storage


nästa besök till ikea blir det något att hänga massa fina bilder i. ett våningsfat för smycken och något att hänga alla halsband i.



pics ikea

fierce



chictopia.com

fab




pics lookbook

you'll always be my hero even though you've lost your mind

outfit nr 1 och 2. NU! vill ha vår. sjukt vad glad man blir när man vet att våren snart är här och man blir gladare för varje dag som går. är ju omöjligt att vara deprimerad då när man har så mycket roligt att se fram emot. vilken glad måndag det blev!


pics weheartit

even angels have their wicked schemes

      
trötter här.  ska snart lägga mej bredvid min snarkade bebis och lukta på honom när han sover. det är mys på hög nivå.

vi har haft en trevlig jul. trots den låga julstämningen från min sida. C fick jättefina tröjor kalsonger strumpor spindelmannendräkt pyjamas med mantel bilbana elgitarr med förstärkare och mick bilar filmer världens finaste nalleram mer kläder cdspelare lego mera bilar cdskiva med massa fina sånger som han är förtjust i en sång/lekbok. ja denna unge är inte lite bortskämd.

för mej är ju maten viktigast. namnam. fick massa god mat hos svärisarna. synd att man inte orkar äta hela tiden bara. orkade inte ens med kaffe efter maten.




pics weheartit

on the streets

 
byxorna. skorna.


pics sthlmstreetstyle

on the first page of our story the future seemed so bright

    

skulle göra vad som helst för att få vår nu. det slutar aldrig snöa. jag älskar snö men nu är det lite för mkt. anyways. natten till idag spenderades med att ta hand om mitt lilla hjärta som var magsjuk. spydde typ fyra gånger i timmen mellan tolv och fem på morgonen. inte alls roligt och man känner sej så hjälplös för man kan inte göra något för att det ska bli bättre. men han var så snäll.

julkänslan har inte heller infunnit sej ännu. den hinner nog inte göra det till imorgon men ska göra mitt bästa för Cs skull. imorgon ska vi baka lussebullar för sjuttiofemte gången de senaste månaderna. men det är så roligt.. och gott.


pisc weheartit

something for u


till min nya dator. som jag måste ha. SNART !


pics ginatricot

topshop


must haves!



pics topshop

our edge

världens bästa pappa har jag. han bor på andra sidan stan men kommer och skjutsar C till dagis och mej till jobbet varje dag jag jobbar kväll <3



pics weheartit

orange


ALLT ska helst vara i denna färg nu.



pic google

fashion in my eyes

måndag. kära efterlängtade måndag. ok nu ljög jag lite, eller mycket. men ett par dagars jobb och sedan har man långhelg.


pics weheartit

dresses


två dresses på gina som måste spanas in. nyårsblåsa maybe?



pics ginatricot

where did u go?

   
vart har min snyggo tagit vägen?


pics google

an angels revenge

     


vad snabbt arbetsdagen gått. visserligen jobbade man en kortis men anyways. hoppas morgondagen går lika snabbt. konstigt det känns att komma hem till ett tomt hus. funderar på vad man ska göra nu ? kanske ut och skotta lite snö och vänta på att mina älsklingar ska komma hem. de har nämligen varit på kalas och nu är de i karlstad och hälsar på N och B.

pics weheartit

dagens


dagens outfit hade gärna sett ut såhär.



pics bikbok nelly zara

likes

kläderna på bild 1. omfg! med ett par svarta stickade strumpbyxor. NU. men nu blir det faktiskt hasselbackspotatis med chilimarinerad nötytterfilé. rekord för denna vecka är att vi ätit lunch och middag ihop VARJE dag. brukar annars hända en gång i månaden.


pics weheartit

xmas


hittade den perfekta xmasklänningen, första bilden. men den röda är ju RÖD. helt julig. färgglad. underbar.



pics nelly topshop

chasing a starlight

igår lekte jag med min nya dator. är kär. till och med H tyckte den var söt. nu ska jag göra oordning mej för just nu ser det ut som att vi har ett lik gåendes här hemma.



pics weheartit

glas


glasgrind. hittade inga bilder på hur det skulle se ut inomhus men kan ju inte bli fult.



pics google

woodstock


finaste ever.



pics modekungen

tidbits of addiction

tröjan på första bilden. linnet hatten och smyckena på tredje bilden. give it to me. tur att man snart fyller år. anyways. igår blev det både jordgubbspaj och vaniljfudge för mej och C. nu ska jag mysa med min sjukling. blir soffan en skål müsli och massa kramar.


pics weheartit

h&m


loves it.


pics hm

day dreamer

godmorgon! funderar på vad jag och C kan baka idag. lutar nog åt vaniljfudge eller jordgubbspaj ? jag kan inte sitta still som alla kanske förstår. antigen är det storstädning, bakning, matlagning eller något annat på schemat.



pics weheartit

flowerpower


+ stvarta stickade leggings och ett par heels.


pics zara

my baby shot me down

min lilla kiddo är sjuk. gillas inte. nu ligger han och vilar framför Pippi. tidigare idag så går jag in till köket och hittar C med min iphone och så säger han att det ringer. då har han tagit min iphone, låst upp den och ringt mormor. tidigare visste han ju bara hur man låste upp den. tittade på youtubeklipp och bläddrade bland dom. tog kort och kollade genom alla bilder på telen. smart kiddo. han har fått det från mej. och jag har precis målat naglarna. vintervitt blev det.



pics weheartit

can't get enough of F U R


wants it.


pics bikbok zara

drastic fantastic

endast och då menar jag ENDAST småbarnsföräldrar lyckas ta sej till stan innan både fik och stan öppnat. ok, idag öppnade inte stan förrän tolv men iaf. blev lunchdejt på stan. fika på både det ena, andra och tredje stället. nu är vi trötta. bebis sussar så sött efter allt spring och bus. idag fick han runt och höll hand med lilla flisan! pluttis. just det. blev även att dataköp for moi. en sony vaio PINK. H var måttligt irriterad för han tycker inte den är bra men då var det bara för honom att köpa en ny också.



pics weheartit

photos from last minute dreams

vilken dag. blev inte 1 2 eller 3 fynd idag utan hela 8 fynd. är så stolt över mej själv. sedan skottade jag snö i 1.5 timme så har nu ont i hela kroppen. var iväg till dfs och var sociala med och kom hem nyss då C fick för sej att han sovit färdigt. men gissa vad ? han sover så sött på sitt rum nu igen. blev även medbjudna till sälen. stugan har tydligen BARA 4 sovrum 2 badrum 2 toaletter. ligger bredvid ett köpcenter spaanläggning äventyrsbad mm. hmm vem skulle tacka nej till detta ? btw så är jag världens bästa flickvän. överraskade min karl med blommor igår ! hans reaktion var "någon är sugen på k** ikväll".



pics google

pants on



mönstrat khaki manchester



pics ginatricot bikbok zara

for it was not into my ear you whispered but into my heart

lördag. underbara lördag. tänk om C skulle få för sej att sova till klockan tio istället för att vakna halv åtta imorse. men ska inte klaga för de flesta barnen ät uppe way innan det. idag har jag planer för, hör och häpna, mej själv! planer som H och C inte får följa med på. blir lite alonetime vilket är nödvändigt ibland. som jag och min snygging A diskuterade i veckan, vi får inte tiden att räcka till. hur ska man hinna med att jobba 9 timmar varje dag och hämta C på dagis. komma hem och fixa mat diska plocka undan tvätta och TRÄNA ?! jag son hatar att lämna bort C överhuvudtaget skulle aldrig få för mej att åka ifrån honom de 2-3 timmarna vi har varje dag efter jobbet. vi kom iaf fram till att det bara är såna människor som inte har något liv, arbete, skola eller vänner som hinner träna varje dag. undrar om man ska ta ledigt från jobbet en månad, stänga av telefonen så ingen kan nå en och sedan träna arslet av sej ? fast nej, gillar mitt liv som det är.



pics weheartit

legs




behövs i garderoben.



pics ginatricot nelly

velour


perfect.


pics nelly

vart är världen på väg ?

vart är världen på väg?! håller smått på att få panik. ska man vara rädd för ALLT nuförtiden. man ska inte ge sej ut i mörkret själv för man kanske träffar på en våldtäktsman eller någon som bara vill få ut sin ilska och du råkar vara ivägen. du kan inte hjälpa någon som blir misshandlad för du kanske själv blir det då. ska man vara rädd för att åka taxi för chauffören kanske inte tycker om alla slags människor och du får ut för det. hur kan dessa freaks tro att något rättfärdigar att de misshandlar en annan människa pga hudfärg, läggning, andra åsikter än deras mm. det som gör mej mest illamående är att dessa våldtäktsmän, mördare, rånare mm alltid utav någon konstig anledning klassas som psykiskt sjuka och efter lite vård är de ute på gatorna igen. vad sägs om fängelse så de får sona för sina brott efter vården ?! i det här landet får man längre fängelsestraff om man håller på med knark än om man misshandlar ett spädbarn till döds! S J U K T!

fading

godmorgon! ni vet när man är sådär trött så man till slut inte ens behöver någon sömn för det har gått så långt. där är jag nu.



pics weheartit

outfit


hela outfiten ♥


pics zara

undrar vem som fått den?

blev en snabbvisit på stan idag med mami och L. fick en stor mugg som jag letat som en galning efter och C en tröja. blev även en fika och C var så snäll och sov då. nu blir det bubbel för vår del sen paj med kassler broccoli och fetaost som vi slängde ihop imorse.


pics weheartit

katekinzer

 
  
like it.


pics katekinzer

dom viskar att det finns en skatt längst ner på havets botten

  

hmm jag går runt och sjunger på barnvisor hela tiden. undrar varför ?! förstår inte heller varför alla garvar åt mej. trodde alla kunde det här med en liten båt, apor som ramlar från sängen, att bygga en bil. aja, anyways! hade precis världens snyggaste besök hos mej. vi drack pepparmintste och pratade om allt som vanligt. nu tittade jag på klockan och kan inte fatta att det gått TRE TIMMAR! bebis sover men sen ska jag tvinga med honom ut på en promenad. det kan han väl inte tacka nej till med detta underbara väder outside.

nu. gossipgirl.



pics weheartit

hairy


till ett par stickade leggings. framför brasan med en kopp hot chocolate i handen. stora snöflingor som faller utanför fönstret. vilka drömmar jag har för oss två.


pics modekungen

treasure

lilla vännen. jag blir så ledsen för din skull så hjärtat brister. inte för min egen. jag klarar mej. shit happens and life goes on. men det här var inget jag önskade dej. du är värd så mkt mer.


pics weheartit

beautiful



snyggaste cheryl cole.


pics google

i'm yours to keep

söndagsångsten kommer krypandes. men snart är det helg igen. hör ni vad positiv jag är ändå ? igår vart det en sen kväll. vin i bastun och massa garv så har träningvärk i magen och munnen! så blir det när H och R är i samma rum. passar på att få i mej cappuccino när C sover middag. blir nog en längre middagslur då han var ute och hjälpte morfar skotta snö innan. han ska få träffa tomten när han vaknar för han varit så... snäll ?!



pics weheartit

love always

sovmorgon. jag fick nästan två timmars sovmorgon imorse. sedan bjöds det på fika hemma hos oss. sedan bar det av till stan för fika och massa spring i affären. nu blir det bastu och qualitytime med mina käraste.



pics weheartit

acne


världen världens bästa acne.


pics columbine

vintage diary

köttbullar och rödbetssallad äger! nu vet ni vad det blev till middag. idag igen. fan olle för att du förstörde en av mina favoritlåtar. idag är minnah bäst. men jay med in the ghetto ännu bättre. förstår inte varför andreas carlsson aldrig ställt upp i idol tidigare! bra röst där.


pics weheartit

sno stilen av

christine centenera

avslappnat men ack så snyggt. as always.





skor nelly byxor och tröja hm pälsjacka bikbok

i heart pretty things

fredag! helgen. vad kan förstöra mitt underbara humör idag? nada. fredagsfika. hoppas även på en VÄLFÖRTJÄNT sovmorgon i helgen (detta är riktat till H).




pics wehaertit

the jacket


kärlek.


pics modekungen

this is what i love

hmm istället för nattning av C så håller H på med allsång verkar det som. anyways. blev köttbullemackor till middag för vår del och även hunnit laga fiskgratäng och ris till lunchen imorgon. i'm so good. om jag var en karl skulle jag vilja ha en tjej som mej.



pics weheartit

tee


give it to me baby.


pics zara

i fell in love with a liar




HÅRET! kaninen. kläderna. skorna. t a c k. världens underbaraste sover. blir en blackandwhite och lite qualitytime med Hasse Aro nu.

kil



no need for words.


pics modekungen

future

till sommaren så ska det vi antagligen börja fixa lite i det tidigare garaget (om inte vi håller på att riva väggarna här upp fortfarande). är tänkt att det ska bli bubbel, bastu, duschkabin med badkar iställer för garage som det tidigare varit.


RSS 2.0