Blått Är Flott

Jag är en sucker för blått. Kan något vara fult i den här färgen? Speciellt i kombination med guld. LOVE!


Ransom Notes Keep Falling Out Your Mouth

En dag kvar till långhelg. Imorgonkväll ska jag äta ute med L och M. De lämnar mej i helgen och ska på kryssning så måste mysa liiite innan. På fredag så ska jag och min tredje favorit ha en heldag i Örebro. Först blir det stan och sedan Marieberg och vi hoppas på att hitta det vi är ute efter.

Jobbet idag har varit fun fun fuuun. Kan väl inte bli annat med tanke på nötterna man jobbar med. Hur härliga som helst. Nu ska jag hångla lite med H.


Tell Me How You Want It


Kan aldrig bestämma mej för vilken frisyr jag vill ha men just nu lutar det åt Kates längd på håret och det självlockiga naturliga svallet men Ashlees färg. Färgen har jag ju redan så nu är det bara att låta ogräset växa. Wish me luck !













Döskallar



Funderade starkt på att inreda Cs rum med döskallar, innan han föddes men var ett big nono från Hs sida. Förstår inte varför dock.


Sleeping Beauty

Det här fick bli Cs nya säng. Vit, söt och låg. Han började hoppa i sängen på en gång och var helt överlycklig men har ju också förstått att han inte längre behöver mammas eller pappas hjälp för att ta sej ur sängen utan är bara att kliva ner själv. Lite mindre bra.


I've Changed My Mind I take It Back

Ni vet det där jag skrev om lila fondvägg i sovrummet? Forget it! I've changed my mind. Nu vill jag ha en trävägg som fondvägg, en vit trävägg som på bilden nedan (minus all annat). Sovrum ska ju vara ljusa och fräscha så vad bättre än vitt sen är det bara att hitta rätt saker till.


Just A Second It's My Favorite Song They're Gonna Play

My baby is back. Jag talar alltså om telefonen.

Inte alls min grejj att jobba kväll. Lever på mackor då, så imorgon ska jag försöka laga soppa innan jobbet så jag får i mej något annat än en macka med stekt ägg. C trivs inte i nya sängen eller jo det gör han men är mycket svårare att lägga honom då han vill upp hela tiden så kan inte gå därifrån förrän han har somnat. Nu när helgen kommer så ska jag gå upp vid halv sju på morgonen för att väcka honom då för han har inte riktigt ställt om sej som tiden så nu somnar han vid nio istället för åtta och vaknar åtta istället för sju. Inte alls bra.


When All Resistance Is Impossible

Härliga helg har bestått av några timmars jobb, en trerätters middag och vin, KALAS, bygga ihop Cs nya säng och minibord med stolar. Jag är iaf riktigt stolt över mej själv som fick ihop hans bord och stolar själv medan H och farfar byggde ihop sängen som C fick av farfar och farmor. Bordet och stolarna visade sej tillhöra samma serie på Ikea som hans nya säng. Det hade han fått i födelsedagspresent av morbror och kusinerna men har varit för liten för det tidigare men nu när vi slängde ut skötbordet och spjälsängen så passade jag på att få in bordet och stolarna. Tog dock en timme att natta honom då han antagligen inte kände sej lika trygg i den nya sängen och ville upp när han märkte att han kunde faktiskt kunde ta sej ner själv.


Face To Face Eye To Eye

H är iväg och hämtar mat på Kings. Blir oxfilé med potatis och berna, smörstekta champinjoner. GOTT ! Men idag har alla tre måltiderna varit från uteställen. Känns inte alls bra men var ju bara Donk som var onyttigt. M och F ringde förut och ville äta donk så fick slänga på C myskläder och springa ut för de hämtade upp oss.

Sen blir det film och popcorn.


That's The Way It Goes

Nu vill C äta macka säger han, äta maaakka. Så då får det bli det. Måste ta av honom hans snygga outfit, slitna jeans, vit skjorta med uppvikta ärmar och slips (dagen till ära) då han spillde mjölk över sej själv. Men that's the way it goes.


She Begins To Steal The Light

Känner mej så handikappad utan min Iphone! Nu förstår jag äntligen vad folk menade. Det är sjukt alla applikationer som går att ladda ner till den, menskalender bland annat har jag fått höra. Själv ställde jag in att jag ville ha väderprognosen i alla städer som jag vill resa till. FUN !!! Det riktigt tråkiga är att inte kunna ta bilder hela tiden som man brukar.

Nu har vi iaf kommit hem från stan. Blev världens omväg då H tog bilen till jobbet  imorse och vagnen var i den så vi fick gå till jobbet och hämta vagnen och sedan gå till stan. OK, jobbet är bara över vägen men med C så gick det i snigelfart. Dessutom skulle han köra vagnen själv en bit.

Var en lyckad dag på stan. Vi började med att luncha då C var hungrig och då han fyller 18 månader idag så får ju självklart han bestämma. Han fick sin favoritmat, en tallrik med räkor, majs och mamis bröd. Sedan efter lunchen så sov han middag i vagnen så vi fick shoppa ifred. Köpte 6 tröjor till H. Kan man ha en bätte flickvän? Han fick iaf 3 basic tees, en vit munktröja (HANS VAL), en vit farfarströja och en mörkblå gorgeous skjorta. De två sista plaggen är to die for. Letade efter en urtvättad jeansskjorta till både mej och H men hittade ingen. Kanske bättre tur nästa helg då jag och M ska iväg på vår ordinarie månadsshopping. Till mej blev det bara en svart LDB med spets på ryggen och ärmarna och den efterlängtade solhatten, latte grått och orange nagellack. 
Och även presenter till syskonbarnen som har kalas på söndag.


Barnvakten Från Helvetet

Jag dör. Jag började gråta och ändå får man inte se hela videon. Tur att man får hårdare straff i USA när man gör något mot barn. Hoppas på elektriska stolen eller livstid fängelse och att hon får uppleva samma saker som hon utsatte ett stackars litet barn för, 11 månader! Har lust att skriva massa fula saker men jag ska inte. VIDRIGA MÄNNISKA !


So Now You Wonder Is This Just A Dream

MÄTT ! Jag och H delade precis på en pizza. BAD i know men jag förtjänar det. Synd bara att ingen av oss åt upp mer än en fjärdedel. Kändes skönt att vara tillbaks på jobbet idag, som semester. Men saknade C som vanligt, min pussgurka.

Imorgon blir det stan eeeeaarly med mina älsklingar. Vi ska luncha, shoppa och umgås. Fredagsmys helt enkelt.


Upplevelsen

Skulle inte ha något emot att spendera 2 veckor i Brasilien NU !


Tänk att bo såhär!
 


Upplevelse.


Let Me Entertain You

Paj och pizza, homemade of course. Lek utomhus med massa snöbollar. Mys inomhus med massa pussar och kramar. Lego och tågbana. Tvätt och disk. C och jag har haft massa skojj idag. Men nu är jag helt slut och bebis ligger i sin säng och sover. Imorgon blir det jobb för min del och C ska till dagis. Kommer bli en promenad dit men vad kan vara bättre än att starta dagen med en promenad? På fredag är vi lediga så då ska vi till stan och handla födelsedagspresenter. C blir dessutom 18 månader då min PLUTT ! Lördag blir det middag och vin ute med M. LIKE !


Perfection All The Way


Kan det bli mer perfekt? Blair and Chuck. Chuck and Blair. BFF's and lovers. Världens mest perfekta förhållande !

She's (Blondinbella) Bringing Sexy Back

En sexig Blondinbella. We like. Aldrig sett den här sidan av henne förut. Visserligen klär hon sej fint annars med men liiite för preppy så kul med något nytt.

Shoeporn

 Topshop Scorett DinSko ♥ Kil
Mitten nr 1 är TDF. Måste ha !

Take Me To The Club I Need To Dance

Vad trötta vi är idag, igen. Iaf den ena utav oss för C leker för fullt. Själv funderar jag på vad jag ska laga till lunch. Tips någon?

Har iaf kommit på ett knep. När man känner sej riktigt trött (like today) så ska man passa på att göra sej iordning med make och hår på en gång på morgonen för konstigt nog så känner man sej mycket piggare och fräschare då fast man egentligen är lika trött. Lite konstigt men så är det faktiskt. Kanske för att man inte ser lika trött ut då.


I'll Say It Once Again




♥ BALMAIN ♥


Kilklack Stort Klumpigt Details


KILKLACK Stort Klumpigt Details

Sometimes The Hardest Thing And The Right Thing Are The Same

Om ändå Kafé Kulan hade utkörning på sitt coffee, eller rättare sagt på deras latte. Klart den godaste i stan. JUNKIE ! Denna morgon skulle det behövas litervis då C vaknade klockan fem imorse av den jobbiga hostan så det var bara att gå upp och ta hand om honom. Som tur är så fick vi tid på vårdcentralen vid halv tolv idag för att kolla om det finns någon annan hostmedicin som kanske hjälper. Nu ligger han iaf i sin vagn och sover och jag äter frukost och häller i mej cappuccino för att vakna till liv. Funderade på attlägga mej och ta en powernap jag med men ingen idé då jag vaknar så fort han hostar, varje minut.


Missing

What to do? Kan inte bestämma mej för vilka Converse jag behöver. Har ett par lila och ett par babyblå. Nu känns det som att ett par vita låga skulle behövas men är sugen på ett par röda höga med den platta sulan också. C ska iaf ha ett par bruna i skinn som på bilden nedan och ett par låga vita, eller? Han kanske ska ha ALLA. Eller låter honom peka på ett par bara?

You Can't Hold A Bad Girl Down

Trevlig dag på stan, promenaden, fikat, shoppingen. C fick ett par slitna jeans, två tees (en vit och en mörkblå), en bratcardigan och världens snyggaste keps. Så fort han såg den så skrek han mössan! Stackarn har världens hosta så vågar inte lämna honom ensam för en sekund. Han har iaf fått tillbaka aptiten så har fått i honom lite mat idag. Själv har jag precis avslutat ett avsnitt av GG. Give me more !


Trashigt Slappt Ledigt Snyggt


Trashigt Slappt Ledigt Snyggt Markerade Axlar

Världens Snyggaste Bebis

Detta har mormor beställt åt C. Då varken jackan, hatten eller shortsen fanns i butik så fick hon beställa det istället. Vissa saker kommer inte förrän i maj men med detta väder så kommer det inte komma till användning innan heller så inget större problem. Så köpte hon en ljusblå skjorta (jeans) till honom. Han kommer vara världens snyggaste bebis men det är han ju redan


Thanks For Loving Me Cause You're Doing It Perfectly

Världens bästa bebis och jag har städat sedan åtta imorse och nu är allt skinande rent. Nu sover han middag och jag ska belöna mej själv med en cappuccino. Han mår som tur är bra idag. Inget jobbigt med andningen men en jobbig hosta som tagit över ist. Väntar på att han ska vakna för då ska vi möta upp L och ta en promenad till stan. Blir skönt med lite frisk luft.


Lady GaGa <3 Armani

 
Kan inte bli annat än amazing !

Green Of Envy

Indeed ! Jackan ♥
















Årets Skämt, Svenska Sjukvården!

Kan man ens kalla det för sjukvård?

C vart helt plötsligt sjuk i torsdags och fick feber. Samtidigt som febern började avta (fredags) så började han få svårt att andas. Låter helt konstigt när han andas, som att han anstränger sej till max för att få luft. Igår var vi iväg till vårdcentralen och läkaren tog blodprov och hittade inget men lyssnade på lungorna och tyckte att det lät lite ansträngt så jag och H och en sjuksköterska fick hjälpas åt att hålla i honom samt trycka en mask öven hans mun för att få i honom astmamedicin för att kolla om det blev bättre. Stackarn skrek sej jätte trött och kändes som att jag skulle börja grina. Kan inte föreställa mej hur föräldrar med barn som vistas på sjukhus ofta klarar av det. Känns inte som att hjälpte särskilt mycket för idag var det lika dåligt som igår. Då ringde vi vårdcentralen igen för läkaren sa att vi inte skulle tveka om vi inte tyckte att det blev bättre. Dom i sin tur hänvisar till ÖREBRO akuten då det inte finns några barnläkare i KGA, bara det är ju sjukt. Så vi åkte dit, satt där i 3 timmar. Under de 3 timmarna så dök inte läkaren upp en enda gång och det var 3 spädbarn innan oss, en utav dom skrek konstant och hade 40 graders feber. Till slut blev pappan förbannad och sköterskan svarar med att de ringt läkaren 4 ggr men ännu ingen läkare som dykt upp. DET HÄR ÄR AKUTEN I SVERIGE!


Ska inte små barn prioriteras
? Dom kan inte säga vad som är fel eller vart dom har ont så när man väl tagit redan på det, med denna snigelfart, kanske det är försent. Ändå så kom det in en flicka i tioårsåldern som fick gå före alla små barnen och blev omhändertagen på en gång.


Dom skyllde det på att de bara fanns en barnläkare där som både hade ronden på neontalen och hade passet på akuten. Men snälla ta in flera läkare? Det är ju AKUTEN. Där om någonstans ska man väl vara bemannad så att man kan hjälpa folk så snabbt som möjligt.

Det här ska vara sjukvården i Sverige? Man får utan tvekan bättre hjälp i USA. Den stora frågan är, vart fan går mina skattepengar?


Dagens Summeroutfit

 
Hade utan tvekan varit denna från H&M ♥

Sötaste

Sötast !

Make A Decision

 
Vill ha en ny säng till C men kan inte bestämma mej för vilken. Racerbilen om C hade fått bestämma. Kan tänka mej vad roligt han skulle tycka det är att få sova i en bil varje natt men tycker om den vita också fast i Hensvikserien med molnet eller bubblan (ingen aning om vad det är) högst upp. Fanns inte på Ikeas hemsida med ser precis ut som den vita "vuxensängen" fast på den sidan utan skyddsräcket så är det ett ja, moln eller bubbla längst hela sidan. Ingen risk för att han ramlar ut.

Love Being A Redhead

By the way så trivs jag alltför bra i min nya hårfärg, RED ! Färgade för ett par månader sedan men tog nu en nyans rödare (kan man säga så?) och nu är det REALLY red. Komplimanger kommer from everywhere och girls like that. Folk undrar till och med vad det är för färg för att färga likadant. Synd bara att H vill att jag färgar svart. Men som tur är älskar han mej iaf!

Will You Won't You Be The One I'll Always Know

Nu är det fredagsmys ! Pizza nr 1 är klar anytime. Blev en med champinjoner och skinka, en med champinjoner och tonfisk och en med tacokryddad köttfärs och det usual på alla tre, tomatsås och MASSA ost. Efter det så blir det gurka, morötter och dip självklart CHOKLAD också. Vad vore fredagsmys utan choklad?


Tufft Kaxigt Sött Blommigt Blusen Hatten


Tufft Kaxigt Sött Blommigt Blusen Hatten


I'm That Star Up In The Sky

Man ska aldrig säga att det blir en vab fri månad förrän det är den 30/31. Nu är jag hemma med C som har feber och hostar. H var hemma med honom igår men då hade han bara feber så nu är han värre. Men han är så snäll så vi har lagat mat ihop, paj med kassler, broccoli och fetaost. Fast någon matlust har han inte. Det märker man då han inte ens vill äta päpple så som han så fiint kallar det.

Ikväll kommer iaf L och A hit och då blir det hemmagjord panpizza och mys. Imorgon så kommer ju lek och bus landet inte på fråga iaf men nåt ska man väl kunna hitta på med sjuklingen.


Think BIG


Think BIG See through Långa klänningar

You Have Got To Love Her

  
Some LG outfits !

So Few Come And Don't Go

Taking a break at work! Inga problem att vara sockerfri de här två dagarna och på jobbet går det great!


Spets Rosetter Bustier Leopard


Spets Rosetter Bustier Leopard

Feathers



Vad kan jag ha fastnat för?! Kjolen, yes please !


Forgive The Urgency But Hurry Up And Wait My Heart Has Started To Separate

Segt det blir på jobbet i slutet av dagen när det inte finns något att göra. Brukar fördriva tiden med att läsa massa bloggar men det gick ju inte det heller. Skönt att det är torsdag imorgon för nu börjar kroppen säga ifrån. Känner mej så stressad när jag jobbar till åtta. Vi vaknar vid sju på morgonen och ska hinna med så mycket innan det är dags för dagis. Imorse hann vi iaf tvätta, hänga upp tvätt, diska, laga lasagne, plocka undan och dammsuga lite. Sen så tog vi en promenad till dagis. Känner mej som en duracellkanin den här veckan och sen när man kommer hem från jobbet så är man hungrig och helt slut. Får väl tänka positivt, FIIINT väder hela tiden nowadyas !


I'm Good

Precis ätit middag på jobbet så är mätt och i koma. Blev lasagne som jag och C slängde ihop imorse innan vi tog en promenad till dagis. Så fint väder så vill vara utomhus hela dagarna.

Am I Already Gone?

Sugen på liiite The Fray, eller massa. Ska precis iväg och äta frulle med M. Finna massa god frulle på jobbet så får beslutsångest! Idag är det redan ONSDAG! Snart helg med andra ord. Vill att det är slutet på april. Då blir det en lön utan VAB dessutom en mkt bättre lön då man tjänar bättre här. Så shopping för hela slanten. Då är det väl även VÅR! Måste göra iordning min walk-in och ta fram alla vår och sonmarkläder!!!


Maybe In Five Or Ten Yours And Mine Will Meet Again

Snart hemgång! Idag var ingen bra dag. Jo på workfronten men inte sockerfronten. Sitter här med en Geisha. Gott och onyttigt. Men i helgen blir det heldag i Örebro med massa spring och på kvällen blir det mys med M och L med gurkstavar, morötter, blomkål mm. Så för jag var onyttig idag så måste jag vara sockerfri hela helgen. Men det fixar jag. Bebis kom förbi jobbet så fick pussa på honom också.


Sail Away With Me Honey





Dagens Outfit


Om det nu hade varit varmare. Söt klänning, tuff jacka och ett par tygskor. LIKE !


Maybe Honesty Need Not Be Feared As A Friend Or An Enemy

Precis satt mej i soffan med min tonfisksallad. Snabbt gott och nyttigt. Tycker inte om att jobba till åtta! För det första så sover C när jag kommer hem så vi hinner bara busa cirka tre timmar innan jobbet och för det andra så hatar jag att komma hem och se att det inte ser likadant ut som det gjorde när jag lämnade det. Jag MÅSTE ha allt på en speciell plats och ett speciellt sätt. Dessutom är det bara jag som går ut med soporna så nu är det världens hög med sopor i papperskorgen. Ibland tror jag att H gör så för att jävlas för man kan iaf ställa dom utanför dörren, eller så är han, som 80% av killar LAT!


Breakfast At Tiffany's


Såhär kunde en frukost på jobbet se ut. Men nu är det varken cola eller sweets om dagarna. Men klarar mej så fint ändå.


Black

Black. Snygg den skulle vara som klänning!

See Through Me


Så sugen på en vit see through skjorta. Snyggt till skinnbyxor, instoppad ♥


Memory Lane


Memories


Dagens Tips

Babyolja är det bästa jag har testat. Brukade ju använda det under somrarna (innan jag fick C till och med) för hade hört att man inte flagnar då och fastnade redan då. Nu är det babyolja som jag använder varje gång efter duschen. Billigt och bra! Dessutom har Natusan en lila som luktar otroligt gott och man blir helt babylen. LOVE !


What About Today

Blev en tidig morgon för mej och C då han fick för sej att vakna kvart över sex imorse, händer väldigt sällan. Innan kl åtta så hade vi båda hunnit duscha. Är så skönt att börja dagen med en lång dusch. Nu har vi städat lite och ska snart på promenad med våra babes. Kan ju inte sitta inne när det är så underbart väder. Var förresten iväg och tittade på film och hade det mysigt hos M. Kom hem efter elva nån gång så trodde C skulle ta sovmorgon imorse då han följde med dit så vi fick natta honom där och sen väcka honom när vi skulle hem. Men nej klart han inte tar sovmorgon. Tror han har någon slags väckarklocka inbyggd i huvudet för oavsett om det är dagis eller inte så vaknar han runt halv sju, sju. Förutom imorse vilket nog var för att jävlas med mej!

Sommar Och Sol

Älskar bilden nedan. Får mej att tänka på sommar och sol. Dessutom ser hatten ut som min nya, like. Nu blev jag sugen på att sätta på mej en sommarklänning och gå ut på en promenad. Ja just det, är ju fortfarande kallt ute. Tålamod tålamod tålamooood !


Monki Business

Lite färg på jackor skadar inte. Vårkänslor !


The Only One Who's Got Enough Of Me To Break My Heart

Nyss hemkommen från Ikea. Hittade inget speciellt förutom det nödvändiga, en barngrind eller vad det heter, så C inte trillar ner för trappen då vi ska öppna ner till källaren. Men någon som är sugen på myskväll? Blir nog det för min och Cs del synd att han sover så tidigt bara. Får väl underhålla mej själv.

Bulgariens Övergivna Barn

Jag har nog aldrig mått så här illa i hela mitt liv. H sitter här och tittar på teve och fastnade precis för ett program, Bulgariens övergivna barn. Det är så sjukt så man vet inte vart man ska ta vägen. Övergivna, undernärda barn som ingen bryr sej om. De bor på ett barnhem där personalen bara byter kläder på dom och sedan går därifrån och lämnar dom ensamma, liggandes i sängarna. Vissa är så dåliga så de kan inte ens ta sej upp ur sängen. 

Hur fan tänker folk? Ska man inte göra sitt bästa för att de ska ha det bra? Försöka göra deras liv så normalt som möjligt? Vad sägs om lite aktiviteter för barn? Vad arg man blir. Om personalen ändå valt att jobba där, för antagligen är det ingen som tvingat dom, så kan de väl anstränga sej lite. Tänk om det var deras barn.


I Die

 

I DIE ! H&M


I'm Sorry I Can't Be Perfect

Ibland undrar jag hur det skulle vara om man var gay. Finns snygga tjejer överallt så eyecandy är det ju inga probs med och tjejer är ju mycket snyggare än killar. Inte bara det, tjejer har känslor till skillnad mot det andra könet som bara tänker på sej själva. Nej, jag är inte alls det minsta irriterad idag. Fick ju min sovmorgon så vad kan ha gått snett?

Cause We Lost It All Nothing Lasts Forever

Skulle ha myskväll med H men han är så trött efter gårdagen, still, så han har gått och lagt sej. Nu ligger man framför teven, helt själv. Får trösta mej med massa vindruvor och att kika på mina favbloggar.

Let's Play Dress Up



MÖNSTER MÖNSTER MÖNSTER !


That's My Thing

Har a thing for hats så om någon hittar en solhatt, yes please !

I Don't Wanna Give Up Before I Die

Precis satt mej i soffan med en tallrik champinjon och kantarell soppa och Sofis Mode, inte hunnit läsa ännu. Bebis somnade precis så nu kan jag äta lunch i lugn och ro.

Är en aning trött efter igår men blev tidig hemgång för mej och H då han inte mådde så värst bra men riktigt trevligt hade vi. När vi kom hem så var L och hennes lover här så parytkvällen forsatte hemma för vissa av oss, H med andra ord. Skönt att bara sitta och umgås i lugn och ro så för deras del blev det övernattning här. C hade tydligen varit jätte snäll mot dom och innan det hade S varit här och hälsat på också.

Gårdagens trip till stan var en besvikelse, förutom fika med A som jag inte sett på månader ! Hittade varken jeansjackan, hatten, jeansshhortsen eller något annat jag var ute efter till C. Dom har ju det på H&Ms hemsida så får väl beställa därifrån istället för han måste ha det. Dessutom är det bestämt vilken säng han ska få. Visade H nu när han var hemma på lunchen. CUTE !


Dagens Höjdpunkt


Lovely !


Regrets And Maybes


Nu ångrar  jag att jag inte köpte dom i helgen !


Silhouettes above the cradle hold me down

Vad mycket man hinner göra när man är hemma med C och ändå känner jag mej stressad. Tvättat, hängt upp tvätt, plockat undan, dammsugit, vart ute med soporna, lagat lunch, diskat mm. Nu är vi redo för stan. C har på sej världens sötaste outfit, svarta jeans, vit skjorta och en Musse tischa över.

En Sista Blick Mot Min Spegelbild

Nu är det dags för mej att göra H sällskap i sängen. Han sover redan. Måste titta till bebis innan. Han har en tendens att sparka av sej täcket HELA tiden och vi vill ju inte att han blir sjuk så är bara att se till att få på honom det igen om bara för en liten stund.


FYI så har jag varit sockerfri sedan i söndags. H satt här och åt pizza förut och försökte retas men har inga problem med skräpmaten utan det är socker jag är beroende utav. Kanske förklarar måndagens huvudvärk.


De Tre Små Musketörerna


C och hans favmorfar på morfars kalas. Nedan Cs favkusiner och morbror.

 


Hon Kommer Hem Till Ingen Som Längtar Till Ingen Som Väntar

Dagen på jobbet bara flög förbi. Kan ju säga att jag trivs mycket bättre med det här och är alla dagar som idag så blir det en stor skillnad på lönen också och det gillas.

Sitter nu hos mami och dricker cappuccino och bara njuter av tanken på att jag har fyra lediga dagar framför mej. Imorgon BLIR det utan tvekan pulkaåkning med C på förmiddagen. Sedan blir det en snabbis på stan med L för mamma vill att vi köper kläder till C från henne. Jag har redan bestämt vad det blir, jeansjackan i ett av inläggen tidigare och hatten. Får se om vi hittar något mer snyggt.

På kvällen ska det ätas god mat med jobbet och drickas goda drinkar. Vi har redan planerat vad som ska bli kvällens outfit, något snygg men sofistikerat. Inte FÖR uppklätt då det ändå kommer massa höga chefer.


Balmain <3

Kan det vara möjligt att jag är kär i varenda plagg? Klänningarna är amazing. ALLT är amazing.

Party Like It's Your B-Day


Lite bilder från kalaset. Förstår inte hur folk orkar lägga upp massa bilder. Blir trött efter dom här för det tar tid. 


It's All About Me

Kan inte påstå att jag fått mycket gjort på jobbet idag. Men hemgång om tio minuter. Då ska jag ut och leka med C. Måste passa på när det är ljust ute. Sedan ska det lagas middag. Några förslag?På torsdag är det konferens och på kvällen bjuds det på middag på Jacks och sedan är det partaj. Vet redan vad det blir för outfit för kvällen. Lovar massa PICS! Dessutom fick jag ledigt torsdag och fredag så det blir långhelg för mej!!

You Give Me Cravings

Det här är nog den somrigaste klockan jag någonsin sett. Blir genast sugen på polkaglass, en dag  på stranden med sol och värme.


Am I Goodlooking Or What?


Är ju inte så många 17 månaders bebisar som har så här snygg stil (om inte man har en mamma som heter Gwen Stefani eller som är moi). Svarta jeans, randig farfarströja och en grårutig väst över. Cs favoutfit. Är ju inte så många så får umågs med snygga tjejer som E och alla andra mina gurls heller.


It's Not Over

Två och en halv timmar kvar till hemgång och hämta bebis på dagis. Ska pussas massa! Ska kolla om H vill iväg och handla sen. Måste ha lite saker för är sugen på broccoligratäng! C tycker det är så roligt så inga problem med honom. Det svåra är att få med H!

Accessoarer







Stora halsband klumpiga armband mega ringar fierce örhängen


Dagens Shopping

 
Klänning, Kavaj med uniformstuk
    
Mönstrad kjol med hög midja, Klänning med vadderade puffärmar, Lång oversize väst, Overzise kavaj, Hatt (behövde utöka samling) och det efterlängtade nagellacket Isadora Vintage Mint
 
C fick en vit skjorta (bas, ska finnas i varje garderob) och en söt randig tröja. Var förvånad och att L ens lät mej titta på kläder åt C då hon har en tendens att bli arg då och tycka att man ska tänka på sej själv ibland.

Forever Young

På väg hem från Örebro med gurlsen. Dagen började med besvikelse då jag trodde att jag inte skulle hitta nåt, efter dom två första affärerna. Men nu sitter jag här med påsarna fulla med massa vår och sonmarkläder. LIKE!Nu hoppas vi bara på tur med vädret.

Den Som Väntar På Något Gott

...väntar aldrig för länge. Jag har hittat DOM.








En Midsommarnattsdröm


Den perfekta sommaroutfiten med en jeansjacka till ♥


Life Is A Work Of Art You Got To Paint It Colorful

Just nu är det allt annat än colorful kan jag säga. Jag är så sjukt trött. Har jobbat 11 av de senaste 12 dagarna och imorse trodde jag att jag skulle få sovmorgon men icke, fick gå upp med C klockan sju. Så hann sova sex timmar. Jag känner mej helt förstörd. Som tur (om man kan kalla det för tur) så visade det sej att det inte var vattenkoppor utan utslag av något slag, kanske allergi. Måste komma ihåg att fråga dagis vad han fick äta där igår om det kanske är något han fått i sej.




Min Lilla Snygging



 
Detta ska inhandlas till C. Jeansjackan är ett MÅSTE ♥


Sometimes You Feel There Is No Fun That's Why You Turn And Run

Ja, ni vet all planering jag hade för den här helgen? Grilla korv i skogen, åka pulka hela dagen, träffa M och F mm, blir inte riktigt av. C har fått vattenkoppor. Antingen är det vattenkoppor eller väldigt konstiga utslag. Åkte hem till mamma för att umgås istället då jag inte träffat henne på en vecka och hon tycker också att en del ser ut som vattenkoppor men sen ser det även ut som utslag. Vet inte om han kanske är allergisk mot något som han fått på dagis igår för annars har han ätit det som han vanligtvis äter hemma. I varje fall kan vi inte riskera att smitta F så vi fick stanna hemma.

Är det vattenkoppor så får han inte gå på dagis på 2 veckor för annars kan han smitta de andra barnen. Visserligen säger alla att det är bra att man får vattenkoppor när man är så här liten annars blir det bara värre ju äldre man är. Men hade ändå velat göra massor med honom speciellt nu när det är så fint väder ute och allt.


Hello Sunshine

ÄNTLIGEN är det helg för min del. Fick oväntat besök av L och pappa så vi beställde pizza och tittade på Let's Dance och film. Nu har dom åkt hem och H gick över till grannen för att dricka öl så jag sitter här och kollar kläder och hittar nya cravings. Tur att det är söndag snart.


Georgeous Undies

I helgen bara det nog bara undies shopping för hur snygga är dom inte? I die !







How Did I Become So Obnoxious? What Is It With You That Makes Me Act Like This?

Det här kommer bli en lång och sömnlös natt. Hann knappt komma hem innan jag fick lägga mej bredvid C. Han hostar jätte mycket och gråter. Fick ge honom hostmedicin och frågade om han ville att jag skulle sova med honom och då kan man bara få ett svar. så nu ligger jag bredvid världens sötaste bebis MYS. Så fort han börjar hosta så blir han ledsen och ropar mamma. Han var ju sjuk för två veckor sen så nu tycker man att det räcker. Men inte konstigt med tanke på att man får gå ute i snön hur som helst på dagis. Varför sätta på honom hans vattenavvisande, fodrade vintervantar när de kan sätta på honom ett par stickade tumvantar som vi bara har till och från bilen.

I Forgot To Say Out Loud How Beautiful You Really Are To Me

Precis ätit middag på jobbet potatissallad med rostbiff. Snart är det hemgång som gäller sen är det friday och VILA shopping MYS massa pussar och kramar korvgrillning ute i skogen mm är det som gäller i helgen. Dessutom ska jag få träffa min kära L. Inte sett henne sen i söndags! Nu ska jag och K komma på nåt roligt att göra de sista två timmarna innan hemgång för det är helt dött på jobbet idag! Så en lång dag har det varit.

Masculine


Jag hyser en stor förkärlek för herrparfymer. L tycker att jag är knäpp men jag förstår inte why då jag knappast kan vara den enda tjejen som använder killparfym? Knepet är bara att det räcker med ett sprut, max två. Killar har ju en tendens att förgifta sin omgivning med parfym men i rätt mängd luktar dessa parfymer AMAZING. Tur att H har alla dessa i badrumsskåpet.


I'm So Delicious

  
Lovade bilder på bullarna jag bakat. Fina va?!!

I Dreamed That Maybe I Would One Day Lose Myself In Someone Someday

Great day at work. Ny avdelning "nytt jobb" mer cash. Ja, denna fina överraskning fick jag idag. Dock samma arbetstider men är inte världens jobbigaste att jobba till 20.15 som senast nån gång ibland och helgerna är det bara 9-15.

Ser fram emot lördag morgon. Planen är att C ska få frulle och sedan ska vi vara ute och åka pulka, leka i snön tills det är dags för honom att sova middag. Älskar detta fina väder. För er som inte förstår så har det varit sol här i HELA två dagar. Man blir genast mycket piggare och vilken energi man får. Keep up the good work sunshine!

   
Lite bilder från promenaden idag.


Love



C (2.5månader) med sina favoriter ♥


Never Thought That I Would Ever Find A Love That Lasts Forever

Vad skulle jag göra utan C? Ligga kvar i sängen till klockan tio då jag börjar jobba elva. Ist så har vi varit ute och åkt pulka och lekt i snön i en timme. Var så fint väder idag så ville inte ta vagnen till dagis utan vi tog pulkan! En promenad till dagis brukar annars ta en kvart men idag tog det en timme. Men det behövde jag för att piggna till. Innan hann vi hänga upp tvätten, slänga i mer tvätt, C åt frulle. Nu sitter jag på jobbet med en panini till frulle och en burk Cola. Like it!

I Would Walk To The Edge Of The Universe For You. Paint You A Crimson Sunset Over Sheltering Skies

Gick hem en timme tidigare från jobbet, bara för att få natta bebis. Det var värt det. Fick en donk måltid efter det. Idag på jobbet så dyker K upp med en stor kanelbulle och en colaburk, delicious. Hon vet vad man behöver för att klara av en lång arbetsdag. Dessutom är det bara TISDAG. Men får tänka positivt för snart är det helg och då blir det Örebro med gurlsen. Kommer väl hittad nada bara för att jag har så många cravings och det är planerat.


My Obsession


Ibland blir jag som besatt. Can't help it.


Once We Were One Mind Drifting In One Time

Kändes inte alla bra att lämna C på dagis idag eller igår. Alla ordinarie fröknar var borta! När jag kommer dit så är det fyra vikarier där och precis som igår så får jag klä på C ytterkläderna själv och ingen försöker ens ta över så jag kan åka till jobbet. C i sin tur var jätte ledsen för han kände inte igen någon, jo barnen men ingen vuxen. Så han grät massor. Den enda sin ansträngde sej var en trevlig kille från igår som förklarade vart alla ordinarie var. Om man ändå är vikarie så kan man iaf försöka ta barnet. Vad gör man där annars? Hur tror man att man kommer få barnets förtroende? Genom att bara stå där som en mupp?

Dagens Outfit


   
Dagens, om det vore 25 grader och sol. Jag intalar mej själv att det är så om.. typ 1-2 veckor. Hur ska man annars överleva denna vinter? Jeansshorts, jeansskjorta, sandaler och ringar i massor. Skönt avslappnat for work.


Is It Never Worth The Pain? Could You Believe It Was?

Vill hem och pussa på min bebis! Men snart så snart. Tyvärr sover han ju när jag kommer hem. Har iaf varit en bra dag på jobbet med massa cash. Mera cash mera clothes. Gillar tänket. Bara varje dag kunde vara som idag så skulle jag trivas som fisken i vattnet.

I Want To Know Why You're Letting This Die Without The Blink Of An Eye

Nu har vi hunnit duscha, äta havregrynsgröt och plocka undan. Bara en bajsblöja som ska bytas sen är det dags för dagis och jobb!

RSS 2.0