a hospital for souls.

klippa av? låta växa och bli lååångt? klippa av? låta växa och bli lååångt? hmm dagens ilandsproblem. vill helst låta det växa och bli långt. nästan till midjan långt men det tar ju sån tid fast mitt hår växer rätt fort. hade velat testa ricinolja men det får man tyvärr inte när man är preg för det är så starkt. aja, nu ska vi strax baka morotskaka. MUMS! i fredags bakade vi kladdkaka och hade myskväll med pizza. igår var vi till stan och handlade födelsedagspresenter. var iväg och firade farmor med god mat och tårta. sen lämnade vi C hos Lissa och Rubb då Nora ändå skulle sova där så hade de myskväll och vi drog på bio i kstad. MYS! hämtade plutt efter tolv när vi hade kommit hem för ville han skulle sova hemma annars skulle jag sakna ihjäl mej. nu myser vi framför teven och äter frulle men är bara att sätta fart med bakningen för får massa trevligt besök sen!

pics we<3it

some moments will never end.

fredag freeeedag FREDAG! aldrig någonsin har du varit så efterlängtad!

pics we<3it

the world is ugly.

wiiieee vad roligt med en liten sessa! GIRLPOWER. mera kärlek i världen. mindre blodbad. M E N hur pinsamt är det inte att det skulle bli en tävling av det hela? vem bryr sej om hur många nyhetssändningar runtom i världen som visat dessa nyheter? höll på att dö när jag tittade på TV4 nyheterna som drog upp detta. PINSAMT! är väl inte första eller sista sessan som kommer till världen. räcker väl med att det blev en frisk flicka och att hela familjen mår bra!

pics we<3it

i don't want us to be strangers anymore.

är sugen på glass! en nogger skulle jag vilja ha nu. eller ett par stycken MEN finns ju inte på jobbet! finns ingen glass alls här just nu. what to do? får klara mej till fyra. ska hem och pussa på min sjukling på lunchen. dagis ringde och han hade tydligen feber så nu är han hemma med farmor <3


pics we<3it

it's amazing how one little conversation can change things forever.

usch vilken dag! tur det är bra nu iaf. kan någon slänga hit ett neonlack i oranget (stavas det så?) så blir dagen ännu bättre? har tryckt i mej kiwi, jordgubbar och apelsin. nu ska jag nog sova. tackade ja till en utbildning imorgon så blir att gå iväg till jobbet och förbereda innan det ens är ljust ute :(


pics we<3it

find it love it keep it.

en helt OK måndag. enda felet idag var att det ÄR måndag! och att jag skulle behöva x antal timmar mer varje dygn. jobbat. hämtat hjärtat på dagis. åkte till leklådan och köpte hexbugs hehe. hem diska och laga middag. Ä T A! ta gosa. ta en dusch. hårinpackning. ansiktsmask. ja så har det sett ut so far.


pics we<3it

the voice inside my head.

work work W O R K! särskrivning <3 jobba ett par timmar till och sedan blir det hem till lördagsmys. eller lite städ först då måste byta sängkläder, dammsuga, torka damm, tvätta toan osv men det går ju snabbt... ? skulle ha bakat bullar med Emelie och Ella men då C varit sjuk hela veckan känns det inte så blir det inget :( vill inte att han ska smitta Ellabus.



pics we<3it

M U M S <3

img_7809 (MMS)

M U M S <3


i may look calm but in my head i've killed you 3 times.

varför känns det som att jag svävar på moln? allting känns så galet bra OCH så är det fredag. ska förbi mami på fika sedan hem och laga chili con carne! M U M S. sen så blir det fredagsmys med the notebook <3

pics we<3it

everything i loved became everything i lost.

utöver tröttheten är allt wunderbart nowadays! imorgon är det freitag <3 Z


pics we<3it

on the way to wonderland.

hur kan man vara så galet trött men ändå må så bra? får icke ihop det! men ska inte klaga! snart kommer min snygging till jobbet och då blir det ännu bättre <3 har för övrigt blivit besatt av fjädrar. vill ha fjädrar NU! som på pic 1.




pics we<3it

V A C K R A S T E klänningen jag sett på l...

img_7293 (MMS)

V A C K R A S T E klänningen jag sett på länge. skulle vara perfekt till vår/sommar. med en frisyr med lång lugg som ger en "nyvaken" känsla. pic emma elwin


stop thinking just live.

den här OCH nästa vecka kommer bestå av enbart jobb jobb och lite mera J O B B! no life kommer jag ha MEN därför ska jag spendera varenda lördag efter det på loppisar, fik mm!


pics we<3it

create your own inspiration.

jag är så hungrig så skulle kunna äta vad som helst men blir lite kebabrulle! vart med C till vårdcentralen då han klagat på öronvärk och visade sej att det var öroninflammantion som gjort så det blivit ett litet hål på trumhinnan. så inte konstigt stackarn är ledsen :(



pics we<3it

<3

img_1966 (MMS)

<3


you give me so many butterflies.

trött. tröttare. TRÖTTAST! ska försöka vakna till liv med hjälp utav en skön varm dusch. hårinpackning. ansiktsmask. måla naglarna. så kanske jag blir lite piggare. och efter det coffee! massa massa coffee!


pics we<3it

minigris <3

img_3559 (MMS)

minigris <3


these lights will inspire you.

uuuusch har aldrig förstått det där med ed hardy kläder mm. riktigt tacky! tur smaken är som baken! ska strax äta middag med mina karlar. det blir marinerade kotletter, hasselbackspotatis, sås på senap, crème fraîche mm, en god sallad med fetaost, tomater och ruccola och lite vitlöksbröd. efter det ska vi ha fredagsmys! bästa dagen på hela veckan!


pics we<3it

mysfrukost med minigris <3

img_0767 (MMS)

mysfrukost med minigris <3


see you in my nightmares

åhh klänning nr tre skulle jag bo i om jag visste vart jag kunde hitta den.



pics we<3it

i wish i had an ocean

som om tisdagar inte är tråkiga nog så fick jag migrän. får ju inte ta mina migräntabletter pga graviditeten. kan orsaka missbildningar samt missfall så var bara att bita ihop. klarade av att jobba till klockan två sen sprang jag hem och la men i soffan. det gör så galet ont så började till och med gråta. sov till och från till klockan åtta. nattade sötnos som H lämnade hos farmor och farfar efter dagis så jag fick vila. åt två mackor och la mej igen. vaknade imorse och mår bättre. men sovit jättedåligt och är helt slut. huvudet är iaf bättre. tacka gud för naproxen mylan! det bästa som finns men är bara att hålla ut tills bebis kommer.



pics we<3it

det finaste i hela världen <3

img_3096 (MMS)

det finaste i hela världen <3


i'm the hero in this story. i don't need to be saved.

uuuusch för måndagar MEN snart är veckans två värsta dagar förbi! jobbade. kom hem och hade besök av Mattias och Malin. treeevligt! H hade till och med fixat coffee och fika. se vad min älskling kan.


pics we<3it

love.

img_2525 (MMS)

love.


destroy everything you touch

vart tar dagarna vägen? poff så var det söndag! i fredags var H iväg och spelade poker och kunde inte varit mer lägligt för tusan vad jag har längtat efter lite alonetime. hann med hela nio avsnitt av How I Met Your Mother plus lite cola på det. igår däremot fick C sova hos farmor och farfar så var vi ute och åt trerätters. MUMS! oxfilé, kyckling, potatis, friterad banan med glass och sirap. MATKOMA! varför slutar man inte äta när man är mätt utan fortsätter för att det är gott och känner sej som en ballong efteråt? nu är iaf C och H iväg på kalas och borde vara på väg hem anytime för vi ska iväg på kalas nr två alldeles strax. blir mat och tårta hos mamma och pappa då pappa fyllt år i veckan. kommer bli lika gott som alltid!


pics we<3it

<3

img_8467 (MMS)

<3


jag och mitt hjärta för mer än två är seda...

img_3493 (MMS)

jag och mitt hjärta för mer än två är sedan <3


favoriterna just nu.

img_2173 (MMS)

favoriterna just nu.


and i wrote you loveletters

vaknade imorse vid fem av ryggvärken from hell. gjorde sjukt ont i höger sida utav ryggen, strax ovanför svanken. lyckades inte somna om så gick upp innan C och H. nu gör det inte ont längre som tur är. vill ut på en promenad men med minusgraderna ute så tar det verkligen emot. aja, får se vad som händer idag.


pics we<3it

var ju till Örebro för ett par dagar sen i...

img_7272 (MMS)

var ju till Örebro för ett par dagar sen i hopp om att jag skulle hitta några klänningar. är ju ingen idé att handla shorts eller byxor då jag inte kommer kunna få på mej det iaf. med C så hade jag mina vanliga byxor under hela graviditeten och använde en hårsnodd vid knappen. skulle ju funka nu med men nu tänker man bekvämt ist. så klänningar blir perfa! synd bara att jag inte hittade en enda :( handlade massa smycken ist. älskar ju tighta stela halsband så fick bli två såna, ett halsband med en fågel i bur, två earcuffs (en med två enkla pärlor och en med vingar), en uggla som man fick två utav men kommer bara använda ena och till sist vingörhängen och samma sak där som med ugglan. förhoppningsvis hittar jag lite klänningar bästa gång.


signs you're falling in love

uuuusch vilken dag. hatar detta halvår med minusgrader, snö, mörker, sjukdomar och allt annat som har med denna tid att göra! tacka vet jag vår och sommar då man inte behöver ha på sej tonvis med kläder och slipper detta med feber och förkylningar. anyways, Lissa var här en stund förut. kom att tänka på att hon snart är klar med sitt FJÄRDE år på civilekonomprogrammet! hon pluggar 5 år ist för 3 och får då masterexamen vilket är sjukt värt det. att man inte var så smart och började plugga direkt efter gymnasiet. känner verkligen att det är något jag vill göra inom en snar framtid. kom ju in på utbildningen jag sökte till i höstas. INKÖPARE! :) men skulle inte ha funkat med pendlingen för skulle förlora för mycket tid med C då. men ändå skönt att veta då det är så många som söker dessa utbildningar och då jag uppenbarligen har tillräckligt bra betyg utan att behöva plugga upp eller till något. det här med brains verkar gå i släkten ;)


pics we<3it

high on life

sommar och sol! LÄNGTAR. blir ju ingen utlandstrip i sommar för vår del då jag inte får flyga då men förhoppningsvis till jul/nyår.


pics we<3it

RSS 2.0