ebbasfoton



loving it. ebbasfoton




pics ebbasfoton

in a world where u can be anyting

in a world where u can be anything, be yourself.

from all the things that we are but are not saying

underbar lördag! kan bero på att bebis fortfarande sover så jag vaknade av mej själv och kan inte sova mer. idag ska vi börja dagen med en promenad.


pics weheartit

shadows fill an empty heart as love is fading

wtf is going on?! ibland känns det som att folk bara är ute efter att motarbeta en. är det så svårt att visa lite förståelse? sätta sej in i någon annans situation!


pics weheartit

gold


matchas med en vit tee med öppen rygg (måste fixa) och ett par heels ♥



pics ginatricot

i got lost a time or two

mina ben vill inte samarbeta! magen skriker efter tacogratängen i kylskåpet. vilka ilandsproblem.

pics weheartit

inspo




pics lookbook

i couldn't see how every sign pointed straight to you

jag har världens bästa bebis! han är precis som jag. tidig med snacket med walket och bright som få. ok nu tar jag i lite men stämmer iaf om honom. nu är vi uppe i tio olika sånger. när jag vaknar på morgonen så tittar han på mej och gör mej till världens gladaste genom att säga "vad gullig du är mamma". sen säger han att jag är hans bästa kompis. och att jag tycker om honom. att det snart är fredag och sen lördag och lördagsgodis. när han ser en XC90 så säger han "fet bil". han blir LEDSEN om jag inte låter honom dammsuga sitt rum. även om jag inte låter honom hjälpa mej med matlagningen. han förstår att Hs pappa är farfar och att min mami är mormor. han har lärt sej namnet på mor/farföräldrar samt mostrar/morbror/faster/kusiner. när man frågor honom vad han gör så brukar han svara att han är hemma med mamma för är oftast då vi pratar i tele med någon. han skvallrar redan på barnen på dagis. men bara att de slagit någon annan inte honom. då säger han att han ska slå tillbaka för Neo är en liten bebis och man får inte butta honom som Saga gjorde säger han. han kan även räkna till 17 men hoppar över 3 10 och 13! på kvällarna tycker han om att musa (mysa) säger han. han ser skillnad på bilmärken och kan peka ut vilket märke morfars/farfars/morbrors och Maddes bilar har (kommer inte från mej) han älskar att lägga pussel och måla. helst med fingerfärg. han har lärt sej att man måste gå på trottoaren när man är ute och absolut inte gå ut på vägen. frågar man varför så svara han att det kan komma en bil och då kan man krocka och får då åka till doktorn och ta spruta. bara en tusendel av det ett barn hinner lära sej under den här korta tiden.


pics weheartit

i fell from all we had to i never knew i needed you so bad

jag och C tog oss en välförtjänt sovmorgon. vid halv nio vaknade vi av att han blödde näsblod. brås tydligen på sin pappa som ska ha blött stup i kvarten när han var liten. lilla hjärtat bara grät och skrek "C blöder" och det var ju jobbigare än att han faktiskt blödde. nu ska vi mysa framför Puh.

pics google

you said goodbye i fell apart

filmtime med lover! helt slut efter jobbet. ingen mat som väntar på mej heller så får svälta till imorgon. LATMASK?! yes! men lite svältande är nog bara bra för mej.


pics google

home



...och detta?



pics hm

there ain't nothing gonna get in my way

BARA tisdag! ska sluta vara så negativ för som tur är så har man underbara arbetskamrater. nu ska jag och C äta frulle och sedan laga lunch innan vi sticker till dagis. ska försöka släppa mina mordtankar om H. förstår inte killars problem. när de går upp på morgonen och märker att de andra i hushållet sover så ska de tydligen skapa så mkt oväsen så man tror att det är en earthquake på g! smälla i dörrar. istället för att gå normalt så låter det som att en jätte springer i huset.


pics weheartit

i've just made myself a deal

  


suktar efter de perfekta blommiga leggingsen, like these above. efter januari då det vankas maskerad. efter sommaren då det ska njutas av sol och inte ta den för givet. men kortsiktigt ser jag fram emot en planerad vin ost och kex kväll med de snyggaste girlsen. åhh just det efter det planerade sexpartajet med.


pics weheartit

work



...och detta?



pics hm

hit the gas take the wheel

   

MÅNDAG ! igen. känns som att veckorna består av endast måndagar. don't like. men som tur är så vänder det snart. i januari händer det förhoppningsvis något roligt så att man ser fram emot måndagar med.

-affärsengelska
-marknadsföring
-företagsekonomi
-det ansvarsfulla modeföretaget

...och så två till kurser denna termin!



pics weheartit

town



hmm. hur ska jag övertala H att sätta på sej detta?


pics hm

guys




förstår inte varför inte killar handlar mer på H&M? man får tvinga H in på den affären när man handlar. de har sjukt snygga killkläder!


pics hm

learning how to pick my fights

inviger den nyinstallerade braskaminen i vardagsrummet. myser med ett par glas vin och musslor i massor. njuter av den bästa sällskapen man kan ha. jag har allt jag behöver <3


pics weheartit

catsuit



monkilicious !



pics monki

panties




pics monki

sparkles


give me!



pics bikbok

learning how to live my life

gutt med lite lunch i magen. halva veckan avverkad! sen blir det cykel med bebis <3


pics weheartit

cravings


en svart cardigan och en väst !



pics monki

two



jag vill också måla naglarna i två färger. hmm vad passar till gult?


pics google

makes you wonder how the world keeps turning

iväg och hämta bebis om typ en halvtimme. sen hem och mysa hela dagen! skulle väcka bebis imorse strax innan jobbet och såg att kudden var helt blodig när jag närmade mej sängen. fick PANIK! visade sej att han hade blött näsblod under natten utan att ens märka det själv. mitt lilla hjärta. även sovit utan blöja sen i fredags med utan olyckor :)


pics weheartit

lager på lager

bästa med hösten är alla kläder. en cardigan över en söt klänning med boots till och sockor.


















pics hm


never gonna be the same

sleepyhead over here försöker hålla sej vaken och avverka kvällens avsnitt av ANTM. bara måndag men ändå otroligt trött. ska fasiken köpa på mej massa vitaminer på någon hälsobutik och kolla om det blir bättre. eller helt enkelt skaffa hemhjälp haha!


pics weheartit

dresses

höstens klänningar.
















pics hm


socks



dags att plocka fram knästrumporna. SJP's är ju hur snygga som helst. själv ska jag köra på mina senapsgula favoriter ♥



pics google

flätat



hur kan jag vara den enda tjejen på planeten som inte vet hur man gör en inbakad fläta eller en fiskbensfläta? vad gjorde jag när L fick lära sej detta?


pics google

this is how it works


i ain't here to play

gonatt bebis <3 nu ska det ätas varma mackor och drickas te med hjärtat. helt slut efter besök från alla håll idag. även hjälpt H att snickra ute och vi kan ju säga att jag har the brains i familjen.


pics weheartit

portfölj



nr 3 är en favorit men hur ska man få tag i en sån?




pics idalaimport chic frokenruth

blake lively



skulle byta garderob med blake anytime.


heart it


rick owens

rick owens


clear

 

pics ordningreda


i've had enough of cryin' bleedin' sweatin' dyin'

flätan. skorna once again. en myströja till ett par heels. helst ett par mysbyxor till heels men idag är vi trötta. igår var way harder än jag trodde att det skulle vara. men nu är det gjort!


pics weheartit

queens

 

pics queenswardrobe.com


j'adore



goodbye to all my yesterdays

tröttare än tröttast. både jag och C. hoppas den här dagen går fort. hoppas hela månaden går fort. hoppas resten av året går fort. då skulle jag vara världens lyckligaste.


pics weheartit

red


a pair of red heels!

pic http://intriguemenow.blogspot.com/

thought i had a lot to proof

all over again. men med lite kolakarameller så kommer dagen var över in no time. imorgon är det den stora dagen! imorgon. vad jag är nervös. känns som första skoldagen ever. förhoppningsvis blir det första skoldagen på över fem år snart.


pics weheartit

blog


the blog! http://intriguemenow.blogspot.com/

wang


dessa och den underbara i clucthform! om jag blir rik... när jag blir rik ;)

i had nothing but a life to loose

vilken lång dag det här kommer bli. men det är bara att köra. nu ska jag ha utbildning. hoppas de lär sej något denna gång.


pics weheartit

i'd smile when i was crying

söndag! hatar söndagar. om möjligt mest av alla ting jag hatar. hata är ett starkt ord. men hunnit med en del. både besök och fika hemma och away. bubblade även badkar med lilla hjärtat. vi bubblade så länge så jag har nu ett stort märke på vänstra låret efter vattenstrålen.


pics weheartit

3 pics


pic 1 - håret pic 2 - LÄPPARNA pic 3 - skorna

animals


yes please!

love and hate it

gott det är att sova middag. C trycket glass. sen ska vi nog ut och leka. vi var ute förut och cyklade. eller jag gick och han cyklade på sin trehjuling. nu är den stora frågan vad som ska ätas då frukosten som åts vid åtta imorse inte är så mättande längre.

 

pics weheartit


you've got your mamas style but you're yesterdays child to me

nu har mina snyggingar gett sej av hemåt. min tredje snygging ligger i soffan och tittar på massa skit på teven. mitt hjärta ligger i sin säng och sussar så sött. ska nog dit och pussa lite på honom <3

 

pics weheartit


crazy


vad mkt man kan göra med långt hår. mitt är sådär halvlångt just nu och jag blir galen!

jaded

hungrig! men orkar inte fixa något nu så får överleva på hostmedicin, i rätt mängder samt min kortisonspray. tur att mina babes kommer och håller mej sällskap ikväll. massa mys och gottis, som varje dag.

 

pics weheartit


inhaling all these memories

rensade ur garderoben idag. verkligen rensade ur! tidigare har jag vägrat slänga saker ifall jag kanske skulle använda det om x antal år fast jag vetat att det aldrig skulle hända. så nu var jag hård mot mej själv. hittade massa mysiga stickade tröjor med stora kragar som jag av någon konstig anledning gömt längst bak i garderoben?!! hittade dessutom massa plagg som jag har nya idéer för. så nu ska saxen fram och ska nog hämta mammas symaskin och fixa lite i helgen.

 

pics weheartit


lost


cardigan med skinn. YES!

chapnlle

til love can't sleep

blah! någon som känner till ett jobb som innebär 3 timmarsdagar på dagis för C. ibland när C ska lämnas på dagis har jag lust att tjuta som ett litet barn som någon elaking precis snott lördagsgodiset ifrån. är detta normalt? anyways har fått kortisonspray för mina öron så ska hämta ut det idag och kolla om det funkar.

pics weheartit


zara



photos of you

ligger i soffan och är sjuker men snart bär det av till vårdcentralen för att kolla upp vad det är för fel på mina öron. C har gått på dagis i tio månader nu och ändå tar det emot att lämna honom där. skulle hellre ha ett jobb där han är på dagis typ tre timmar om dagen ist för hela dagarna!

 

pics weheartit


shoemania


ett par röda thighhighs please!

inspiration



pics chictopia

you are mine

äntligen blev det efterlängtade gossipgirl igår. blir kanske ett till avsnitt idag! lunch nu men mätt efter frullemackan så får inte i mej något mer. kanske lite vit choklad. längtar till mys med världens bästa C snart!

 

pics weheartit


simpelt


men så snyggt.

pics chictopia.com

tell me i am worth it

lunchen är avverkad. funderar på om den nybakade (KLADDIGA) kladdkakan får plats i magen. har möblerat om hela vardagsrummet och måste erkänna att Hs idé var brilijant. nu får vi snart massa besök!

 

pics weheartit


gina tricot


like! den sista ihop med en kort skinnkjol ♥

this is how it works

snabbvisit på marken i stan. en snabbfika på det och nu är jag och C hos mami och äter lunch. vill man ha med H nånstans så måste allt gå snabbt för han har jämt bråttom iväg till annat och jag blir irriterad as always. jag och C har iaf handlat lördagsgodis. sen blir det troligtvis iväg på fotboll så C får se morbror lira.

 

pics weheartit


diamonds in her veins

cupcakes done! bebis somnade precis och när han vaknar har vi en dejt. innan det ska pappa komma förbi och hämta lite cakes. ikväll kommer folket en stund.

pics weheartit


unfulfit



enjoy ;)

RSS 2.0