Världens Underbaraste Bebis

NU håller jag på och göra våfflor till C. Han ska få det till middag för att han varit så snäll. Hela helgen har han varit underbar fast det var hans 1-årsdag i lördags och det var ok med bus men nope riktigt snäll. Nu har vi precis kommit från barnmorskan och 1-årskontrollen. Han fick två sprutor, vilket är rutin men är ganska vanligt att barn får feber efter det så idag när H slutar så ska det inhandlas alvedon samt hämta Cs nya ride på babyproffsen i Örebro.


For Every Loveletter Written There's Another One Burned

Händelserik helg, minst sagt. I lördags gick jag och C upp vid halv sju på morgonen och började förbereda för kalaset. Vi bjöd på potatisgratäng, nybakat bröd, burek (mammas köttfärspaj), grillade kyckling, korv, nuggets och ris till barnen, lamm, tre tårtor mm. Detta skulle ju ändå mätta tjugo magar. Jätte trevligt kalas.

H drog ut på kvällen med ingen mindre än svärfar och MIN pappa. Hur ofta är min pappa ute liksom? Men han hade trevligt iaf. H skulle ju ta C på söndag morgon så jag kunde städa och förbereda inför barnkalaset som vi hade på söndan men nope han var fortfarande full så jag och C fick klara oss själva. Drog även till Kronis och handlade. Vi bjöd barnen på Musse Pigg våfflor, som verkade vara väldigt omtyckta, med sylt och glass och vi vuxna tryckte i oss tårta och kaffe. Eller alla vuxna utom jag. I lördags så drog alla strax efter elva på kvällen och det var först då som jag fick smaka på tårtan. Fick även trycka i mej massa alvedon då jag stått och diskat i typ 4 timmar så mina ben och rygg var helt slut. Blev ju inte bättre av att H kom vid klockan ett och använder inte nyckeln utan knackar på dörren tills jag går upp och öppnar. Nej, jag var inte arg. Inte ens när han står i köket och ropar dit mej. Jag som tror att det hänt nåt hoppar upp ur sängen och praktiskt taget springer till köket men det var inget fara, H ville bara att jag skulle skära bröd åt honom för han var hungrig. Nej, han blev inte alls bortskämd när han var yngre.

Anyways så är jag sjuk nu. Världens huvudvärk, antagligen pga att jag knappt fick sova i helgen, och magvärk men får hoppas på att C är snäll resten av dagen, vilket troligen inte kommer hända då vi har 1-årskontroll vid två och han kommer få spruta då.


Give It To Me Baby

Yes Please !


   


I Find My Inspiration Closer Than You Think

Igår startades ju dagen med en promenad med L och A. Vilka samtalsämnen. A har iaf fått mej att tänka till lite så nu ska jag också skriva en bucket list ♥ alla platser man vill besöka, allt man vill hinna med inom en viss tid ska nu ner på papper. Även sånt som man tror att man inte klarar av ska man nog ge ett försök. För mej är goal numero uno att ge fan i godis. Får se hur det går men lite abstinens har inget dött utav. Får väl ta en apelsin eller något annat nyttigt så fort jag får det där socker begäret. Ska vi säga ett år? Ett år utan godis?


Dagens Höjdpunkt

H kommer hit med sushi till moi och L. LOVE LOVE LOVE ! Idag ska man hinna med massor, ska hämtas en del saker och handlas, samt lämnas av men imorgon så kommer vi ha världens roligaste 1-årskalas, för familjen och på söndag blir det för alla små kompisar. Redan planerat att det kommer att bjudas på Musse Pigg våfflor (thanks A) med sockerfri sylt och glass. Låter väl gott?

Igår hade jag för övrigt en underbar dag. Promenad med L och A och sedan så kom E hit och åt lunch.


Kling Perfection

phi
Omg, hittade den självklart på Elin Klings blogg och kan den vara något annat än perfekt då.

Work Miracles

Att låta C äta köttfärssoppa själv var nog inget smart drag. Tur att man kan work miracles med hans våtservetter. Gotta go, nu tyckte han att det var hög tid att kissa på golvet.



Mission Of The Day

...att göra godare köttfärssoppa än sist och sist var den heaven så får se om jag lyckas med har min secret så ska nog gå vägen. Det är iaf vad jag och C håller på  med för stunden. Tänk att det kan vara så roligt att laga mat när man har någon att laga mat till, C alltså. Ta inte åt dej H !




Won't You Kiss Me On The Midnight Street, Sweep Me Off My Feet

Vad konstigt det känns att ha en minimänniska som går runt här hemma och håller mej sällskap. Nu är det knappast så han ramlar längre och är ju så härligt för det är ju två kalas i helgen så skojj att han kan gå runt då och hälsa på allt folk som kommer. Kan bara tänka mej vad denna lilla bortskämda bebis kommer få, för bortskämd är minst sagt vad han är. Nu, dammsugning och sedan är det dags för vår morgonpromenad.


Rihanna Does Vouge Italia


Vilken stil hon har fått om man jämför med för ett år sedan.


I Never Needed Your Correction

Precis avnjutit en middag med C, och H kom och var med en stund. Nu är han iväg och hämtar en kille från jobbet för de ska kakla toan så jag och C ska hänga här hemma helt ensamma. Var riktigt länge sedan som bara vi var utan något sällskap alls så nu ska det lekas och mysas. Förresten så gjorde jag världens godaste middag, tagliatelle med sås gjord på fläskfile, morötter, purjolök, vitlök, grädde, crème fraiche, cayennepeppar, svartpeppar, allkrydda, köttbuljong... ja, tror det var allt. NU ska jag läsa VR och dricka coffee. LATER !


My Love

Bebis ska vakna när som helst. B har varit här och jag har fått världens sötaste skor, love ! Nu väntar jag på att my love ska komma. Funderar på om jag ska tvinga henne att färga håret på mej för börjar bli trött på detta nu men vill inte till frisören som säkert kommer klippa av mej håret igen. Nu vaknar bebis, BYE !

I'm A Cutie



Bear Cap
Mmhm, ska jag? C tycker iaf att jag är urgullig i den.


Everything I Held So Dear Disappeared Without A Trace

Bebis sover middag. Precis ätit mat med B och svärmor så nu är jag så mätt. Ska kanske dricka en latte, men tror inte min mage orkar mer. Vad mätt man blir när man äter riktigt långsamt kom vi fram till. Vet ni nåt som är helt knas? Min bebis fyller 1 på lördag. Min bebis är inte längre en bebis utan nu är det en minimänniska.


Sail Away With Me Honey, I Put My Heart In Your Hands

Dagen spenderades hos mami. Blev promenad, mat, fika, mat, fika lite till och bara umgås. Jag och C däckade även i sängen och sov middag. Sen kom L och gjorde sej snygg inför partynight in Karlstad. Men hon är alltid snygg. Hittade iaf världens snyggaste kavaj i hennes garderob, svart med vita ränder, oversize, sammet. Kan det bli mer rätt? Tvingade på henne den, till ett par jeansshorts, söt vit blus och heels of course. Fit for fight. Min bebis strular med nattningen, var riktigt länge sen. Han vill att man stannar kvar i rummet tills han somnar, antar att han känner sej tryggast då men det ger väl sej snart. H måste komma hem från grannen nu för nu har jag tråkigt. Om han inte är hemma innan nio så är det sexstrejk som gäller i det här huset.


Sparrow James Midnight Madden


Pics please, säkert lika söt som sin storasyster.


Akta Dej För Valen

Precis kommit hem. Varit en underbar dag på stan med L och A. Kvittar hur länge man inte träffar vissa människor så har man alltid lika roligt och kan prata om vad som helst känns det som.

To the point
, förstår mej inte på detta väder. När vi går hemifrån så är det så kallt så man måste sätta på sej vinterjackan sen efter en halvtimme på stan så är det dags att börja klä av sej för då är det sommar igen. Jag lovar att det här vädret är värre än mina humörsvängningar när jag var med barn. Men jag var riktigt snäll då kan till och med jag erkänna. Inga cravings som tvingade H att åka till Statoil mitt i natten för det enda jag behövde var kall mjölk och det har man ju alltid hemma. Men i slutet var det kanske lite värre när man tyckte att man såg ut som en val och alla andra försökte övertala en att man såg jätte fin ut och det stråla om en och massa crap, var väl rädda för att valen skulle gå till attack om de sa något annat. Hur kom det sej att jag inte kom in i nåt av mina kläder om jag inte såg ut som en val? Jag kom in i dom men fick ju ta till en massa knep, som gummisnodden i midjan på jeansen. Barnmorskan skrattade åt mej sen sen erkände hon att hon fick till och med sätta i två gummisnoddar. Jag klarade mej iaf hela vägen med en så sug på den ni.

Anyways, C fick nya Shepard Uggs idag då jag lyckades tappa bort den ena utav dom när vi var ute och gick. Nu gör det inget om jag tappar bort en till, eller det är olika färger på dom och måste ju blir rätt fot men what the heck spelar det för roll om skorna har olika färg, tycker H iaf.


Wish Of The Day

Perfect. Lackleggings, lårhöga heels i mocka (älskar att blanda material), söt top, halsband och en kavaj över detta, skulle sitta fint.


Swayze

 


...och så finns det folk som tror på gud.


Inbakad Fläta Is The Shit


Var verkligen sämst på detta tidigare. Berodde väl på att jag bodde ihop med L och hon fixade alltid håret på mej. Hon kan få ett troll att se bra ut i håret. Nu när vi inte bor ihop längre (två år sen) så har jag äntligen lärt mej att göra inbakad fläta. Kunde inte ens göra en vanlig förut hehe. Idag kör jag på LC varianten.


The Girl Next Door


Skulle också bli galen om jag hade Elisha Cuthbert som the girl next door.


Vi Sökte Svar Med Glömde Bort Att Allt Det Vackra Jämt Är Kort

Bebis sover REDAN. Det här kommer bli en lång dag. Var ute på en promenad med L och stannade på Donk för frulle. Mycket som hänt denna morgon och klockan är inte ens elva. Har riktigt ont i huvudet iaf. Vilka idioter det finns out there. Ska göra kamomillte och krypa ner under täcket.


Olsen Beauties


Ashleys klänning är amazing, men hon klär i vad som helst, en sopsäck skulle se awesome ut på henne.


I Got My Angel Now



Remember those walls I built
Well baby they're tumbling down
And they didn't even put up a fight
They didn't even make a sound


You're Not Coming Back, I Got A Reason To Cry

Idol om tio minuter, wwiieee. Fast inte alls lika bra som tidigare. Inte lika mycket folk som gör bort sej, tyvärr. Men inga stjärnor heller. L åkte precis hem. Imorgon kanske hon kommer hit och joinar mej och C på morgonpromenaden. Är så mätt efter maten så tror att jag spricker men bättre det än att svälta.


Believe It Or Not

Jag är ju världens snällaste sambo. Maten är klar och H slutar snart och då står allt på bordet. Idag blir det köttfärssoppa med tsatsiki och nygräddade baguetter med hemmagjord vitlökssmör, dock erkänner jag att baguetterna blev en aning brända, men bara liiite... eller kanske rätt mycket.


Crazy In Love

Nu är jag och C på sjukt bra humör. Vi har städat min walk-in. Lagt undan alla sommarkläder och tagit fram höst/vinterkläderna. Måste även ner till källaren och ta fram höst /vinterskor. Hmm, då kanske H fattar att jag måste ha en till skohylla, pronto. Anyways, senare idag så kommer L hit. Då ska jag tvinga henne att ta med sej sina påsar med kläder. Hon har en tendens att komma hit och sen lånar hon kläder och slänger det hon hade på sej på golvet. Efter ett par veckor så har jag alltid två påsar med hennes kläder här.

Igår var det iaf en underbar dag på stan med mami, L och M. Blev fika samt affärer.


I Walked The Streets Of Love And They Are Full Of Tears

Rensade Cs garderob för ett tag sen och nu har vi tre fulla sopsäckar med kläder som är för små. Nästan så att man önskar att man köpt sina favoritplagg i alla storlekar för vill ju att han ska kunna ha det nu med. Iaf så var hans Rolling Stones body för liten, det var heartbreaking. Men han har iaf sin AC/DC body som han fått av morfar (morfars favoritband) och mormor så tuff är han fortfarande.

rolling-stones.jpg rolling stones image by saiyans86


Underbar Dag

Redan en underbar dag. Promenad på morgonen är ett måste när man vill ha en bra dag. Sedan lagade jag och C lunch, blev kycklingklubbor och klyftpotatis samt sallad med turkisk yoghurt. M tyckte iaf att det var gott så då är man nöjd, men tror H också tyckte det. Till efterrätt blev det latte och munkar, iaf för min och Ms del. C sover ute, idag skulle han tydligen sova klockan ett och inte elva som han brukar men that's helt ok. Väntar på att mami ska ringa så jag kan få klartecken för avfärd. Sen kanske man får se L om hon har tid.


Girls Just Wanna Have Fun

         
Mina nya favoriter, cardigan med volanger ist för knäppning, lårhöga heels, grova stövlar, skepparjacka, lila converse, stövletter med platå, snörkängor med klack, lackleggings (behövde nya, L).


Livet Har Sina Goda Stunder

H lånade datorn igår. Han skulle ha den i fem minuter men han hade den så länge så jag hann somna, hmm ego. Men nu sitter jag och C och äter frulle. Vi sitter med varsin macka och tittar på Handy Manny, barnprogram. Riktigt bra, till och med jag fastnar.

Helgen var över förväntan. I lördags så bestämde jag mej för att följa med L och M och det var riktigt fun. Startades med grillning hos E, härligare människa får man leta efter och avslutade med Statt. Ja, återigen så kände jag inte igen någon där för bara 18-åringar everywhere. Antar att det är samma människor där varje helg och tror att det ska hända något nytt så de får inte missa en lördag för då går världen under. Anyways så fick jag och H bege oss hemåt runt halv två för han var liiiite för berusad. Är alltid lika roligt att jag tål mer än vad han gör då det är han som är karln i förhållandet och jämt ska vara så bestämd med det också, tjiii fick du haha. Men jag och mina heels hade roligt.

Nu, avsluta frullen och bege sej ut  på vår morgonpromenad. LOVE !


Now I'm That Bitch You Never Get To Uhh

H har VÄRLDENS sämsta musiksmak. Det enda han tycker är bra är techno, helst ska det låta likadant hela tiden och så ska samma mening sjungas konstant för annars blir det väl för mycket för artisten i fråga att komma ihåg. Jag AVSKYR techno. Finns inget värre men då det är han som sitter framme och kör och jag sitter bak med C så bestämmer han jämt vilken musik vi ska lyssna på. Detta är den största anledningen till att jag MÅSTE ha körkort för jag orkar inte stå ut längre. Så får han sitta där bak med C sen och lyssna på min underbara musik.





You Could Be A Sweet Dream Or A Beautiful Nightmare

Åhh, när jag ser stövlarna i videon så blir jag bara mer kär men mocka ska det vara. Ska användas flitigt.


Got My Ass Squeezed By Sexy Cupid

Dagen kan inte bli bättre. Startades med en promenad, sällskapet var inte vem som helst utan my love A. Tiden går så snabbt då så man fattar inte ens hur långt eller länge man har gått, that's how fun it is. H fick ta C den här morgonen men de har så roligt ihop. De har tydligen varit iväg på en cykeltur och är nu hos grannen. Jag ska äta lite frulle och sedan får man se vad som händer under dagen, inga planer än så länge. Vet inte vad det blir ikväll för min del. Fest med H, men känner typ ingen eller iväg med L och grilla och sedan utgång? Själv är jag sugen på bio men nope det blir det ju inte.


Du Har Gjort Mej Till Världens Lyckligaste

...eller rättare sagt ni. Tänk att skor och kläder kan göra mej så glad. Hämtade mina paket idag. LOVE! Allt var över förväntan. OMFG ! Inte ofta det händer. De lila conversen (fast det är en annan nyans än jag egentligen ville ha) är amazing, ska invigas fortast möjligt med ribbade strumpbyxor, stor tröja och halsduk. Vem sa att hösten är tråkig? Jackan är också fierce. Nu har jag även mina overkneeheels, grova stövlar och boots samt diverse andra saker jag behövde. So worth it. Så materialist? JAVISST!



Some boys kiss me, some boys hug me
I think they're ok
If they don't give me proper credit
I just walk away

They can beg and they can plead
But they can't see the light, that's right
Cause the boy with the cold hard cash
Is always mister right, cause we are

Living in a material world
And I am a material girl
You know that we are living in a material world
And I am a material girl


Autumn With BikBok



 
Tre höst cravings från BikBok.


Mannens Guide Till Kvinnan

"Som enda fysiska varelse på jorden är kvinnan inte uppbyggd av celler, utan av något som kallas cell-uliter. Dessa gör att kvinnans kropp blir fullproppad av roliga och ibland skumma detaljer. De gör också att kvinnor hatar sina kroppar.

Att kvinnor kan föda barn gör dom bittra och hatiska. De hatar allt som har med den delen av sig själva att göra, vilket är det mesta. För det mesta har kvinnor mens, då blöder de konstant i fem dagar utan att lägga sej ner och dö. När de inte blöder har de något som kallas PMS (Plåga Män Syndrom) och då skriker de bara.

Kvinnans fysik utsätter henne för olika åkommor och ständig värk än här, än där. Om hon en dag plötsligt inte har ont någonstans är hormoner, emotioner, eruptioner, mutationer eller annat jävelskap på gång."


Lundmyr Of Sweden


Starnapp Älsklingsnapp 
Världens bästa barnmärke, love it. Måste ha sängkläderna till C !


Godbitar Från H&M

 



Lovely, bara för att hösten är på väg så behöver man inte ge upp all färg.


Redo För Höst Och Oväder?


Cute. Med denna är man iaf redo för oplogade vägar, enda som saknas är en åkpåse i lammskinn, MYS !


Jag Är Galen I Det Här Med Att Missmatcha





Har blivit sjukt galen i det här med att missmatcha, guld och silver, mocka och skinn, sött och tufft and so on. LIKEY!


Ensam Kille Med Två Tjejer

H har ny mobil. Vi får dock se hur länge till för det är nämligen den som väcker mej på morgonen och inte C. H ställer klockan på kvart i sju fast han börjar jobba åtta. Sen snoozar han fram till halv åtta. Det värsta är att han vaknar inte på en gång när larmet går utan typ 2-3 minuter efter och så ställer han samma fråga varje morgon. Varför har inte larmet gått? Hmm, han lyckas iaf väcka mej och C och jag är lika irriterad varje gång. Varför ställer man inte larmet på halv åtta om man ändå envisas med att snooza tills dess VARJE morgon?

Aja, bebis sover ute och jag ska dricka latte och äta vindruvor, love! Igår hade jag alla mina älsklingar här, M kom och åt lunch här. Sedan kom A förbi, LOVE ! Var evigheter sen då hon flyttat till Oslo och lever livet. Sedan på kvällen kom även L hit. Vad skojj vi hade. Stackars H säger jag bara för kan knappast vara roligt att vara ensam med två tjejer som vaxar benen och pratar om sånt som bara tjejer pratar om. För övrigt så är L gorgeous i håret, vilken transformation, likey.


Söta Toppar Till Lackleggings Och Grova Boots


Det är matchningen som är most important. Tuffa linnen, tischas till söta koftor. Söta toppar till lackleggings och grova boots osv. LOVELY♥. Blir det massor av i höst för min del. Hatar när allt är övermatchat.

Erin Skull Tank

 

Kvinnans Guide Till Mannen

H fick en bok av L i julklapp, Mannens Guide Till Kvinnan men innehåller även Kvinnans Guide Till Mannen. Sitter och småläser när C leker, sover osv och håller på att bryta ihop titt som tätt. Aldrig läst något roligare EVER. Allt, verkligen allt verkar stämma.

Mannens Topp 5 Bortförklaringar.

- Det var inte jag.

- Jag är otroligt förkyld.

- Jag försökte säga nej.

- Du påminde mej inte.

- Jag var full.

Varningsignaler
(Helt accepterat)

-
Han tycker om att hålla handen.

- Han tycker om barn.

- Han är nyfiken på dina vänner.

- Han vill inte att du ska ha sex med andra män.

(Var på din vakt)

- Han tycker om att hålla om dej i timmar.

- Han vill att ni ska ha sju barn.

- Han träffar gärna dina vänner, utan dej.

- Han tycker att det är helt ok om du har sex med andra män.

(Spring fort som fan)

- Han tycker om att hålla fast dej i timmar.

- Han har barn med sju olika kvinnor.

- Han har sex med dina vänner.

- Han vill gärna videofilma dig när du har sex med andra män.


I Feel The Adrenaline Moving Through My Veins

Promenad, avklarad. Latte, smuttas på. Väntar på att baby ska komma hem på lunchen så jag kan pussa på honom. Bebis sover. Ska även få finbesök av M och senare ikväll kommer my other half ♥! Det ENDA som saknas nu är mina lila converse som borde komma när som helst. Ska invigas med tjocka strumpbyxor, myströja, halsduk. För visst är det höst nu, like it.


Love

Hmm undrar om man ska ut på en promenad? Bebis håller på att vakna, sovit ute på altan så nu blir det massa mys iaf. Har för övrigt klickat hem massa cravings, LOVE !




Victoria's Secret


Hade velat se den nya men de visade iaf 2008 igår och omfg, finns inga ord som kan beskriva detta. VARFÖR varför varför är det så mycket mer underhållande att titta på heta tjejer än killar?


Takida/Matlagning

Åhh, var första gången som det blev matlagning till Takida och kommer inte bli sista. Hur kunde jag missa denna underbara låt? Tur för L att hon ska till Kstad och titta på dom. Blev sugen på att se filmen med. För övrigt blev maten god, kanske berodde på musiken.

Foxy Lady?


Kan verkligen inte bestämma mej för om hon ser bra ut eller inte. Något jag inte kan sätta fingret på.


Breaking And Entering/Ed Westwick

Fastnade framför teven i fredags, fast filmen var ingen höjdare direkt men är man uppmärksam like moi så ser man att en viss Ed Westwick är med.


Nothing New, Kalas återigen !

Känns som det enda man gör om dagarna är letar efter b-day gifts för ALLA fyller år i september och då menar jag verkligen alla. Idag är det kalas för brors lilla prinsessa S. Hon fyller hela tre år. Den ungen är helt makalös. Aldrig varit med om ett så roligt, sött och underbart barn. Hon kan inte säga S så det är alltid lika roligt när man visar henner färgen svart och frågar vad det är för färg, FJART ! Eller om man frågar om något är svårt. Fjårt.

Iaf så har vi handlat enligt önskemål, en vagga till hennes docka och skötbord i samma serie samt en bilstol med en docka i. Får se om hon tycker om det. Tycker det är så svårt det där med presenter. Men L vet jag alltid vad jag ska köpa till samt C, för han får det JAG vill att han ska ha, så enkelt är det. Men alla andra skulle det vara enklast att ge pengar till så kan de köpa vad de vill, jaja är ju tanken som räknas med what the heck.


Kalas

Hemma hos mami. Fixat med dagisansökan till bebis så fick gå förbi jobbet för arbetsgivarintyg och har även ringt till Granen, föräldrakooperativ förskola då de har enskilda ansökningablanketter. Min bebis håller på att bli stor. Vad händer? Hur ska jag klara mej utan honom hela dagarna? Snart ska jag få mat, mamis mat. Kan inte bli bättre. Även planerat för kalaset. Glöm det där jag sa om att det INTE ska planeras ett år i förväg för det ska det iaf all mat man ska bjuda på. Har iaf planerat det mesta så är väl bara att sätta igång, eller maten kan man ju inte laga förrän då men pynt och kalasinbjudan till barnen ska iväg så fort som möjligt.




Ms Carrie Bradshaw

Måste nog låna boxen från L, fick den av moi i födelsedagspresent eller var det julklapp? Längtar till den nya filmen. Vad händer? Gravid eller icke? Alltså INTE jag utan the fab Carrie. Ser fram emot the one and only Samantha med.


Till Efterrätt Blir Det Glass

Kycklinggryta med morötter, ris och currysås. Låter fab right? Till efterrätt blir det nog glass som jag hittade i frysen. Nu låter det som att den legat där i evigheter men nope, köptes i förra veckan men man är ju sugen på det mesta när man storhandlar mat så  man köper på sej allt och glömmer bort mer än hälften men det är bara bra för då får man sej någon surprise då och då.


Han Är Som Ett Litet Barn

Bebis sover. Jag lagar mat och slötittar på Top Model som tur är så slipper man repriserna då nya säsongen börjar snart, om jag får titta på det för H. På något konstigt vänster så är det ALLTID han som väljer vad vi ska titta på. Det går inte ens att kompromissa med honom utan då blir han som ett litet barn och blir arg fast jag vill bara ha söndagar, tisdagar och onsdagar som MINA tevekvällar. Vi tittar ändå båda på Efterlyst, Lyxfällan, Dokumentärer (är en sucker för dokumentärer, DISCOVERY rules) men jag får aldrig välja själv. Han har försökt köpa en teve till sovrummet men det är a big no no för när ska man annars spenedera tid med varandra om han jobbar till fem varje dag och vi inte hinner göra något ihop förutom under helgerna. Förstår ni?


Give Me The Shoes, Please!

Not Quite Ready For Action
Give me the shoes, please !


Heaven

Ni förstår inte vilken gosig bebis jag har. Han satt i knät på mej och gosade i en timme under tiden jag tittade på Våra Bästa År och sen tyckte han att det var dags att sova så han somnade och det var bara att flytta honom till sängen. Jag har precis ätit lunch, fick med en matlåda från mami igår och det smakade heaven. Igår råkade både jag och H däcka i soffan runt tiotiden, vet inte varför jag är så trött för allt är helt underbart med bebis. Idag vaknade han vid åtta när H skulle till jobbet. Han har alltid varit en morgonpigg bebis, med det menas att han alltid varit uppe innan klockan sex, ibland innan fem med men nu när han sover i sitt rum så är allt helt amazing.
Aja, nu är det repriser av Top Model. LOVE !


Retuschering



Ja, nu vet man iaf hur mycket retuschering de använder till dessa bilder.


RSS 2.0