Mucho Importante

   
Höst news från H&M. När kommer detta ut i butik då? LOVING IT !

Freaking Out



Här ser ni min nya leksak. Den kommer förhoppningsvis på tisdag. TUR att jag hann köpa innan de var slut för är hysteri över den nu. Ville ju ha den vita men den kommer inte än på ett par månader och så länge kunde jag inte vänta. Ska ändå ha leoskal till den är det tänkt. Ja, men så är det när man har en pryltokig BF. Hann ha den andra i typ 5-6 månader och det är ju NÄSTAN för länge. Man fastnar, believe me. Och ni som inte tror mej, TESTA!

Wishes


Mer feminint kan det inte bli. Nelly.

Det finaste som finns!

img_0577 (MMS)

Det finaste som finns!


Dear I Fear We're Facing A Problem

Jag måste erkänna att jag är en skadeglad person, fast det tar emot lite. När L ramlade och slog huvudet i trottoaren, när vi var små och åkte inlines, så började jag asgarva ist för att fråga hur det var. Så nu när det spöregnar kan ni tänka er hur roligt det är att det finns tusentals ungdomar här i stan som är på PIP och tältar :D I'm a bitch, I know!


It's All About Us



There's a thing that they can't touch.


Dagens! På väg till jobbet nu. Idag blir d...

img_0576 (MMS)

Dagens! På väg till jobbet nu. Idag blir det en kort dag :)


Clothes On


Ponchon! Stickat. Details. Rutigt. Jeans. Mönstrat. Genomskinligt. Jag skulle matcha ALLT till klänningen.


Wishes



Liike it. F12

It's Not The Right Way I Know

Makaroner och köttbullar, mera min smak än en sallad. Dessutom blir man mätt. Tredje arbetsdagen och har haft med mej frulle och lunch alla dagarna so far. Här är vi inte lata! Idag har jag dessutom ätit en banan och ett äpple ist för KINDER, vuxenpoäng.


Love it all.


She Hears Only Whispers Of Some Quiet Conversation



Uuuunderbar.

Shoes On

 

Snygga pjucks. Lack. Fodrat. Leo + kil ♥
Min höst.































Where Did You See Me Go?

Långa dagar! Snart hemgång iaf och MAT! Köpte en fetaost och räksallad till lunch och det var inte alls smaskens.


Mönster möönster mööönster på allt tack !


Wishes



Fulsnygg. F12

Jacket On


This autumn I need, ja men allt. En röd skinnjacka? Jatack. En feminin kappa i en snygg färg? Jatack! Jamen allt här.



























Wishes



Cuuute ! En stickad långklänning hade varit det ultimata dock. F12

Looking Good



Erase And Rewind

Dags att plocka fram höstkläderna. Känns som att det inte var alltför längesen man plockade fram sommarkläderna. Är det normalt med 11 grader den 25:e juli? Kan inte tänka mej det.


Loving it ! Ska bo i ponchos i höst.


I'm Doing This


Playsuit med jeansskjorta över. Söt vit klänning med tuff jeansväst. Svart långklänning med magkort stickad tröja och skärp över.

It's A Hard Life

Det är svårt nog med ett barn hemma men ibland, för det mesta har jag två. Jag och C sover middag och inom loppet av 45 min så väcker barn nr 2 mej två ggr. Andra gången frågade jag till och med barnet om han hade med sej nycklarna och fick svaret JA! Konstigt nog slår någon på fönstret till Cs rum tjugo min senare. Hade tydligen glömt nycklar och snus. Kanske behöver en till dagisplats?

I Take It Back

Coffee hos mami. Frukost också för den delen. Kärlek!


Purple eyeshadow ♥


You Know The Difference It Makes

Som den perfekta flickvännen/sambon jag är så hjälpte jag H med altan. Jag har målat en massa och även hjälpt honom olja in trallen (heter det så?) och samtidigt lärt mej VARFÖR det är viktigt att göra detta. Imorgon ska vi hämta mattan och på onsdag möblerna. One word LOUNGE ;)


Feels Good


Städat och fiiiint.

Wishes


Hello partydress! F12

What Did You Hear Me Say?

Idag blir det Karlstad för att kolla efter möbler till altan. Hoppas vi hittar det jag är ute efter, inte det H vill ha ;)


I Die

    
What to do?

I Got An Icebox Where My Heart Used To Be

     

Mätt! Hemma nu iaf och ska strax titta på en film och äta ost och kex tror jag. Semester har också sina nackdelar, man äter NONSTOP! Är det normalt att att barn i Cs ålder ska ha grymt lokalsinne?

Väntar på grillat. Mamma och pappa bjussar...

img_0551 (MMS)

Väntar på grillat. Mamma och pappa bjussar på mat och snart kommer L och BF. Trevlig kväll hotties ;)


If I Don't Have You



Inte förflyttat mej från altan ännu, jo för att laga lunch. Har blivit fika och lunch på altan. Är helt amazing nu när allt glas är på plats. Nu fattas bara en matta, LOUNGMÖBLER, lite bigsize svarta krukor med fejkblommor i självklart., lite spots, infravärme. Lyssnar på detta nu iaf.

Yes I Said It's Fine Before But I Don't Think So No More

Nu blir det coffee på altan. Ska njuta av regnet.

Truth Is

Truth is, everybody is going to hurt you, you just gotta find the ones worth suffering for.

Do I Have To Tell The Truth?

Trött IGEN! Någon som vill komma hit och underhålla C så jag får sova ut imorgon?

My Feet Don't Even Touch The Ground

     

H satte upp den tredje skohyllan åt mej men det fanns inte plats för alla skor ändå, men tänker inte köpa fler för resten får bo i källaren. Nya Conversen, rosa och gula som jag fått av min partner in crime :))

Must I Prove To You How Good We Are Together?

Tröttare än tröttast och magen skriker efter mat.

Close Up


Linne Fodral Klänningar Playsuit

Do I Have To say The Words?

Blir en trip till stan strax, lite qualitytime med mami. Först FOOD för min mage hungrar ihjäl.

Liiiseberg

   

Fun fun fuuuun!

I Never Needed Anyone Like I'm Needing You Today

  

Bebis sover. H håller på att sätta upp glaset på altan. Haft finbesök av D och W samt M självklart. Nu har vi besök av en av Hs kompisar som hjälper honom och han har med sej sin lilla dotter. Ikväll blir det mat och film med H och L and her boytoy.


I Don't Wanna Let You Go So I'm Standing In Your Way

Fika MYS film mat, har de senaste dagarna bestått utav . Strax blir det film, chips och dip med lover. Goodnight

Sweetness


Charmtroll

Idag blev det en trip till favorit Ikea. D...

img_0486 (MMS)

Idag blev det en trip till favorit Ikea. Där handlades det trådbackar och en till skohylla till min walk-in då det ligger hur mycket skor som helst på golvet pga platsbrist i skohyllorna. Invigde även mina nya converse, gult. Precis som jag vill ha det.


Rescue Me From The Mire

Long day men ändock underhållande. Bjöd på socializing i form av grill, jordgubbar, kaffi, kubb, regn med L och M samt deras respektive. Trots detta så har det hunnits tvättas kuddar och täcken, putsat alla fönster och badat blommorna som blivit försummade de senaste veckorna. Inget dåligt samvete längre. Nu ska jag mysa med min lover och äta a late dinner, grillad kycklingfilé med couscous och fetaost.

Cut Out


Cut out! Allt ska vara cut out. Någon som vet vart man hittar en jeansskjorta med dessa details på axlarna? GIVE IT TO ME !

I'll Get Down On My Knees

Goodmorning sunshine! Underbart väder idag med vilket är ett stort plus när man har semester. Stort minus är egotrippade killar som bara tänker JAG! Förstår inte vad som krävs för att få dom att förstå att de måste ge tillbaka ibland för att ett förhållande ska fungera. En skitsak som att jag tar C två morgonar för att H ska få sova och då tänker jag självklart att han kommer göra samma sak för mej men ICKE. Han måste ju upp på morgonen och göra diverse saker KONSTIGT nog så sover han ändå till halv tio.

Who Loves U? Who Needs U?

Nutella och mjölk, that's what's for dinner tonight. Först tänkte jag laga lite kyckling och couscous till det men orka! Är ju mer wierd att laga det nu än trycka i sej massa nutella. Imorgon är det DEN STORA DAGEN som vi alla väntat på! Kommer firas med grill och kubb redan vid lunch. Like it bigtime.

We'll Be Dancing At The End Of Time

I can't move! Ni vet när man tror att man är så hungrig så att man dör och så får man äntligen mat och trycker tills man tror att man ska spy, så mår jag nu. Mamma har lagat burek, namnam.

Candy



Dessa underbaringar från H&M är ju ett måste !

I'll Do My Best To Please You

Finally home! Är helt slut. C hade hur roligt som helst. Han grät varje gång karusellen var slut och han hann ändå med att åka 8-9 karuseller. Vi andra hann slösa pengar på massa annat skojj men ändå vann ingen utav oss något. Just my luck!

Places Never Seen Before

Nu bär det av till Liiiseberg som C säger. Vi ska bara hämta upp det oväntade sällskapet. LOVELY!

I'll Take You Anywhere You Wanna Go

 

Imorgon bär det av till Liiiseberg! Allt går som planerat på semestern so far. Har kollat vilka karuseller C kan åka och tror allt att han kommer tycka att det är riktigt skojj. Vi har planer på att åka så fort C fått i sej frulle och det öppnar ju först vid 11 så det är perfect. Massa piiics kommer.

Craving


En söt kjol, från H&M, med ett enkelt vitt linne, heels och ACCESSOARER!

Take It Easy Take It Slow

Countdown 3! Inte alls lång tid kvar. Jag och C började dagen med en varsin dusch och nu ska vi skura kyl spis ugn och putsa fönster i köket sen ska vi ut och njuta av solen.

Topshop Jackets


Topshops höstkollektion ser utan tvekan lovande ut. Nr 3 lovely.

With Only Love To Light The Way

Blev storstädning av köket iaf. Tog ett par Alvedon och skurade sedan alla köksskåp och luckor med vim. Slängde massa skit och sorterade saker i bokstavsordning mm. FREAK i know men är man pedant så är man. Tog BARA sex timmar. Nu återstår städning av kyl ugn och spis. Sedan är det alla garderober som ska skuras in och utvändigt och alla fönster ska putsas. Ytterligare sex timmar MINST! Nu blir det till att slänga täcken och kuddar i tvättmaskinen.

Like It Or Not

     

Hand In Hand Through Fields Of Fire

Hello headache! Hur lyckas man få huvudvärk av att sova ut? Hade planer på att fortsätta med min storstädning men lutar åt att jag lägger mej ute i solen ist.

I'm Gonna Name Her Stella


Skulle inte tacka nej till ett enda utav Stellas plagg. Är nog den enda designern jag kan säga så om.

We Walk Toward Desire

Precis sagt hejdå till världens bästa M efter middag, fisk potatis och filsås, och en myskväll med massa annat gott och girltalk. Alltid lika underbart och needed. H är på ingång. Kan tänka mej att det blir en skräckis och ännu mera mys.

And From The Darkness Comes A Smile That Reaches Out For Many Miles

Blev en trip till stan med mami. Handlade massa söta undies så ska överraska H varje kväll i en hel vecka. Ska strax bläddra i massa magazines för lite autumn inspiration!

To Soothe The Pain Of Wasted Years And Kiss Away The Bitter Tears

Storstädning varvas med massa skojj med busfrö som är så duktig med pottan. Vi har iaf hunnit tvätta alla dörrar och karmar, element. Nu är det alla fönster, garderober, täcken och kuddar som ska tvättas, tvätta ur alla skåp i köket mm kvar. Det om något är väl storstädning.

SneakPeak

I mina påsar. Enjoy !


Vad Vore Jag Utan Dina Andetag





Vart har den omtalade solen tagit vägen?

Varje Gång Du Möter Min Blick Blir Min Värld En Aning Större



Jag är så stolt över mej själv för det här med att lära C pottan gick mycket snabbare än jag trodde. Idag fick han sin belöning, en sandlåda. Så nu har vi en lekpark ute i trädgården. Nu ska jag pussas med min bebis som är uppe way past his bedtime!

Too Much



Bevis på att kärt barn har FÖR MYCKET leksaker !

Jag Övar Varje Mening Framför Spegeln, Varje Ord.

Idag har vi spenderat dagen med att åka båt. H var iväg och köpte flytväst till C, ett måste. Var lite skeptisk då jag inte trodde att C och F skulle klara av mer än en halvtimme men de klarade av mer än tre timmar på båten och var helt hysteriska över bubblorna bakom båten och att det regnade när M körde riktigt snabbt. Blev även ett premiärdopp för vissa. Inte helt fel att ha en båt som leksak!



Love them, white shorts!

Spending my time, on a boat.

img_0403 (MMS)

Spending my time, on a boat.


Only Favs For My Feet



Det Är Mitt Eget Fel Vad Som Än Hände Med Mitt Hjärta



Vilken underbar morgon! Underbart väder! C är bäst, säger han själv. Idag blir det massa bus och första försöket på en cheesecake.

Vad Vet Du Om När Hjärtat Kan Brinna För Kärlek Som Aldrig Kan Dö Men Inte Heller Leva

Nattat världens finaste som haft en underbar dag fylld med besök av mormor och morfar, farmor och farfar och Benjamin, vilket varit lika underbart för mej då jag knappt kan stå på foten och att bara ta sej fram är hell rent ut sagt. Precis innan C skulle sova sa han att han hade ont i magen och sprang på toa och bajsade. Jag är ju grym på det här med potträning för han har bajsat på toan nästan varje gång de senaste dagarna. Säger även till när han ska kissa :D


A Gentleman Never Tells





My male version of Kate Moss.

Och Vad Vet Du Om Kärleken Förrän Du Förgäves Hatat Den?





Hur kan en person ha två helt olika personligheter? Skrämmande olika som bara blir värre och värre. Hur kan detta undgå en själv? Hela omgivningen reagerar men man märker inget själv?! Ska det vara så svårt att förstå att det finns en gräns för vad som är ok och inte. När man gjort nåt fel går det inte att låtsas som att allt är ok igen. Till slut räcker det inte med förlåt!

Fun fun and some more fun! Bebis däckade e...

img_0362 (MMS)

Fun fun and some more fun! Bebis däckade efter fem minuter och är nästan två timmar hem nu.


Så Nära Får Ingen Gå

13 km kvar till Norrköping och Kent på lägsta volym för att inte väcka min bebis.

Though My Edge Is Maybe Rough I Never Feel I'm Quite Enough

Har man världens otur så kan man ju råka trampa på en geting och dessutom ha taggen kvar mellan stortån och pektån (?) och skrika när man tar ut den med pincett för det gör så ont. Är man dessutom allergisk så kan ju foten svullna upp och göra så förbaskat ont så man går som ett cp. Detta underlättar INTE när man ska springa efter en överenergisk liten pojke hela dagen!

Miss Selfridge


Mönster. Etno. Miss Selfridge.

I'm Yours

Vilken värme! Det är nu man är glad att man inte är utomlands. Men hade gärna åkt och hälsat på L anyways. Funderar på att klippa gräset för C håller på att däcka. Eller kanske få i mej lite frulle?

En Dagens

   

En enkel dagens. Blommigt. Fjädrar. Ena sidan av håret borta. Perfekt för en cab crusin' day! Det ABSLOUT bästa med sommaren är att man slipper sminka sej, därför jag ser så trött ut ;D

I May Not Have The Softest Touch



Like it red ! Kvällen bjöd på grillat kött, krämig potatisgratäng, grillad korv, pommes, lyxpotatissallad, hemmagjord kesosallad och jag skulle kunna fortsätta. Förlorade i kubb men kan ju säga att jag ändå ägde, enligt alla. 


Somehow Growing Old Feels Fine



Cab och Gyllene Tider har förmiddagen bestått av. Hittade dock ingen bikiniöverdel. Ska det vara så svårt att tillverka överdelar för lite större boobies än normalt? Hur ska jag nu bada imorgon?!

Can It Get Any Worse?

Den sämsta filmen ever, Kick Ass. Kan det bli sämre? Var tvungen att kolla klart bara för den var så sjukt dålig. Filmtipset kom ju från L och hennes Loverboy så kunde kanske ha anat detta?!

You've Touched These Tired Eyes Of Mine And Mapped My Face Line By Line

Hello vacation! Ska firas any minute med en kall cider och massa gott men först måste jag plocka undan ett hav av leksaker inne på Cs rum. Jag skojjar inte när jag säger att alla leksaker C får från och med nu kommer att lämnas tillbaka för detta är inte ok längre. Plockade undan tre stora påsar med leksaker för två veckor sedan men det kommer bara mer och mer. Snart får vi väl slänga ut hans säng ur rummet om han får mer leksaker. Tycker inte om att han är så bortskämd!

With Your Name Tattooed Across My Heart

Give me a break! Jag som trodde att det skulle bli en lugn dag på jobbet såhär sista dagen innan semestern men NEJ. Självklart ska det vara katastrof och hur mycket som helst att göra. Ser fram emot ikväll för då ska det firas med en kall cider och massa gott. Skulle inte skada med en trip till Turklandet heller, poolen är ju uppvärmd har jag hört!


Let's Try To Take It Back Before It All Went Wrong

Goodmorning sunshine! Magen kurrar för fullt men sitter i soffan och myser med världens sötaste så kan inte slita mej från det. Men nu hoppade han ner från soffan och säger att han vill att jag hämtar stora tallriken med gröt :))

Your Heart Starts To Wonder Where On This Earth I Could Be

Är sugen på att se en riktigt bra lovemovie men får bli resten av Shutter Island. Måste passa på när det är ljust ute! Bebis somnade på en minut. Är väl trött efter ett par timmar med barnen på dagis och bus med hans kompis Jackson som bor granne med farmor och farfar. Sjukt snyggt namn på en liten pojke!

Cause One Day U Wake Up And Find That You're Missing Me

Kort arbetsdag och bara imorgon kvar till semester men motivationen är som bortblåst. Hoppas verkligen att det blir som jag planerat inom ett par månader för då kommer jag vara världens lyckligaste!



Twilight?

Jag måste ju vara den ENDA människan (tjejen) som missat allt detta med Twilight, True Blood och Vampire Diaries. Förstår fortfarande inte hysterin runt detta men efter tjat från alla möjliga håll så ska jag ge det en chans. Vilket ska man börja med dock?

I'm The Worlds Greatest

3-0 till MOI. Idag har C kissat på pottan två gånger och bajsat på pottan med. Och så säger H att jag inte ska tvinga C sitta på pottan när han inte är kiss/bajsnödig. Hur ska han annars få in den vanan?

They Say Bad Things Happen For A Reason But No Wise Words Gonna Stop The Bleeding



Hur ska detta gå? Ska lämna C på dagis 13.15 och vanligtvis så sover han middag då så måste få honom att somna tidigare här hemma annars blir det katastrof. Han hinner inte sova på dagis för de sover också vid tolv och man får inte lämna dom tidigare. Ja, vi får se hur det går! Nu frulle :)

RSS 2.0