Han Glömmer Nog Bort Oss

Vilken dag. Hur ska man hinna med att ha ett liv om man jobbar 8-17 måndag till fredag? Som tur är så flyger tiden förbi så det är helg snart, så får jag tänka. Idag när jag kom hem från jobbet så fick jag en kram och massa pussar, C hade nog saknat mej. LOVE ! Efter kram och pusskalaset så åkte vi och handlade lite. C fick den omtalade OBH Nordica dammsugaren som jag skrev att han skulle få i julklapp. Den har han lekt med konstant sedan vi tog ut den ur förpackningen, vilket var tur för då fick jag och mami baka lussebullar (IGEN) ifred. Sen var det bara att åka hem och natta C. TRE TIMMAR! Det är så lång tid vi har på oss att umgås om dagarna sen jag började jobba.

Idag hade han iaf sin första inskolningsdag på dagis. Det hade gått bra och han hade lekt med barnen. Får se hur det går  imorgon, eller hur det går när H ska lämna honom ensam där. Han gråter ju bara jag går ut ur bilen och springer in till affären fast H sitter bredvid honom i bilen. Han gråter när H går hemifrån också fast jag är kvar. Han är nog lite mammig och pappig. Men han glömmer nog bort oss efter fem minuter på dagis när han inser vad roligt han kan ha med alla barnen.


Det Kan Omöjligt Göra Lika Ont

Nu är det dags att ta tag i det här. Varför är jag så feg? Det kan omöjligt göra lika ont att tatuera sej som att föda barn. Eller? Någon som varit med om båda sakerna? Vet iaf att jag ska ha tre tatueringar. Är väl bara att lyfta på luren och ringa...


Dagens Outfit




  
Hmm, dessa kläder for work. Me like.


Boys Will Be Boys

Gårdagen var amazing. E får fylla lite oftare så att man kan ha en ursäkt, eller behöver vi det? B-day barnet var fierce i sin paljettklänning. Tack för en lovely kväll.

Idag så vart det middag och massa gott med girlsen at my place. De drog precis hemåt och nu ligger jag i sängen och väntar på att H ska komma hem så vi kan mysa. Förstår inte att man kan ha så mycket att prata om all the time. Är det bara a girl thing för kan inte tänka mej att alla kan ha det så bra. Jag och M vet iaf vad vi ska snacka om på nyårsafton.




Allt Jag Ville Säga, Det Glömde Jag Ikväll. Allt Jag Ville Vara, Det Behöll Jag Alltid För Mej Själv.

Två arbetsdagar avklarade och imorgon är det fredag så står ut med ytterligare en arbetsdag. Så otroligt mycket att göra på jobbet de här veckorna men på det sättet så hinner man inte titta på klockan och längta tills man slutar för man har inte tid med det. Tur att man bor så nära så man kan springa hem på lunchen och få massa pussar av C. Så kommer det inte vara från måndag för då är det inskolning på dagis som gäller för C. Bebis goes vuxen. Vill inte.

Imorgon är det iaf middag samt utgång som gäller. Vet hur jag vill att min outfit ska se ut men får se om man får ihop det. På nåt konstigt vänster så har man ALLTID en bild av hur det ska se ut och så länge är man nöjd. Men sen tar man på sej det man tänkte ha på sej och det blir oftast inte alls som man tänkt. DÄRFÖR har jag ALDRIG med mej ombyte för då skulle jag byta om 19876 gånger under en kväll.



Red Lips




Going red tomorrow, I hope ;)


Jag Skulle Ge Dej Allting Du Pekar På Men Bara När Du Inte Hör Vågar Jag Säga Så

Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu

Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag


KENT


H&M Spring 2010







Give me spring. Varför kan man aldrig nöja sej? Först vill jag ha höst och alla kläder som hör till men sen ser jag H&M's Spring 2010 kollektion och LÄNGTAR efter vår och sommar. Hur fina är inte klänningarna? Byxorna?


I Wanna Make Sure You Remember Me

H och C är iväg till öppna förskolan för en dejt så jag passade på att duscha. Hemma från jobbet idag med. Men ska nog dit imorgon. Förhoppningsvis så mår jag hur bra som helst på fredag för då ska det firas, b-day för E. What to wear? What to wear? Nåt ska jag nog hitta på.


One For Me, One For You





I Love How You Approach Me

Idag är ingen bra dag. Hemma från jobbet för har ont i hela kroppen, huvudet, örat. Ja frågan är väl vart det inte gör ont. Ingen svinis här inte, iaf. Lyckades baka lussebullar iaf. C var inte förtjust i det kan jag säga. Han kommer fram och vill smaka för att sedan spotta ut det. Ska titta på Gossip Girl nu tänkte jag och försöka få i mej lite mat för har ingen aptit alls.


Love

Lussebullar. Snart ska det ätas lussebullar och drickas mjölk. Först måste jag dock baka. Men det går snabbt, bara jäsningen som tar tid. Lagade världens godaste lunch förut, enligt moi och C. H var lite tveksam. Fläskfilé i aluminiumfolie i ugnen och klyftpotatis till. Köttet var så mjukt så man behövde inte ens använda en kniv.

Igår tog jag och E en runda på stan. Hon hittade världens snyggaste b-day outift. LOVE ! Kvällen bjöd på tacos och film i Dfs. C var så snäll så han sov i sin vagn när det vad dags för nattning och sov i bilen på vägen hem så var bara att flytta över honom till hans säng. Jag säger ju att jag har världens bästa bebis ♥


Schizo Till Utseendet?

Tycker hon är schizo till utseendet, om man nu kan säga så? Ibland så ser hon riktigt bra ut, vissa scener i nya låten till exempel och ibland ser det ut som en helt annan person.



Ta Mej Till Sängen

Mission. Ta mej till sängen. Så här länge har jag inte varit vaken på ett bra tag, eller iaf inte sen jag började jobba. Två veckor. Idol med L och H. Imorgon har vi dejt med E och efter det ytterligare en dejt med M och Co. Är man omtyckt så är man.

Världens bästa storebror fyller idag. Han fick mess tidigt imorse och ett happy b-day phonecall under eftermiddan, av världens bästa lillasyster.


Livin’ In Sin Is The New Thing


Yes, we ♥ B


My Christmas Wish List

Detta önskar sej C i julklapp.

1. Snickarbänk (done)
2. Racerbana (helst 8 meter lång så pappa kan leka med den)
3. Dammsugare (OBH Nordica, såg i Leklådans reklamblad så nu vet jag vad han ska få av mej iaf)
4. Pulka (så jag kan skylla på att jag är ute och leker med C ifall nån ser mej sittandes på en pulka)

Ja, det har vi kommit på än så länge. Har även hittat hans nyårsoutfit. Blir outfiten nedan med vit skorta, svart fluga och svarta lackskor. LOVE !
 


Good News Today

I'm the worlds greatest. Två veckor på jobbet avklarade. Good news today. Bebis fick dagisplats med början 30 november. H får nöjet att gå på inskolningen för jag hade nog tagit med mej C hem istället för att lämna honom där. Han kommer säkert trivas som fisken i vattnet för han är helt galen i barn. Dessutom är han hur snäll som helst och bråkar aldrig om leksaker eller något. På sätt och vis blir man lite orolig för man vill inte att han ska låta de andra barnen behandla honom hur som helst för barn kan vara elaka. Men tror att han också kommer bli lite tuffare efter ett tag. Inte elak men en liten tuffing.

I helgen blir det outfit shopping med E för på fredag ska vi vara hetast i stan, MILFS. Finns inget bättre än MILFS, right E?

Nu ska jag tvinga H att mysa med mej för inte blivit så mycket av det på senaste tiden då han sover inne på Cs rum. Han är rädd att han inte ska höra honom om han börjar gråta under natten. SÖT ♥




Kniven Mot Strupen

Snälla Sverige, SNÄLLA, kom med något eget. Varför sno alla program som redan USA eller något annat land har gjort? Ingen vill se en kille med slickat hår stå och skrika på massa folk och låtsas att han är Gordon Ramsey för det funkar inte. Ingen är och kommer aldrig vara lika bra som Gordon Ramsey. Och vilket snille kom på namnet? Kniven mot strupen? Shit, vilken fantasi.


Finally I Figured Out, But It Took A Long Long Time

Så trött. Går ändå inte att jämföra med att vara hemma med C för det känns som att man har semester när man jobbar men man blir ändå trött, på ett annat sätt. Man blir trött i hela kroppen av att bara sitta still hela tiden. Tur att man tar igen det så fort man kommer hem för med C så är det inte en lugn sekund. Saknar honom hela tiden på jobbet men är bra att H också får vara hemma och känna på hur det är att ha semester, som han så fint kallade det. Men redan onsdag idag och imorgon är det torsdag vilket betyder fredag around the corner. Efterlängtade helg.

På söndag så ska vi fira bror. Han ska laga mat och han lagar så god mat så looking forward. Annars blir det lussebakning har jag tänkt mej och ska försöka mej på marängfudge, låster smaskens.


Just For You

Haaaaaallå. Gina Tricots nya modell. Ursöt. Stackars H som brukade dregla så fort den gamla modellen var på teve.


Just for you ;)


What's There Not To Like?

..och vinnaren av Idol 2009 är..


..om jag fick välja iaf. Endast 16 men duktig som få. Tur att jag och Jihde think alike, The Mariettes.


Give Me More



Me lajki GREEN and gold.


Ska Jag? Ska Jag Inte?




Yes or no?


I Don't Want To But You Give Me No Choice

Hmm, vi fick klippa håret på bebis. Iaf en bit på luggen för nu var han så långhårig så håret var i ögonen på honom och han gnuggade 24/7. Tyckte att vi hade hittat den perfekt lösning, en tofs men det fungerar inte när han tar bort den och springer till mej så jag ska sätta upp håret igen, typ 100 gånger om dagen. Damn, jag och H hade kommit överens om att inte klippa honom innan han fyllt två men måste ju för hans skull. Men men nästa gång hoppas jag att det blir en mohawk, PLEASE !



Waiting For My Babys Arrival

YES! Den släpps 25 november och den kommer vara in my hands 2 dagar senare. Lucky me att man har världens bästa b-friend. Till och med L är sugen på den nu.



Jag Är Hälsan Själv

Jag är så sjukt nyttig så ni anar inte. NU är H på väg till Max för att köpa green garlic dip till mej och sen en QP-meny från Donk. Klockan är ju BARA 22.50 så klart man är hungrig nu. Det värsta av allt är att jag inte är särskilt hungrig men har man cravings så har man. Tur att jag har någon som tycker om mej så mycket så han åker iväg och handlar massa onyttiga saker till mej.




Still Going Strong

Nutella och jag, vi är tighta. Det har vi varit sedan jag var liten och still going strong. Sweet. Sitter och letar efter något läckert att ha på mej inför b-day och personalfesten. Men vet redan i huvudet hur min outfit ska se ut nu gäller det bara att hitta det jag sett i huvudet i någon affär så det kan inhandlas maybe? HELP !


I Found You

Suga Blazer
YesYesYes


You Make My Day

Första veckan på jobbet, kunde inte ha varit bättre. Mina arbetskamrater är de bästa som finns och har saknat dom något otroligt. Om ett par veckor har vi julfest med hela Transcom och innan det så blir det förfest at my place MEN innan det så blir det b-day party för min babe E. Då ska vi parta hela natten. Måste ju passa på de få gångerna jag faktiskt festar. Hatar att lämna bort C annars och det är ännu värre nu när man jobbar.


Refresh

Tur att jag tog det lugnt i helgen annars hade jag inte kunnat ta mej igenom första veckan på jobbet. Skulle ju egentligen ut men istället så kom L och M hit och vi njöt av sushi, kebabpizza utan kött, popcorn och massa mys ♥ Igår och idag så har det varit så segt på jobbet. Får en snabb refreshutbildning bara för att komma in i det hela och sedan är det bara att köra på som vanligt. Trodde dock jag skulle dö när jag skulle gå hemifrån igår och C stod vid dörren och gallskrek när jag sa hejdå men var inte lika farligt som jag trodde. H är så duktig och jag har fått massa god mat när jag kommit hem på lunchen och efter jobbet. Han som trodde att han inte kunde laga mat, knas.

Längtar tills min nya mobil kommer, om typ 2 veckor så H kan skicka bilder där man KAN se C för med den här lånemobilen jag har så ser man nada.


Nio Timmar Om Dagen

Nyduschad, nymålade naglar. Allt för att förbereda sej inför morgondagen, första arbetsdagen på sisådär 14 månader. Avverkat ett Gossip Girl avsnitt under tiden naglarna målades. H säger Shayla Stylez och jag säger Chuck Bass. Har även planerat vad som kommer bli morgondagens outfit. Mina overkneestövlar (mocka och typ 12 cm klack plus platå, we like), lackleggings, beige satinblus med axelvaddar samt massa accessoarer. Sounds good? Tur att man sitter för det mesta för hade inte varit roligt att stå på fötterna 9 timmar speciellt med tanke på att jag ska ha heels every day.

Men nu till det jobbigaste av allt, bebis. Har absolut inget emot att börja jobba igen. Blir fun med människor och lite omväxling MEN hur ska jag klara mej utan bebis? NIO TIMMAR OM DAGEN. Kommer få panik. Sex timmar utan honom idag och jag höll på att bryta ihop. Vi har ju ändå varit med varandra dygnet runt i typ 22 månader, visst 9 utav dom var han i magen men det räknas ändå.


Another Heartache Another Failed Romance

TOVE, Erik. Need I say more? Mina favoriter i Idol. Om inte någon av dom vinner så är det något som är fel. Då lär det ha varit enbart de tondöva i detta land som röstat. Erik gjorde ju "The Show Must Go On" nästan lika bra som Freddie Mercury. Men ingen kommer någonsin kunna göra den lika bra eller bättre. Går ju inte att slå a singer like Freddie.


The Perfect Family

Victoria Beckham at an LA Lakers basketball game, November 2009
Det kvittar hur mycket jag tjatar men H ger sej inte. Hur fin skulle inte C vara med den frillan? Det här är ju "the perfect family" om man bortser från otroheten.


RosckStarBaby

I tisdags var vi på stan och tog en fika med L och S. Måste ju passa på nu när man kan. Då fick C ett par svarta jeans, ett måste i hans garderob. H kommer dö när han läser detta. Han tycker jag är lite (MYCKET) störd som försöker matcha Cs kläder men vilken mamma tänker inte så? Troligt att det finns någon där ute som klär sitt barn som en pajas, medvetet? L köpte en väst (utomhus) till honom i julklapp samt massa kalsonger.


Storleken Har Ingen Betydelse


Min framtida vakthund ♥


Ingen Tar Ansvar För Simons Död

Men snälla någon, erkänn att ni har gjort fel. Ni gjorde inte allt ni skulle eller kunde ha gjort. Inte nog med att stackars föräldrar har förlorat ett barn men så vägrar någon utav sjukhusen ta på sej ansvaret. Visst, kan inte tänka mej att det gör det bättre för finns nog inget som kan få en att må bättre när man har förlorat ett barn, men tanken på att de kanske lär sej av sitt misstag så att inte fler föräldrar får gå igenom samma sak. Skulle inte det vara bra? Man tycker ju att när man ändå är hos doktorn med ett sjukt barn så ska ju så många prover som möjligt tas för att utesluta just det som det skrivs så mycket om i dagsläget, svininfluensan. Är det så svårt att bara ta ett extraprov för att utesluta det? Stilla föräldrarnas oro? Är det inte lättare att lösa "problemet" på första besöket än att man ska få göra återbesök efter återbesök, om det nu är så mycket viktigare för dom att spara pengar än att rädda liv, blir inte det dyrare för dom att bara skicka hem folk i hopp om att de inte kommer tillbaka för fler prover kostar pengar.

Jag var ju iväg med C till vårdcentralen för två veckor sedan då han hade jättejobbig hosta. Han kunde knappt sova, snuvig, diarré, åt ingenting alls, konstant trött och lekte inte överhuvutaget. När vi kom dit så kollade dom hals och öron och sa att det var en dagisbacill men när jag frågade om det kunde röra sej om svininfluensan så sa läkaren att det inte var det för då skulle han ha haft jättehög feber och frossa. Men det är inte i ALLA fall som man har hög feber. Alla drabbas inte lika hårt. Vi blev iaf hemskickade med antibiotika som ska hjälpa mot vanliga dagisbaciller. Nu är ju visserligen C frisk men man blir ju ändå orolig. Tänk om det var svininfluensan? Men då skulle nog jag och H också blivit smittade. Men om det inte tar lika hårt på alla så kanske vi var det utan att veta om det då båda var snuviga, hade ont i huvudet och var lite hängiga?

Har folk inget samvete? Hade det handlat om deras (läkarna i fråga) barn så hade de ju gjort allt i sin makt för att säkerställa att det inte var något farligt.


Back To Work

Har man otur med försäkringskassan, som jag, så kommer man nog aldrig mer bli sugen på att skaffa barn. Förstår inte vilka personer dom anställer eller vilka system dom använder sej utav. Jag anmälde för ETT HALVÅR sedan hur länge jag skulle vara mammaledig och det gick igenom deras datasystem men NU ETT HALVÅR SENARE så ringer nån hjärndöd människa och säger att jag har två dagar kvar så mina dagar räcker till 5:e november och inte 20:e december som jag hade anmält. MEN VARFÖR RINGER MAN INTE SÅ FORT SOM MÖJLIGT OCH INFORMERAR OM DETTA? För det är väl ändå deras jobb, eller? Det är väl ändå det de får betalt för att göra? Nej, de passar på att vänta till den 3:e november och ANTAR att jag kan ringa min arbetsgivare och säga "hej, imorgon vill jag börja jobba" och de ANTAR att man kan ringa dagis/dagmamma och säga "hejhej, min unge behöver dagisplats NU, för han har ingenstans att ta vägen annars då jag börjar jobba på måndag". Det enda försäkringskassan är bra på är att köra med folk. När de gör något fel så är det skitsamma för de är ju inte deras vardag som det påverkar utan någon annan stackare som får leva med det.


I Find Myself Lucky


Tjocka ögonbryn, love. Can't stand smala ögonbryn. Tur att man är blessed med buskar.


Black


In black please, men kanske funkar i silver med.


My Body Screams For Detox

I juli var jag hos doktorn pga magont, samma dag slutade jag dricka kaffe och efter det har jag inte haft just den sortens magont.

Så nu tänkte jag om det kan bli ännu bättre om man kanske blir piggare osv om man skärper sej ännu mer med matvanorna. Så från och med imorgon så tänkte jag köra en detox, bara flytande mat (det vill säga soppa)och vatten i en vecka för att rensa kroppen. Sedan så är det tre mål mat och två mellanmål om dagen som gäller. Sötsaker får det bli på lördagar och skräpmat (SUSHI) på söndagar. Det låter väl perfa? Men funderar starkt på om jag kommer kunna låta bli fikalatten?


RSS 2.0