hmm undrar vad C ska önska sej i födelseda...

img_9648 (MMS)

hmm undrar vad C ska önska sej i födelsedagspresent? ja, inte blir det några leksaker iaf! här är inte ens alla "fordon" med på bild och det här är bara billeksakerna. i hans rum är det fullt och även i förrådet :S det enda som kommer vara ok att köpa i leksaksväg är film, böcker och pärlor. allt annat kommer vara förbjudet och kommer lämnad tillbaka!


galaxy



hmm fortfarande hooked på dessa tröjor.


pics google

gissa vad vi pysslar med?

img_8819 (MMS)

gissa vad vi pysslar med?


shoesshoesshoesshoesshoesshoes



skulle behöva dessa inför hösten/vintern.



love


finaste



<3

happy never after


exhausted is my middle name today! shit kä...

img_9096 (MMS)

exhausted is my middle name today! shit känns som dagen gått i 200. upp, duscha. sen var mäklaren här i två timmar. FINGERS CROSSED! sen vart det stan för att handla massa smink. har inte sminkat mej de senaste fem månaderna med undantag för 2-3 ggr men nu när hösten är på ingång så är det bara att börja igen för brukar se ut som ett lik annars. sen lunch på stan med my love. iväg och leta efter trappa. slänga ihop lite käk, som jag inte ens gillar (spagetti och köttfärssås) men C ville ju ha det. nattning av min minigris och nu ska jag fan lägga mej i soffan och somna där.


den vackraste stunden i livet



<3


do not stand at my grave and cry.

Do not stand at my grave and weep
I am not there. I do not sleep.
I am a thousand winds that blow.
I am the diamond glints on snow.
I am the sunlight on ripened grain.
I am the gentle autumn rain.
When you awaken in the morning's hush
I am the swift uplifting rush.
Of quiet birds in circled flight.
I am the soft stars that shine at night.
Do not stand at my grave and cry;
I am not there. I did not die.



<3

raciiiingcars



hmm, en hundradel av alla bilar här hemma.



wish me luck!

img_0445 (MMS)

wish me luck!


hemhjälp sökes



det är ju bra att han lär sej i tid. kommer nog allt uppskattas senare i livet :)

bbq love



love never fails

godmorgon! trötter här. ligger i soffan och försöker vakna till liv. C sitter och äter frulle och tittar på tecknat. tror jag har sovit en timme sen halv två inatt. vaknade då och kunde inte somna om pga världens magvärk och huvudvärk. så idag kommer det inte bli mkt gjort här.



pics weheartit

M U M S!



marängtårta!

trevlig lördag! blev lunch på stan idag me...

img_2956 (MMS)

trevlig lördag! blev lunch på stan idag med mina killar. sen känns det som vi varit lite överallt. C däckade iaf i bilen strax efter sex så han sover redan för natten. H är iväg en sväng och kollar på ett bygge och jag, jag börjar bli sjuk. redan spytt en gång och illamåendet verkar inte gå över :(


having the time of my life



god mat. god dricka. biljard. snygga tjejer. en fullträff <3

myspys på stan vart det tidigare idag. lun...

img_6254 (MMS)

myspys på stan vart det tidigare idag. lunch med mina favoriter och sedan hem. innan det var vi och hämtade C hos farmor och farfar. hälsade på Camilla med en chokladkaka och nu sitter jag i soffan själv då C har fredagsmys med Felicia och jag är så stolt över mej själv. har nämligen gjort nåt som jag borde gjort för länge sedan! nu förtjänar jag både choklad och cola ikväll ;)


something new


<3

img_3352 (MMS)

<3


we all carry these thing inside that no one else can see

vilken dag. haft massa folk hemma hela dagen. trevligt! nu är H iväg med C till farmor och farfar då han ska sova där, efter lite övertalning. märks verkligen att C helst är med mamma och pappa nuförtiden. kanske blir så när de är i denna ålder. anyways så jag bjuda min love på mat när han kommer hem. middag med levande ljus. blir inte heller så ofta då man har en liten hemma. då är man glad om man får i sej middag alls för man försöker hinna med så mkt som möjligt om dagarna. det blev iaf kycklingfilé med crème fraîche (grillkrydda, peppar och lite ost) i ugnen och ungsgratinerad sparris, haricots vert, champinjoner och tomater. MUMS!

riding my bike


passionate

när kommer nästa twilightfilm ut? vet ju så mkt som att det kommer vara två filmer ist för en men when? såg remember me för ett par dagar sedan och vart sugen på twilight, inte så konstigt kanske. hmm ja, vad var det jag skulle skriva egentligen? glömt bort det nu.

härligt härligt


finbesök har vi haft ett par dagar nu ocks...

img_8143 (MMS)

finbesök har vi haft ett par dagar nu också. grannens hallon och våra krusbär verkar vara favoriterna hos dessa finisar. inte mej emot, de får äta äpplena också så länge de kommer tillbaka. var ju inte alls lika tråkigt att putsa fönster längre :)


<3


is what you're living for worth dying for?

mätt! fick precis äta middag själv. kan vara första gången på tre år och det var såååååå skönt. lugnt och skönt. älskar att vara ensam ibland och göra absolut ingenting för det händer allt för sällan. men fick iaf taket i hallen målat så nu är det listerna kvar och sen är det färdigt. C är iväg och har tacomys med sötaste Minelle men borde vara på ingång snart. hoppas jag inte somnar innan dess.

parteeeej



med massa snyggingar.


ja, jag är snyggast i hela världen <3 vila...

img_0355 (MMS)

ja, jag är snyggast i hela världen <3 vilar upp mej i soffan efter kalas i öret.  lika proppmätt som vanligt efter att kalasat där men lite vattenmelon ska allt kunna gå ner.


gone



ÄNTLIGEN! är högen med kläder borta. funderade först på att lägga ut det men ingen ork till det hehe.


mina två favoriter <3

img_8713 (MMS)

mina två favoriter <3


adorable



åhh äntligen hittat porslin som är fint. älskar det!




pics alvashus

soccer



det har blivit en del fotboll i sommar, till Cs förtjusning. hmm idag startade jag dagen med en lång sovmorgon men är konstig nog fortfarande inte utvilad! tror jag håller på att bli sjuker. sedan vart det en promenad med världens bara alexz. hem byta om och dejt på stan med mami. sedan iväg till henne och fika i ett par timmar för att sen komma hem och måla halltaket för tredje gången. målar det vitt för känns mycket fräschare och är sjukt inne på vitt och vintage, shabby chic. och det får det bli nu. måste hitta en spegel och en ny sko och hatthylla. byta tapeter och sen är det klart! nej, just det, ytterdörren ska också bli vit. finns ALLTID nåt att göra när man har hus. när man är klar med det ena så har man hunnit tröttna på nåt annat.



en dagens. dålig hårdag på det hela. vart ...

img_9049 (MMS)

en dagens. dålig hårdag på det hela. vart lunch på stan. fika med favoriterna hemma. övningskörning, som gick asdåligt idag. sedan svärisarna och massa vindruvor, bigaråer och granatäpple. m u m s!


gissa vart vi har varit idag? K O L M Å R ...

img_2107 (MMS)

gissa vart vi har varit idag? K O L M Å R D E N! precis kommit hem, fått i C mat och duschat av honom. nu är det sängen för honom och soffan för oss. härliga semester!


bangs



lugg eller inte lugg? det vart lugg. en tjock lång lugg. och varmt är det. igår vart det iväg och titta på Blixten, C var in heaven. sedan vart det fotbollstittande med massa folk och efter det var vi iväg och sniffade på bebis, endast två dagar gammal. så söt och så liten. kommer inte ihåg att C varit så liten och ändå vägde Alice (bebisen vi hälsade på) nästan två kilo mer än C när han föddes.



pics emma elwin

green satchel



yummie!



pics google

älskar dej ända bort till pluto <3


vacation!


Selma, C och Edwin <3
 
vi är besatta av pussel och alfabetet.
 
vi matar ankorna.
 
världens snällaste Trasse.

en break på väg till Liiiiseberg.
 
börjar dagen med en smartiesglass <3
 
flying.
 
åker karusell med pappa <3
 
ännu mera karusell med pappa då mamma blir åksjuk av allt som snurrar :D
 
favoriten, rallybilar :)
 
mys <3
 
leker med de snällaste flickorna i världen.
 
C och Laura!
 
Leonora!
 
C, Laura, Leonora och Minelle fikar med smarties och saft.
 
Laura, C och Leonora <3
 
avslutar kvällen med att måla lite efter allt poolhäng mm.
 
hmm, liiiite bortskämd unge. alla fordon är inte med på bild ens :D

<3

img_1276 (MMS)

<3


goodmorning sunshine! vilket väder. spende...

img_2644 (MMS)

goodmorning sunshine! vilket väder. spenderat dagen med dessa sötisar, bland annat. C åkte båt nån timme imorse med Daniel och Minelle sedan blev det minigolf med Lissa, Rubb, Laura, Leonora och farfar. jag VANN! efter det vart det poolhäng i ett par timmar och massa bollspel för att sedan hoppa i bubbelbadet hemma. därefter grillning, fika, lite dans mm. nu har alla åkt hem så nu blir det film med älsk.


härliga semester! åkte hemifrån innan kloc...

img_9248 (MMS)

härliga semester! åkte hemifrån innan klockan sju på morgonen i måndags och kom hem tre på natten till tisdag. ändå räckte det inte med en heldag på Liseberg.


RSS 2.0