Skor Versus Bilar

Än en gång blev det diskussion om skor vs bilar. Men kolla bara, visst förstår ni mej? Visst blev ni också kära nu? Samma sak som när H ser en V70. Perfekta höstskor eller vad? Kanske inte första paret. Anyways, ska nog försöka lägga mej och sova nu för är helt slut. Love !

  

How Cute Isn't This?


Minipoolen som jag köpte till C idag, ser ju ut som min sköldpadda Julie (död) så var tvungen att ha den och dessutom är det en vattenspridare i huvudet på den så man kan njuta till max.

My Feet Are Killing Me

Åhh, dejten började vid klockan tio imorse och blev hemgång vid fyratiden. En underbar dejt som alltid. Saknade dock L men kommer att låsa in henne här när hon kommer hem och kommer inte släppa ut henne på lääänge. Fick mess förut om att det var mycket som skulle handlas för fanns så mycket snyggt, nejdå inte avis. Varför skulle jag vara det? Tänk er själva att få glassa runt hela dagarna, shoppa, umgås med min underbara släkt och få allt serverat och dessutom även ta en trip till Kroatien men folket. Vattnade för övrigt blommorna hos mami och pappa idag och tog en evighet, så mycket spring fram och tillbaka så jag var tvungen att duscha nu. Dessutom är mina fötter helt slut. Tur att man är förnuftig och tar på sej sköna skor (gladiatorskor med högt skaft) när man ska springa runt på stan hela dagen lång. Men man kanske lär sej till slut. Nu ska jag äta mat, chili con carne som jag själv lagat och då är det ännu godare än annars hehe.



I May Be A Young Girl But

"I may be a young girl but behind every young girl is a powerful father"//Olivia Palermo




Beautylicious

 
Vill också springa runt i en lång vacker klänning, dags att shoppa?

Nu Är Det Bara Poolen Som Fattas

Idag hade vi besök heeeela dagen. Passade så fint då C inte var så sugen på att vara utomhus pga värmen. Man ska helst undvika att ha barn under ett år ute i solen när det är så här varmt. Man märker på han att han är mer trött än vanligt de senaste dagarna och mat går inte ner men mer än en halv liter vatten om dagen får han i sej. Tur att han tycker om vatten så mycket, blir glad bara han ser vattenflaskan. Anyways, B var här först sedan så kom M förbi, lovely ! Efter det så kom farmor och farfar så grillade vi ute på altan, love it ! Bara poolen som fattas. Imorgon har vi en dejt med våra favoriter, looking forward to.

Semesterparadis?

Hmm, någon som varit i Tunisien? Verkar vara ett underbart ställe och är riktigt sugen. Ser inte ut som ett partyställe för till såna ställen vill vi inte, vi som har barn.



 

The Beginning And The End

Ja, såhär såg det ut när jag tyckte det var på tiden att C skulle lära sej äta själv. Vet inte om man ska kunna det när man är nio månader men kladdigt blev det iaf.

 
Började riktigt bra, skeden i munnen på första försöket.


Slutade dock lite kladdigare, men practice makes perfect  right?

Varför Är Jag Inte Där?

Jo, vill ni höra vad som händer? Aja, ni får höra det anyways. L är ju i Bosnien och ute och går på stan i Sarajevo med massa vänner och vem träffar dom på då? Ingen mindre än MIN FAVORIT Dino Merlin. Varför är inte jag där? Pics tack !


Cibatta Vattenmelon Jordgubbar

Sitter här och väntar på att H ska komma. Har nattat C för en stund sen och på bordet står ciabatta mackor, mumma samt vattenmelon och jordgubbar. Snart orkar jag inte vänta längre utan börjar äta själv, synd för honom om det inte finns något kvar när han kommer, his one fault !

Ge Mej Hennes Armband

Alltså, förstår att Elin Kling blev framröstad som årets chicaste fashionista. Människans stil är något jag aldrig skådat förut. Är helt galen i hennes armband från J.Dauphin. Något man ska önska sej i födelsedagspresent eller julklapp tro? Smart jag är. Jag vet ju att du läser detta !

J Dauphin - Amazing BraceletJ Dauphin - Cactus Bracelet 

StreetStyle

Me love, me love, me love ! Alla dessa människor som man ser i vardagen som har stil, vågar sticka ut och inte ser ut som alla andra. Det är såna som inspirerar !



Check out the Carrie look-alike !

Vem Är Audrina Tillsammans Med?

Läser i en tidning att hon är tillsammas med Chris Pine och i en annan att hon är tillsammans med Corey Bohan som det även talades om i The Hills. Iofs så kan man väl ha två pojkvänner, PLAYER ! Skönt att tjejer kan playa.


Chris Pine


Corey Bohan

Världens Godaste Snyggaste Tårta

En aning överdrivet? Ja tack. Men är ju min första tårta ever, förutom de som jag och L brukade göra till våra födelsedagar och de var katastrof, minst sagt. Tecken på att man inte brukar baka tårta dagligen är att man inte ens äger ett tårtfat men fick gå ändå. Men inte smakat ännu. Väntar på att H ska komma hem så får han provsmaka först, för jag vågar inte hehe.


Anyways, vaniljkräm längst ner med skivade jordgubbar på, hemmagjord jordgubbsmousse i mitten med jordgubbar på och grädde (smaksatt med vanillisocker för grädde måste vara det äckligaste i världen) runtom med jordgubbar på toppen och riven vit choklad runt hela tårtan. Märks det att vi tycker om jordgubbar? Nehe? 

Treat Me Like A Child, Throw Your Arms Around Me, Please Protect Me

Lunchtajm samt tårtbakning på gång, kommer pic på Cs och min tårta hehe, massa jordgubbar blir det iaf !

Lyssnar för övrigt på Backstreet Boys, hehe vem hade kunnat tro det.


When I Need You, You're Almost Here And I Know That's Not Enough

Fine dress
Mmmh, en söt sommarklänning skulle sitta fint !

Utomlands? Nej Tack

Sol, sommar och värme. Ja, så här det ska vara. Det är nu som man tänker att det var smart att stanna in Sweden under sommaren och ta en utomlands trip till hösten då det kommer vara regn, regn och åter regn här. L och mami och pappa är på väg till Bosnien nu. Åkte för snart tolv timmar sen och jag är så avis, fast det är underbart väder här. H håller på  med altan nu, börjar likna nåt hehe. Själv sitter jag här och dricker mitt coffee och äter en russinbulle, mumma !

LOVE !

H&M Skor Kärlek


Haven't I Always Loved You?

Kärlek på hög nivå. Världens finaste låt. Världens finaste H ! Saknar.

I'm lucky I'm in love with my best friend

I Never Planned Growing Old Without You


<3

Love's Not Always Black And White

OMFG, underbara väder, underbara människor och underbara tider. Knappt hunnit vara hemma den här veckan. I tisdags så var det heldag med mami gänget. Vi drog till stan tidigt på morgonen, luncha, spenderade timmar i lekparken och kollade kläder. Onsdagen fick C sova hos L och mami och pappa då de åker inatt så de behövde lite qualitytime med bebben och jag behövde lite qualitytime med min H, jag däckade i soffan och han tittade på skit på teven, as always. Igår så umgick jag med mami och sen på kvällen så bestämde jag mej för att jag skulle sova där för skulle träffa L, J och M där, love ! Du är dej lik, lika söt som alltid och dog när jag såg mitt armband runt din handled. Drack massa coffee, kollade bilder och bara pratade gamla tider, nostalgi big time. Sen bestämde vi oss för donk och det blev donk. Satt på uteserveringen för nu kan man göra det på kvällen med då det är sommar. Sen åkte vi tillbaka till L igen och hade mysigt.


You Will Be Mine


Vill ha, vill ha, vill ha, SKA ha !

Imorgon Har Vi En Dejt

Lång dag idag och dessutom är jag hungrig som ett djur så blir perfekt med mammas köttfärspaj, k*ullar i mun eller hur M? Hur kan man inte ha hört det förut? Alla måste ju ha hört att man kan säga att det k*ullar i mun om man tycker att någonting är riktigt gott men inte M. Vi bröt ju ihop. Dagen bestod iaf av jordgubbar, vindruvor, mys, mat,  promenad, sol, värme, L, pappa, massa massa C och nu H. Fast han tittar på något tråkigt teveprogram så jag satte mej som vanligt framför datorn. Imorgon har vi en dejt redan på morgonen, me like.

treat.jpg Strawberry Lips image by jesikaamat

Grey Dandy - Tritoni

Tritoni - Grey Dandy
Lovely till hösten !

Bebis Äter Jordgubbar

Bebis äter jordgubbar all by himself, som ni ser så har han fått för sej att man ska trycka in hela jordgubben i munnen på en gång oavsett storlek, han verkar tycka att det är mycket godare så.




 

Beautiful Snake

Min handled längtar.

 Rachel Leigh - Audrey SnakeRachel Leigh - Audrey Snake

Det Pirrar Fortfarande I Magen

nästan så att jag måste...

Nelly  Shoes - Strapped Boots

Någon Som Vet Vart Jag Kan Hitta

färgglada kavajer? Vill ha, så snyggt men hittar inte någonstans.

Du Har Utan Tvekan Min Dröm Garderob

Var ju som sagt hos L och mami och pappa heeela dagen, helt underbart. Nu sover bebbe i sin säng, efter saga och försökte få i honom lite välling men icke, anyways to the point. L städade sin walk-in och människan har så sjukt mycket och dessutom sjukt snygga kläder så jag fotade lite (dock med mobilkameran) för er skull. Alla måsten finns där och är bara en tusendel av allt snyggt då människan är en shopaholic med stort S. Hon har utan tvekan min dröm garderob, hon och Elin Kling förståss.

        
Snyggt volanglinne, ett hav av snygga kjolar i pastellfärger, mönster och allt möjligt, bodies, randigt, ännu mer snygga linnen, marin cardigan med gulddetaljer (MÅSTE), oversize kavaj, pälsväst (och detta var bara ett fåtal plagg på klädstången tänk er då garderoben).


Fick med en bild på fyra par av hennes to die for skor.

Where Did The Romance Go?




Need for words?

Ms Selfridge

Gaaaash, jag är så bra ! Idag vid halv åtta tiden så åkte jag och C iväg till L samt mami och pappa. H håller på att bygga altan nu med någon snubbe som jobbar med sånt så kommer bli så bra så. Dessutom så är det det bästa H vet, att hålla på att snickra osv så han kommer inte ge sej förrän allt är perfect vilket också känns bra. Anyways så ska jag spendera så mycket tid som möjligt med mina älsklingar innan de åker på lördag. Så imorse kom vi hit och väckte dom alla men de vart så glada så. Åt frukost ute på altan och nu regnar det, ovanligt? Men passade på att städa massa för att hjälpa mami som vill städa allt innan de åker så det är fint när de kommer hem. L är ute och går med C. De gick iväg för att köpa min favoritchoklad, det är kärlek på hög nivå. När de kommer tillbaka så är det fika time (C kommer antagligen sova då) och så ska jag och L spana kläder och kolla om det finns något najs som vi vill ha. Förstår ni vad hon kommer shoppa i Bosnien? De har världens bästa Ms Selfridge där, love it !


Jeansshorts Och Avklippta Strumpbyxor, Can It Get Any Better?

Åhh, för ett par dagar sedan så klippte jag av ett par svarta nylonstrumpbyxor och hade det under ett par jeansshorts blev dessutom ett hål i ena sidan men vart bara snyggare. Vart så sjukt snyggt MEN man kanske ska se till att klippa av dom vid knäna för de rullade för tusan upp sej hela tiden så man såg knappt dom under shortsen. Så måste komma ihåg att köpa nya imorgon och gör om gör rätt !


Hur Kan Man Vara Så Stylish 24/7?

Style Tip: Denim shorts

Du Och Jag Och Tystnaden

Damn vilken bra låt, det kunde man inte tro va? Anyways så var det en trevlig midsommar. Först  var det grillning hos svärföräldrarna på dagen, gottigottgott säger jag bara. Sedan vid sjutiden så bar det av till Dfs och folket. Där så blev det räkmackor, sill (inte för mej dock, usch), marängtårta som A hade gjort och massa annat gott. Killarna bada tunna och hade nostalgi kväll. Tog en taxi hem imorse och kan säga att det inte är dyrt med taxi från Dfs och hem till Kga, gick på 260 kr och är värt det. Idag så träffade jag lovely L. Även hon hade spenderat midsommar i Dfs med massa snygga tjejer (ja, var ju killar där med) bland annat J som är på besök hemma från Sthlm som jag bara MÅSTE träffa i veckan. Förresten så ska det vara fint väder (håll i er nu) HELA veckan ! Kan ni tänka er?  Tyvärr så åker L, mami och pappa på lördag, buhu. Men jag kommer få nåt trevligt när dom kommer tillbaka, as always hehe.


I Want You To Want Me


Klicka för att förstora bilden

Vill Ni Flytta In Hos Mej?


Gestuz Zip Back Racer Dress Lisa Jayne Dann Bubble Tulip Bandeau Dress ASOS Lattice Knot Festival Dress
Vackert !

Mitt Mästerverk

Underbara bebbe sover middag, så söt. Ni skulle bara se. Själv letade man efter recept på köttfärssoppa för är sugen på det fast inte alls något jag gillar vanligtvis men har lyckats hitta ett recept som verkar bra. Nu är det bara att ta sej upp ur soffan och bort till köket och sätta igång med mitt mästerverk.


Gucci Look-Alike?

ASOS Leather Double Buckle High Platform Sandals

Nelly Rocks My World


Ruffle Asym DressKoska Dress

Nelly  Shoes - Mariella Nelly  Shoes - Miranda

Jimmy Choo For H&M


Men kan det bli bättre?

Let's Get Down To Business

Damn, H sjöng på det nyss så har det fastnat i huvudet på mej och det är bara just den biten som går på repeat ! Anyways,  undrar om jag ska inhandla Laurens bok, något att ha tro?


Spotlights Don't Do You Justice Baby

Amazing väder eller vad säger ni? Värre än mina humörsvängningar! Anyways så vart det lunch ute på stan idag med mina älsklingar C & H efter det mötte vi upp M, M och F för en fika hos lovely L. Shoppade även sötaste sommarjackan till C, som L hade visat tidigare. Hon hade hunnit till stan innan jobbat och shoppat massor hon med. Blev en del linnen, cardigans (marint med gulddetaljer, kan det bli snyggare?), väskor, underkläder mm för hennes del och ja, jag ville ta med hennes påsar hem till mej istället. Den människan klär för tusan i allt.

Idag bakade jag annanspaj. Verkar vara omtyckt, H sa iaf att den var riktigt god och mami och pappa var precis här en sväng och åt de med och allt åkte ner i magen. Det var den enligt mej själv med men shit vad söt den är och det är inte alls mycket socker i den, för 1 dl socker är väl inte mycket? Som tur är så är det inget C får äta hehe annars hade han väl fått en sockerkick.

It Was A Mega Success

Alltså min blomkålsgratäng, för det var vad det blev. C tyckte om det och kändes hur skönt som helst då han inte är så matglad nowadays. Underbart (mot vad det brukar vara) väder idag med. Fick träffa alla mina favoriter idag, L, mami, pappa, LOVE !

Jag Kan Inte Lämna Honom Ensam För En Sekund

Förresten så har jag varit och klippt mej idag, skulle gjort det i torsdags men då var det fullbokat. Blev även en del slingor gjorda. Om ni är snälla så kommer det kanske bilder på the new hairdo. Annars så vart det stan idag, handlade lite leksaker till C med B samt farmor blev även ett besök på Donk. Imorgon ska jag laga blomkålslåda med skinka, yummie, ett av mamis recept som ska testas. Vet redan i förväg att det är något som inte kommer falla H i smaken men jag och C älskade det. Funderar även på att baka annanspaj till efterrätt hehe. By the way så var det lovely L som hade hand om C hela morgonen. Kom hit vid åtta imorse och han tyckte det var så roligt så han var jätte snäll mot henne tydligen.

C kan jag för övrigt inte lämna ensam för en sekund längre. Nu har han lärt sej att ställa sej upp med hjälp av vardagsrumsbordet, soffan, tevebänken, skostället, gåstolen, ja med hjälp av ALLT helt enkelt. Så man är livrädd för att han ska ramla och slå sej för visst står han men han är ju inte riktigt stabil ännu. Dessutom så har han börjat säga pappa ordentligt nu. Förut så daddade han bara och då kunde det bli mama, papa, dada, baba och lite allt möjligt men nu verkar det bli ett riktigt ord. Nu har vi ju fått höra ordet titta ett x antal gånger de senaste månaderna så var väl på tiden med ett nytt hehe nej men bebis är så duktig så.


My Only Love Sprung From My Only Hate

My only love sprung from my only hate! Too early seen unknown, and known too late! Prodigious birth of love it is to me that I must love a loathed enemy.

Åhh, såg Romeo & Julia på teve, i söndags tror jag att det var. Älskar den filmen. Riktigt bra gjord men i dagens samhälle. Helt konstigt att se Leonardo Dicaprio så ung, men tycker att han även nu ser ung ut i ansiktet fast han är en bra bit över trettio nu. Snabbt tiden går, minns när man tittade på den för ja nu måste det vara iaf tio år sedan. Men den är lika bra nu. Även Claire Danes är helt underbar i filmen.


Life Is Great

Åhh, sicken helg må jag säga. I lördags så var det, efter planering från min och Ms sida, shopping i Örebro. Ja, vi hittade massor, pics kommer lite senare. Men tycker att det definitvit är sjukt mycket roligare att handla med tjejer än med killar. Kul att ha någon som undrar om man är klar snart, typ hela tiden. Anyways efter den trevlig turen så var det dags att plocka upp storasis för hon och tvillingarna skulle crasha hos mej. Var en myskväll. C somnade som vanligt och var helt underbar, vaknade inte alls fastän D och M lekte med kastruller och förde oväsen, grät halva natten. Trodde verkligen det skulle vara kört i och med att han inte är van vid så mycket ljud men inga problem det inte. På söndagen så var det mamis födelsedag, då samlades hela tjocka släkten, eller aja familjen i varje fall men det räckte ska jag säga er. Jag och storasis gjorde världen godaste tårta, den får ni dock inga bilder på för hann ej ta några för så fort försvann den, öhh eller inte jag glömde bara helt enkelt. Idag så vart det en trip på stan med lovely L, hon berättade om helgens bravader med gänget från gymnasiet, alla beautiful ladies som man spenderade skoldagarna med var tydligen ute except moi of course. Men får ta igen det någon annan gång. Idag blev det iaf underkläder shopping, me likey underkläder så det var helt underbart. Ska nog sätta på mej något nytt nu och vänta på att H ska kliva innanför dörren hehe, om jag orkar ! Här är i af bilder på kläder som C fick.



 

Kärlek Kan Köpas För Pengar

Love ! Och så säger folk att kärlek inte kan köpas för pengar, this is LOVE !

"Akemi" Svarta platåskor "Jenna" Gula Designerinspirerade Skor Med Platå

Lättlurade Barn

Åhh, jag är ännu mer trött än jag brukar vara. Kan det vara möjligt? C och jag håller på att storstäda här hemma. Alla fönster är putsade, alla dörrar är tvättade. Vi har tagit ut all porslin ur skåpen i köket och diskat det samt tvättat alla skåp invändigt och utvändigt, tvättat ur kylskåpet mm. Nu är det ugnen som ska tvättas sen är hela köket storstädat. Men den där sprayen man ska ha i ugnen måste stå över natten för fungerar bäst då. Då är det bara att dammsuga och moppa golvet och så är det så freeesh som det kan bli där. Skönt med storstädningar. Man ska ju göra sånt här 1-2 gånger om året tycker jag annars känns det inte rent  hur ofta man än städar. Nu öppnar man ett skåp, vilket som helst och så är det skinande rent. Hatar smuts och hatar mest av allt disk. Dessutom bra att ha det här överstökat innan H har semester så man kan passa på att göra massa roligt då istället.

Igår hade vi besök av L och N. Inte träffats sen i januari skulle jag tro. Fick även roliga nyheter och världens godaste kram. Idag så blev det en lång runda på stan med L och M, fick även sällskap av mami lite senare. Skönt att kunna umgås med en person som man inte träffat på år och ändå  känna att det är så bra och man kan prata om allt. Blev en massa shopping men bara till C och bilder kommer så fort jag lägger in det på datorn, sååå cute med barnkläder. Jag väntar till på lördag för då blir det shopping för min del. Dessutom så gick en gubbe förbi oss på stan och rätt vad det är så säger han att jag har grymma byxor, som om jag inte visste det, nej skämt åsido, hade mina trashade leggings. Grannens unge var här för ett par dagar sedan och undrade varför jag hade så många hål i mina byxor så hittade jag på att jag hade ramlat i trappen och då kommer det självklart följdfrågor, såna är barn. Hon frågade hur jag lyckades med det och jag svarade att jag snubblade över min egen fot och fick så många hål, lika många hål och lika stora på varje ben (trashade leggings fårn Gina Tricot). Japp, hon gick på det. Lättlurade barn är.

Paris Hiltons New BFF

Är det bara jag eller håller ni med om att det programmet måste vara ett skämt? Ett enda stort skämt ? Dom får säkert betalt för att vara med för vem skulle vilja göra sej till åtlöje i internationell teve för att bli fejk BFF med Paris Hilton?


Check Out These Shoes

Älskar att spana in vad folk har på sej på fötterna, speciellt in real life. Vissa lockar mer än andra men alltid lika roligt.






Long Time No See

Åhh, härlig dag idag. Gick hemifrån strax efter tiotiden och kom hem någon gång vid tre. Letade bikinis som galningar, men får bli en beställning istället men hittade däremot massa andra  kläder, shorts, klänningar, linnen i massor. Nu har vi bokat in en trip till Örebro på lördag för att slösa massa pengar. Får se om C och F ska med. Anyways så kom mami förbi efter jobbet och fick även finbesök av M, long time no see. Satt även barnvakt åt grannens unge, NEJ det räcker definitivt med ett barn för min del. Efter det så gick jag ut med C en stund för han var så trött men vill inte att han ska sova för natten vid klockan sex för då är han uppe vid fyra men nu ligger han så sött i sin säng och sussar. Han var till och med för trött för att äta upp vällingen, LOVE !

Jag Är En Riktigt Bra Förhandlare

Idag så blev det en promenad ner till stan med M och F. Äntligen köpte jag det efterlängtade regnskyddet till nya barnvagnen, eller den är ju inte ny längre. Sedan blev det lite affärer och fika. Fick oväntat sällskap av M, förutom festen här hos mej så tror jag inte  vi träffats sedan studenten. Men nu blir det ändring på det hela. På torsdag så ska L och M leka barnvakt åt C under tiden jag får håret fixat, förhoppningsvis har de en tid också för har inte ringt och bokat ännu. Imorgon blir det en trip till stan igen, denna gång kommer vi vara ute på bikinijakt, samt leta efter jacka till M. Vill tvinga H in till Örebro för lite shopping för han ska tydliga köpa nåt onödigt till bilen och då gjorde jag en deal med honom, han shoppar saker till nya bilen, jag shoppar kläder till mej. Jag är en riktigt bra förhandlare !

Ge Mej Ett Par Silikonbröst !

Någon, ge mej att par silikonbröst ! Vill inte ha stora, bara snygga. Förstår varför killar tycker om bröst, kolla bara på bilden nedan. Adrianas bröst är ju fucking perfect, inga fel där inte. Även dom är silikon, för vem har egentligen så perfekta boobies utan att ha fixat till dom?

Sexy inviting Adriana Lima pic

Love At First Sight



Till bruna ben i sommar !

Gudfar/Gudmor

Har funderat på det här med gudfar/gudmor ett bra tag nu. Jag och H har delade åsikter om det. Jag vet att det är en tradition eller vad man nu kan kalla det att barnets gudfar/gudmor är de personer som ska ta hand om barnet ifall någonting skulle hända barnets föräldrar eller den/de som har hand om barnet. Men jag vill ju att hans och mina föräldrar ska ta hand om C ifall någonting skulle hända oss. För mej så är det en självklarhet. Men jag tycker inte att man ska ha sina föräldrar som gudfar/gudmor till sitt barn. De är ju ändå en stor del av barnets liv redan som det är och barnet vet ju att de är betydelsefulla för både oss och C i detta fall. Jag är mer för att man väljer någon som man vill ska vara en del av Cs liv och som man tror har en bra inverkan osv och det har ju redan mina och Hs föräldrar. För vissa så är det tydligen så att när man väljer gudfar/gudmor så skriver man även under papper på att det är dessa personer som ska ha hand om deras barn ifall någonting skulle hända. För mej är det "bara" en symbolisk handling som visar att man uppskattar en person så pass mycket att man vill att de ska vara en del av ett litet barns liv. Men man behöver väl inte ha just den personen som förmyndare av ens barn om någonting skulle hända?

Nu Börjar Jag Bli Mej Själv Igen

Nu när jag börjar bli mej själv igen, BRUN så skulle denna klänning vara PERFECT ! Så snyggt med ena axeln bar och färgen är en riktig sommarfärg. Me wanna go shopping.


Min Underbara Andra Hälft Ska Lämna Mej

Vet ni att min underbara andra hälft L ska lämna mej? Ja, hon ska iväg till Bosnien med föräldrarna i början av juli. Hon saknar ju sina vänner där nere så förstår att hon ska iväg men förstår inte hur hon kan lämna mej ! Blir ju rätt så ledsen nu. Förresten så ska hon sitta barnvakt åt C på torsdag då jag förmodligen ska klippa mej och slinga håret. Det här med långt hår är inte min grejj längre. Har ALLTID haft långt hår fram till för två år sedan då jag tog till mej mod att klippa av håret, som för övrigt är självlockigt så orka platta hela tiden. Anyways så var det helt underbart, så har varit korthårig i två år nu men shit vad snabbt håret växer ska ni veta, typ som ogräs. Så ser verkligen fram emot torsdag !



Vackert !

Jag Är Så Trött

Idag är jag så trött, känner bara för att lägga mej och sova i en vecka men nej det lär ju inte hända på ett  tag. C är helt underbar nowadays så inga problem med honom what so ever men man blir trött av att aldrig få sova ut. Tänk er själva, har inte sovit till längre än halv åtta sedan 26:e september 2008, för då föddes ju C, och de 26 timmarna innan han kom var ju ett helvete i sej. Sen har man inte heller lust att alltid lägga sej klockan åtta för att han sover då. Det är ju först när han somnat som man kan sätta sej ner och känna att nu kan jag slappna av, nu behöver jag inte byta blöja, mata, plocka  undan osv förrän imorgon för nu är det qualitytime med mej själv som gäller men då är man ändå så trött så man får ingenting gjort. Antingen sitter man framför teven eller datorn för kan ändå inte lämna C själv. Ibland känns det faktiskt som att man är ensamstående, antar att det är så när man är mammaledig. Man gör ju allting själv, byter blöjor, lagar mat, matar C, leker med honom, nattar honom, badar honom osv, man glömmer bort sej sjäv helt och hållet. Förstår inte att såna som ÄR ensamstående på riktigt klarar av det här. Fast minsta lilla leende gör det hela så mycket enklare och man glömmer bort hur trött man är och hur skönt det skulle vara att få sova.

Marc Jacobs/Daisy

Måste ha ny parfym och är sugen på något jag inte haft tidigare. Favoriten är Calvin Klein In2U samt Hugo Boss men vill testa Marc Jacobs Daisy då den luktade amazing när jag testade den inne på Kicks. men bslutsångest även där, även intresserad av Escadas Rockin' Rio.


Urban Outfitters <3




In i min garderob, tack !

You Change Your Mind Like A Girl Changes Clothes

Åhh, skulle gärna byta om till något nedan, släpps av H&M oktober/november. Längtar till hösten så jag kan hitta mej ett par underbara skinnhandskar med thee right details.






Jag Skulle Vilja Tänka En Underbar Tanke

Ja, det kommer en uppföljare ! SATC 2 kommer släppas maj 2010 och nej jag är inte efter har hört detta jag med men jag är bara förvånad över att handlingen ska ha läckt ut, eller så mycket av den iaf. Big kommer tydligen bli av med jobbet och ta ett jobb i London som inte alls är lika bra, mindre cash osv. Carrie flyttar med honom till London men där kommer Big att hamna i säng med någon annan. WHAT ? Vad har hänt med happy endings?


Georgina Sparks

Haha jag bara älskar karaktären Georgina Sparks i Gossip Girl. Människan är så ond men på ett underbart sätt men var lika underbar när hon spelade snäll i ett par avsnitt. Fasiken går inte att förklara. Spelas ju iaf av "Buffys" lillasyster, Michelle Trachtenberg.

michelle_trachtenberg.jpg Michelle Trachtenberg image by importeater

Jag Är Ett Litet Charmtroll

Sitter och dricker coffee och äter choklad, kan det bli bättre, vädret kanske ?! Bebis sover. Åhh, för ett par dagar sedan så började han klappa händerna. När man sjunger för honom så sitter han och klappar händerna, så söt. Händer någonting nytt varje dag nu känns det som. När han hör musik så börjar han dansa. När han ser Musse på teven så kommer världens största leende fram och han blir jätte glad. Dessutom kan jag inte gå nånstans för han kryper efter mej hela tiden. Han har även försökt äta maskrosor när vi varit ute, papper när han fått tag i Hs ritningar på altan hehe och massa sånt som bebisar gör. CHARMTROLL !

Igår vart det ett besök till solarielandet med L och M. Ni ska se vad brun jag är nu. L säger att jag inte ser ut som ett lik längre, tur det för är sugen på att handla bikinis.


Romeo, Take Me Somewhere We Can Be Alone

Tycker verkligen inte om den här låten men texten är ju så fiiin.

Romeo, take me somewhere we can be alone
I'll be waiting, all there's left to do is run
You'll be the Prince and I'll be the Princess
It's a lovestory, baby just say yes !


Nej, Hon Kan Omöjligt Bara Vara 17

normal_007.jpg image by MrsxSamuelxWinchesterx 

Willa Holland, har haft roller i OC samt Gossip Girl. Märkte redan i OC, där hon spelade Marissas lillasyster att det var något speciellt med henne, kolla bara. Hon är ENDAST 17 år. Sådär ser inga andra 17-åringar ut. Hon ser ut att vara iaf ett par år äldre men vacker som få är hon, oavsett ålder. Hon har varit modell sedan hon var 7 år gammal och upp till att hon var 10 så var hon den mäktigaste barnmodellen i USA. Arbetat för Gap, Abercrombie & Fitch, Ralph Lauren. Har sedan år tillbaka ett kontrakt med Ford Models, förstår att dom vill ha med henne att göra. För övrigt så är hon styvdotter till Brian De Palma så hon kan nog få vilka roller hon vill.

Underbart Att Vara Tjej

 

Sååå underbart att vara tjej, så man kan ha på sej alla underbara klänningar !

Cyndi Lauper/H&M Fashion Against Aids


Ett Par Svarta Bikinitrosor


Åhh, med ett par svarta bikinitrosor, love !

French Connection

Lucy Twill Dress
Underbara detaljer, ryggen !

Hon Har Stil, Är Snyggast Och Kommer Alltid Vara Snyggast

The Hills stjärnan eller rättare sagt tidigare stjärnan, Lauren Conrad har verkligen stil. Förstår inte att Kristin Cavallari ska ta över efter henne i The Hills. Jag kommer definitivt inte titta på det längre. Kristin har ingen stil alls, ser ut som att hon försöker men gång på gång misslyckas. LC däremot ser inte ens ut att anstränga sej men får ändå till det. Ser alltid lika avslappnad och stylish ut.


Hetaste Stilikonerna

Hetaste stilikonerna listade av Brittiska Glamour.

10. Rachel Bilson
9. Rihanna
8. Katie Holmes
7. Agyness Deyn
6, Katy Perry
5. Blake Lively
4. Alexa Chung
3. Victoria Beckham
2. Kate Moss
1. Cheryl Cole

What? Vad hände där? Var det någon som var blind som fick avgöra det hela? Katy Perry? Victoria Beckham? Visserligen har den människan stil men inte tillräckligt för topp tio, om det hade gällt vem som kan framhäva brösten mest oavsett vad den sätter på sej så hade hon utan tvekan varit i topp tre men inte på den här listan. Och det mest chockande av allt, CHERYL COLE? Ibland undrar jag vad människan tar på sej? Om hon sett sej själv i spegeln? Fast detta är ju min personliga åsikt. Men såhär hade min lista sett ut om jag fått välja bland dessa.

10. Katy Perry
9. Cheryl Cole
8. Rihanna
7. Victoria Beckham
6. Agyness Deyn
5. Katie Holmes
4. Blake Lively
3. Alexa Chung
2. Kate Moss
1. Rachel Bilson (Adorable)



Såhär snygg är hon när hon rastar hunden !

Heidi Montag/Pratt

Läste precis att människan släppt en till video. Inget större fan av varken henne eller hennes musik men tyckte faktiskt att hon var en riktigt sötnos innan hon träffade Spencer för fattar inte vad som hände efter det. Nu har hon tydligen bytt efternamn till Pratt, för de gifte sej för ett tag sen. Men hennes efternamn var ju sjukt fint, Montag. Jag skulle aldrig byta från det om jag hette så, oavsett vem jag gifter mej med. Men alla tycker vi olika.


Jag Ska Få En Egen Pool, Om Jag Är Snäll

Händelserikt eller vadå? Var enbart därför jag inte hade tid för er men nu när bebis sover har jag all tid i världen, eller iaf tills han vaknar. Har redan haft besök av farmor och farfar, love ! Igår var vi iaf iväg och tittade efter en pool. Jag blev kär. Först var jag inte så inte så intresserad för tyckte att det räckte med altanbygget som ska komma igång när som helst men sen så kom jag på att "hallå vad kan vara bättre än att bygga in poolen i altan?", lite som på bilden nedan. Men en del av altan kommer att vara inglasad så man kan sitta där under höst/vår och en del kommer vara bara trädäck så kommer poolen vara en del av det hela. Fatta vad snyggt, så nu får jag passa på att vara snäll. Skönt att kunna bada här med C och inte behöva åka ner nånstans ifall det blir dåligt väder är det bara att gå in igen. Och vattenvolleyboll, för JAG har bestämt att det ska vara en pool som är tillräckligt lång, i detta fall 9 meter så man kan spela volleyboll och sånt. Ja, jag och en pool, a match made in heaven !

Bildgalleri

RSS 2.0