red



en röd jeansväst som agnes har skulle vara perfekt



pics agnesalmvarn

platsic fantastic



snygg kuvertväska. vart hittar man denna?




pics angelicablick

we heart it

hmm vilket shoppingsug. det kliar verkligen i fingrarna när man ser massa fina vårkläder överallt. men inget jag vill ha finns där ute. de där gula jeansshortsen med hög midja. vita toppar med spetsdetaljer. ett par röda shorts med hög midja. de perfekta KLUMPIGA klackarna. ja, jag skulle kunna fortsätta hela kvällen.


pics weheartit

assymetri


önskar att jag var lika duktig som dollyblond och kunde knåpa ihop en underbaring som denna.



pics dollyblond

summer


lovely. till ett par jeansshorts med hög midja, eller ett par vita jeansshorts kanske. hmm...



pics bikbok

kombo


behöver lite färg i denna trista vardag. snygg kombo på sista bilden. definitivt något man kommer testa själv.



pics agnesalmvarn, angelicablick

yellow




ett par gula jeansshorts med hög midja tack!



pics google

cut it



ja, nu är det bestämt. håret ska klippas kort!


pics angelicablick

kling



kling does it again. love it.



pics google

lack



vill ha isadoras combat khaki!



pics google

frisyren



ja, nu har jag lust att klippa av mej håret IGEN! speciellt efter att ha sett denna bild.


pics google

earrings



cravings.


pics jewellerybymicki

sea of shoes



bloggtips!


pics seaofshoes

youwalklikeathief



bloggtips!


pics youwalklikeathief

stickat



måste sätta mami i arbete. vill ha alla dessa tre par men med en personlig touch så man inte ser ut precis som alla andra i vår och sommar.


pics google

ring



hur fint var inte detta? inspirationen kommer ju från dries van noten men var ju ännu finare på frida. måste ta mej till h&m snarast.



pics google

hush

nu blir det strax en promenad till dagis för att hämta skitungen. pusskalas!


pics weheartit

YSL



gorgeous med två stycken på en hand. hmm undrar vad man ska göra för att få en sån av H?



pics google

me <3 rebecca simonsson



omfg! man kommer över en kärlek genom att hitta en annan. goodbye megan fox.



pics google

halsringen



måste införskaffas! konstigt att man tyckte det var riktigt ugly för ett tag sedan, antar att man vänjer sej ju mer man får se det.



pics google

monkigirl



har verkligen fastnat för denna clutch från monki. nude, oversize. till en söt sommarklänning eller ett par shorts med instoppat linne med bar rygg.



pics google

stubborn

nu ska jag äta middag med mina två hjärtan. ska bjuda dom på kebabgryta med ris, vitlöksbröd, sallad och lemonad. helt enkelt för att dom är bäst. ska försöka få i mej något själv utan att spy för mår verkligen inte bra. hämtade iaf C från dagis tidigare och så var vi ute och cyklade i vattenpölar, skitskojj!


pics weheartit

nitar



dessa ska jag springa runt i snart !


pics google

rolling stones

bebis däckade idag. har sysselsatt oss med att bygga med pärlor, lera och att kasta boll på helikoptern när den är i luften samt massa fotboll. C ska köpa en målvakt till mej sa han, inte för att jag förstår varför. nu blir det iaf middag med andra hjärtat och lite mys med semla och kaffi efter det. C ska iaf till dagis imorgon efter en hel vecka hemma. för min del blir det nog inte jobb då han smittar mej nu så jag har feber. blev inte bättre av att ta hans om honom idag samtidigt som man själv är dålig. men han är bäst så man gör vad som helst för den skitungen <3


pics weheartit

lek och buslandet






ebba zingmark


underbara ebba zingmark.


pic google

<3


everyday

jag har ett fotbollsproffs at home. dessutom är han bara två så om ett par år kommer han ju få försörja mej med tanke på hur bra han redan är. anyways, idag blev det en spontantrip till Ikea och inköp av en ny soffa. den tredje på två månader men man vill ju ha något bra och bekvämt när man ändå ska sitta/ligga där dagligen.


pics weheartit

this summer




...blir det detta om jag får bestämma. kolmården. liseberg och eventuellt legoland samt en utlandstrip.


pics google

tattooinspiration part 2




pics weheartit

heart

idag blev det en spontantrip till gränna för att köpa polkagrisar. ok mest för att H provkör en xc60 under helgen och vi ville testa den ordentligt innan vi bestämmer oss. det tog bara hela dagen. så nu blir det mys med sushi vin en bra film och trevligt sällskap av mina favoriter!


pics weheartit

tattooinspiration part 1



goooosh! vill ha tattoos på alla dessa ställen, som på bilderna ovan. kanske inte samma motiv eller texter men en text längs ryggraden, ett ankare på precis samma ställe som på bilden ovan, en bambi, en text strax ovanför nyckelbenet, en text på revbenen men bara en rad, kan bli för mycket med fler känns det som och till sist en fjäder som på sista bilen. loves it!



pics weheartit

prickar



prickar på byxor. adorable!



pics asos

perfect



på jakt efter den perfekta playsuiten, det perfekta halsbandet, en metallicdress och en fin sommarklänning. Roligt att allt finns på Nelly!


pics nelly

to me you are perfect

  

tgif!!! bebis sitter och leker med playdough och jag sitter faktiskt framför datorn. första gången som det går så bra faktiskt, annars vill han jämt vara med och pilla på datorn så fort man plockar fram den. anyways, det är freeeedag! innebär att hela familjen är ledig i två dagar. U N D E R B A R T ♥



pics weheartit

omfg



love it.



pics nelly

complete


dessa i skosamlingen så är jag redo för våren/sommaren!



pics nelly

we are too young to care

  

hemma med liten sjukling. har hunnit baka tårta, bullar och pannkakor. nu ska vi vila en stund. jag behöver det iaf.

pics weheartit

stardust

nu ska jag och min andra hälft dela på en cheeebabpizza. vad svårt det var att få pommen vid sidan av pizzan. tror han fick prata med två olika personer för att de skulle förstå vad han menade. hoppas han inte glömde pizzasalladen för det är ju det bästa av allt. aja detta blev ett inlägg om pizza haha.


pics weheartit

searching for inspiration

hejsan gott folk. trötter här. ska strax trycka i mej en riktigt god middag, tror jag iaf. inte smakat ännu. känns som att jag kommer somna efter det. ja, men det blir bra!


pics weheartit

love is the glue that holds together everything in the world

jag är fan BÄST! varit uppe sen sju imorse och städat, bytt sängkläder, dammat, dammsugit, moppat golv, tvättat ur papperskorgar mm även målat slipat och börjat på en nytt projekt som kommer bli så fint. lagat mat (kalops som tar fyra timmar att göra). kärlek till mej själv!

waking up beside you

ost kex vin <3



pics weheartit

silence that isn't awkward

jag är så mätt så jag spyr snart! har tryckt i mej en fjärdedel utav den efterlängtade hemmagjorda pizzan och nu en bit av tårtan som jag och C slängde ihop efter dagis. den var delicious. en sockerkaks/marängtårta med grädde och hallon fyllning. M U M S! nu ska jag strax mysa med min älskling som nattar lille busungen.

acnelicious




holding hands

idag blir det tårta. homemade pizza. massa gott och mys.


pics weheartit

really long goodbyes

den här veckan blir allt bättre! slutade vid två idag. har hunnit hämta bebis. laga middag (grillad paprika fylld med fetaost, kotlett och sallad). umgås med dom bästa i världen. diska x2. måla sekretären en sista gång och klockan är BARA åtta. imorgon slutar jag samma tid och då ska C och jag baka en tårta och förhoppningsvis ska jag ge mej på stegen och slipa för glatta livet.

playsuit


perfekt till sommaren. hösten. vintern. VÅREN !


pics asos

hello


hejsan snygga outfit.


pics asos

good morning texts

underbara onsdag bjöd på jobb. hämta hjärtat på dagis. broccoligraräng med kassler. ett långt bad. nattning av hjärtat. nu blir det att ta tag i tvätten som vanligt. fixa frulle och lunch till jobbet imorgon. sen ska jag tvinga H att ge mej en ryssmassage. välförtjänt!

edie's eyes


ny favorit.


pics edie's eyes

kisses on the forehead

jobb. dagis. storhandla mat. rensa kyl/frys. hänga upp tvätt. tvätta ännu mer. någonstans däremellan så somnade min trotsiga busunge. vi fick ju iaf en halvtimme ihop idag.


pics weheartit

RSS 2.0