we rock we roll

nu måste jag ta tag i det här. de där kilona som inte riktigt vill lämna mej efter C, plus lite till. känslan utav att alltid komma sist hos den som man borde komma först hos. att jag ger 110% i ett förhållande medans den andra parten bara tar mer och mer. hur är vissa människor funtade egentligen? att ljuga om och om igen och sedan försöka skylla sitt beteende på någon annan som inte har något med saken att göra? det är inte ok att förstöra andras liv hur som helst. men är man egoist så tänker man väl inte så långt. och alla dessa ursäkter. känns som att man spyr av att höra en enda till!



pics weheartit

once again



det där med långklänningar. igen.


pics hm

destroy everything you touch

lördagsmys i soffan med min favoritkille och hitta nemo. verkar vara omtyckt, för bådas del. gårkvällen bjöd på god mat, ett par timmar med biljard, vin och mina underbara tjejer. är riktigt förtjust i Karlstad!



pics weheartit

to die for

   

en gul långklänning men smala band. enkel men ack så snygg.



pics hm

fragile handle with care




vad skönt det är att vara ledig någon vardag ibland, som omväxling. igår vart det stan för vår del. hade fikadejt med L och Maddis. lika trevligt som vanligt och vi bokade även in en grill/spakväll. idag har vi haft en händelserik dag här hemma. vi har bakat kärleksmums, morotskaka. C låste även ut mej när jag slängde soporna! yes, ni läste rätt. problemet är ju att han kan låsa dörren men är fortfarande för svag för att låsa upp den, vilket ju är bra. förutom i denna situation. så jag försökte få honom att hämta mina nycklar och ge dom till mej genom att öppna fönstret men han kunde inte öppna fönstret heller. så han fick hämta min iphone och ringa H och förklara för H att han hade låst ut mej när jag slängde soporna så H fick komma hem från jobbet och låsa upp åt mej. tur vi bor tre minuter ifrån jobbet och TUR jag har en unge som vet hur man använder en iphone och hur man ringer pappa! han var så duktig <3 nu har jag iaf lärt mej att jag ska ta med mej nycklar när jag går ut med soporna. fast det är tre meter bort bara. pics weheartit

to live doesn't mean you're alive

uuhhhh nästa tattoo blir denna nedan. är en huge sucker för fina texter. en kärleksmums på detta.



pics weheartit

white



allt mer och mer sugen på en vit skinnjacka. kanske hittar någon till hösten.



pics google, modekungen

i like simple songs with pretty words

härliga måndag. vad positiv jag känner mej idag. men två månade kvar till semester. 2 arbetsdagar kvar till helg. på fredag blir det Karlstad med mina favoriter. kan ju inte bli bättre. jo, nu blir det "no strings attached" och lite mys i soffan.



pics weheartit

secrets of a wild child

underbara U N D E R B A R A helg! vart tog du vägen? hunnit med en skräckis. även lunedet där vi matade kaninerna med morötter. bakat de godaste ostfrallorna. hade över massa härligt folk och fick äta den godaste grillmaten ever. blivit bjuden på lunch hos mami. fixat och trixat i trädgården. nu blir det middag, bad och sedan BB. hoppas Gurkan åker ut.


pics weheartit

just my taste





pics zandvoort

dille





pics google, hm

you look supercute when you smile

sol. hoppas det fina vädret som är nu håller i sej. har ju 3 dejter inplanerade på lördag, förhoppningsvis mår jag väl bättre då. imorgon blir det iaf jobbet och NU blir det glass för det tycker halsen om.



pics weheartit

casual



en slapp dagens om man fick välja.



yummie



yummie! en trip till hm snarast.





pics hm

the cutest ever.

img_2975 (MMS)

the cutest ever.


forever is a lie

hmm snart kommer åskan! eller bara massa regn. skönt att det kommer på kvällen när man ändå är inne. är sugen på varma mackor men orkar inte ta mej till köket. min rumpa har växt fast i soffan, iaf efter klockan nio varje dag för då däckar jag nämligen. är väl så när man utnyttjar dagarna till fullo nu när det är sommar :)



pics weheartit

stay close

vilken härlig helg det har varit. den bästa festen på år. den bästa utgången ever. den värsta baksmällan i mitt liv men det var värt det. vi hann även titta på fotboll. åka till Picasso och umgås. måla ännu mera på altan. H håller på ute nu och förbereder för på lördag ska han hämta utomhusspat. blir att inviga snarast! livet kan inte bli bättre.


pics weheartit

with your shirt tucked in and your shoes untied

home sweet home. känner mej aningen instängd. visserligen har vi varit ute på en promenad, lagat lunch och bakat glassmuffins men jag klarar inte av att sitta still. tur att vi får besök vilken sekund som helst. då blir det coffee och fika. som vi längtat!



pics weheartit

perfect in every way

har absolut ingen ork eller tid att sitta framför datorn de senaste veckorna. speciellt när det varit så fint väder, aja räknar inte med igår! har myst/lekt med Emelie och Ella. Emma och Nova. min älskling L mm. och tiden räcker inte till för allt man vill hinna med. på fredag blir det förhoppningsvis mys, grill och massa gott med ett antal snygga tjejor. vart ju även två besök till akuten de senaste två dagarna men nu verkar bebis och mage må bättre!



pics weheartit

the best thing about me is you

  


trötter och sjuker här. när det är så fint väder ute! kan varken sitta upp eller ligga ner för ryggen gör så galet ont. huvudet, magen och illamående på det hela. tror nämligen att mitt immunförsvar försvann samma dag som C kom till världen. hmm ska försöka ta mej till affären och köpa mjölk och massa frukt och hoppas på att det blir bättre.


pics weheartit

RSS 2.0