one day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.

lillördag! snart helgen. kommer bjudas på trerätters, bubbelbad och massa bra musik.

pics we<3it

a man travels the world over in search of what he needs, and returns home to find it.

långhelg, 4 dagar ledigt och vad hann man med då? handla färdigt julklapparna. julfirande hos mor och far och sedan hos svärisarna med med bästa tomten EVER :) Örebro (som resten av Karlskoga), hälsade även på syster och barnen OCH deras hundvalp, cute! bio. hmm och idag vart det jobb. men blir roligheter på lördag igen!

pics we<3it

liten tomte är nog en väldigt nöjd tomte i...

img_6002 (MMS)

liten tomte är nog en väldigt nöjd tomte idag. har fått allt ifrån ny större matta till sitt rum (med massa bilbanor på) till skridskor, hockeyklubbor, tröjor, tröjor och mera snygga tröjor, mysbyxor och mysiga tofflor, ny jacka och nya mössor, filmer, radiostyrd blixten mcqueen, francesco, sarge och finn mcmissile (karaktärer ur cars 2) som skiftar färg när man doppar dom i vatten, veterinärset med hund och hela kitet, doktorlelsaker, en skinnportfölj till sin iPad, blixten mcqueen sparbössa, pussel och ännu mera leksaker.... behöver nog inte köpa nåt till honom på ett tag!


happy xmas önskar en jättetrött liten tomt...

img_7028 (MMS)

happy xmas önskar en jättetrött liten tomte <3


no reason to stay.

no reason to stay is a good reason to go <3

to understand your parents' love, you must raise children yourself.

C driver mej till vansinne! haha men är väl så det ska vara antar jag. jag blir ju stressad otroligt lätt och kommer jag hem 19.15 och han sitter och äter och behöver duscha och är inte ett dugg medgörlig så blir det ju inte bättre! men tur han somnar på tre sekunder så jag kan få i mej lite mat och vila en stund. för imorgon på jobbet kommer jag sakna honom like crazy iaf.

pics we<3it

xmas soon! längtar efter lördagmorgon för ...

img_2020 (MMS)

xmas soon! längtar efter lördagmorgon för att få se Cs min när han öppnar sina paket <3


M U M S!

img_8932 (MMS)

M U M S!


losers live in the past. winners learn from the past and enjoy working in the present toward the future.

vilken trevlig helg. vart göteborg och surpriseparty. galet lyckat! på söndagen vart det Liseberg och julmarknad. galet mysigt!

pics zandvoort

I can't change the direction of the wind, but I can adjust my sails to always reach my destination.

snygg. snyggare. snyggast.

pics we<3it

the only disability in life is a bad attitude.

idag har jag haft världens bästa Snurre och Lissa på besök. C fick en portfölj med polissaker i present och nu går han inte nånstans utan sin "jobbväska" som han så fint kallar det. är så skönt att det finns vissa personer som man inte hinner träffa så ofta (nu menar jag inte att det är skönt att inte hinna träffa dom) pga man bor i olika städer, kommer alltid nåt emellan som jobb mm MEN det är alltid lika underbart att träffas och man kan fortfarande prata om allt. är som att man aldrig varit ifrån varandra <3


pics we<3it

<3

img_4682 (MMS)

<3


we are made of dreams.

det är inte mänskligt att vara såhär trött. twilight nu <3


pics we<3it

hell is empty and all the devils are here.

jag är så bored om dagarna så jag dör! är ju inte van vid att bara vara hemma och är inne på fjärde veckan nu. skulle fasiken dö om jag inte hade ett jobb att gå till för att gå runt och lalla hela dagarna är inte min grej. tur L kom hit i höll mej sällskap en stund. jag hon och C däckade i sängen och sov middag ett bra tag. imorgon är det återbesök hos ortopeden för knät. ska väl gå bra.

pics we<3it

but the only true failure is when you stop trying.

startade dagen med sovmorgon. sedan bar det av till Örebro då H var sugen på att gå runt i affärer. hittade en del julklappar (nästan färdig) och lite kläder till honom och C. jag var inte ett dugg sugen på att handla nåt. haha första gången. när vi kom hem var vi helt slut och la oss i sängen och gosade. strax innan fem lämnade vi C hos farmor och farfar och åkte iväg på julbord med jobbet. synd bara att man var så mätt sen innan. nu är vi hemma och ska kolla på film, förhoppningsvis twilight!


pics we<3it

it's amazing what a smile can hide.

trött och hungrig. tittar på 2 1/2 men. orkar inte gå till köket för mat. C är ju sjuker så varit vaken med den stackarn under de senaste två nätterna. min lilla plutt :(


pics we<3it

life is a killer.

jag är så trött! sådär galet trött. somnade i soffan strax efter klockan åtta igår och vaknade i sängen vid niotiden imorse (aja, var vaken när H och C skulle iväg till jobb och dagis men kunde inte ta mej upp ur sängen och märkte irritationen hos H som är van vid att jag jämt gör iordning C på morgonen, HAHAHAA). kommer inte riktigt ihåg hur jag hamnade i sängen men skönt var det iaf. nu ska jag strax iväg och hämta min minigris på dagis. även slängt ihop kvällsmat, homemade pyttipanna. MUMS!


pics we<3it

black.

så enkelt men så snyggt! helsvart kan aldrig bli fel. nu blir det lite frukost.

pics victoriatornegren

life is short enjoy your coffee.

ringt ett viktiga samtal idag som resulterade i ett möte på torsdag. usch vad nervös jag är. även ringt ortopeden som förlängt min sjukskrivning då knät inte mår perfa ännu. åt sen frukost med älsklings Maddö och bara pratade om allt och inget, as always. fick sedan besök av B. tryckte lite toffifee och bara umgicks. när H slutade så åkte vi alla till mamma som bjöd på middag, fläskfilé med potatisgratäng och ädelostsås och även en annan rätt där man blandar potatis, ris och kycklingfilé. MUMS! hur underbart är det inte att ha en mamma som lagar så sjukt god mat. de har flest lunchgäster i stan, dagligen. har beställningar VARJE dag utöver vanlig lunch och oftast så är det hennes mat som alla beställer i samband med catering. puss världens bästa mami <3


pics we<3it

we survived a crash.

made it through the wreckage. standing here at last. so perfectly written <3

not to spoil the ending for you but everything is going to be okay.

bläääh! gick till jobbet imorse men gick hem efter en stund för knät mår inte så bra än. blir ett samtal till ortopeden imorgon.

pics we<3it

sometimes you will never know the true value of a moment until it becomes a memory.

pirrpiiiirrpirr. och lite mera pirr i magen. idag vart det en tur till fjugesta. lunch hos mamma och pappa. fika at our place med svärisarna. sen tittade jag och C på gossip girl. nu sover mitt lilla hjärta och det blir filmmys med mitt andra hjärta.

pics we<3it

it's only after we've lost everything.

it's only after we've lost everything that we are free to do anything.

don't get so serious about life no one get's out alive anyway.

tråkiga väder! nu önskar jag mej lite snö. sådär lagomt så man kan bygga snögubbar och åka pulka MEN inga minusgrader. bjöd mamma och pappa på lunch förut. gjorde soppa till förrätt (tomatsoppa MUMS) och lasagne till huvudrätt. nu sover C middag, händer typ aldrig men han var så trött så han somnade i bilen efter att vi hade handlat lördagsgodis. ska krypa ner bredvid honom. skulle ha lekt med Laura och Leonora idag men de vart magsjuka. sen får vi lite mer besök <3


piks we<3it

<3

img_9201 (MMS)

<3


regrets and mistakes are memories made.

nu är mitt hjärta tillbaka igen. i ny färg, fräschare och uppdaterad till max. fick ju inte röra den förrän C skulle sova haha så han är också glad över mammas nya lur. anyways. idag vart det lunch på stan och lite spring på affärerna. dog lite där när C återigen bevisar att han är världens underbaraste unge. i övrigt är jag så glad. känns så sjukt bra och pirrar i hela magen. wiiieeee <3


pics we<3it

lovedrunk.

   

godmorgon! eller har varit uppe ett bra tag men anyways. ska få i mej lite frulle och sedan ska jag ta en långdusch. i eftermiddag har vi dejt med Emelie och Ella. gissa vad vi ska göra? BAKA PEPPARKAKOR! hehehee. efter det ska jag och C till farmor för att sova där. H ska ut med jobbet ikväll, så tråkigt vara hemma själv så han kommer också dit sen. slipper skicka C till dagis imorgoon då farmor är ledig så vi ska spendera dagen där och smygstarta fredagsmys!



pics we<3it

RSS 2.0