happy bday! har glömt visa vad bus fick ut...

img_5034 (MMS)

happy bday! har glömt visa vad bus fick utav mej och H i bdaypresent! en iPad fick det bli. kunde inte hittar något bättre till honom <3


the fellow who thinks he knows it all is especially annoying to those of us who do.

hemma med sjukling. vi har hunnit med frukostx2 för hans del, promenad, mataffären, lunch och massa mys i soffan med L. blir en lugn dag. i helgen vart det Arlanda för vår del. skjutsade dit svärmor och faster som ska på en trip. aviiiiis! C vart helt galen i alla flygplan och ville inte åka hem haha.
pics google

the person who has no opinion will seldom be wrong.

är så sjukt trött idag. kommer knappt ihåg vad jag gjort under dagen. känns som att jag varit så trött så inte riktigt hängt med i varken jobb eller något efter jobbet. går på autopilot! imorgon ska jag lägga mej samtidigt som C. somnar jag då så får jag typ 11 timmars sömn. det borde väl räcka?
pics we<3it

one who sits between two chairs may easily fall down.

vart tog helgen vägen? har inte hunnit med något, buhuu! igår vart det iaf fotboll. min käre bror (lagkapten!) och hans kära KB är kvar i tvåan. har aldrig varit med om så mkt hejjande och jubel som igår. efter det var det mys hemma med L och C. sedan kom R och han och H fick upp teven på väggen. nu är det spegeln till hallen kvar. bildkollaget till sovrummet fixades oxå igår och stegen som Cs första skor, ett par blå converse, hänger på. nu behöver jag en gammal stol och en brudkista till sovrummet sen är det klart där. anyways. nog om inredning. idag var vi till Örebro och hälsade på världens bästa syster. finns ingen bättre. har världens bästa storasyster och bror. deras pappa gick bort för en vecka sedan. hatar när människor man älskar mår dåligt. man kan inte göra något och känner sej helt hjälplös. gör ju ont att se dom må dåligt.
pics we<3it

whenever you find you are on the side of the majority, it is time to pause and reflect.

vilken jobbig dag det blev. började i varje fall inte alls trevligt. förstår inte vad det är för fel på folk. hur kan man mobba andra människor så de till slut mår så pass dåligt att de inte orkar mer. kommer det aldrig till det stadiet då man undrar vad fan man håller på med? igår tog en 17årig tjej livet av sej. hennes föräldrar var nära vänner med Hs föräldrar. jag undrar hur fan skolan inte kunde göra ett skit åt detta? hur kommer det sej att det ALLTID är den mobbade som får byta skola och de som mobbar får fortsätta med sitt och hittar antagligen ett nytt offer. hoppas de idioterna har det här på sitt samvete resten av livet! blir så arg. varför vågar ingen i detta land säga ifrån?!! alla är så rädda för att vara annorlunda, ha andra åsikter eller överhuvudtaget hjälpa andra!
pics we<3it

if a million people say a foolish thing, it is still a foolish thing.

vilken vecka! hur kan tiden gå så fort? fick iaf tid för operation av knät. blir om en månad, ganska exakt. igår vart det en tur till Ikea. skulle kolla efter fönsterlampor och hallmattor. hittade inga mattor men däremot fönsterlampa till kök, nya kaffemuggar, grillpanna, ny tv-bänk, prydnadssaker till vardagsrummet, spetsgardiner till sovrum, en riktigt riktigt stor ram till sovrummet som ska bli ett kollage med bilder på C, en stor spegel till hallen... tror det var allt. älskar Ikea. det jobbiga är väl att man aldrig kommer därifrån med BARA det man åkte dit för från början!
pics angelicablick

do just once what others say you can't do, and you will never pay attention to their limitations again.

sugen på lite (massa massa massa) goda drinkar! MEN jag hatar att lämna bort C för natten. skulle dock behöva en utekväll och rejäl sovmorgon men får alltid dåligt samvete efter det. förstår inte att det finns mammor som festar varje/varannan helg och har inga problem att lämna bort sina barn. visserligen är det upp till var och en men mitt lilla mammahjärta skulle dö av att vara utan C så ofta. helgerna är ju vår hitta på saker/mystid. men att gå ut en gång varje halvår som moi är nog oxå lite väl överdrivet. som min barnmorska sa till mej, jag måste börjar tänka lite mer på mej själv, lite alonetime, utekvällar osv är bara bra tydligen. anyways! röntgen för knät - check. Cs tandläkarbesök - check! gick hur bra som helst hos tandis. C var snäll och gapade stort även när tandläkaren inte ens tittade haha. han hade jättefina och jätterena tänder. såg så bra ut så behöver inte gå dit på iaf 1.5 år. SKÖNT att höra :)
pics we<3it

minds are like parachutes. they only function when they are open.

vilken härlig dag på jobbet! lååååång men härlig. imorgon blir det inte mer än 3 timmars jobb för jag ska iväg för röntgen av knät och C har tid hos tandläkaren. nu har jag slängt ihop en potatis/kasslergratäng som är done any minute. ska bli så gott med varm mat och massa broccoli till det! sen måndagsmys <3
pics we<3it

metallic! har fastnat för det här med ögon...

img_7928 (MMS)

metallic! har fastnat för det här med ögonmakeup. blir konstigt nog så varje höst men nu är det ännu mera färg som gäller. i torsdags vart det en metallicmake, igår fick det bli grönt och idag är det guld som gäller. blir bara bättre och bättre på detta. hoppas snart kunna få till den perfekta sotningen! i början när jag och H träffades så tyckte han jag såg helt svart ut runt ögonen, typ som att jag hade fått stryk så då kan ni tänka er hur dålig jag var på detta haha. blir väl så när man inte sminkar sej så värst ofta.


our life purpose – what we’re here to do – is not what comes easiest.

what to eat? kan inte bestämma mej så har ännu inte fått i mej någon mat. tjejer och beslutsångest. men tar gärna alla väskor nedan <3
pics we<3it

yeeeeeeaay! jag fick till det :)

img_2723 (MMS)

yeeeeeeaay! jag fick till det :)


<3 blackhead. är numera svart i håret. kän...

img_9814 (MMS)

<3 blackhead. är numera svart i håret. kände att det var på tiden att förnya sej efter cirkus 2 år som redhead och med tanke på att ALLA färgar håret rött nu. H vart iaf förtjust :)


once we accept our limits, we go beyond them.

hemma från jobbet. sjuker. var hos doktorn och fick antibiotika i tisdags så hoppas att denna långdragna förkylning/hosta/luftvägsinfektion ger sej snart. är hungrig men orkar inte ta mej från soffan till köket. men hård macka med makrill lockar något otroligt nu. är dessutom så sugen på att testa dessa frisyrer nedan. men får se hur det går när man är korthårig.
pics we<3it

just as opportunities also contains problems, every problem brings an opportunity.

måndagen gick otroligt snabbt trots en lång dag med utbildning. har som tur är bara utbildning imorgon och sedan får någon annan ta över då jag byter "avdelning". känns som att det har varit världens längsta dag efter jobbet dock. inte att det varit tråkigt eller att man hunnit med extra mkt men känns bara som en riktigt lång eftermiddag/kväll. ska väl inte klaga! nu blir det natten för mej och love. godnattpuss
pics we<3it

nobody can go back and start a new beginning but anyone can start today and make a new ending.

hur länge kan man vara sjuk egentligen? funderar starkt på att stanna hemma imorgon då har så jäkla ont i hals och öronen. kändes bättre under onsdag/torsdag men vart värre nu igen. C, som även vart bättre vart kladdig i ögonen igår, igen! inte så värst så kan ju skicka honom till dagis men ögonfluss? får se vad de säger. för min del blir det iaf ett samtal till vårdcentralen imorgon igen. under tiden kan ju någon vara snäll och ge mej klänningen, tröjan och jackan på bilderna nedan, tack på förhand!
pics we<3it

freedom comes when you learn to let go.

underbara lördag. värst vad alla dagar är underbara nowadays! aja, imorse gjorde jag och C iordning en brunch innan H vaknade, äggröra, stekt bacon, tomat, gurka, pannkakor, té. dessutom fick ju H sovmorgon så hoppas på en ryggmassage alldeles strax. sen vart det degerfors för H och C medans jag fick huset skinande rent. ett snabbt besök hos L och Rubb och sedan hem. C åkte iväg och tittade på hockey med dom och var helt överlycklig när han kom hem. nu är det soffmys. vi har hunnit med dn film redan, the town. skit bra! strax blir det en skräckis. måste bara plocka fram lite choklad och ostbågar innan. MUMS! btw, nån som vet vart man kan få tag i väskorna på bild 1 och 3?
pics we<3it

it's like forgetting the words to your favorite song. you can't believe it, you were singing along.

vilken underbar torsdag! hmm känner att de senaste två dagarna varit hur amazing som helst trots att jag inte är helt ok ännu men det kommer väl i helgen när jag får vila och sova ut. idag var det matlagning, bubbelbad och massa mys med lilla hjärtat! imorgon är det dessutom fredag, finfredag. välkommen helgen <3
pics we<3it

anyone can be passionate, but it takes real lovers to be silly.

gaaaah jag hinner inte med något. om ändå ett dygn kunde bestå av 48h ist för 24h. vad mkt enklare allt skulle vara. hade iaf en shiiitbra dag på jobbet. inte skrattat så mkt på länge men så är det väl om man har en widå vid sin sida. till slut krävdes det inte särskilt mkt för att vi skulle garva ihjäl oss. imorgon blir det repris på det hela.
pics we<3it

when the world says give up. hope wisphers give it one more try.

godmorgon! trötter/sjuker här. känns som att jag och C varit sjuka i en månad nu. han fick pencillin och jag fick konstaterat att jag hade örontrumpetinflammation! aldrig hört talas om det men visst. ändå varit jobb för min del då jag har haft utbildning och finns ingen som kan ta det, tyvärr. vi har även hunnit med två kalas! vart så underbart :)
pics we<3it

RSS 2.0