Jag Är En Sötnos


Så ser det ut när jag råkar somna i matstolen när jag är för trött. LOVE !

Tomorrow I'm Unreachable

Åhh, idag var det roligt  men smått besviken då man fick se så lite djur. Men trevligt sällskap löser alla bekymmer. Bebis var gnällig idag. Vill inte alls sitta i vagnen då han kan ta sej fram själv nu, men vill inte ha han krypandes på backen så vi fick hålla hand så fick han gå där i sina söta skor, ADORABLE! Ni kan inte förstå hur glad han var då. Han var inte ens lika glad när han såg kängurun hehe. Men han var lika glad när han fick åka två karuseller med H. Anyways, nu är jag nyduschad och fräsch, målade naglar, plattat hår, Förbereder mej inför imorgon för då ska jag ha FUN, nervös. Men det kommer nog gå bra.

Are You Having A Bad Day?


Tight klänning, vit kavaj, fierce heels. LOVE !


Men vad hände här? Inte samma stylist?

Stylish Ladies



Stylish ladis, även när de är ledigt klädda.

10 Månader 3 Dagar

Ja, det var skönt ! Hmm sitter i soffan med världens bästa H. Bebis däckade i bilen på väg hem vid sjutiden. Imorgon blir det Eskilstuna och titta på massa djur, fun fun. Tror C kommer stortrivas och skönt att M äntligen är frisk så vi kan åka. Fattar ni att bebis är tio månader och tre dagar? Det gör INTE jag.


Help Me Choose

Vad tycker ni? Yes eller no no till hösten? Är allt lite sugen. Ska kanske fråga L.


Tuffingar

She's A Beautyqueen



Snygg ! Själv är jag trött. Ska sova men först ska jag tvinga H att göra en macka till mej. Natti

Får Alltid Gå Runt Ensam

Åhh, dagen blev lite bättre eller humöret rättare sagt. Blev en trip in till Örebro. God mat, 15 kilo vattenmelon, bebisar, kärlek. Kom sedan hem och väntade på att det skulle bli fikadags med blev aldrig av då tekniker skulle komma till oss och fixa teven (ÄNTLIGEN FUNKAR SKITEN).Blev iaf stohandling av mat. Jag äääälskar att storhandla mat, bland det bästa jag vet men H kan man knappt få med in till affären. Får alltid gå runt där ensam,  inte så värst skojj. Men anyways, kom hem vid åtta och nattade bebis och plockade undan. Började till och med städa mitt bombnedslag till garderob så imorgon kanske ni får de bilderna jag lovat på senaste månadernas inköp, man vet ju aldrig. Mina ben är iaf slut nu. Aj aj aj. LOVE !


Sovmorgon? Vad Är Det?

Ja, tänk om jag också kunde ta sovmorgon när jag ville. Har glömt bort vad det är. Nu har det ju gått tio månader. Dessutom så fungerar inte teven IGEN efter att ha fungerat en kväll, typiskt. Har iaf märkt att man blir irriterad på ALLT och ALLA om man är trött.


American Crime

Satt i soffan och fick för första gången (aja, kanske tredje eller fjärde) fjärren för att välja vad vi skulle titta på, trodde jag för H skulle ju surfa annars hade det aldrig hänt. Anyways, zappa och fick se att de visade American Crime, en film som L hade berättat om för ett tag sedan. Tänkte att jag skulle ge den en chans och det ångrar jag inte för en sekund. Man ville ju bara gråta fast det inte är min grejj att gråta till filmer, mer Ls grejj. Men den här filmen var så gripande kanske för att det är en sann historia som den är baserad på. Handlar iaf om en kvinna som har hand om barn, driver ett slags barnhem och även har hand om sina egna barn. Ett av dessa barn som hon har hand om, som inte är hennes eget, låser hon in i källaren och misshandlar på alla möjliga vis, brännmärker henne, slår, ristar in (jag är en prostituerad och stolt över det) på magen på flickan, låter alla grannbarnen komma och mishandla flickan och göra vad de vill med henne. HELT SJUKT ! Till slut dör ju flickan (ja, synd för er som tänkte titta på filmen) men den är vekligen en film som är värd att titta på. Förstår inte att det här var vanligt förr i tiden. Tycker inte det finns något värre än människor som misshandlar barn. Såna borde låsas in för evigt. Psykopater.


Visst har Ni Saknat Mej

Göteborg Malmön/Kungshamn/Smögen (med bror och familjen) men visst har ni saknat mej darlings, skämt åsido. Nu kan jag iaf säga att jag är impulsiv. Pics kommer ikväll. LOVE !

Jag Är Viktigast

Åhh, nyduschad och fräsch, det är jag det. Funderar  på att lägga mej. Ska försöka få med mej H, mys. Kommer nog få kämpa en del då han sitter framför datorn och kollar bilar. Men jag är viktigast, right?

I'm Going Insane


American Flag Top Base Striped Top Metallic Skirt Tigger Tube Top Farina Dress
Åhh, tänk en oversize kavaj till bild 1, 2 och 4. Metallickjolen är to die for, love !

Underbara Underbara Underbara Topshop

Jag är så shoppingsugen. Måste övertala L att ta ledigt så vi kan åka iväg någonstans och shoppa som maniacs.


Vad Kan Vara Roligare Än Att Shoppa Åt Mej Själv?

Mmhm, det finns faktiskt något som är way more fun än att shoppa åt mej själv. Shoppa kläder till C obviously. Men kan tänka mej att H inte håller med om att han behöver mer kläder, men jag hittar ALLTID något som han behöver konstigt nog.







I Bet You Look Good Naked


Klum.


I Feel So Unsure, As I Take Your Hand And Leed You To The Dancefloor

Mysig höst kommer det bli iaf. Fick H&M katalogen idag.






Det Bästa Jag Vet

Hmm, fick med mej H upp imorse. Ska nog be snällt om sovmorgon imorgon så får han ta C. Om jag är riktigt snäll och gör som han vill så kanske jag får det, tihi. Idag vart det frulle på Donk (deras frulle är ju bland det bästa som finns), powernap, Lunedet med folket, besök av mina älsklingar L och M, mami och pappa kom och grillade och de åkte precis hem. Då man fortfarande är utan teve så blev det självklara valet DATORN och alla bloggar man inte hunnit läsa idag!


I'm Never Gonna Dance Again, Guilty Feet Have Got No Rhythm


Lite höstinspiration, för visst är det höst nu?

I Like What You Got To Offer

Åhh, gillar vad H&M Home har att erbjuda i höst. Lite färg och mönster skulle inte skada.


BabyBoom

OMFG, vad alla är med barn. Överallt. Vart man än vänder sej så ser man gravida kvinnor (med dagens tekniken så får jag väl snart se en gravid man i den här hålan med). Don't get me wrong, tycker inte det finns något finare än gravida magar (lovely). Man kan se hur det strålar om de som är med barn. Men i den här staden finns det uppenbarligen inget att göra förutom att ha sex för tusan här är det ju babyboooom !


From The Bottom Of My Heart

Sicken dag. Inte mycket gjort eller beror på hur man ser på saken, om brödbakning, moussaka, dammsugning x2, besök hos farmor, fika med folket, speeddejt med L och mys med godismonstret, tittat på världens bästa film (Transformers-Revenge Of The Fallen med min älskling MEGAN FOX), inte är mycket eller ej. Anyways, är en riktig sucker för action/skräck filmer. En komedi då och då skadar inte heller, vem tackar nej till ett gott skratt men HATAR HATAR HATAR verkligen alla highschool filmerna som släpps hela tiden. Det västa jag vet är Highschool Muscial, tar hellre livet av mej än tvingas utstå den skiten. Ja, jag vet att du blir upprörd nu L, men du fick ju iaf dom i födelsedagspresent fast det tog emot men jag vet ju hur mycket du tycker om sånt hehe.


Tur att alltid finns annat dåligt på teve att titta på.

I Hope You Like Surprises

Ska överraska H med nybakade scones till frulle. Det låter väl gott? Betyder dock att jag måste väcka honom snart och antar att han vill ha sovmorgon men han fick ju det både igår och i söndags, tänk om jag kunde få sovmorgon någon dag. Inte behöva gå upp och mata, byta blöja osv, bara ligga kvar i sängen och ha det gött. Full rulle hemma när man har barn. Man hinner göra en hel del innan klockan nio om man har en morgonpigg bebis. Igår innan nio så hann vi äta frulle, plocka undan, dammsuga, diska (massor), bada lääänge, leka och ändå var klockan bara nio efter det. Aja, ska sätta igång nu. Ska försöka hinna med moussaka till lunch med. LOVE !

Can Someone Tell Me



Någon som vet när det börjar igen?

Just The Way I Like It

Sitter och väntar på H. Ska kolla på film och ha mys. Idag har vi haft massa mys, just the way i like it. Hans första semesterdag så man ska ju passa på. Var iväg till Kronis förut och handlade hallon, björnbär, jordgubbar mm. Men C går inte att lura, han vill bara ha jordgubbarna, ville inte ens titta åt det andra så var  bara att ge med sej till slut. Men nu är jag så mätt så jag knappt kan sitta, ska lägga mej ner snart.


Lämnar Er Med Denna Goding


...för mer av mej blir det inte idag. LOVE!

They Should Have Seen It In Your Eyes, What Was Going Round Your Head



 

 
Snyggt, snyggare, snyggast !


They`re Made Of Lipstick, Plastic And Paint. A Touch Of Sable In Their Eyes

Hmm igår var en härlig dag. Har S att tacka för det, TACK ! Idag är vi dock trötta. Åt precis lunch själv, då H är iväg med grannen. Potatisgratäng med köttfärsbiffar och bernasås, yummie. C sover middag. När L slutar så ska vi iväg till Örebro för övernattning, fun fun. Fick med mej massa snyggingar hem igår, två tunikor och ett par leoleggings, LOVE !


You're Stunning


Godnatt !

This One Is For You Love

Da se bar mogu probuditi
U svijetu ljubavi
Bez starih dugova i ovih nakaza
Što su me stalno pratile

Da te bar mogu poljubiti
Bez loših sjećanja na hladna proljeća
Bez slike stradanja
Što se baš na nas zalijepe

Jer moj je život igra bez granica
Umorna priča, trganje stranica
Na kojim ništa ne piše
Jer moj je život vječito padanje
Kad zbrojim poraze ništa ne ostane
Samo još vučem navike
I sve na tome ostane


Da te bar mogu probuditi
Kavu ti skuhati
U krevet donijeti
Pa te poljubiti
Al' toga nema i ne postoji


Da se bar mogu zaljubiti
U malu seljanku
Na nekom proplanku
Gore u svemiru
Tako da dolje ne vidim


Yes, I Love My Baby

Ja, nu är Cs första babyalbum avklarat. Det är så fiiiint ! Fick det idag av Hs "faster" (Hs pappas svägerska) och hur cute var det inte. Förstår inte att jag inte köpt ett tidigare med tanke på hur många bilder vi har och jag älskar ju att pyssla med sånt. Passade på att uppdatera i bebbes "Mitt Första År" bok med. Nu är det bara cirkus 500 bilder som ska iväg på framkallning. YES, jag älskar min bebis !


There's A Million Reasons For You To Go, But If You Could Find A Reason To Stay

...I'll do whatever it takes
To turn this around
I know what's at stake
I know that I've let you down
And if you give me a chance
Believe that I can change
I'll keep us together
Whatever it takes

Topshop Cravings

Ett besök till Göteborg eller Stockholm är ju ett måste.


Desperate For Changing, Starving For Truth

Hur kan man hindra en liten pluttis från att sova middag (way för sent att sova middag nu ju) när han håller på att däcka i matstolen när man äter middag. Han blundade och gungade fram och tillbaka så var tvungen att spela in det och sedan la han huvudet på stolen och sov. Var bara att flytta honom till sängen och ska se till att väcka honom om en stund så han blir trött då han ska sova för natten snart. Vilka problem man har som småbarnsförälder, passa sovtider, mattider, hinna laga hur många maträtter som helst då de inte kan äta vad som helst, hinna städa (finns ju inte men idag lyckades vi på något konstigt vänster). Vaknade vid klockan sex imorse och blev klar med städningen vid två så ni förstår väl om jag säger att jag är trött? C tyckte nog det var roligt för vi lyssnade på TP's skiva och han var så upptagen med att dansa till musiken, sötnosen !


I Tried My Best To Be Guarded, I'm An Open Book Instead


Hmm spara till långt hår kanske?

A Strangled Smile Fell From Your Face, It Kills Me That I Hurt You This Way

Man ska väl aldrig säga aldrig för som det ser ut nu så blir det Transcom för min del ett tag till. Är ju inga större fel på jobbet, förutom lönen, arbetstiderna (kommer knappt träffa C känns det som), och diverse saker men det är inte riktigt någonting som jag vill syssla med i framtiden. Verkligen inte ett jobb som jag trivs med men kan ärligt säga att jag har utvecklats enormt mycket av det jobbet. Förut var jag så blyg så jag vet inte vad men nu kan jag i princip säga vad som helst till vem som helst. Sen är det väl även så att jobbar man med folk man tycker om och trivs med så kan man stå ut med det mesta iaf. Så jag får väl se det på det viset. Men är riktigt sugen på att plugga om ett tag bara det att man inte kan bestämma sej för vad.

...the worst part is that I didn't even see.


In Your Name I Find Meaning


Liten C !

It's The Hardest Thing In Every Single Day

...to have to turn away.

The Broken Clock Is A Comfort, It Helps Me Sleep Tonight

Åhh, började morgonen med att slå på teven as always, Musse Pigg för Cs del som gäller varje morgon men vad hände då? Jo, vi har ju sagt upp Viasat, det var samma filmer konstant sen ett år tillbaka, hela dagarna dessutom så kändes onödigt men det betydde ju ingen teve på hela dagen och då fick jag den briljanta idéen att gå upp till Bråten, tar ju bara typ en timme och en kvart men fick inte för H så innan åtta på morgonen så skjutsade han mej till mina beloved ones. Dom tycker att det är lika trevligt som alltid att bli väckta av mej och C. Anyways så blev det frulle ute på altan och efter ett tag så somnade C då morfar killade honom på ryggen. Ja, denna bebis tycker inte det finns något bättre än att bli killad på ryggen.
Efter lunch så blev det stan för min del då behövde handla födelsedagspresent till N. L hängde på och vi passade på att fika med S och bara ha det trevligt samt leta i affärer efter snygga saker, gick dessvärre inte så bra där men hittade allt en underbar present samt kläder till C. Då blev det dags för ännu en fika, denna gång på Som Hemma (Paris, kallar jag det för fortfarande), mucho mucho fun.
Sedan en promenad till svärföräldrarna för där skulle det ätas middag. Lika gott som alltid och lika proppmätt as always när jag går därifrån. Men har världens huvudvärk. Vet inte varför. Kanske inte riktigt frisk än eller så kanske jag blir sjuk igen för kändes som man inte riktigt kunde vara sjuk när man skulle ta hand om C som var sjuk samtidigt. Men aja, ingen teve betyder mer tid för spana läckerheter online. LOVE !

I Must Have Done Whatever You Accused Me Of



I put my hands up
I put my hands up
I guess I'm guilty
Hands up
I must have done whatever you accused me of
I stand up to hear your judgment
It's always guilty

It's Easy To Fall In Love


Sugen, sjukt sugen. Speciellt pga nitarna på baksidan.

This Beat Is Sick


Hur har jag missat den här låten? Såg den precis på MTV.

Have You Fallen In A Black Hole? Somewhere There's A Universe Of Missing Stuff

Trevlig helg var det. Önskar att det jämt var helg fast vardagar är med härligt, att gå på stan och i affärer och slippa trängas då de flesta jobbar dagtid, kunna fika ifred, typ. Men anyways igår vart det en donken lunch för jag och M måste ju ha de där jäkla glasen. Men fick rosa glas igen fast ska ju vara blå den här veckan, alltid nåt strul så nu ger vi upp. Efter det blev det Lunedet samt titta på helikopter, fika och bara umgås. Bebis sov mycket bättre inatt som tur var. Han vaknde bara en gång och han fick sova i sin egen säng då han håller på att bli frisk men det var inga problem inte.

Idag har jag träffat min andra halva, L ! Yes, she's back my love. Bara mys och qualitytime med henne och mami och pappa blev det. Fick sjukt mycket presenter, kläder, armband, skiva (TP's på engelska, sjukt bra). C fick kläder, Musse Pigg kudde, gosisdjur. H fick vin. Han och pappa brukade jämt dricka vin och äta gott under helgerna förut och pappas fantasi är väl inte den bästa så det var det enda han kunde komma på. Men det bar även av till Melkers med L och M. Där satt vi och pratade om allt och inget samt planerade lite för utgång så måste se till att få hit J från Stockholm men det lär väl inte vara några problem. Blir precis som old times, love ! Nu sitter jag i soffan och praktisk taget sover för är så trött, vet inte varför eller kanske hade en jobbig vecka men nu är allt bra då min favorit är hemma. Imorgon blir det iaf stan. HIttade massa fierce idag ju som jag dessutom inte ens sett på någon annan, damn vilket mirakel.


I Live For The Tears To Fall Down Your Face

Min handled vill ha.


I Drove For Miles And Miles And Wound Up At Your Door

Hittade världens bästa sida med världens bästa saker. Måste visa för L. Smakprov nedan.


I Even Got A Papercut Trying To Figure Out What To Do With All These Memories

Åhh, ni har inte den blekaste om vart jag är på väg om drygt en timme. Eller ni kanske kan gissa. Jag är sååå glad. Till och vädret är perfect, just the way i like it.


It's Not Always Rainbows And Butterflies


Ja, förstår att alla pratar om Emma Watson !

There Goes My Hero

Helt ärligt, jag har kommit fram till vem/vilka personer som är mina heroes. Mammor, men inte vilka mammor som helst utan såna som har fler än ett barn. Skumt det här låter men jag menar, jag tycker att det är tidskrävande och ett heltidsjobb eller mer som ett 24/7 jobb med ett barn och så finns det personer som klarar av flera barn samtidigt. Det finns säkert pappor som är hemma och har hand om två eller flera barn när mamman jobbar men är nog inte särskilt vanligt men det kommer nog det med. Men om jag tittar tillbaka på den här veckan, har varit uppe mellan fem och halv sex varje dag och imorse blev det kl fyra för C hostade så mycket så stackarn grät då är det ju bara att gå upp och inget mer med det. Men man är så trött, ibland känns det som att det enda man tänker på är att få sova. Sovmorgon, what the hell is that? För det har jag glömt.

Anyways så käkade vi lunch på Colloseo idag, jag och mina älsklingar. Sedan hade vi ett läkarbesök så C kunde få hostmedicin i hopp om att han ska bli kvitt den jobbiga hostan och få sova om nätterna. Blev även en trip till Örebro och nu sitter jag här framför datorn och äter vattenmelon, världens godaste ! H är iväg en stund då vi egentligen skulle iväg och grilla men vill inte utsätta min lilla bebis för det när han är sjuker. Han mår som bäst när han får sova i sin egen säng då.

Man Får Göra Det Bästa Av Situationen


Finns knappt bebisgungor i denna stad men man får göra det bästa av det, tur att C inte klagar. Han passade på att sjunga under tiden vi gungade !

Mina Favoriter Denna Månad

Mina favoriter denna månad (snygga mobil pics huh?! )

  
Mina höga gladiatorer, snygga sandaler och blåa tygskor Levi's som jag tagit från L.

I Just Don't Get It

Ja, jag förstår inte heller ! igår så hämtade H nya bilen så ringde bror och frågade om vi ville dit och grilla. Man tackar aldrig nej till att umgås med bror och familjen så det var ju självklart. Åkte dit och åt god mat, lekte med barnen och hade det trevligt. C fick med sej massa saker hem, bland annat Brios gåvagn som jag velat ha tidigare, massa leksaker och världens snyggaste Puma jacka, love ! Sen åkte vi förbi världens bästa svärföräldrar och visade bilen och körde över ägg hehe tradition. När vi kom hem så var klockan nio och way över läggdags för C. Skönt tänkte jag då kommer han sova länge imorgon men NEJ han vaknade vid halv sex som vanligt. Hur? Hur kan man vara så pigg när man är så liten och knappt sovit något? Nu var han iaf så trött så la honom bara i hans säng så däckade han. Jag ska passa på att äta lunch, gjorde pannkakor mumma och så skulle en latte sitta perfa till det.

I'm Craving For A Second Skin

Bebis sover ÄNTLIGEN i vagnen här bredvid mej. Är ju skillnad på att ta hand om en bebis och en sjuk bebis, väldig skillnad men han är lika underbar för det. Dessutom dreglar han hela tiden. Allt blir blött. Verkar vara tänder på G igen fast han redan har 8, räcker inte det för en niomånaders? Anyways, orkar inte ens ta mej till köket för att göra coffee. Idag ska H hämta nya bilen efter jobbet. Känns nog som julafton för honom. Samma sak som för mej när jag shoppar hehe. Är ute efter en snygg skinnkjol för den delen, med hög midja. Fatta vad snyggt ! Så om ni hitta en pleeeease tell me !


Give It To Me Baby


Om man ändå kunde ha på sej klänning nu !

You Make Me Wanna Wear It


PälsHöstPälsHöstPälsHöstPälsHöstPälsHöstPälsHöstPälsHöstPälsHöst

Konstant Oväder Men Han Märker Ingenting

Inte konstigt att alla flygbolag är nerringda. Det här vädret är ju kaso. Ja, man önskade sej lite regn för var ju världens värmebölja men ville inte ha ett oväder, konstant oväder så man inte kan ta sej någonstans. Dessutom tycker jag att det här med åskan är riktigt creepy. C märker ingenting. Han tittar ut genom fönstret nyfiken som han är. Nu sitter jag här med min coffee again. C sover och H håller på utanför huset. Tur att L och mami och pappa kommer hem om ett par dagar för då ska jag dit och sooooova ! Haha det låter ju bra va?! För att inte snacka om spana in allt snyggt L köpt som inte finns att få tag i här, AVIS !


My Baby Takes Care Of Me

Just nu på schemat, lunch ! Lagar pasta med kyckling (i ört crème fraiche, hackade oliver, kryddor). Snart ska C sova middag, ska se till så han sover ute, på altan det vill säga så han får frisk luft. Är nog mycket skönare för honom när han är sjuk och för mej är det då coffeetajm. Det blir litervis med coffee om jag ska kunna hålla mej vaken fram tills det är läggdags för C. Men snart kommer L hem och tar hand om mej, LOVE !

If You Have A Minute Why Don't We Go, Talk About It Somewhere Only We Know


Nu skulle jag behöva L, bara hon kan ta hand om mej när jag är sjuk !

I Would Have Stayed Up With You All Night, Had I Known How To Save A Life

SJUK! Jag är sjuk och det är ingen större fara med mej men det värsta är att bebbe är sjuk. Då blir man ju ledsen. Inatt var vi uppe mellan tolv och tre så trodde det skulle bli sovmorgon för vår del men nej den bebisen är en morgonmänniska så han väckte mej kvart i sex. Trodde jag skulle dö. Har aldrig varit så trött i hela mitt liv men stackarn är helt täppt i näsan och förkyld som aldrig förr och har lite feber också. Förstår ni hur jobbigt det är att springa efter en bebis hela dagarna när man dessutom själv är sjuk? Nope, men testa det. Kan iaf säga att det känns som ett träningspass. Nu skulle det sitta gött med en kopp te, kamomillte !


Why Do You Have To Make Things So Complicated?

Jag var så sugen på scones, inte bakat det sen högstadiet tror jag. Men nu är de i ugnen och snart färdiga. Ska tvinga H att äta tillsammans med mej. Tänk vad smaskigt med ost och tomat. För övrigt så är det svårt att hitta recept på VANLIGA enkla scones. Förstår inte varför folk ska komplicera till det med choklad, dinkelmjöl och allt möjligt.


Can't Blame Him

Måste se ! H har tittat på 1:an hur många gånger som helst och visst är den bra men inte efter ett tag om man ser den en gång om dagen som han har gjort. Men can't blame him, Megan Fox hallå !


Jag Är Mäkta Besviken

Me sipping coffee, bläddrar genom nya La Redoute, mäkta besviken men en del snygga skor. Sjukt snygga lårhöga stövlar, ett måste i min skosamling. Längtar tills L kommer hem så vi kan besöka Örebro samt Karlstad för some shopping eller why not Sthlm? Där kan man nog hitta en hel del, som inte hela stan har på sej. Hatar att se ut som alla andra så undviker det helst. Men man kan få ett och samma plagg att se ut som tusen olika beroende på accessoarer och diverse saker, det älskar vi. Anyways ska nog läsa aftonbladet nu och bloggar, love love love !

LiLo Kallad Till Förhör Efter Stöld

Lindsay Lohan har kallats till förhör hos polisen. Smycken värda närmare tre miljoner har försvunnit efter att LiLo genomfört en modeplåtning för Elle. Cheferna på Dior, som tillverkat smyckena speciellt för plåtningen, har nu polisanmält händelsen och LiLo har kallats till förhör. Vet inte vad man ska tro nuförtiden. Varför stjäla när man har alla pengar i världen?


Hello Dearest



Midcut boot Ankle boot
Come to mami

Tell Me, Why Are We So Blind To See That The Ones We Hurt Are You And Me

Varför kan man aldrig nöja sej? Nu vill jag ju  ha sol, inte sol och värme så man inte vet vart man ska ta vägen utan behaglig sol och värme så man ändå kan vistas utomhus. Anyways, massa rolig helg som vanligt. Imorgon ska jag maybe ha en lunchdejt, vad ska man laga för gott då? Gjorde faktiskt ris med kycklinggryta idag och det tyckte C var så gott så han åt upp allting och tro mej han är inte den lättaste att mata nowadays. Men snaaaart kommer my love hem. Eller om 8-9 dagar tror jag. De har inte bestämt sej ännu och för övrigt så ligger hon på en strand i Kroatien nu, eller sist jag messade med henne. Fusk, hon kommer bli brunare än vad jag är. Hello solarielandet för min del för det ska fan inte hända.


You're Just Like A Pill, Instead Of Making Me Better You Keep Maling Me Ill



Detta sjuka shoppingsug !

Det Här Är Bara Skrattretande

Men hur sjukt är inte detta? Rihannas tatuerare ville att Rihanna skulle tatuera honom så hon höll i nålen efter att han, Bang Bang hade ritat upp en bild på tatueringen (ett paraply med ett R under) och målat över den på sitt ben. För detta ska Rihanna få böta 15 000 kr för det är olagligt att tatuera utan licens i New York. Helt rätt i det där med att det krävs licens men hon tvingade ju inte precis dom utan var ju frivilligt från båda hållen så är ju bara skrattretande.


Daytime Friends And Nighttime Lovers


Beautiful

This Is Pure Perfection


Nu Är Jag Ingen Fegis Längre

Förresten så badade bebis själv idag, SJÄLV utan någon i poolen förutom leksakerna. Mucho proud mami !


Bad och lek med E igår.



Bad själv idag.

  
En av min favoritsysselsättningar, hjälpa mami dammsuga.

Cheaters.Com

Men helt ärligt, hur hjärndöd får man vara? Om någon är otrogen mot mej och blir avslöjad i internationell tivo så skulle jag ALDRIG förlåta, speciellt inte där på plats så alla kan se. Men det skulle jag överhuvudtaget aldrig förlåta vad det än finns för ursäkt men hur kan man vara med i ett sånt programm. Och vad har de flesta för ursäkter? Oj, hoppsan jag var full så den råkade trilla in? Öhh, braindamage ! Ändå kan man inte låta bli att titta för att få veta om de är tillsammans sen eller inte. Sjukt, sjukt, sjukt.


It's Nothing But A Heartache

Idag hade vi besök av E och E, blev ÄNTLIGEN bada i poolen för Cs del med, måste ha hit mina babes oftare ! B var även här och umgick och sedan kom M och vi bestämde oss för en lunchdejt snart då hon jobbar endast fem minuter bort. Hon är dessutom så duktig på sitt jobb som hon är gruppledare och får ta hur lång lunch hon vill, hon kan till och med powernapa under lunchen, LYX ! Hehe. Anyways så sover bebis nu. Jag sitter här i soffan, alone. That's my melody såhär på kvällarna då C sover. Men saknar L något sjukt mycket, love of my life ju. Vad skulle jag göra utan dej? Om två veckor känns som en evighet kan jag inte ens tänka mej tanken på att vara utan dej överhuvudtaget. LOVE !


Jag Vill Inte Ha Det Så Här Längre

Du har rätt. Men jag vill inte ha det så här längre.

Hur Kan Man Misslyckas Två Gånger?

Skulle passa på att laga lunch och middag imorse, lunch lasagne (brukar faktiskt bli jätte god) och till middag pasta med ost och skinksås MEN har man en niomånaders sötnos som hänger runt benen på en så är det ganska svårt att bara strunta i det då denna lilla bebis ville sova middag så detta resulterade i att lasagnen BARA blev ok och ost coh skinksåsen blev bränd i botten, bara botten men ändå smakade hela såsen bränt. H kom iaf hem på lucnhen och åt, tror inte han vågade inte äta. Nu sitter jag iaf i soffan med en Irish Cream Latte och Sofis Mode. Har precis kommit hem från en promenad och snart kommer E och E och senare ikväll kommer älskling M, LOVE !

You're Screwing With My Head

Varför ska jag jämt leta efter skor? Men känns som att jag inte ens behöver leta utan det är dom som hittar mej, alltså skorna. Men nu har jag höstskor in my head.


Yes, We Love It !

StockholmStreetStyle !


Trodde Aldrig Att Jag Skulle Säga Detta

Hmm, idag tänkte jag att C skulle inviga sin minipool men det gick inte så bra som jag hade hoppats på. Han är livrädd för den. Det enda som fungerade var att jag satte mej i poolen med honom i knät för var bara då som han vågade vara i den, vill fortfarande inte in själv. Men vi hade så skojj ändå. Kanske släpper med tiden. Nu är han iaf  nyduschade och sover sen en timme tillbaka, Så varmt så stackarn dricker en halv liter vatten om dagen (minst) rätt bra för en så liten. Glassen på donk var smaskig, så gott så gott. Vi vart ju blöta om rumpan men det var det ju värt. Nu håller jag  på att dö av värme. JAG VILL HA HÖST ! Trodde aldrig att jag skulle säga det men det vill jag.


Klädstil Är Ett Sätt Att Uttrycka Sej På Utan Att Behöva Säga Något

Så sant, så sant. Och vem har då sagt detta? Rachel Zoe obviously och programmet börjar nästa vecka har jag fått för mej. Måste ses !


Learn To Make Yourself Happy

Ja, men det lärde jag mej för länge sen. Vem ska annars göra det? Hehe. Nu väntar vi på H för sen bär det av till donk för glass. LOVE !


RSS 2.0