yes! övningskört 3 timmar på två dagar, rä...

img_4623 (MMS)

yes! övningskört 3 timmar på två dagar, rätt ok. hälsat på mor&far. ätit god mat ute på våtsjön. matat ankor. sparkat lite boll nere vid näset. hälsat på farmor. och nu är det packa för imorgon och vila för vid 07.00 bär det av till Liiiiseberg. vet inte vem av mej och C som är mer exalterad!


4 veckor. 28 dagar. 672 timmar. ja, idag b...

img_8433 (MMS)

4 veckor. 28 dagar. 672 timmar. ja, idag börjar min semester och börjar jobba igen den 29 augusti. vad jag ska njuta. började med middag på restaurang med mina favoritkillar <3


photogenic.  kan man vara finare? du är mi...

img_7749 (MMS)

photogenic.  kan man vara finare? du är min bästa kompis. samtidigt som jag älskar dej över allt annat i världen så är du också den som vet vilka knappar du ska trycka på för att jag ska bli ursinnig. men det kompenserar du för varje morgon när du viskar i mitt öra "det är dags att vakna" på det där sättet som bara du kan. när du säger "vad gosig du är" när vi ligger och kramas på morgonen. "jag älskar dej ända bort till Pluto". då gör det inget att du är en riktig busunge ibland (läs ofta) som får mej att vilja rycka av mej håret. den bästa stunden någonsin (förutom när du föddes självklart) var utvecklingssamtalet på dagis. jag var livrädd och trodde du var en riktig busunge där men fick istället höra hur empatisk du är och hur du tröstar de andra barnen när de gråter och säger att det inte är någon fara.  hur du hämtar alla för att vara med och leka för att du inte tycker om när någon är utanför. hur fröknarna glömmer bort att du bara är två (nästan tre) år gammal och tar dej för mycket äldre än vad du är. hur du sitter och skämtar med fröknarna och har redan förstått det här med ironi fast det inte ska komma förrän vid 11-12 årsåldern (skumt). hur du sitter och återberättar allt du har varit med om för dom. jag förstår inte hur du kan komma ihåg när vi cyklade över vägen från dagis förra sommaren och du tappade nappen och strax därefter körde en bil över den. det är sånt här jag tänker på när du vägrar sova. när du inte vill äta maten jag lagat. när du vägrar plocka undan dina leksaker. när du har en riktigt dålig dag och bara gnäller. jag älskar dej jätte jätte jätte stort, mest i hela världen <3


i'm coming home. efter en riktigt trevlig,...

img_6092 (MMS)

i'm coming home. efter en riktigt trevlig, sjukt rolig och allmänt underbar helg i göteborg.


<3 lejongult

img_0912 (MMS)

<3 lejongult


världens finaste armband utav världens fin...

img_0531 (MMS)

världens finaste armband utav världens finaste (även busigaste) pojke <3


gorgeous

img_1388 (MMS)

gorgeous


gorgeous

img_4255 (MMS)

gorgeous


söndagen spenderades med massa underbara m...

img_7362 (MMS)

söndagen spenderades med massa underbara människor och massa god mat :)


baka baka liten kaka. nu har jag och C bak...

img_9302 (MMS)

baka baka liten kaka. nu har jag och C bakat finska pinnar och syltkakor. C är inte alls förtjust i fika (eller godis för den delen heller, hoppas det håller i sej) men han åt tre finska pinnar och tyckte det var bland det godaste han ätit. det är väl ett bra betyg?


i'm in the prime of my life

mitt kök är skinande rent! haft den där jäkla storstädningen som händer en gång per år, ta ut allt ur kökskåpen och rensa, skura ur alla skåp med vim, även alla luckor, slängt massa skit, rensat alla lådor, drog fram ugnen och gjorde rent under den, bakom, på sidorna mm. samma sak med kylskåpet. putsat fönster. tvättat elementen, dörren och dörrkarmen, listerna, lamporna. it is so freaking clean now. nu är det bara att fortsätta med nästa rum, puuuh ska vara klart innan semestern för vill inte hålla på med sånt då. satt och planerade lite inför semestern idag, yes jag är både pedant och planeringsfreak. kommer bli allt ifrån Kolmården, Liseberg och Göteborg, Vimmerby och Astrid Lindgrens Värld till fiske, barnbio, lekobus, Mariebergsskogen, cykelpicknick mm. hmm anyways nu blir det film med min loverboy <3



pics weheartit

I'm so f*cking good! Köttfärspiroger, helt...

img_8364 (MMS)

I'm so f*cking good! Köttfärspiroger, helt klart godkända för att vara första gången fast jag hatar köttfärs. Nästa gång ska mina fyllas med keso ist, mums!


black spots of pain

vill ha ett par trasiga jeans! vill ha ett knä som mår bra. vill ha 48 timmar på dygnet så jag hinner med allt jag vill göra. lite (massa) cash på det och sen är allt frid och fröjd. nu coffee och en nybakad chokladmuffins med chokladbitar i!



pics weheartit

empty promises and sweet nothings

  


ett par gula pumps tack!


pics weheartit

The bigger the better! Ok's mjukglass är i...

img_2991 (MMS)

The bigger the better! Ok's mjukglass är inte att leka med. Lugnt godast i stan kom vi fram till i lördags. Idag vart det lunch hos Wirre och Daniel. M U M S. Sedan på eftermiddagen bar det av mot Örebro för middag, fika samt bio med hjärtat, Lissa och Rubb. Precis kommit hem så nu ligger jag och luktar på nyduschad bebis som sover så sött! Hoppas även min huvudvärk går över snart då jag inte hunnit hämta ut mina migräntabletter!


Jag och mitt hjärta! Enjoying. Fast för ti...

img_4909 (MMS)

Jag och mitt hjärta! Enjoying. Fast för tillfället sitter jag i soffan med ett trasigt knä och kan inte ta mej nånstans. Blir skräckis med mitt andra hjärta. Vi är nämligen barnfria ikväll då det skulle vart utgång för bådas del men mitt knä ställde till det. Ska försöka övertala honom att åka och köpa sushi :)


RSS 2.0