SMS-inlägg

img_4264 (MMS)


löööööv it <3

img_6518 (MMS)

löööööv it <3


it's just a bad day. not a bad life.

regnig torsdag men kunde inte bli en bättre dag! bara innemys och häng i soffan. fast iofs har vi städat och rensat garderober. vill sätta igång med målning så vi kan börja med alla tre sovrummen snart!


pics google

a bad attitude is like a flat tire. you can't go anywhere til you change it.

wiieeee godmorgon onsdag! snart är det helg. har även ett läkarbesök imorgon och då får jag antagligen något mot min magkatarr. kan inte bli bättre. strax ska vi ta en cykeltur till dagis. och snart är det tooooorsdag!


pics google

till min altan nu på en gång, tack!

img_4989 (MMS)

till min altan nu på en gång, tack!


sometimes we are like stars. we fall to make someone's wish come true.

f*ck vad hungrig jag är. allt detta tjat om mat men kan ju knappt äta för får bara ont i magen då. ligger i soffan och försöker somna om men det går ju inte heller. gick ju upp och gjorde iordning mini till dagis. aja, ska trösta mej med att hitta massa recept på mat som jag kan laga när magen mår bättre.


pics we<3it

i love people who can make me laugh when i don't even want to smile.

aaaaajj min mage gör så ont. magkatarr på ingång. måste lära mej att ta det lugnt.

pics google

pretty <3

img_3547 (MMS)

pretty <3


bästa <3

img_6788 (MMS)

bästa <3


life has a tendency of fucking things up when you finally get to be happy.

godmorgon! skönt att vara ledig en måndag. sitter och myser i soffan med minigris. man har ändå hunnit med massa dessa lediga dagar. C lekte med Felicia i fredags och sedan mat hos mamma och pappa och sedan svärisarna. lördag vart det Örebro. lekte massa med Damir och Mirza. igår ville C baka så vi bakade chokladmuffins med chokladbitar i. vart omtyckta! sedan hade vi playdate med Leonora, Laura och Leon. fikade. målade. blåste bubblor. lekte med bilar mm. de åkte hem när det vart dags för middag och vi åkte och lämnade C hos mormor och morfar och åkte in till Örebro en snabbis. idag har vi absolut INGA planer. skönt! men ska försöka åka lite skateboard med mini då han fick en igår :)

pics we<3it

real men don't love the most beautiful girl in the world. they love the girl who can make their world beautiful.

löööördag! gårdagen spenderades hos mor och far och sedan svärisarna. vart för mycket mat, fika, kaffe mm. var helt slut när vi kom hem. idag blir det troligtvis Örebro. H vill titta på skinnställ till motorcykeln och jag och C... hänger på och kanske hittar något fint.

pics we<3it

brogues

LÖVELY! har ett par svarta men dessa skulle ju också kunna få bo hemma hos mej <3

pics asos

då kör vi! sista dagen innan låååånghelg. ...

img_9409 (MMS)

då kör vi! sista dagen innan låååånghelg. måste bara ha coffee... och vatten! (pics angelicablick)


vill ha vill ha vill ha!!! (pics annawii)

img_0028 (MMS)

vill ha vill ha vill ha!!! (pics annawii)


i don't stop when i'm tired. i stop when i'm done.

idag är jag helt slut! inte helt hundra i kroppen. inte lätt att vara preggo. avslutade iaf tisdagen med trerätters med lillstjärt <3 nu sover han efter en godnattsaga. hur lyckas han somna mitt i vår sagostund VARJE gång? jag som tycker att jag läser med inlevelse men uppenbarligen inte. anyways nu blir det jordgubbar och polly för min del. ska tigga ryggmassage också. jag förtjänar det för att jag är världens bästa flickvän!


pics we<3it

skulle ge vad som helst för att kunna ha p...

img_0740 (MMS)

skulle ge vad som helst för att kunna ha på mej ett par jeans nu. ett par trasiga jeans.... (pics angelicablick)


lend me your eyes. i can change what you see.

idag är jag väldigt hungrig... eller rättare sagt har cravings. jordgubbar och choklad. nygräddat bröd med smör, ost och tomat. ÅHH! kan vara för att jag inte hade någon matlust alls fram tills jag slutade jobbet. någon gång måste vara den första hehe. har iaf haft finbesök av Lissa och Maddö fram tills nu. mysigt som alltid <3


pics we<3it

i've got an icebox where my heart used to be.

härlig gårdag. förstår inte hur det redan kan vara söndag? men är ju långhelg denna vecka som kommer med och kort vecka veckan därpå så ska icke klaga. igår vart det pizza då grabbarna var sena för dom fastnade med motorcykeln. känner mej ersatt... hmm! sen vart det massa godis i utomhusbubblet. in strax innan ett och då däckade alla. imorse väckte C oss strax innan åtta. hade kunnat ge vad som helst för ett par timmars sömn men var bara att masa sej upp. bakade scones och så åt vi massa frulle och drack gott kaffe. nu har jag fått lite alonetime. resulterade i bubbel inomhus (skönt att kunna välja om man ska bubbla inne eller ute;)) och lite ansiktsmask, måla naglarna mm. strax kommer mina älsklingar och då ska vi iväg med Hs älskling till mor och fara garage och sedan till svärmor och umgås. men innan H kommer ska jag skriva lista på allt som vi MÅSTE göra innan kiddo kommer. är uppe i sju projekt. konstigt var bara ett imorse vid frulle. hmm anyways nog för idag. hatar långa inlägg haha!


pics we<3it

RSS 2.0