H&M Ger Sej In På Skomarknaden


En del var ju faktiskt riktigt fina. Tillhör H&M's höstkollektion, spännande !

You're Fucking Fab

Klicka för att förstora bilden

Ge Mej Cykelbyxorna

...från Gina Tricot ! Ett must have i min garderob. Jaja ni fashionfreaks vet iaf vad man ska ha dom till.

Hjälp ! Han Skriker

Hjälp ! Vad gör man när bebis är så mammig så man inte kan lämna rummet utan att han skriker? Jo, man hittar något att muta honom med. Så löser jag det iaf. ALLA bebisar tycker ju att nya saker är spännande så antingen får man hitta en ny leksak (med leksak så menar jag något som de ser mamma och pappa "leka" med) så idag vart det en liten kastrull eller så får man ge honom lite snacks, majsbågar för barn men man vill ju inte att de ska äta ständigt. Den där kastrullen duger en stund iaf, så jag kan smita ner till tvättstugan och hänga upp tvätten. Men imorse var vi duktiga och putsade ALLA fönster och sedan vid kl tio så gick vi ut och gick inte in igen förrän efter tvåtiden. Nu är iaf bebis nyduschad för blev så kletigt till slut med all solskyddslotion, kan vara så att jag överdrev en aning men bättre det än att han bränner sej. Nu ska jag försöka smita ner till tvättstugan !


Det Finns Inget Bättre Än Min Säng

Idag skulle jag ha träffat hun E, men då jag är helt slut med världens huvudvärk och illamående så var det bara att stanna hemma. Försökte sova när C sov middag men för första gången på månader så sover han en halvtimme istället för 2 timmar som han brukar så då blev jag ännu mer förstörd. Man blir snarare med trött av att sova en halvtimme än inte sova alls. Man känner bara stressen av att somna och så fort man somnat så känns det som att han vaknar. Inte alls en bra dag men bättre att vara sjuk nu än sen, då man hoppas på sommarväder. H är sugen på att bila ner till Kroatien under semestern men vet inte riktigt hur det skulle funka i och med C. Känns som att man skulle få stanna var och varannan timme och kanske inte så skönt för honom att sova i bilstolen under natten men man vet aldrig. Barn sover så gott i bilen verkar det som. Men utomlands vill jag verkligen för någon sommarvärme verkar det inte bli här. Anyways så har jag lagat mat som en galning när jag bara varit hemma idag, kotletter (i ugn med créme fraiche, grädde och chili) med ris, champinjoner och sallad, pannbiff med potatis och gräddsås, fisk (som bror fångat) med potatis och dillsås samt kokta morötter, smaskens. Så det blir ingen matlagning här imorgon inte. Snart blir det sängen för min del. Bebis sover och det behöver jag med göra. Ska bara pussa lite på H innan då han känner sej bortglömd.

Denna Donna Är Vackrast Av Dom Alla


En bild på MK från Fashion Magazine, love !

Rachel Zoe

Förstår att hon stylar ja, i princip halva Hollywood. Människan är begåvad. Hon har en talang och  klart att hon ska dela med sej av den. Själv ser hon alltid lika välklädd ut.



Topshop News !


Nu skulle jag behöva den där miljarden igen !

En Tidlös Skönhet


Att vara vacker hade en annan innebörd förr i tiden, Twiggy.

Detta Är Konst På Hög Nivå



För er som känner igen ansiktet men inte kommer på vem skönheten är så är det Daria Werbowy, tjejen var med i MH for H&M sommarkampanj.

Ett Ställe Där Jag Kan Gå Naken Hela Dagarna

Tänk om jag hade en alldeles egen ö. Ett ställe som man kunde åka till när man vill vara ensam, när man inte vill att någon ska störa en. Ett ställe där jag kan gå NAKEN hela dagarna om  jag så vill. Ja, tänk om man kunde ha det så bra. Vart tusan är den där miljarden jag behöver?


Undrar vad jag skulle döpa den till?

Finns Det Något Bättre Att Fördriva Tiden Med ?

... än att titta på fashion pics? Ja, jag kommer på minst ett dussin saker men såhär på en tisdagkväll kan man inte precis bara lämna C som sover så det här duger helt utmärkt. Förresten en helt lovely dag med L på stan. C fick ett par sockersöta bebis skor av L och jag köpte en jumpsuit till mej, efter att ha fått den stylad av L så var den fucking amazing. Lilla fröken L borde kanske testa på stylist yrket för så jäkla duktig är hon.For your info så är bebis 8 månader idag och blir bara mer underbar för varje dag, LOVE !



Where Did You Go?

Vart tog solen vägen ? Nu blir jag riktigt less på det här vädret. Jag ska ju ut och cykla med C ikväll, då kan det inte regna ju. Nu ska jag dessutom till stan, eller snart ska göra mej iordning först. Har världens bästa och vackraste sällskap i soffan, L. Nu ska jag äta och har till och med gjort efterrätt, pannacotta.

That's Not The Way I Want My Story To End

I don't wanna be the girl who laughs the loudest
Or the girl who never wants to be alone
I don't wanna be that call at 4 o'clock in the morning
'Cause I'm the only one you know in the world that won't be home

When it's good, then it's good
It's so good 'till it goes bad
'Till you're trying to find the you that you once had
I have heard myself cry, never again!
Broken down in agony
And just trying to find a friend

...aldrig tänkt på vilka bra texter hennes låtar innehåller.  SURPRISE SURPRISE !

Snart Flyger Jag Förbi I Mitt Nya Vrålåk

Var precis iväg och köpte en cykel till mej. Det blev en Sjösala Sunnanö, självklart blev det en barnstol (eller vad det heter) så C kan åka med mej för det är hela poängen med köpet och ett MÅSTE var ju en hjälm till bebis, blå med turtles. Imorgon är den monterad och klar så då ska den hämtas. Men kom att tänka på att det har blivit sjukt dyrt med cyklar. Den här kostade 4000:- och så fanns det cyklar där för upp emot 7000:-. Det är liksom vanliga damcyklar, inget alls speciellt med dom så fattar inte vad grejjen är. Jag tyckte iaf att det  var dyrt men H tyckte det var en bra deal, eller? M blev också sugen på en cykel, då kan hon cykla in hit från Dfs hehe. Är så sjukt mysigt att cykla när det är fint väder. Förresten så gör vi massa planer för sommaren, Skara Sommarland, Kolmården och alla såna mysiga ställen ska besökas.


You're So Beautiful, So Damn Beautiful


When It Was Good We Were Sitting On Top Of The World

Igår köpte Baby min efterlängtade sushi, love ! Typiskt att man bara orkar med sex bitar när man tänkt på det i dagar men it is worth all the money in the world. Älskar sushin på den nya restaurangen i stan. Igår kväll så blev det en oplanerad trip till Örebro, god mat, underbara människor, massa skojj. Bebis feber har gett sej nu så allt är frid och fröjd men han fick sova med mej inatt, MYS! Nu ska han vakna vilken minut som helst, sover middag och snart är även städningen klar för min del. När H kommer hem ska vi till Ceveds och kolla cykel till mej då jag vill ut och cykla med C, fun !

...and we still are.

You're So Fucking Gorgeous


Come To Mami Precious


Fångat Mitt Hjärta

Återigen så är det Nelly som har fångat mitt hjärta !


Kan Någon Köpa Sushi Till Mej?

Gaaaah, blir galen snart. Sitter i soffan och kan inte tänka på annat än SUSHI ! Har varit så sedan igår. SUSHI SUSHI SUSHI! Någon som kan åka och köpa sushi till mej, please? Kan inte lämna C ensam och han sover så sött i sin säng.


To Achieve The Impossible

Sitter nu framför datorn och letar som en galning ! Men har svårt att hitta någonting jag gillar. Jag vill börja plugga efter mammaledigheten tänkte jag. Har ju jobbat på Transcom i över tre år och det räcker för min del. Det är inte ett jobb som jag kan tänka mej att ha resten av livet utav tusen olika anledningar men anyways. Jag är riktigt sugen på att plugga en yrkesutbildning, Internationell Inköpare. Det är en KY utbildning på ett och ett halvt år med ett halvårs praktik så man får prova på arbetslivet inom det området. De har samarbeten med olika företag så som klädkedjor mm (LOVELY!). 80-90 procent utav alla som går denna utbildning får anställning på en gång efter utbildningen. Så nu har jag börjat med att beställa hem lite material så jag kan kolla i lugn och ro. SPÄNNANDE !


Vivere Senza Rimpianti

Gud vilken fin text, Lev Utan Ånger på italienska. Såg det då jag läste Aftonbladet, en artikel om Haydens felstavade tatuering, stackarn.


Bebis Rör Sej Sakta Men Säkert Framåt

Ja, C har börjat krypa ! Förut kröp han bakåt den busen men under ett par veckor så har han börjat gunga fram och tillbaka på alla fyra och idag så gick det framåt. Var med pappa och L till Kronis så kommer vi tillbaka till mamma och C så frågar hon mej varför jag inte talat om att han börjat krypa. Öhh, för att jag inte sett det själv kanske. Så visade hon hur han kröp efter deras alarmklocka tvärs över sängen. Sen kom även H och fick se honom krypa på golvet. Plutten börjar bli stor, en minimänniska. Kommer för tusan gråta när jag ska lämna honom på dagis. För övrigt så är han sjuk nu, feber pga tänder på gång IGEN! Räcker det inte med åtta tänder när man är 7 månader. Har ju hört att de inte ska få fler tänder än åtta när de är så pass små men han ska tydligen ha alla nu istället.


Yes, jag är världens sötaste !

Olivia Wilde, Världens Sexigaste Kvinna

Tydligen så blev Olivia Wilde framröstad till världens sexigaste kvinna i år, detta av Maxims läsare. Förra året så var det heta Megan Fox som kom etta och förstår i ärlighetens namn inte varför hon inte var det i år med. Nu kom hon BARA tvåa, som om det inte är en komlimang i sej men tycker personligen att hon är mycket vackrare och snyggare än Olivia Wilde. To the point, tyckte ju att jag kände igen Olivia Wilde och det är ju så att hon varit med i ett par avsnitt av OC, så tror ni med vet vem världens sexigaste kvinna är fast man inte sett så mycket av henne, där var hon blond iofs.


Änglar Och Demoner

OMG ! Går inte att beskriva. Vilken insats av Ewan McGregor, Tom Hanks, Stellan Skarsgård, ja alla som medverkade i filmen var riktigt bra. Jag som var trött på alla dåliga filmer som visas på teve och bio. Kändes som att man inte sett en bra film på evigheter så idag när jag och H gick på bio så hade jag nog inte så höga förväntningar men vad chockad jag blev. Är nog en av de bästa filmerna jag sett EVER ! På min topp tre lista, etta kommer ju självklart Gudfadern, inget att fundera på där icke. En favorit sedan barnsben. Vem kan motstå en ung Al Pacino, en lysande Marlon Brando, ja ni förstår när ni sett den. Så Änglar Och Demoner kommer tvåa, ni måste verkligen se den. Lovar att ni inte blir besvikna. Drama, spänning och man blev ständigt förvånad kändes det som. När filmen var slut ville jag inte lämna biostolen. Nu blir det till att köpa boken, självklart ska Da Vinci Koden också med då.


Din Sko, Bara Ett Par Av Skönheterna Jag Måste Ha I Höst


Längtar till hösten när jag ser these beauties, bara ett par av skönheterna som jag MÅSTE ha i höst.

Stella McCartney, Den Största Av Dom Alla

Är nog inte särskilt ofta man kan tänka sej, iaf jag att använda designer kläder till vardags men skulle använda dessa anytime.




H&M, Det Snyggaste Skall Komma

H&M i höst kommer vara det snyggaste någonsin från deras sidan, spana bara in dessa läckerheter.




Ge mej den vita blusen NU!

Du Är Den Största Inspirationen I Min Vardag

Den största inspirationen i min vardag är människor som man ser ute på gatan, alla har så olika men ändå så snygga stilar, ok nu menar jag inte ALLA men dom som sticker ut, de vackra människorna som kan bära upp precis anything. Tur att L är en av dessa människor så man får lite extra inspiration där.


Oversize till kortkort, gotta love it !


Kavaj till kortkort, även detta är snyggt

Utöka Skosamlingen Med Dessa Skönheter

Samt utöka skosamlingen med these beauties !


Christian Louboutin, Christian Louboutin, Fendi, Marni

SmyckeJewelBijou


Ja, om jag hade alla pengar i världen skulle jag utöka samlingen med detta, bland annat.
Anita Ko, Kara by Kara Ross, Kara by Kara Ross, Missoni

Jag Har En Ny Älskling

Magdalena FRACKOWIAK för er som undrar.



Coffee Maniac/Flashy Pink

Gårdagen var lovely. Fick oväntat besök, tur att man är coffee maniac så det alltid finns hemma. Först kom L och B sedan kom M förbi en sväng och även idag hade man besök i princip hela dagen, är väl omtyckt, C menar jag då. L visade idag en fucking fab sida där man kan se ALLA och ja då menar jag alla bra filmer som precis gått på bio nu och alla nya avsnitt på alla bra serier som man följer så gissa vad jag kommer göra om kvällarna nu, startar med Gossip Girl och The Hills. Sitter för övrigt i soffan efter världens längsta och välbehövliga dusch med pretty nails à la Flashy Pink, Isadora. Tycker verkligen inte om trista nagellack utan för mej är det Flashy Pink, knallrosa är den, SNYGGT, orange och blått som gäller för det mesta, ibland blir det väl rött med men ja, nu vet ni det. Men rekommenderar verkligen Flashy Pink, Isadora, tänk vad snyggt till sommaren när man är solbränd.


Matthew Williamson

Matthew Williamson Neon baroque jersey dress Matthew Williamson Neon baroque jersey dress
Skulle inte skada min garderob att ha denna !

Vart Har Du Varit Hela Mitt Liv?


Den Perfekta Sommarbilden

All denna tjat om sommar från min sida, men nu förstår ni att den är efterlängtad här. UtomlandsUtomlandsUtomlands!


I Adore Freckles

Kolla hur söt man kan vara med fräknar ! Förstår mej inte på folk som har massa fräknar och hatar det, är ju så fint.


The City/Allie

Visste inte att Allie i The City är model. Hon gör kampanjen för amerikanska Target.


Underbara Klänning

Hur mycket hittar man inte på F21? Denna klänning är ju perfekt en varm sommarkväll, med min korta jeansjacka och ett par sandaler.


Världens Sötaste Unge

Aja, fortfarande nästan, C är mucho sötare.


Kingston

Bik Bok/Sommarkampanj

Den ger mej verkligen sommarkänslor, till skillnad mot vädret här. Måste verkligen utomlands snart, måste få lite värme, lite sol, lite omväxling och viktigast av allt, lite FÄRG !



Ändrade Planer

I lördags blev det ändrade planer, grillkväll hos vänner. Ja, det var roligt, mysigt and so on. Satt ute så blev inget med Eurovision för min del men missade inget. Igår var det en heldag hos mami, fun fun fun. Fast dagen startades med en långpromenad med C och H då vädret var amazing, kan man inte säga om idag. Jag är så sjukt shopping sugen nu, gaaaaaah måste ge mej snart. För övrigt så är det dags att klippa håret, växer ju som ogräs när man har kort hår, så nu ska jag bara hitta en tid som passa moi.

Eurovision Song Contest

Ja, jag kommer sitta bänkad framför det ikväll, som så många andra kan jag tänka mej, Men inte my kind of music men why not liksom. Nu är det matlagning på gång och hör att bebis håller på att vakna med. Bara att gå och plocka upp honom, så nu blir det mys för min del. LOVE !


Kan Man Ha En Coolare Mami?

Check her out ! Lyckad sångkarriär, designer med egen kollektion, perfect style, världens sötaste barn (aja, C är ej inräknad förstår ni väl hehe) ! Avis,  javisst.


I Love You

Hela outfiten, stylish ! Kavajen med de uppvikta ärmarna,  kjolen, benen, ALLT !


Now I've Had The Time Of My Life, No I Never Felt Like This Before

Pratade nyss med L, så hör man Dirty Dancing musiken i bakgrunden. Fatta att det är samma person, svårt att förstå. Kan inte vara roligt att veta att man kommer dö när som helst. Jag skulle vilja hinna med så mycket då, alltså om jag visste att jag inte hade lång tid kvar. Men man vet ju aldrig hur det känns förrän man befinner sej i samma situation så inget man kan säga i förväg. Men man blir ju så ledsen bara.




Jag Vill Ha Allt

Ja, jag vill ha ALLT detta, fan att jag gick in på deras sida idag !








Matthew Williamson For H&M - Sold Out !

Shit, hur snabba är människor? Allt är slutsålt. Precis varje plagg dessutom ! Jag var jätte sugen på den läckra färgglada baddräkten, skulle ju ha den till Gustavsvik med M hehe.


Vad Gör Min Kjol På Taylor Momsen?


Ser verkligen ut som kjolen från Topshop, måste ju vara den.


Dreaming Of You

What's up with my heart when it skips a beat?
Can't feel no pavement right under my feet

Up in my lonely room
When I'm dreaming of you
Oh what can I do
I still need you, but
I don't want you now

When I'm down and my hands are tied
I cannot reach the pen for me to draw the line
From this pain I just can't disguise
Its gonna hurt but I'll have to say goodbye


Remember this one Barbie?!

Scorett vs Din Sko

Ja, jag vet redan who the winner is, iaf om jag får välja eller nej det vet jag inte alls, fast me like heels.


Din sko


Scorett


En Dagens Tack


Helst en kavaj till detta med, lila kanske?

Shopaholics Out There

Vad är det jag läser? Ska Anna Sui designa en kollektion i Gossip Girl stil? ÄNTLIGEN! Men kommer bara finnas i USA. Ja, ännu en anledning till att besöka NY. Skulle vara roligt med en trip dit faktiskt, inget annat än en shoppingtrip skulle det bli då. Kan tänka mej att det är ett måste för alla shopaholics out there.

voices.gif image by commentsjunkie

Dagens Outfit

Dagens outfit om man får välja och självklart kommer det aldrig vara tillräckligt varmt här för att skippa jackan, i detta fall den snygga kavajen men whatever.


Must Haves Bik Bok/Part 2

Dessa med !


Must Haves Bik Bok/Part 1

Jag har aldrig varit ett stort fan av Bik Bok men nu hittade jag massor som jag ville ha på deras hemsida !


The Sartorialist

Satt och kollade The Sartorialist och såg massa snyggt men en detalj föll jag för (om jag nu måste välja), ett par blåa pumps. Jag vill ju med ha ett par såna. Nu ska jag titta på The Hills då jag är en aning efter där. Får passa på nu när C sover.


Me <3 Lookbook




Enkelt och snyggt !

Snygg Som Få, Med Burkar I Håret


H&M Does It Again

Mmhm ser fram emot hösten !


Just The Way I Like It

Varför kan det inte vara helg hela tiden? Iofs så är det väl som helg hela tiden i och med att man är mammaledig men det är ändå något speciellt med helgen. Övernattningen i Öret var helt lovely igår. Tur att man är barnkär säger jag bara. Det konstiga med allt det här är att det alltid var L som tog hand om alla våra syskonbarn och tro mej vi har en del. Jag var den som vägrade byta blöjor, mata, natta eller leka med syskonbarnen och nu är man ju expert på det hela. För hallå, en bajsblöja är inget äckligt. Tycker för tusan att det är värre med spyor än bajsblöjor. Nu kan jag göra allt det där i sömnen och ja ni blir säker äcklade nu, iaf ni utan barn men det kommer en dag då ni kommer tycka precis som ja, hoppas jag för er skull iaf.

Anyways, hemkommen från en fika i Dfs. Bebis var helt underbar att natta nu, somnade efter vällingen utan problem och ligger nu i sin säng och sussar så sött sen en timme tillbaka. Tror helt ärligt att det var vällingen som pajade hela förra veckan för han har varit svår att natta innan åtta (fast han jämt sover då) sen vi bytte välling för en vecka sedan men idag åkte vi och köpte den vällingen han hade innan och se där vad bra det gick. Om nu bara H kunde sluta leka (JOBBA) med grävmaskinen utanför för han kommer för fasiken väcka bebis. Och som om helgen inte var tillräckligt lovely i sej så kom mina kära svärföräldrar hit och lagade mat till mej ! Första gången någon lagar mat till mej hemma hos mej. Dom skämmer bort mej, love ! Fick smaskigt kött med färskpotatis, massa grönsaker mm, just the way I like it. Ja, jag vet att ni också vill ha det så hehe.

I Won That Fight, I Lost That War

Ohh I've been travelin on this road too long
Just trying to find my way back home
The old me is dead and gone, dead and gone

I turn my head to the east I don't see nobody by my side
I turn my head to the west still nobody in sight
So I turn my head to the north, swallow that pill that they call pride
That old me is dead and gone, but the new me will be alright




(Kan något med Justin Timberlake bli dåligt?!)

Mammas Goda Gryta

Igår var det en bortakväll med pizza, ett kilo godis och massa hockey, eller var det kanske fotboll? Haha ! Anyways så var det mucho trevligt och nu lagas det mat för fullt för vid tre så bär det av till Örebro för övernattning, första gången med C. Kommer nog gå bra och vara händelserikt om annat. Lagar förresten mammas goda gryta, får se hur det går med den men får hoppas fast ingen kan få något att smaka lika bra som mami. Tänk om man kunde få hennes mat VARJE dag.


Vill Fylla Ut Min Walk-In Med Detta

  
Rare Fashion, Nelly.

I Like Her Style


Tänk att få klä sej i prinssesklänningar.

Contagious


Ja, nu har jag äntligen lust att använda JEANS igen, för det här är fierce !

Boyfriend Blazer <3

Yes, we love it !


Could It Be More Right?


 
Tänk sommar, värme, sol, en glass i handen maybe?

Gorgeous

  
Skulle icke säga nej till något utav det !

Till Något Mindre Bra

Hello Bitches, ja inte illa menat men alla har vi en liten bitch i oss sen finns det olika personer/händelser som tar fram bitchen i oss, så ja jag är en BITCH! Det som ofta drar fram bitchen i mej är väl falska människor utan en enda egen åsikt och folk som vänder kappan efter vinden, aja det kanske är samma sak. Anyways, igår var en mysdag. Hade ju date med E och E. Riktigt roligt och mysigt samt massa coffee då vi är vuxna hehe. Åkte fram emot kvällen ner till stranden och gungade och både C och E vet hur man tar fart själv så var egentligen inte så mycket att göra, JA vi har Einstein bebisar (om det nu är så man stavar det, sa ju inte att jag var det). Idag har vi haft besök hela dagen, för vi är så omtyckta (förnekar faktum att farmor, faster och moster mest kommer för att träffa C). H tycker iaf om mej, det kan jag nöja mej med, men sen vet jag att ni också älskar mej för ni hänger här rätt så mycket. Nej, skämtar bara.

Alltså, nu till något lite mindre bra. C har inga som helst problem att somna under dagen, antigen är vi ute och går och han somnar på en gång i vagnen eller så lägger vi oss framför Disney Channel när jag märker att han börjar bli trött, så lägger vi ett täcke över oss och myser, tittar på teve och så somnar vi båda (tro mej, bland det mysigaste ever). MEN när han ska sova på nätterna så är det katastrof. I tre veckor så fungerade 5 minutermetoden sen vet jag inte vad som hände. Nu vill han återigen att man ska gunga honom eller bära på honom så att han somnar. Saken är den att, när han somnar själv i sin egen säng så vaknar han bara en gång under natten och det är när han ska ha mat sen fortsätter han sova men om han somnar hos oss och sedan lägger vi ner honom i hans säng då har han en tendens att vakna varje halvtimme och gråta så får man gå dit och ge honom napp eller vatten så fortsätter han sova. När jag pratade med BM och läkare om detta så sa dom att barn vill att allt ska se likadant ut när dom vaknar (oavsett när de vaknar) som när de somnade. Det vill säga, om jag eller H är i närheten av C när han somnar så vill han se att vi fortfarande är där om han råkar öppna ögonen en halvtimme senare men då ligger han ju i sin säng. Kan ju inte ligga bredvid honom från åtta på kvällen liksom. Man tycker att han är såpass gammal nu så att han borde känna sej trygg i sin egen säng fast han är ensam där.

Steve Madden Hos Nelly

Steve Madden hos Nelly, LOVELY ! Hur ska man kunna välja bland dessa? (OBS! Snygging nr 2 heter Melissa for your info, fint namn)
    
  

Min Lilla Plutt

Ja, visst är han liten om man jämför med ankan han fått från sin faster hehe.


På Grund Av Såna Människor Är Det Krig Ute I Världen

I helgen  var jag ute och gick med mami och L, i väntan på att H skulle komma för hade en dejt uppe i Lunedet med thee sällskap, skulle kolla på djuren och kan tala om att C stortrivdes. Den ungen älskar djur, blir galen när Hs föräldrars hund kommer i närheten av honom.

Men anyways to the point. Vi kom att prata religion. Mami kom med en kommentar om att hon hatar vissa människor, rättare sagt ett folkslag och då blev både L och jag galna. Hur kan man säga att man hatar ett folkslag? VISST man kan hata enskilda personer, det gör självklart jag med, men då hatar man inte hela deras folkslag. Jag hatar såna som kraschar in sina flygplan i byggnader så massa oskyldiga människor mister livet, i detta fall är det ju oftast muslimer men jag är född muslim och jag är inte en sån som kraschar plan utan det är en pytteliten del utav alla msulimer som är såna och då har folk en tendens att dra alla över en kam. Vissa hatar judar och alla vet hur läget vid Gazaremsan är nu, kristna och katoliker hatar muslimer och vice versa pga anledningar som för mej är stenåldern. Men vad vi försökte förklara för min mamma är att ALLA krig som startas i denna värld beror på religioner. Folk står inte ut med att andra kan ha en annan tro och tycker det är helt konstigt och börjar då anta massa saker om just den religionen och det folket. Jag är född muslim men är inte troende för fem öre. Känner så många människor som kommer från samma ställe som jag, som är muslimer och tro mej säger sej vara msulimer med stort M men äter griskött (detta är förbjudet inom islam då grisen anses vara ett smutsigt djur) i smyg och snackar skit om andra som äter griskött, dricker och tror att ingen vet om det, hur kan man då tro att man har rätt att snacka om andra? Kan tänka mej att det är precis samma sak inom alla andra religioner. Folk får väl stoppa i sej vad fan dom vill oavsett religion och det är ingen annans ensak.  Vad ger andra rätten att hata människor bara för att man inte har samma åsikter och samma tro? Fan det är ju pga såna människor som det är krig ute i världen.

Ett Par Lila Skönheter

Yes, jag vill ha vill ha vill ha !


Rihannas Nya Boyfriend

Ja, detta ska vara hennes nya b-friend. Verkar vara större än Chris Brown iaf så han kan nog ta hand om henne.


These Shoes Are Made For Walking

Har haft jätte svårt för att hitta ett par skor som man kan vara ute och gå i utan att få ont. Då jag oftast går i sandaler eller heels, inte nu i och med att C är lite svår att ta hand om i heels, så är mina fötter mer vana vid såna skor än vanliga sneakers. Hade ett par jätte söta rosa Nike skor som var sköna men fick ändå ont men köpte ett par Adidas, gorgeous, för ett par veckor sedan och har sprungit runt i dom hela helgen, varit ute och gått hur mycket som helst, utan att få ont alls, inte ett enda skavsår, FAB!

Klicka f�r att st�nga bilden


Love Me Hate Me Say What You Want About Me

Förresten så sov ju C hos mami i fredags så var meningen att jag skulle ta sovmorgon på lördagen men somnade vid fyratiden och gick upp upp tio och ringde mamma det första jag gjorde för att kolla hur det var med C. Sen var det bara att sätta igång och städa, visste inte att tjejer kunde dricka så mycket. H däremot tog sovmorgon till efter tolv, skönt för honom.



 

Det Viktigaste Rummet I Huset

Bilder på min städade walk-in, thanks to L, notice the väskstång och klädstång samt alla nya skor hehe.

 
  

Dessa Gamla Skönheter I Min Garderob

För tre år sedan så fick jag tre tavlor av min favorit pappa, i svartvitt. Ena var ett porträtt av Audrey Hepburn, det andra Grace Kelly och tredje Marilyn Monroe. Nu har H fått för sej att han ska få ordning på min walk-in och då ska jag passa på att tvinga honom att sätta upp tavlorna, kommer bli så snygga där så får ni pics på det när det är gjort. I övrigt så ska han fixa flera hyllor för mina kläder får dessvärre inte plats längre, inte mina skor heller för den delen så skulle behöva flera skohyllor. I fredags var L hos mej redan tidigt på morgonen så gjorde vi iordning hela garderoben, la undan vinterkläder och tog fram alla sommarkläder samt slängde en hel flyttkartong med kläder, gick ner med mer än 20 par skor, som inte får plats heller, till källaren, nu ser det helt lovely ut så måste visa er senare.






Varför Måste Tiden Bara Flasha Förbi När Man Har Som Roligast?

Fredagen var bara för lyckad, lovar att ni får se pics ikväll. Alla tjejer var helt underbara och bara för goa och roliga. Tur att man har grannen över gatan som har kortlek hehe. Maten var delicious och det är bara att tacka kocken E for it samt Ls idé om att sitta ute på gräsmattan på filtar och njuta av maten. Invigde mina highest heels och var inga probs då jag är van, tog även en trip till Max för ett nattmål med mitt underbara sällskap. Alla babes hade iaf a great time och kommer utan tvekan göras om.


Shoes To Kill For

Det är detaljerna som gör det !

RSS 2.0