handyman


lite inspopics. planerar att göra om Cs rum. blir en borg i ena hörnet som han kan krypa in i och busa och ett inbyggt kök i det andra. låter väl roligt.


pics styleroom

free

blev en riktigt tidig nattning av bebis idag. hela dagen har spenderats hos världens bästa morfar som fyller imorgon och med sju kusiner på kalaset så var C in heaven. Höll på att däcka i bilen hem. Pappa blev iaf riktigt rörd utav presenterna (bra jobbat L) så rörd så det var tårar på gång! fick iaf trycka massa god mat och fanns ju iaf tre tårtor att välja mellan! nu ser vi fram emot nästa helg då vi ska försöka ta oss till buslandet men även partaj för min och Hs del. kommer bli underbart. min älskling kommer in från kstad dessutom så kan ej bli bättre!



pics weheartit

beige


till sommaren.


pics nelly

hearted

vilken intensiv vecka det har varit. har gått hur fort som helst. på jobbet har man inte ens haft tid att titta på klockan vilket är underbart för älskar att ha något att göra hela tiden men man är jj helt slut på kvällen. aja, de kommande två dagarna blir det lite lek&bus. samt spaning efter den perfekta presenten och en del kalas.



pics weheartit

blusen


ska ha. ska ha. SKA HA!


pics asos

i love pretty stuff

freitag! har planer för hela helgen känna det som. vill egentlig bara ta det lugnt. sova. mysa. sova lite mera. äta. ja så är det när man är en hårt arbetande småbarnsförälder!



pics weheartit

riiiiiihanna


snygg som få. bra skiva med.


pics google

marie claire


tattoo <3 undrar när jag får lika långt hår som leighton.


pics marieclaire UK

pretty reckless

suck och stön! jag hinner inte med nåt. L är här nu och så planerar vi för vår sena födelsedagsfest. nästa helg var den som passade oss bäst. trerätters ballonger biljard bra musik underbara människor och sist men inte minst something blue.


pics weheartit

prints


leobyxdress.


pics weheartit

be my escape

undrar om man ska ge det här med att läsa en bok (som inte är en skolbok) a second chance? aldrig orkat med sånt tidigare då man alltid har så mycket annat för sej men L har alltid var en bokmal och rekommenderade lite tända ljus, ett bubbelbad och en bra bok. ska tydligen vara hur avkopplande som helst.


pics weheartit

things better left unsaid

underbara underbara UNDERBARA helg. haft en trevlig kväll/natt. hälften av sällskapet crashade här. fick sovmorgon dessutom.



pics weheartit

style


undrar om denna är något att ha?


pics wehearit

must have


hmm har nog alla hattar utom denna. must have. underbar till sommaren.


pics weheartit

life like this

helgen! började med myskväll med de bästa igår. vi kollade på en kass film och åt massa gott som vanligt. när de gav sej av blev det ännu en film för min del. nu myser jag och C i soffan med lördagsgodis efter att ha bubblat och lekt med massa lego (är BÄST på lego).


pics weheartit

shadow


amazing.


pics weheartit

glamour kills



helgen! ge mej helgen. sömn. har aldrig längtat så mycket efter fredagkväll. konstigt nog så är det jätteroligt på jobbet och det här med utbildning är ju hur skojj som helst men vad stressad man blir. skulle behöva ett par extra upplagor av mej själv för att hinna med allting som måste göras. men den nya personalen är hur go och trevlig som helst så trivs verkligen. dagarna flyger dessutom förbiså snart är det fredag iaf.

pics weheartit

snake


en sånhär. till ett vanligt linne. details ♥


pics weheartit

lady in red


vad jag älskar min röda kavaj. allt mer för varje dag.


pics weheartit

i like this stuff

vilken lång arbetsdag det blev idag. var på jobbet innan sju och gick hem strax innan fem. var lite nervös inför utbildningen men det släppte rätt så snabbt. nu blir det att utbilda de kommande sex veckorna. men det var roligt. håller på att somna i soffan nu. det bästa som finns!


pics weheartit

her smile

   

idag vart det en tur till vårdcentralen med C. var tvungen att ha läkarintyg på vattenkopporna då försäkringskassan kräver sånt och sköterksan sa att vi inte får skicka honom till dagis förrän på torsdag då alla koppor inte torkat ännu och kan alltså fortfarande smitta. detta innebär att H kommer få vara hemma med C imorgon och på onsdag då jag måste till jobbet och hålla i en utbildning som börjar imorgon.

pirrigt! har haft utbildningar tidigare men inte för helt ny personal så måste vara på jobbet redan innan sju på morgonen och kommer förhoppningsvis hem vid femtiden. hoppas det går bra!

pics weheartit

THE tattoo


love it.


pic weheartit

living doll

längtar mej bort till semestern. bara cirka 25 veckor kvar till sol värme en annan kultur upplevelser utöver det alldagliga.


pics weheartit

bellaobastian part II


next


next buy.


pic wehearit

put a ring on it

igår vart det karlstad för bio och käk för mej och H. hade snälla barnvakter som kom hit så vi slapp lämna bort C för hatar att göra det. skönt att han tog sovmorgon till nio imorse också! en slapparlördag har det iaf blivit. mys i soffa med chips dip lördagsgodis och Peter Pan. nu ska jag och mina hundvalpsögon försöka övertala H om att ge mej en ordentlig ryggmassage.


pics weheartit

the dream


omfg.


pic weheartit

white


finns inget snyggare än vitt.



pics wehearit

we look for love

idag, ja idag blir jag sexton år. I WISH! nejmen adda nio. idag blir jag 25 år gammal. närmre 30 än 20. halvvägs till 50. bara 40 år kvar till pensionen. hmm men det gör mej absolut ingenting. har den bästa familjen i världen. har världens underbaraste och finaste bebis. har världens snyggaste H vid min sida. har min själsfrände L. har alla underbara och goa människor i min vardag som har gjort det här till en fantastisk dag.


pics weheartit

lack





pic weheartit

you are mine

tack för sovmorgonen C. it was needed. nu ska vi trycka i oss lite frulle och sedan blir det bakning av hallongrottor.


pics weheartit

stylish

 
enkelt men ack så snyggt.


pic chictopia

indestructible


everyone picks their own poison

    

bebis fick vattenkoppor igår så nu gäller det att underhålla honom den kommande veckan då han inte får gå tillbaka till dagis förrän dom har torkat ut. han är så snäll. det enda han klagat på än så länge är att han har ont i håret för det finns massa vattenkoppor i hårbotten. tror jag mår mer dåligt över det än vad han gör. mitt mammahjärta är inte att leka med.

anyways. vi har målat färdigt bordet. fick målas tre gånger. väntar nu på att det sista ska torka och sedan ska det sättas ihop. H har även tagit bort ett litet fönster som vi hade i vardagsrummet, som hade glas i alla regnbågens färger. var säkert fint på 60-talet när huset byggdes men nej tack nu.


pics weheartit

THE dress




pic weheartit

better luck next life

håller på att måla mitt nya bord. ja det blev det efterlängtade kistbordet. trodde aldrig jag skulle hitta det. kommer passa den nya soffan som handen i handsken. nya soffan hämtades i fredags och är en u-soffan med divan på ena sidan. kommer bli lovely. ännu roligare då C hjälper mej att måla bordet :)


pics weheartit

the kid


sötaste sötaste sötaste suri.



pics google

the shoes


omfg.


pic wehearit

color my life with chaos

underbara efterlängtade fredag. inte vilken fredag som helst heller utan Hs födelsedag! grattis hjärtat <3 funderar på att slänga ihop en kladdkaka då jag varit sugen på det hela veckan! dessutom är det underbart att natta bebis nu. tar fram hans cdspelare och skivan med barnvisor han fått i julklapp av morfar och efter 2-4 låtar sover han.


pics weheartit

bellaobastian


a visual mixtape

   

mina ögon vägrar samarbeta. det bara rinner om dom. och näsan. öronen mår lite bättre iaf. ska göra lite coffee till mej själv nu och spana underbara solresor. det lutar åt spanien om H får bestämma men man vet aldrig. en dos sol skulle vara great nu.


pics weheartit

a little too late

 
midsommar a little too late but better than never right

  
L stod för detta undebara firande


även för denna goda bål tastylicious


började tidigt


med massa snygga människor


och glada


bjöds på tipspromenad


spännande tyckte finaste johanna


klurigt


men roligt var det


vad gör folket vid soptunnan ?


back at the table


sedan blev det kubb


efter lite fusk från min sida blev det häng


och så bjuder vi på oss själva igen


snart plockades gitarren fram för lite allsång


världen finaste och bästaste Trasse


sedan blidde det lite fotboll


efter det var det dags för lekar. vem suger bäst ?


ingen aning


vem har störst ?


ja denna vann inte jag


sedan på kvällen blev det även prisutdelning. tackar L för denna underbara och underhållande afton och även folket. ett halvår försent men what the heck !

pic rainshower

 


 
dessa herrar stod för undehållningen. större sångtalanger får man leta efter.


jag och min andra snygga hälft ♥


nej han spelar inte spel utan fixar musik ;)


vi hade en egen kock så behöver jag ens nämna att allting smakade delicious


L ♥ R


jag ville inte fastna på bild denna gång. men min snygga hårfärg ville det ;)


vi struntade i det där med att duka fint för här är det faktiskt maten som är viktigast. notera att vi var nyttiga och åt både broccoli och grillad tomat.


vin ♥


vi bjuder på oss själv


såhär såg killarna ut innan de entrade badtunnan. denna filuring smög runt i köket och lyssnade på allt smaskigt som vi tjejor pratade om i vardagsrummet och konstaterade till slut att tjejer är mer besatta av sex än killar ?!


såhär såg det ut efter badtunnan och strax innan tolvslaget.


jag och min bästa vän pälsen
 

jag och min snyggaste hårfärg ever gick ut strax innan tolvslaget för puss och kramkalas.


pusskalaset fortsatte inomhus men snart var det badtunna för hela slanten även för tjejorna. resulterade i att de flesta blev förkylda till och med sjuka men så går det när man inte går upp förrän vid tre på morgonen.


chictopia

  


pics lookbook chictopia

lets drink coffee in teacups

   

är så sugen på att ta massa bilder. konstiga bilder. kan man säga så. menar på mina, Hs och Cs händer, fötter och massa sånt konstigt för att sedan förstora det i svartvitt och hänga upp. skulle vara fint. nu ska jag pallra my sick ass till köket och fixa lite coffee.

nyårspics kommer förhoppningsvis ikväll.



pics weheartit

2010 TRENDS

Årets frisyr var utan tvkan the sidecut.
  

Årets hårtrend var hårbandet/turbanen.
 

Årets jacka kunde inte varit något annat än den klassiska beiga kappan.
 

Årets plagg var den snygga röda skinnbyxan som var omöjlig att få tag i.


Årets sko finns nog i de flesta garderoberna by now, JC Lita.
 

Årets färg, R Ö D!
 

Årets väska, the briefcase.
 

Årets läppar skulle målas med färgen i plum.
 

Årets ögonskugga skulle vara röd.
 

Årets naglar skulle målas vita.
 


Årets byxa var harem med en något högre midja.
 

Årets kjol skulle vara lång.
 

Årets accessoar.
 

hmm lovely. undrar nu vad 2011 har att erbjuda.



simple




pics sthlmstreetstyle

lookbook


jackorna ♥


pics lookbook chictopia

no love found

att ligga i en badtunna till tre på morgonen med noll grader utomhus har ju sina nackdelar med tydligen. ont i öronen och halsen. men det var värt det.



pics weheartit

loving




jacka/ponch byxor byxor!


pics lookbook chictopia

sharing love

trerätters. god vin. trevligt sällskap som har otroliga sångtalanger. badtunna. det kunde inte vart bättre. kom hem fyra imorse. mamma och pappa fick komma hit med C vid lunch för saknade honom så mycket. nu längtar jag till kvällen. bara tanken på att få läggga mej i soffan...


pics weheartit

RSS 2.0