we're all unperfect in a perfect way

är ju inte särskilt tråkigt att sluta tidigare än tänkt. hmm nu kanske man hinner få något gjort.


pics weheartit

watch me

vilken långhelg! hunnit med fotboll. grillning x2. hallsberg. blivit med en multiclip. blivit ett par skinnshorts rikare. ett par vita läckra shorts rikare. två snygga tröjor rikare. även C har fått chinos. en rolling stones tee som han valde själv och en vit tee med läckra details. även varit till stan med söta Nova och hennes gorgeous mami Emma och även Camilla. hmm nu blir det lite godis framför teven. förresten så har jag och H fått upp räcket till delen utav altan som inte är inglasad. fast nu har bi kommit på att vi vill ha utomhusspa för 7-8 pers inbyggt i ett trädäck i anslutning till altan. får hoppningsvis till det om bara någon vecka!



pics google

sometimes you gotta pretend everything is okay

vilken underbar dag det kommer bli. IGEN! kan man ha dåliga dagar när det är så fint väder som det varit denna vecka. jobb idag och sen är man långledig. blir att titta på fotboll, grilla och ha det underbart med massa roligt folk och bara njuta.



pics weheartit

dancing in the rain

snart hemgång från jobbet. wiieee! sitter och har tagit en liten break och mumsar på nötcréme. vad underbart bra man mår när det är vår <3 dessutom nyklippt och nyfärgad.



pics weheartit

it just hurts that's all

  
Kvällens sällskap består utav jordgubbar, musslor med lite citron på och brieost. M U M S! H är iväg på grabbkväll. Bebis hittade jag sovandes på golvet på hans rum vid klockan sju, så flyttade honom till sängen. Tyckte det var ovanligt tyst innan jag gick och tittade till honom. Igår var det iaf myskväll med de bästaste i världen, L & R. Nu blir det alonemys här iaf. Snart sängen med då det vankas jobb imorgon.



pics weheartit

my little toy



förhoppningsvis så blir en sådan här min inom en snar framtid! aja mer Hs då jag inte har något körkort men what the heck ;)


pics google

everydaymys




mys

wicked

vilken underbar lördag. började med sovmorgon dem gick hela familjen ut och tog ner en buske (träd?) som vi inte ville ha kvar. efter det lunchade vi på stan och är nu hos mamma och pappa och fikar. ikväll så kanske det blir bio. imorgon ska vi iaf få upp räcket till den delen utav altan som inte är inglasad, rensa massa ogräs mm för snart ska vi plantera hallonbuskar, jordgubbar mm!



pics google

part of what nobody knows

min bästa kompis är världens snällaste. idag har han bland annat sagt att jag är hans älskling. att jag är jättefin. att vi är bästisar. att han älskar mej jätte jätte jätte (x1000) mycket. OBS! han är bara två år gammal men vet redan vad man ska säga för att göra någon annan glad.



pics google

armring



skulle vilja ha en armring. lovely till en oversize tröja.



pics panduro

how far is heaven

nu har C fått i sej lite frulle. dags för utgång. det ska gungas, åkas rustchkana, hoppas på studsmattan. sen blir det en promenad till affären har han bestämt.



pics google

je veux être votre petit secret

vad mycket bättre världen vore om alla var omtänksamma. om alla kunde ge en komplimang eller säga något snällt/positivt till någon annan varje dag. som dagens goda gärning. vad söt/snäll/vacker/duktig/omtänksam/ambitiös/disciplinerad/ansvarsfull/komptetent/stark/kreativ/klok/lyhörd/målinriktad/samarbetsvillig/proffsig/uthållig du är. ja, några exempel för er som inte kommer på något snällt att säga.



pics google

but whatever you wear always dress to kill



ett måste.



pics weheartit

en dagens







hade helst sett ut såhär idag. men måste shoppa för har verlkligen inget att ha på mej och H bara stirrar på mej när jag försöker förklara detta för honom ;(


key


någon som har några fina nycklar till övers? tänkte knåpa ihop ett fint halsband.



pics google

inspired by this feeling

varit med C på 2 1/2 årskontroll idag. var riktigt nyfiken på hur lång han var nu då vi inte varit där sen ett år och visst växer han så det knakar, på längden iaf för vikten hade inte rört på sej så mkt. antar att det är för att de springer och härjar så mkt i denna ålder så de gör av med mer än de äter. trodde faktiskt det skulle bli något utav en katastrof då han inte är så förtjust i främlingar men det gick riktigt bra. han fick beröm för både det ena och det andra, att han vart blöjfri så tidigt, att han pratat så mkt och helt rent, vilket tydligen inte är vanligt, att han förstår allt man säger, är medgörlig då dd flesta barnen som kommer dit vägrar mäta/väga sej och sitter bara och är tysta. ja men till slut vägrade han gå därifrån. han sa att han ville stanna kvar hos doktorn så vi fick säga till x antal ggr att det var någon annans tur nu. men tror barnmorskan vart glad när han inte ville därifrån för är nog den första ungen som säger så haha. så vuxenpoäng till C idag <3


pics google

spets


så fina short.



pics stylebymarina

dare


kommer vara gorgeous till sommaren.



je vous aime

spagetti och köttfärssås till barnen, klart! äppelfläsk med kokt potatis, sås och äppelmos till mej, klart. bygga med pärlor, håller på. förhoppningsvis sover bebis middag idag så man får sätta sej mer och andas ut.


pics google

fashiontoast


bloggtips!



pics fashiontoast

virkad


älskar angelicas virkade tunika, ska finnaså bikbok.



pics angelicablick

beige



yes är bara att köpa en beige skjorta och börja klippa.



pics fyndigtbyfrida

dream

vilken härlig bild. jag som hade hoppats och fått höra att helgen skulle innehålla massa vårväder vart besviken då det regnat hela helgen, iaf här. jaja. söndag. söndagsångest. måndagar är dock ännu värre. och tisdagar värst. sen på onsdagen börjar det kännas lite bättre. fast ska väl kännas bra hela veckan egentligen.

wants and needs


kan fortfarande inte släppa klings snygga byxor men går ju inte att hitta dom här.


pics google

like this


vill jag också gå klädd.



pics angelicablick

bjorg


fina smycken hos bjorg. halsbanden är to die for och ringen på sista bilden påminner lite om klings.



pics google

beautiful


fina ebba.



pics google

combination

sicken dag! hade en dejt med M och F och bjöd på lunch hemma. helstekt fläskfilé med ris och berna. efter det drog vi till stan och fikade, strotsade runt i affärer och gick upp till biblioteket en stund. nu är vi hos L och R och ska äta pizza och efter det titta film och trycka i oss ännu mera gottigt i form av gurka, morötter, paprika med dip. choklad. och massa massa cola. trevlig kväll snyggingar <3


pics weheartit

fyndigt



massa snygga outfits hittar man hos fyndigt by frida på modette.



pics fyndigtbyfrida

metallic


det närmaste metallic man kommer för en så liten peng. like!



pics google

picture

hello lediga fredag! vi har en dejt under dagen men fram tills dess ska vi sysselsätta oss med pärlor. även en frukttallrik med mango, kiwi och äpple. MUMS!


pics weheartit

RSS 2.0