shejking ass hos mormor och morfar i långk...

img_4161 (MMS)

shejking ass hos mormor och morfar i långkalsonger hehe!


places i will go

BARA för att jag är så glad och inte har vabbat på 3 månader så blir ju självklart C sjuk. feber och förkylning. verkar vara bättre nu så blir dagis imorgon! är dessutom galet trött. får vara glad över att denna unge inte är en morgonmänniska och går aldrig upp innan 7.30 så får tvinga honom upp när vi ska till dagis. gör inte mej något men märker vad bortskämd man är (och ändå skittrött) med tanke på att det finns barn som vaknar 4-6 på morgonen. bara för det kommer säkert bebbe vara morgonpigg!



pics we<3it

look after you.

so few come and don't go. will you, won't you, be the one I'll always know? when I'm losing my control, the city spins around. you're the only one who knows. you slow it down. <3

min bättre (snyggare, smartare osv.) hälft <3

img_9947 (MMS)

min bättre (snyggare, smartare osv.) hälft <3


things end but memories last forever

vilken perfekt dag det har varit. började med en trip till lekplatsen med Emelie och Ella. där busades det och vi drack varm o'boy, åt mackor och frukt. är så skönt när C och Ella leker för båda är lite blyga men det släpper efter ett tag oavsett hur många ggr de träffar varandra. aldrig bråk eller "den är min" tjafs. sedan gick vi hemåt och lagade fiskburgare till lunch och myste i soffan. efter det blev det en långpromenad med mina älsklingar. skulle egentligen iväg och åka skridskor men C tvärvägrade. nu ska jag och C baka kladdkaka. inte för att han brukar äta den när den är färdig men han älskar att slicka i sej smeten från slickepotten.


pics we<3it

kan fortfarande inte släppa hur mysigt det...

img_6128 (MMS)

kan fortfarande inte släppa hur mysigt det var med julmarknad på Liseberg. kommer utan tvekan bli en tradition här. igår hade vi Maddö och Lissa på besök. vi åt lunch, kyckling med massa grönsaker i sötsur sås och ris. sen njöt vi av kaffe, cola och chokladmuffins och bara mös. idag har vi varit lite överallt och avslutade kvällen med ett restaurangbesök. ligger nu i soffan. MATKOMA! längtar till imorgon för direkt efter frullen blir det dejt med Emelie och Ella. varm o'boy, mackor och en lekpark. sedan blir det lite skridskoåkning med C och Lissa <3


lite (läs galet MYCKET) sugen på mammas sm...

img_3864 (MMS)

lite (läs galet MYCKET) sugen på mammas smörgåstårta! utan tvekan den godaste i stan och ingen annan jag ätit kommer i närheten av denna. inte så konstigt att hon får göra x antal stycken på jobbet varje dag. CRAVING!


a neverending stor lalalaaaaa lalalaaaaa l...

img_0285 (MMS)

a neverending stor lalalaaaaa lalalaaaaa lalalaaaaa! de senaste dagarna så fastnar en ny låt på hjärnan VARJE dag. undrar vem det kan bero på! nu blir det film, goda kvällsmackor (middag) och te med love. hoppas jag inte däckar!


knitted.

godmorgon! sitter och myser i soffan. äter lite frulle och tittar på djungeldjur. strax dags för dagis och jobb men imorgon är det fredag. UNDERBART! blir eventuellt en trip till badhuset. lördag blir det loppis också. wiiieee!

pics google

give it to me.

omfg! kjolen! jackan! love it. vilken seg dag det har varit men sitter äntligen hemma i soffan och myser framför brasan. minigris sover. H är iväg och hjälper sin syster att flytta. bebis har nåt fuffens för sej i magen så jag mår illa och känner att jag måste spy som typ varje dag. med C mådde jag ju perfa hela graviditeten. inget illamående, foglossningar. ja men denna lilla bebbe har gett mej allt ifrån ryggvärk, konstant illamående och trötthet deluxe! hmm låt det bli sommar NU!

pics stoskholmstreetstyle

zhenya katava

HUR hur hur kan man vara sp snygg? i die <3

pics sthlmstreetstyle

wiiiieeee <3

img_7012 (MMS)

wiiiieeee <3


fantasi.

PERFEKT söndag! mys i soffan efter frullen. sedan den kortaste promenad någonsin följt av snöbollskrig. en trip till Picasso för att slänga stenar i vattnet (på isen) då C tkr det är sjukt underhållande. därefter en trip till Karlstad och fika hos sötaste Nadja och Bella. kom hem strax innan sju. C slängde i sej kvällsmat. duschade honom och sen var det sovdags för honom. efter det vart det våfflor för mej och love <3

pics google

anywho

hur fan kan jag vara så trött? eller jo det kan jag ju ändå svaret på men anyways. startade dagen med sovmorgon och vaknade till ett tomt hus. C och H var hos Minelle och Daniel och busade. passade på att storstäda och lyssna på massa bra musik. bakade bröd. lagade egen pyttipanna som älsklingarna fick till lunch när de kom hem. bjöd även på efterrätt, fruktsallad med riven choklad och nötter. lagom till det kom Lissa och vi drack massa coffee och lekte. nu blir det kvällsmat och film för mej och love. piroger med en enkel sallad till. love it.

www.anywho.dk

starkaste killen i hela världen ;)

img_7741 (MMS)

starkaste killen i hela världen ;)


paintings.

måste ta och göra klart den där tavlan imorgon! har legat nere i källaren way too long nu. hoppas H blir klar med trappen så kan vi börja med hallen oxå. så mkt man vill göra och hinna med men är galet trött. idag vart det städning, tvättning, bakning, fika med pappa, BADHUS och C älskade det. var ingen badkruka som jag trodde hehe. sen handlade ju lite och hämtade mormor som hade med massa god mat. C var helt lyrisk och visste inte vad han skulle äta. tryckte i sej gröt, kåldolmar OCH lite körtfärspaj. skönt att ha en unge son älskar hemlagat. nu har H nattat honom så för vår del blir det mys i soffan framför en film.

pics google

M U M S! vad vi älskar att baka. och nu li...

img_6729 (MMS)

M U M S! vad vi älskar att baka. och nu ligger vi i soffan och myser efter massa god mat och underbart sällskap <3


french braid.

måste lära mej det här med flätor. kan ju den vanliga samt fiskbensflätan men varför är det så svårt med in/utbakad? aja, vi har tvättat, diskat, bakat chokladkaka (skulle vara kladdkaka men hade den i ugnen för länge, nån gång måste vara den första att misslyckas med detta), haft morfar över på fika. NU ska vi till badhuset! C är inte så förtjust i detta men jag är hehe.

pics we<3it

bangs.

trevlig helg! åhh vad skönt med långhelg. förhoppningsvis blir det badhuset imorgon. sen vill jag sova hela helgen för är sjukt trött men det kommer nog inte hända. måste ju hinna med så mycket som möjligt när man är ledig.

pics we<3it

garden lights.

ja men sommar och detta i trädgården tack! jobbar bara imorgon och sen är det långhelg för min och Cs del. ska försöka lura med honom till badhuset. ungen älskar att bara vara hemma. undrar vart han fått det ifrån. hmm haha.

pics we<3it

rotting

hmm matstolar. så fint!

pics google

vita drömmar.

vitt vitt VITT! allt ska vara vitt. H håller på med trappen ner till källaren just nu. när det är klart ska hallen här uppe bli vit. efter det ska köket bli vitt. sen skulle jag vilja flytta ner vårt sovrum till det dom tidigare var garaget (sovrum med walk-in i). flytta Cs rum till det som vi har i dagsläget. slå ner väggen mellan Cs nuvarande rum och vardagsrummet så det blir helt öppet och ha matsal där. hmm tänk om man hade massa massa pengar och all tid i världen. MEN en sak i taget.

pics google

it's only after we've lost everything that we are free to do anything.

mys i soffan med minigris. dagis har stängt idag. hmm vad ska man hitta på? en långpromenad om jag kan övertala minigrisen. baka bröd?


pics we<3it

kindness is the language which the deaf can hear and the blind can see.

vad jag längtar efter att ha långt hår. långt långt långt hår. ända till midjan. men kommer väl aldrig hända då jag är duktig och klipper mej var tredje månad. hmm får nog sluta med det.

pics we<3it

mistakes - call them unexpected learning experiences.

tiiiisdag! den värsta, jobbigaste, längsta dagen på hela veckan and it is over! nu är det snart helg. wiiieee!

pics we<3it

laughter is the tranquilizer with no side effects.

jatack, sommar och outfiten på första bilden skulle vara perfa! imorse väckte jag och C älsklingen med frukost i sängen. vart amerikanska pannkakor med lönnsirap och blåbär, rostade mackor med marmelad, gröt och te. sedan dess har vi hunnit med två kalas och massa tårta, donuts (måste testa baka själv snart!), bullar, coffee, cappuccino mm. nu är vi hungriga på vanlig mat då vi endast fått i oss frulle. sen blire det målning i källaren för vår del. H håller på att måla om trappen och det ska bli ljust och fint. jag ska försöka få klart den där tavlan till vardagsrummet samt två skitsnygga saker (in my head at least) till hallen. åhh längtar tills trappen är klar så då vi ska sätta igång med att måla om hallen med. det tar bara aldrig slut :D

pics we<3it

hade ju kunnat skippa tårtorna :)

img_6514 (MMS)

hade ju kunnat skippa tårtorna :)


a real friend is one who walks in when the rest of the world walks out.

om det ändå fanns tid för detta oxå. imorgon fyller iaf stora hjärtat år och då blir det kalas. nu blir det filmmys och sura puckar <3

pics we<3it

<3

img_4029 (MMS)

<3


shit vad roligt det har varit de senaste d...

img_6979 (MMS)

shit vad roligt det har varit de senaste dagarna. bortsett från att jag nu är sjuk men var ju ett tag sen nu. härligt sällskap, räksmörgås till förrätt, fläskfilé med potatisgratäng, grillade tomater och berna till huvudrätt, jordgubbscheesecake till efterrätt. tolvslaget spenderades utomhus i spabadet, tittandes på alla fyrverkerier med härligt folk. efter nästan fyra timmar i badet drog vi in och åt ännu mera gott, choklad, kex, ost, de godaste drinkarna i världen <3


RSS 2.0