you never know how strong you are until being strong is your only choice.

  

åhh snygga väska. snygga nagellack. snygga ring! igår vart det ju som sagt massa pepparkaksbak och mys. konstigt nog tycker jag inte om pepparkaksdeg men övriga tryckte det iaf. till och med C och han var snabb med att äta upp pepparkakorna också. även fast jag inte är förtjust i pepparkaksdeg så måste jag erkänna att jag tycker att dekorera pepparkakorna med glasyr är sjukt roligt. blablaablaa!

idag vart det lunch på stan samt massa julklappshandling. har suttit vid datorn nu i snart två timmar (hatar att sitta vid datorn, kan vara det värsta som finns trots att jag har en supercute rosa sony vaio! brukar blogga från mobilen och göra det mesta därifrån, då det mesta funkar att göra från en iphone. men nu är jag utan min käre hjärtevän efter 2 år med den. först 3gs sedan 4:an och nu vilken dag som helst så kommer min nya 4g VIT!!!! <3) och knåpat ihop julklappar i form av väggkalender med massa fina bilder. nu är det typ klappar 2 personer kvar sen är jag klar! SKÖNT!



pics we<3it

at some point you have to realize that some people can stay in your heart but not in your life.

i feel good lalaalalalaaaa! aja förutom smärtan i knät som är lite jobbigare idag men jag överlever. bara tagit det lugnt idag och varit till affären med världens bästa pappa som kommer från andra sidan stan bara för att jag inte ska gå till affären utan få skjuts. nu väntar jag på Mia, Felicia och Alice så ska vi hämta C på dagis och sen blir det massa lek och mys och även kvällsmat. wiiieeee!

pics we<3it

if the clouds don't clear.

if the clouds don't clear then we'll rise above it.

we are turning into dust.

åhh vilken underbar måndag! vilket härligt väder. ska äta lite frukost nu.

pics we<3it

livet behöver inte vara perfect för att vara underbart.

lalaalaa! visst är livet underfuckingbart ibland. eller aja för det mesta. är väl egentligen bara inte underbart när man har en dålig dag. det blir ju även vad man gör det till. nu blir det iaf en underbar skräckis med min underbara BF.

pics we<3it

those who do not remember the past are condemned to repeat it.

wiiieee fredag! ser fram emot chips dip och gurka. MUMS! myser för tillfället i soffan med C som är nyklippt. är sjukt trött i kroppen för shit vad det tar på krafterna att bara gå en bit. är väl för att man spänner sej i kroppen för att inte få ännu mer ont i knät. aja, have a nice fredag folk!


pics we<3it

i söndags vart det lussebullebak med de bä...

img_4278 (MMS)

i söndags vart det lussebullebak med de bästa i världen <3


mindfucked.

  

åhh skulle inte tacka nej till detta. men får nöja mej med att det fortfarande inte är minusgrader. ska tydligen bli en mild vinter. det var på tiden. älskar snö men det behöver inte vara -20 grader november till april liksom. aja, ligger i soffan och blir galen på allt skit som går på teve. finns inget bra som går förrän på kvällarna och då är man ändå uppptagen med allt annat. slängde iaf ihop lite lunch, kotletter med crème fraîche, grädde, sambal oelek och svartpeppar och till detta blev det hasselbackspotatis. MUMS! synd att jag inte är det minsta hungrig ännu.


pics we<3it

igår opererade jag knät. gick bra förutom ...

img_8798 (MMS)

igår opererade jag knät. gick bra förutom att jag spydde som en gris av morfinet jag fick efter att ha vaknat ur narkosen. däckade till och med och var borta i säkert 3 timmar men kunde höra allt runtomkring mej. när de frågade om jag ville ha mer morfin innan hemgång tackade jag nej. hellre ont som tusan än den känslan igen tack! idag åkte vi till Örebro en sväng och jag fick ny vinterjacka och nya kläder av mitt hjärta <3 nu ligger jag i soffan och är helt förstörd. kommer nog somna när som helst.


min nya matlåda med matchande påse till. c...

img_1449 (MMS)

min nya matlåda med matchande påse till. cute!


i wanna be somebodys someone.

maaaat MAT! måste ha mat nu. blir en riktigt sen middag idag.
pics we<3it

hey bitch, there's no me in slut & ugly, there's U.

i die för detta snygga nagellack! hur kan man få tag i detta tro? anyways. igår vart det en riktigt lyckad kväll. började med bubbelbad hemma hos oss. kan ha varit det bästa köpet ever med utomhusspa! ja H hade rätt. satt och bubblade och fick drinkar serverade av vår egen bartender. sen vid tolv drog vi till break och träffade de finaste flickorna i världen. härligt då jag var ensam med H, Rubb, Markus och Mojja innan. visst inga fel på det men efter att ha varit ensam med som i x antal timmar så kan man ALLT om bilar sen. drack massa sura drinkar på break och umgicks. hade skojj och skrattade som aldrig förr. diskuterades hejvilt om allt och ingenting. kom hem vid tre och H tände en brasa, mys, och så tittade vi på teve innan sängen. sov till, hör och häpna, klockan elva! utvilad? YES! firade svärfar och även pappa. nu är vi hemma och tar det lugnt inför en ny arbetsvecka. en vecka kvar till operation!
pics we<3it

idag ska busis få sova borta. var nog 3-4 ...

img_5200 (MMS)

idag ska busis få sova borta. var nog 3-4 månader sen sist så tkr vi förtjänar en utekväll och en rejäl sovmorgon. men kommer väl som vanligt vakna kl åtta. nu är vi däremot på väg till Arlanda för att hämta farmor och faster, wiiieeee!


of all the things i've lost. i miss my mind.

nästan n ä s t a n TGIF! vilken lång vecka fast samtidigt har det gått hur fort som helst. har ändå fått in 8 extra timmar med jobb. imorgon blir det fredagamys som vanligt. lördag Arlanda och förhoppningsvis utgång. nu däremot, soffan. hej sköna soffa. måste bara hämta en kudde och filt så ska jag nog somna här.
pics we<3it

we all want something more.

idag fick C umgås med moster L då fick jag jobba några timmar. sedan mötte jag upp dom så gick vi hem till oss och drack lite coffee. slängde ihop lite mat, lax med potatis. när H kom hem efter jobbet så drog jag till jobbet igen och jobbade ett par timmar. nu är jag hemma. hungrig och trött. sugen på choklad med. hmm orkar jag?
pics we<3it

såhär ser det ut när mamma och pappa bjude...

img_6168 (MMS)

såhär ser det ut när mamma och pappa bjuder på mat. detta är bara efterrätten :) MUMS!


<3 sötaste kusinerna i världen!

img_7527 (MMS)

<3 sötaste kusinerna i världen!


at least even for a little while i was the reason behind your smile.

trött tröttare TRÖTTAST! det är jag det. blev lite mer timmar på jobbet än räknat med. kommer även bli en del jobb imorgon fast jag skulle vara ledig och åka med C till badhuset. massa jobb + ögonfluss (C har smittat mej) går inte så bra ihop. mina ögon mår inte alls bra nu.
pics we<3it

busunge nr 1 <3

img_4570 (MMS)

busunge nr 1 <3


the best way to make your dreams come true, is to wake up.

sunday bloody sunday! visserligen känns det ju inte som söndag då jag endast jobbat en dag under hela veckan. imorgon blir det iaf dagis för C och jobb för min del. men innan det ska vi till mamma och pappa och äta massa god mat och sweets. alla syskonen och syskonbarnen kommer också <3
pics google columbinesmille

take it to the stars.

vill ha! MÅSTE ha. nu!
pics we<3it

my life has a superb cast but i can't figure out the pilot.

TGIF! eller? har ju varit hemma med lilla hjärtat hela veckan, som tur är så har vi hållit oss sysselsatta MEN ögonen blir ju inte bättre. hostan och näsan är ju nästan helt ok men ögonen går inte ens att öppna på morgonen för de är helt ihopklibbade. tar iaf 4-5 min för honom innan han får upp dom men han är så duktig och gnäller inte det minsta. imorgon blir det iaf lite jobb för min del men nu... ska vi nog ta och baka lussebullar.
pics we<3it

imorgon får vi denna snygging på besök <3

img_3124 (MMS)

imorgon får vi denna snygging på besök <3


do what you love and do it often.

frukost. disken. laga lunch, ost och skinkpaj. disken igen! frukost för mej, mellis för C. besök utav pappa. städning. äta lunch och så var det disken igen! lite mys i soffan med mitt lilla angry birdsberoende <3. nu väntar vi besök igen. denna gång kommer L och Robban. försökte övertala C att gå ut och leka så jag kunde kratta ihop löven i trädgården men denna unge hatar att vara ute om det inte är solsken och 20 grader.
pics we<3it

<3

img_6724 (MMS)

<3


you give me the kind of feeling people write novels about.

härliga onsdag! inte hunnit med mkt mer än lite träning och en låååång dusch. nu ska jag slänga in mej lite frulle och sedan försöka få med sjukling på en promenad.
pics we<3it

my opinions may have changed, but not the fact that I'm right.

mina ben kommer ta död på mej ikväll. tror nämligen jag har gått MINST 10km idag. men det var så skönt så. vart frulle med mina favoriter. sedan en långpromenad. handlade lite. tog en latte och en ciabatta. ett besök till apoteket då vi nästan har slut på hostmedicin då C och H har åkt på världens hosta. sen köpte vi massa roligt till C. vi kom hem för en kvart sedan och sitter nu hemma och leker Picasso!
pics we<3it

C med sin morbror <3

img_1389 (MMS)

C med sin morbror <3


RSS 2.0