Do Not Watch

Shutter Island is NOT to recommend! Mer skrämmande film får man leta efter och jag älskar skräckisar men stängde av efter halva. Funderar starkt på att lägga mej i Cs rum för där är det nog omöjligt att drömma mardrömmar.

What Am I Supposed To Do When The Best Part Of Me Was Always U





Hoppas C är somnar fort ikväll för har hur mycket som helst att göra sen. Imorgon ska jag till jobbet för de sista två dagarna innan semestern och C ska till dagis i ett par timmar. Haft en heldag med kusinerna idag med. De har världens bästa immunförsvar så C har inte smittat dom med tredagarsfebern ännu, vilket han hade enligt BVC. Nu har vi dessutom varit och storhandlat och funderar på vart all mat ska få plats? Men nu är det iaf omöjligt att något jag blir sugen på inte finns hemma. Love it!

Dreaming



Detta kommer ni hitta på min inglasade altan som är klar anytime! Fast ska nog ha en till fåtölj så det finns gott om platser.

While I'm Wide Awake She Has No trouble Sleeping

 


Goodmorning lovers ! Sovit gott? Det har jag men ett par timmar till skulle inte skada. Vädret är ju ändå inte på topp så what to do? Skulle det inte vara 13 dagar med sol och värme? Vill bli brun!


She Finally Met A Man That's Gonna Put Her First

Nu blir det lite Al Pacino vs Colin Farell, med H självklart! Godnatt lovers.

Her Best Days Will Be Some Of My Worst



Saknar redan världens bästa L! Hur ska detta gå? Kan iaf upplysa er om att jag har en studsmatta nu. Dessutom gått MINST 2 mil idag och på det sprungit efter 6 barn hela dagen.

When A Heart Breaks No It Don't Break Even

Lunchen är färdig! Gjorde dessutom soppa mamistyle, det vill säga utan grädde för förstår inte vad poängen är med det? Min bebis är MIA med sin farfar. Hoppas dom dyker upp snart för är lunchtime och sen ska vi träffa storasyster som ska vara här ett tag.


I Got Time While He Got Freedom

C har små röda prickar över nästan hela kroppen. Vet inte om det värmeutslag eller om det är efter febern för det ska tydligen komma stressutslag i form av små röda prickar efter febern. Lagade en nötmarängtårta till mami förut när C sov middag och den var så sweet så inte ens självaste godismonstret (läs MOI) orkade en hel bit.




Praying To A God That I Don't Believe In

Strax njuter jag av en majskolv med extra mycket salt och kärlek då den är tillagad av mami. Är nämligen där och umgås efter att ha varit på stan och handlat liiite. Vid den här tiden nästa måndag är vi i Kolmården och tittar på massa djur. C kommer bli galen!

I'm Still Alive But I'm Barely Breathing

What a difference a day makes, 24 little hours lalaalaaa! Idag har dagen bestått av flera promenader, paj hos D och V, glass i K-hamn, letande efter en studsmatta men hittade dock ingen. MEN H är iväg och hämtar en gungställning med tre olika gungor, en rutschkana och en gungbräda till C just nu! Det enda vi behöver nu är sandlådan och STUDSMATTAN! Men vi fixar det.




Stylish


Mitt drömrum.


I Don't Know Where We're Heading But I'm Willing And Ready To Go

Bebis sover middag efter x antal promenader. Nästan så jag lägger mej och sover en stund jag med men kan inte med detta underbara väder ute!

Falling To Pieces



Even The Good Can Be A Curse

Vilken lång dag det blev. Vet inte om det beror på att C är sjuk eller om det är jag som är trött efter gårdagen. C fick plötsligt feber igår och stoppar fingrarna i munnen och säger att han har ont så är tänderna som är på g igen. No fun at all. Ikväll är det dessutom hejdå-middag för L men vill inte lämna min sjukling så jag sa hejdå till henne förut ;(

LoveDealer


Knowing Too Much Can Get U Hurt

Man vet att man haft en lyckad midsommar om man hade roligast av alla på festen samtidigt som man var nyktrast, om det tar 2.5 timmar att städa efter folket, om H vaknar 9.00 på morgonen och har då hunnit sova 12 timmar. H stod för underhållningen de första tre timmarna men lite sällskap hade han dock.

Envy



Gimme gimme GIMME!

Too Much Of Anything Can Make U Sick

I detta fall för liiite mat och för mycket socker. Är hungrig men orkar inte ställa mej och laga något. Passade på att börja städa för känner på mej att det inte kommer hinnas imorgon. Mamma och pappa ska komma hit och ta C (och sova hos oss) och då vill man ha det extra fräscht och fiiint!

I'm Not Your Babe


Jag är så mätt men inte ätit någon mat förutom mackan imorse MEN massa sweets! Nu väntar jag på att få gå hem och lägga mej i badkaret och njuta. Sen ska jag äta lite ost och kex och mysa med my lover.

She's Not Broken

Bebis och jag tog sovmorgon! Nu ska vi upp och få i oss frulle och sedan göra i ordning oss för jobb och dagis. What to wear???


A Midsummer Night's Dream

Hoppas att L hittar min midsommarklänning imorgon. HOPPAS HOPPAS HOPPAS! Då kommer jag att vara prickig och gladast på festen :))

Pretty Places



Ja tänk att bo i detta castle! Skulle ju utan tvekan få lite privacy. Men skulle aldrig kunna tänka mej att bo "ute på landet" fast det säkert har sina fördelar. Tycker om att ha allt i närheten, Konsum, Donk, shopping mm.

Just Stop Please Just Let Me Go

Hellu lovers! Sitter och göttar mej med den största godispåsen på 2.2 kilo. Bara H kan lyckas med nåt sånt men jag klagar inte ;)


Don't Wanna Kiss Don't Wanna Touch

I am tired! Men när är jag inte det? H hävdar bestämt att det är något fel på mej och att jag borde boka tid hos doktorn men själv tror jag att jag stressar för mycket, över allt och inget. Anyways! Snart är det helg och nu är det BARA 8 arbetsdagar kvar till VACATION :))

Pretty Things


Here U Go! Bjuder på min favoritchoklad oc...

img_0481 (MMS)

Here U Go! Bjuder på min favoritchoklad och dagens nagellack. Förstår inte varför det sägs att gult är fult?!


Don't Call My Name


Idag blir det frulle at work då jag inte hann äta hemma för jag och C tvättade, hängde upp tvätt, rensade kylskåpet, gick ut med soporna, lagade lunch, diskade, dammsög mm. Duktiga vi är! Så nu är jag värd frulle.

Who I Am Who I'm Not And Who I Wanna Be

STYLISH kavajer! Gimme gimme gimme! Måste nog bli en trip till Stockholm eller Göteborg för där hittar man nog underbara secondhand affärer med massa underbara fynd som man kan vara ensam om.

Everyone Dies But Not Everyone Lives

Rostbiff och potatissallad till lunch. Sedan blir det att hjälpa massa nytt folk på jobbet, sommarvik. Snart är klockan åtta och då ska jag hem och pussa på H & C :))

Like? Me like, a lot ;)

img_0480 (MMS)

Like? Me like, a lot ;)


But In The End Everyone Ends Up Alone

Semester om två veckor! Fast skulle inte skada om jag hade semester NU! Men två veckor går snabb, får vi hoppas.

Baby Jagger








N E W S


Klänning, tröja, skjorta, undies och annat smått och gott. Sedan blev det ett khakigrönt fodral (Hs choice ;)), kort jeansväst och den svarta långa klänningen från Giiina i helgen.

Hide And Seek

Dessa två plagg från Giiina är ju ett måste men de hade tydligen gömt dom när jag och H shoppade i helgen.


Why Did U Have To Wait Just A Little Late U Found Me

Morgontrött? Yes, idag känns det som att jag skulle kunna sova hela dagen synd att C vaknade för en timme sen. Har fått i honom frulle så tänkte strax cykla till affären och köpa massa gott och göra en riktig hotellfrulle. Sen blir det Örebro med M.




The LYXSHAKE


Max har utan tvekan den GODASTE lyxshaken ever. Aldrig varit med om något så gott. Måste testas !

To Do This Summer

Vilka problem jag har med att hitta på vad vi ska ha för oss på semestern. Vill göra något iaf varannan dag då H ska bygga klart altan under semestern så hinner inte med något utlandstrip. Den tänkte vi ta till hösten/vintern istället då den perioden har en tendens att kännas så sjukt lång i detta land. Men har planerat detta än så länge.

5/7 - Kolmården :))

7/7 - Gustavsvik

9/7 - Lek och Bus Landet

11/7 - Cykeltur med picknick

13/7 - Liseberg

15/7 - Mariebergskogen
17/7 - ?
19/7 - ?
21/7 - ?
23/7 - ?


Cleaning


Varför inte börja lära dom att häjlpa till så fort som möjligt? Dessutom älskar C att härmas så nuförtiden dammsuger han sitt eget rum. Grym bebis <3

Lost And Insecure U Found Me

Hemma hos mami och förbereder inför kalaset. Med andra ord hon lagar massa mat och jag tittar på. Strax kommer bror med familj så C kommer vara världens gladaste när han vaknar. Pics på all god mat kommer later :))


My New Toy


Cs nya toy, en fyrhjuling från farmor och farfar. BORTSKÄMD? Yes! Räcker ju inte med en motorcykel.

All I Needed Was A Call That Never Came

Bebis. Rött hår. Min andra hälft. Ost. Kex. Film. MYS!


This Is My Playground


C och Flisan brukar ha så roligt så de somnar i gungan?! Då och då så springer C till ankorna och dansar lite för dom ♥

Fierce W A G

   

Hur fan tänker man när man är otrogen mot denna snygging? Är hon inte snygg? Successful?! Tror man att man kan få bättre? Bortom mitt förstånd. My fave WAG anyways.

Where Were U When Everything Was Falling Apart

Vad skulle man göra utan världens bästa arbetskamrater? Ha tråkigt på jobbet! Oavsett hur bra ett jobb är så skulle man inte trivas om man var omgiven av folk som man inte tyckte om. Anyways lovers, väntar på H för vi ska strax iväg och hämta min lilla bebis på dagis och efter det bär det av till svärföräldrarna för grillat <3

Loves It



Hs shopping bestod utav snygga sommarshorts med skärpet som pricken över i:et. Love it. Chinos, tees och självklart det viktigaste av allt, vita tygskor, ett måste.

Found It

Ni vet den där underbara klänningen på HM som man inte kan få tag i då den inte kommer in på hemsidan förrän i juli och då är sommaren i princip slut. Hittade iaf en nästan identisk under shoppingen i Örebro. Guess where? Gina självklart. Så den fick följa med hem på en gång. Invigdes igår med en jeansväst över. Liiike.


Monday Morning


Liiike

No need for words :)

img_0466 (MMS)

No need for words :)


I Forgive U For Being Away For Far Too Long

Nu är C på väg med dagis till Lunedet för att titta på djuren och grilla. Synd att han var så trött för tror han kommer somna i bussen på vägen dit. Vad ska jag göra nu? Rätt så ovanligt att jag är ledig från jobbet och att C inte är med då. Har så dåligt samvete för att vi bråkat i princip hela morgonen för han vill kramas och jag måste städa :( Han har till och med lärt sej att när han gör nåt dumt så ska han gå till sitt rum och stänga dörren och lägga sej i sängen en stund. Saknar <3

With U I'd Withstand All Of Hell To Hold Your Hand

Ligger och sniffar nyduschad bebis, eller bebis är han nog inte längre men min bebis kommer han alltid att vara. Idag har vi hunnit med massa saker, lagade lunch strax innan vi gick hemifrån vid halv elva och då blev det stan och lunch mm, en tur till lekparken, GLASS, en till promenad och sedan en cykeltur på drygt en mil. När vi kom hem så bubblade vi en stund och sen däckade mitt hjärta för han var helt slut och jag ska passa på att sova jag med. Night Lovers <3

Likes It


Amaziiing

On My Knees, I'll Ask Last Chance For One Last Dance.

Denna morgon slår alla rekord. C vaknade 06.00 och hur ofta händer det? Som tur är så vill han gosa nu. Sen ska vi träffa tre godingar för massa bus.

Who Was I To Make U Wait?

This time this place
Misused mistakes
Too long too late
Who was I to make U wait
Just one chance
Just one breath
Just in case there's just one left





I Guess I Stuck Around So I Could Watch Us Fight For All The Wrong Reasons

Väntar på att få hämta bebis från dagis och pussa på honom. Funderar på en cykeltur upp till mami då det är hennes B-day men rädd för att regnet kommer komma anytime. Hur ska vi lösa det?


Dagens Goda Frukost

Dagens goda frukost bestod utav äggröra, pancakestyle (L som lärt mej) och en HEL tomat. Fått dille på tomat. Dessutom är nog KETCHUP på äggröra bland det godaste som finns.


Every Second Counts Cause There's No Second Try

I don't know what to do with myself. I just don't know... Kanske upp och försöka äta lite mat. Är sugen på tomat så vad sägs om tomat till frulle? Sen kommer resten av dagen spenderas i soffan med världens magvärk känner jag. Hatar p-plåster! Idag fyller dessutom VÄRLDENS BÄSTA MAMI år. Love U <3




What's Worth The Price Is Always Worth The Fight



Lyckades hålla mej alive hela dagen, mirakel. Dessutom sprungit efter C sen tretiden och underhållit honom. Nu ska jag faktiskt sova och försöka ta mej till jobbet imorgon om jag mår bättre. Goodnight Lovers <3

If Today Was Your Last Day And Tomorrow Was Too Late Could U Say Goodbye To Yesterday?



Nu blir det till att försöka ta sej upp ur soffan och umgås med världens bästa C som sovit hos farmor och farfar. Kanske försöka äta något också.

That First Step U Take Is The Longest Stride

Kvällen bjuder på grillat och massa tjejsnack hos L. Vad mysigare än ett tjejgäng samlat ch sedan bär det av till dansgolvet. LIKE!


Mammas hjärta <3

img_0447 (MMS)

Mammas hjärta <3


Shopping med älsklingen och en sneakpeak p...

img_0450 (MMS)

Shopping med älsklingen och en sneakpeak på ett utav hans nya plagg. LOVELY :)


My Best Friend Gave Me The Best Advice He Said Each Day Is A Gift Not A Given Right




At work having fun! C ska till Örebro med H och farmor och farfar. Vill också med men H lovade att vi åker när jag slutar :)

Väääääärldens bästa syster!

img_0445 (MMS)

Väääääärldens bästa syster!


Wanting


Alla favoriter från H&M for now.


I Wish That I Could Find The Words To Say

Just nu ligger jag och C och myser för fullt. Tar emot att gå upp och ta sej till jobbet men what to do. Semester snart, välförtjänt!


The Wedge


Perfect. Nude.

I Can See The Edge But I Can't Take The Fall



Godnatt bebis. Nu ska jag göra varma mackor till mej och H, som är hemma anytime. Dagen har bestått utav storstädning, ett besök hos snälla doktorn, lunch ute, SHOPPING, fika och massa walking. Avslutades med bubbel för min och Cs del :)

All I Ever Wanted Comes Right Down To U

    

Home sweet home once again. Leeeedig imorgon och då ska vi till doktorn en snabbis och sedan ska dagen spenderas med L. Förhoppningsvis hittar vi något fiiiint på stan. Maxi? Orange? Bustier? SJALEN !


Thinking About U

 

A Thousand More Regrets Unraveling



Snart tar jag helgen! För en dag iaf sen blir det jobb i helgen men ledig tisdag och onsdag. ÄLSKAR att vara ledig under vardagar. Man kan gå och shoppa utan att trängas, njuta av solen utan att bli störd av folkmassor (i denna stad?) mm. You get the point. Imorgon blir det iaf stan hela dagen med L och ska försöka övertala H att åka till Örebro bär han slutar. S H O P P I N G! Nu midsommarplans med kransar, cosmos och allt vad det innebär :))

The Clock Is Stuck On Thoughts Of U And Me

Home sweet home. Magen är hungrig och funderar på att slänga ihop makaroner och köttbullar med MASSA ketchup. Om jag orkar. Men snart är det TORSDAG :)


I Wanna Let U Walk Away Tonight Without A Word



CANDY i tänderna och chips och cola på det. Blir så när man jobbar kväll och inte får någon mat. Mackor är inte särskilt mättande. Men GLAD då fick skatten idag så jag och C ska shoppa som maniacs :D Tur att vi båda tycker om kläder och SHOES. Tänkte ett varsitt par låga vita Converse så vi kan matcha!

Dagens accessoarer är the nails. Fick inte...

img_0421 (MMS)

Dagens accessoarer är the nails. Fick inte med the shine på bild men anyways. Tror jag byter färg varannan dag :))


If U Fear Change, Leave It Here.

Ost och kex till kvällsmat. Naglarna ska målas glittry gold med en touch av metall. LIKE! H har äntligen lyckats få C att somna. Förstår inte hur han kan vara så pigg då jag däckar anytime.

Give Me More G O S S I P



Någon som vet när GossipGirl börjar igen? Me dying.

I Close The Door, Like So Many Times Before

Helg please! Och det är BARA måndag. Längtar efter min tonfisksallad som jag var så duktig och slängde ihop till matlåda. Ikväll när jag kommer hem så ska det planeras för min och Cs roliga resor i sommar :))




G O R G E O U S




Last Night



Strike a pose ♥

Gott Och Blandat



Yummie !

I Know U Have The Right To Question But Please Don't Ask

Vem säger att man behöver utföra någon slags träning för att få träningsvärk? Det räcker med att ha en C för så här ont i kroppen har inte jag haft på länge! Luktar iaf gott efter en skön dusch och ska strax måla naglarna i någon snygg färg


One Night Of Your Company Might Be The Only Thing To Keep Me Safe





Aj aajjj aaajjjj! Mitt huvud kommer att sprängas anytime. Vet inte vad det beror på men om man ska lyssna på min käre far så är det pollenallergi. Han lider även av detta. Anyways. Det mesta av dagen har spenderats i lekparken med världens bästa bebis och världens bästa sällskap för övrigt! Passade på att äta middag på Donk. Snabbt smidigt gott och onyttigt! Men det var jag värd efter mina två powerwalks :))

L O V E


♥ Snyggaste

It's Nearly Impossible To Slow Down

Köttfärspaj i ugnen. Bebis is asleep. Om bara molnen kunde försvinna så jag kan lägga mej ute på altan och få lite (MYCKET) färg. H har dessutom lovat att det blir shopping snart :))


Yes I'd Rather Hurt Than Feel Nothing At All

Hmm och nu HELGEN! We like. Bjöd mamma och pappa på grillat förut och det var omtyckt. Blev även en cykeltur till stan innan det :))

J'Adore


Detta BEHÖVER min garderob nu.

Njuter! Av solen med Spotify på högsta vol...

img_0369 (MMS)

Njuter! Av solen med Spotify på högsta volym, jordgubbar, vindruvor och en kall Latte. Sällskapet är underbart med och C är snäll och låter oss sola :))


And I Wonder If I Ever Cross Your Mind For Me It Happens All The Time




Underbart med en bebis som sover till åtta nästan varje dag :)) Nu ska slänga ihop något till lunch och sen ut och BUSA resten av dagen.

Picture Perfect Memories Scattered All Around The Floor

TRÖTT! Min kropp värker. Varit ute och gått, lekt med C och sprungit runt som en maniac sen tolvtiden. Vi har bland annat tvättat pappas bil och vattnat gräset även rakat av C håret :))





Jump For My Love


Nr 2 är ju ett måste !

Looking Good! Dagens nails fick bli yello...

img_6807 (MMS)

Looking Good! Dagens nails fick bli yellow. Me LIKE ! Fick lacket av L, igår. Hon kände på sej att det skulle bli love at first sight men inte för hennes del ;)


I Would Steal For U, My Love

 



Jag har världens sötaste bebis! Idag är han på riktigt puss och kram humör och det gillar vi :))

Your Eyes, I Can See In Your Eyes





Mätt! Jag är så mätt! Fick besök av mor och far under eftermiddan och passade på att bjuda dom på paj. Sedan blev det en promenix med L och när vi gick förbi sushistället så kunde vi självklart inte låta bli så slutade med sushi OCH grillning på altan. Ändå ska jag trycka i mej en glassbulle nu. Delicious! Jag S K A ut och springa innan C vaknar imorgon :D

Shopping To Do

Fake Lashes (för att lyxa till vardagen)

O R A N G E läppstift

Rosa läppstift

Ögonbrynsgel (till buskarna)
 
Maxi klänningar (can't get enough of)
 
Bustiers


Amaziiiing


Little J

But Everything Looks Better When The Sun Goes Down

En kyckling i ugnen, blir ris och currysås till det och en sallad of course. Ska snart slänga in rabarberpaj i ugnen också. Vi har även dammsugit ALLT och plockat undan, tvättar. Mycket vi hinner med. Killar kan ju inte det där med multitasking och VAB ;D


Take Me I'm Alive Never Was A Girl With A Wicked Mind

Precis lagt mej i soffan. Underbaraste N har precis åkt hem <3 Idag har det storhandlats mat och bara kramats med bebis. Sen kom N hit och med sej hade hon sushi. Satt och tittade på DH och Cougar Town och bara pratade massor.




RSS 2.0