lärt mej nu i efterhand.




Wanna make babies?

Är så sugen på att handla massa stuff till C, men känns så onödigt då han växer ur allt på en vecka. Har redan en full flyttkartong men kläder som är för små för honom, men blir ju inte mindre sugen för det!

Är även som min syster sugen på att handla från Forever21, men våga då man inte verkar kunna ta reda på vad tullen kommer gå på :-S

Har kommit underfund med att vissa människor ska helt enkelt inte ha barn. Det är inte meningen verkar det som. Kan med handen på hjärtat säga att jag inte var redo för detta heller. Är ju inget som man ångrar nu i efterhand men vilken chock man får när det väl händer. Man får ge upp så mycket som man inte är medveten om och anpassa nästan allt efter ett litet barn. Men är ju verkligen värt det också. Bara ett litet leende kan få mej att må bättre än någonsin.

Men helt enkelt så borde folk tänka efter, hellre en gång för mycket innan de tar ett beslut gällande barn, om inte för sin egen skull så kanske man ska tänka på barnet, det är ju de som tar mest skada utav föräldrar som inte är redo.

Detta ska iaf C få har jag tänkt mej :-)


Godis

Godis ligger bredvid mej, som jämt, och snarkar haha. Visste inte att små bebisar kunde snarka innan jag hade en själv. Men han är smått förkyld så snarkandet kommer väl från den täppta näsan antar jag.

Igår blev det en fika på Melkers med L&M, lovely att få prata av sej. Skulle ha med C var det tänkt men blev inget med det då jag kände att han började bli lite smågnällig. Lämnade honom hos mamma ist och han sov bara hela tiden, vakna inte ens i tid för maten, sötnosen.

Skulle laga soppa till mej förut men det gick inte särskilt bra för C har sina ups and downs, och då var det tydligen bara bäras som dög så soppan blev bränd :-( Nu sitter jag iaf här och dricker min kaffe på tom mage, inte gott alls faktiskt. Måste börja träna också känner jag. Fan vad enkelt det var att gå ner i början men tror inte de sista fem kilon vill av för h*lvete, är riktigt arg. Vill ju kunna använda mina sommarkläder.

En sån här vill jag ha till sommaren


Då gäller det ju att sluta med sötsaker och skräpmat. Fan, det enda jag äter är ju sötsaker, vadå mat? Jag vill inte ha mat. Har inga problem alls att sluta med skräpmat men sötsaker. Haha bra förebild man är för sitt barn, tur dock att han inte kan läsa på ett tag.

Älskling

Hehe C ligger bredvid mej och försöker stoppa nappen i munnen men går ju inte då hela handen redan är i munnen på honom, undrar när han kommer förstå det. Jag & C har städat lite, vi vill ha det freeesh hemma, då mår man mycket bättre, iaf jag. Fastän man plockat undan allt varje kväll efter att C somnat så känns det ändå skitigt hemma, fattar inte. Han kanske inte är enda barnet här iofs.

Snart blir det en promenad med L&M. Kan ju säga att det behövs för måste prata av mej. C ligger ju bara här och skrattar, eller gråter. Han börjar bli trött igen och de två små tänderna börjar till och med synas när han ler, love!

Ännu en skitdag för övrigt, inte varit bra på länge nu. Känns inte som det kommer bli det heller men kan väl inte bli sämre än vad det är får man tänka.

Tur att jag har mina älsklingar C&L.

Btw, igår innan M plockade upp mej så satt jag i soffan och tittade på tv, helt plötsligt kommer I'll never break your heart med Backstreet Boys, lovely. Vilken nostalgitrip det blev där kan jag säga haha.


Love!

Horoskop

Stenbocken 22/12-20/1

Efter en trasslig och ansträngande men också produktiv söndag väntar troligen en riktigt mysig afton.

Jag fattar inte att jag läser sånt här skit, för är ju skit rent ut sagt. Vad med min söndag har varit produktivt? Iofs, fick mycket shopping gjort på så kort tid. Men vad med denna afton har varit mysigt? Bada C och sen gosa med honom när han är nyduschad och trött. Kanske stämmer iaf, eller?

Var iaf en trevlig liten trip idag. Men nästa gång msåte vi se till att M hittar något också. Konstigt nog har jag och L aldrig problem med att hitta något haha.

Nu är det läggdags för mej, ska passa på att sussa nu när C ändå sover, får inget vettigt gjort här iaf, ska tvinga H att gosa med mej nu, han hatar sånt, men är man skyldig så. Natti!


I feel so empty and hollow

Sitter och tänker på lille C. Stackars liten vad han har fått vara med om, ont i öronen, magen och nu tänder. Som om inte allt det var nog så är det bara massa bråk hela tiden. Dessutom så sitter man hemma och umgås med ett litet barn för det mesta så kraken får ju höra en del haha, man får dock inte någon respons när man talar med honom men det kommer lite ljud då och då, cutie! Tror att han nu känner mej bättre än någon annan, med undantag för L.

Ska iväg till K-stad strax med L och M. Ska bli roligt att komma iväg och få tänka på nåt annat en stund för just nu är allt bara upp och ner känns det som. Men C är duktig och vaknar bara en gång under natten för att äta, får se hur länge det håller i sej. Får så dåligt samvete när jag lämnar honom, man är konstant orolig oavsett vart han är eller vem han är med. Livet som småbarnsförälder antar jag :-)

Ska kolla om jag hittar en jacka som jag sett på HM, till C. Skulle vara fab med de blåa Conversen han fått av moster L och ett par jeans, dessutom ett nitskärp (men verkar inte finnas såna för bebisar nånstans). Ska leta efter en döskallescarf med, annars får han låna min haha.

F-kalaset igår var riktigt skojj, hela släkten var där. Visserligen bor de inte så långt bort, Örebro men är så träligt att ta sej in, spec om man inte har körkort för hade velat träffa dom mer än vad man gör nu. Fick iaf presentkort på GT samt pengar av mor&far till ett par skor jag vill ha. Dom är så lovely, asså min släkt, skorna med för den delen.


Cute!




When we first met, I never felt something so strong. You were like my lover and my best friend, all wrapped into one with a ribbon on it.

Now I feel so empty and hollow!

RSS 2.0