finaste <3

img_2298 (MMS)

finaste <3


do you understand the difference between like and love? yeah, you like me. i love you.

nu är det fredagsmys! brasan är tänd. hoppas på en bra film och popcorn. varit överallt idag och stressat arslet av mej. men kommer bli underbart imorgon! nu ska jag köra hundvalpsögonen på H och hoppas på lite ryggmassage.
pics we<3it

it isn't happiness that defines us. it is tragedies.

shit har glömt bort att det kan vara så roligt med tecknat! men dääääm nu vill C baka. åhh hoppas det går snabbt för sen är det ju ariel på teve.
pics we<3it

sometimes you gotta pretend everything's OK.

godmorgon! eller aja, god dag. vi sitter här hemma i soffan och njuter av musses klubbhus. min sjukling bredvid pratar allt från bosniska till engelska och räknar på franska! älskar disney junior! snart ska vi baka brownies. efter det ska jag försöka ta en powernap med bebis (jag får kalla honom så tills på måndag).
pics we<3it

the mind asks the questions. the heart has the answers.

hungrig! men absolut ingen ork att laga mat nu så får bli macka och té. om en vecka fyller min lilla skitunge 3 år, wiiieeee. vad händer? han var ju en liten bebis nyss!
pics we<3it

godaste lördagsgodiset <3

img_2258 (MMS)

godaste lördagsgodiset <3


"jag saknar dej mest i världens när jag är...

img_9178 (MMS)

"jag saknar dej mest i världens när jag är på dagis" <3


vilken dag. C var till soptippen med H. se...

img_8525 (MMS)

vilken dag. C var till soptippen med H. sedan cyklade C hela vägen från oss till farmor och farfar. efter det var det tivoli med Felicia och Minelle. sedan bar det av mot degerfors för lite grillning och trevligt sällskap. kommit hem nu och är helt slut! tänt en brasa, mysigt. det enda som fattas är en kopp varm choklad (och massa grädde) men är way för trött för det.


be kind, for everyone that you meet is fig...

img_4403 (MMS)

be kind, for everyone that you meet is fighting their battle too.


omfg, vad ego den här bloggen blivit. bara...

img_9635 (MMS)

omfg, vad ego den här bloggen blivit. bara massa bilder på mej. men ni gillart ju ;) anyways, trötter här! inte jobbat kväll på.... iaf 4-5 månader så detta tog knäcken på mej. tur det fanns mycket och lite till att göra på jobbet så inte ens hunnit titta på klockan. nu kommer love med mat! min frukost! imorgon ska vi på husvisning :))


vilken dag! hunnit med massor fast klockan...

img_7451 (MMS)

vilken dag! hunnit med massor fast klockan bara är tre. lämnade av C hos tvillingsyster imorse sen vart det ortopeden för min del. tog 3 min för honom att konstatera att det behövdes operation. inom 3 månader. fick iaf träffa narkosläkaren på en gång. mötte upp C och L direkt efter det. tog en promenad hem. drack coffee, åt frulle och bara mös. sedan fick vi sällskap av mamma. slängde ihop lite lunch. de drog hem för typ en halvtimme sen och då gick jag och C ut och cyklade. nu in igen då regnet kom och C hatar det. strax kommer det sättas igång med massa snickrade och sågande här hemma så ska passa på att njuta av en kopp té innan det. på tal om annat så har jag blivit kär i dessa förpackningar på garants té. är en sucker för örtté, hatar fruktté. och nu vart det ännu roligare med dessa förpackningar :)


it's amazing how u can speak right to my h...

img_1556 (MMS)

it's amazing how u can speak right to my heart! världens bästaste, underbaraste lilla pojke. känns som att du varit med hela liv, sjukt i know men vad gjorde jag innan dej? vad levde man egentligen för? tänk att du fyller hela 3 år om cirkus tre veckor. då blir det kalas! hmm... på tal om nåt annat. vilka storslagna planer jag har. att jag (vi) inte tänkte på detta tidigare? kommer bli så bra! anyways, idag har vi varit effektiva. gjort massa i trädgården, haft besök av bästaste tvillingsyster, grillat med Mia, Mojja och barnen, varit ute på en härlig kvällspromenad. nu är det film och mys i soffan och imorgon blir det besök hos ortopeden. wiiieeee!


a neverending story! vilken lång dag! hunn...

img_3067 (MMS)

a neverending story! vilken lång dag! hunnit med allt från tvätt, disk, bakning av maränger och våfflor tidigare idag till middag hos mamma och pappa med alla syskonen och syskonbarnen. lika underbart som vanligt. när man äter hos mina föräldrar så bjuds det inte på en maträtt utan minst fem. idag vart det spenatpaj, tacogratäng, lax, lamm och potatisklyftor, rostbiff och potatissallad, grillad kycklingfilé och korv, stekta grönsaker, massa olika sallader. ja efterrätten behöver vi inte ens gå in på! var så mysigt så C var överlycklig till och med nu när vi kom hem och det var läggdags. visserligen vart det två timmar för sent men vad gör det ibland! nu håller jag på att däcka här med :)


insane! ju snällare man är ju mer skit får...

img_8089 (MMS)

insane! ju snällare man är ju mer skit får man tillbaka. hur fan går det ihop?


trött, tröttare och tröttast. skönt med he...

img_3178 (MMS)

trött, tröttare och tröttast. skönt med helg. varit hemma fyra dagar med en C som först skadade knät (vad är det med den här familjen och knän?). lagom till dagisdags så kom en förkylning! förstår inte, nattade honom i onsdags utan minsta tecken till förkylning så vaknar han fyra timmar senare genomförkyld! håller på att bli galen då man inte ens kan ta en promenad heller pga detta regn! men men andas! på måndag har jag iaf tid hos ortopeden för mitt knä, wiiieeee har ju bara tagit ett par månader!


vad ska man säga? inte nog med att jag tri...

img_5048 (MMS)

vad ska man säga? inte nog med att jag trivs som tusan i min tjocka, långa lugg men nu är det till och med inne ;) tack michaela!


RSS 2.0