I Wonder Where You Are

Är fortfarande på jakt efter de perfekt träklackarna. Fanns ju på Topshop men sen vet jag inte vart dom tog vägen. Anyone?!!


Today


Snart är det dags för stan, dejt med farmor och mormor ♥ Blir gott med en latte och promenad.













Gott Och Onyttigt

Avverkat ett till avsnitt av GossipGirl. Vill se mera men får vänta till början på nästa vecka för det. Sitter och äter jordnötsringar till kvällsmat. Gott och onyttig, precis som det ska vara.


Look at me! Världens sötaste! Ska snart ...

img_0052 (MMS)

Look at me! Världens sötaste! Ska snart hem och äta middag med mina älsklingar och efter det är det bara 2 timmar jobb kvar. Inga probs!


Dagens till jobbet med ett par Converse, t...

img_0060 (MMS)

Dagens till jobbet med ett par Converse, trotsar vädret!


Sometimes The Heart Sees

På lördag blir det M Y S kväll med mina biiitches. Grillning står på schemat och massa annat gott. Liiike!


The List

- Shorts med hög midja
- Långa klänningar/kjolar
- Spetsklänningar (korta)
- Bustier(s)

For now. Känns som att man har allt annat.


Rachels klänning (och walk-in) PLEASE !


Shoemania


OMFG !

Wait A Minute

Hmm snart dags för dagis och jobb. Inte alls fun när det är fiiint väder ute men inget att göra åt saken. Snart är det sommar och semester. En utlandstrip YES PLEASE ! Duabi eller Thailand kanske. Nu ska jag få i mej frulle för dör av hunger. LOVE !



Instead Of Talking Let Me Demonstrate

Äntligen lite lugn och ro. Det får man bara när C somnat :)) idag så var det inte alls en lyckad dag på stan. Hittade N A D A! Fanns inte en enda långklänning i hela stan? Inte för att det finns många affärer men anyways. Förhoppningsvis blir det shopping med mina bitches soon.


In My Head I See U All Over Me

Väntar på att bebis ska vakna så ska vi ta en promenad till stan för att möta mami och L. Blir fika och en tur i affärerna. Vet redan vad jag är ute efte och I know where to find it ;))

Har blivit så duktig på att bara handla sånt jag BEHÖVER och inte plocka med mej halva affären utan att testa ett enda plagg. Nu är jag iaf ute efter zebratights och strumpbyxor med hjärtan. Mockajackan är DONE ! Love it ! Sen är det korta söta spetsklänningar och maxiklänningar som gäller för min del. Och höga shorts massa maassam maaassa shorts med hög midja.


Elisabeth And James


Ja tack. EVERYTHING!

She's Suddenly Beautiful

Äter frulle med C, framför Musse. Han var nog riktigt trött för han sov från halv sju till halv sju. Ändå är jag trött. Funderar på att lägga mej samtidigt som C ikväll och sova ut ordentligt. Anyways, vi ska baka brödbullar sen. C är galen i dom och vill inte ens ha pålägg när han äter dom. Receptet kommer självklart från mamma. Innehåller bland annat solrosfrön. Love :))

Mango

Namnam M A N G O !


When Everybody Loves You, You Can Never Be Lonely

NU ska jag plocka fram lite musslor med citron, mögelost, salta kex och annat gott och så ska jag titta på Avatar. Ska fråga H om han vill vara med, om han är snäll. Bebis däckade vid halv sju idag. Vet inte om han bara var trött eller om det beror på vaccinationen. Han har iaf inte feber som tur är. Imorgon är jag ledig så då blir det en dejt med mami <3

Mönster


They can't all be wrong !

Black And Simpel


En varm sommardag. Detail blir sjalen som bandana för att bryta av det svarta. LIIIKE

If I Had U That Would Be The Only Thing I Ever Need

C tycker att det är så enkelt med swedish så nu har han börjat prata engelska istället. Nu får man höra byebye istället för hejdå. Igår ropade han på morbror på bosniska. Internationell unge det här kommer bli. Liiike! Anyways, vi har precis fixat fläskfilé (färdiglagad och snodd från mamma), hemmagjord potatismos och berna till det så H och C har mat sen då jag jobbar till åtta. Strax ska jag och C ut och gå för det är dags för dagis. Idag ska han dessutom få vaccinationen för 18mån kontrollen. Igår var vi dessutom iväg och storhandlade och fick med mej musslor hem. Tänkte att vi skulle ha salta kex, ost, musslor och massa annat gött och mysa framför Avatar men H drog till grannen och sen vart jag så trött så orkade inte plocka fram nåt. Får bli ikväll istället ;)

 


Mr Jones


LOVE


What's Love Got To Do With It?

Under veckan på jobbet så satt jag med en tjej som jag gått i samma klass/parellelklass som sen jag började skolan. Har alltid tyckt att människan varit högljudd och allmänt jobbig men anyways så kom vi in på ämnet barn. Så säger hon rakt ut att hon är för egoistisk för att skaffa barn så hon kommer ALDRIG skaffa barn utan nöjer sej med djur istället. Min reaktion var " vad i helvete säger du?".

Igår kom jag att tänka på det vi hade pratat om och kom fram till att människan har ju rätt. Det är klart att man INTE ska skaffa barn om man känner att man är för egoistisk och kommer ändå sätta sina behov före barnets. Det är bara bra om man kommer på något sådant innan man väljer att skaffa barn istället för att förpesta sitt och barnets liv.


Little Out Of Touch Little Insane

H vägrar vakna! Jag vill iväg och hämta C och gå ut på en promenad i det fiiina vädret. Själv vaknade man strax innan nio och försökte somna om men när H sätter igång att snarka så är det kört. Anyways, igår var vi ute på Kings och åt mat. Gutt! Blev bara två timmar sena då H inte kunde slita sej från grannen och hans öl. Efter det bar det iväg till L and her Lover för film och mys. C fick crasha hos farmor. Men nu saknar jag min bebis så ska nog göra mej iordning och ta en promenad, med en Tom barnvagn ner till C och sen ut och gå med honom.

 


Can We Pretend


I Wish

...att dagens hade sett ut så här men då vädret inte tillåter det så får jag väl vänta.


Var till affären tidigare och handlade lör...

img_0019 (MMS)

Var till affären tidigare och handlade lördagsgodis till C. Var nog bara en ursäkt för att få köpa mej nåt onyttigt men han fick iaf sin favoritchoklad, Marabou mjölkchoklad med luftbubblor och jag hittade min favoritgodis sen jag var liten. DELICIOUS! Älskar surt godis. Vi har by the way hunnit städa, leka med vår favoritkusin E och nu är vi hemma och väntar på att farmor ska komma hem så C kan pussa på henne för har inte sett henne på 16 dagar nu. Han kommer bli såååå glad :))


Titta vad jag har hittat, mammas tuffa sol...

img_0010 (MMS)

Titta vad jag har hittat, mammas tuffa solglasögon...


Mitt griniga lilla monster!  Nu är det så...

img_6807 (MMS)

Mitt griniga lilla monster!  Nu är det så kallr så vinteroverallen åker på IGEN och idag har det snöat.


Can You Help Me Remember How To Smile

Godmorgon babes! Precis kommit till jobbet, trött och sliten men what the heck för det är ju FREDAG! Fredagsmys påbörjas redan nu. Laddat med hemmagjorda äggmackor, bullar och COLABURKEN och sen får vi se vad mer det blir under dagen. Hoppas på att få slut liiite tidigare då det antagligen inte kommer vara så mycket att göra, precis som igår. Later biiiatches <3

 


Sick And Tired Of Always Being Sick And Tired

Fan för egoistiska människor. Såna människor kan verkligen förstöra ALLT. Hur kan man jämt och ständigt sätta sej själv först? Det värsta av allt är att dessa personer inte ens får dåligt samvete och tänker inte ens på hur deras val, stora som små, påverkar andra människor, andras vardag. Det ENDA som existerar i huvudet på dessa personer är JAG JAG och lite mera JAG. Vad ska JAG äta? Vad ska JAG titta på på teven ikväll? Vad ska JAG göra i helgen? Vi existerar inte i deras värld.

Min nya favoritkombo, jeans <3 spets

img_0001 (MMS)

Min nya favoritkombo, jeans <3 spets


Shake

Precis avverkat en french hotdog på lunchen och hade H som sällskap :))

If I Had U Then Money Fame And Fortune Never Could Compete

Hungry biiitch här! Men snart får jag äta mina frullemackor. Var så duktig imorse så ställde mej och stekte ägg och gjorde äggmackor till mej och H. Bjöd även gurlsen på bullar som lovat. Idag är jag så söt, som L brukar säga. Jeansshorts, jeansskjorta och en svart långärmad spetströja under för att få till de snygga detaljerna:))

 


Weekday


TUR att det blir en trip till göteborg snart annars vet jag inte vad jag hade gjort.
W E E K D A Y ♥

Who Would Have Guessed

...att vaniljbullar med vaniljkräm i kunde vara en sån succe. Det rent ut sagt knullar i mun (sorry L).


You Gave Me One Good Reason To Fight And Never Walk Away

BULLARNA är snart klara och då blir det varma bullar och ett stort glas kall mjölk. Bebis var jättensäll och tyckte det var så roligt att jag bakade. Lärde honom att skaka rumpa samtidigt :)) Vad han har börjat sätta ihop ord till meningar. När jag håller på med bullarna så säger han "mamma tvätta nappen". Resten av dagen gick han runt och ropade på M och sa att hon åkt hem för han var världens gladaste när vi kom och skulle hämta honom på dagis. Nu sover han så sött i sin säng.


U Know What U Want But How Long Can U Wait

Wiieee! Jag ska snart ut i det underbara vädret för att hämta C och vi ska direkt till affären för att handla vaniljkräm. Sen blir det baka bullar. M U M S! Men innan det blir det break med mina favoriter <3

 


I’m Here For Your Entertainment

At work. Höll på att få en hjärtattack när jag såg snön! SNÖ? Det är den 21 april. Det ska vara 15-20 grader ute nu och strålande sol. För ett par dagar sen så gick jag i shorts, visserligen strumpisar under och även för kallt då men nu kan man verkligeninte ha shorts. Kanske med ett par skidbyxor under? Vad händer?! Tror Mayaindianerna har rätt! Först kommer tsunamis, jordbävningar, vulkanutbrott, klimatförändringar och efter det jordens undergång. De har haft rätt om allt so far...

 


I Bet U Thought That I Was Soft And Sweet

Mätt! Inte världens godaste mat men duger när man behöver få iordning något snabbt, spagetti och köttfärssås. Lilla bebisen sover och jag ligger i soffan och glor på DH. Har missar hur mycket som helst utav det men man hänger med ändå. Hittade två fleecejackor/tröjor till C förut men inga byxor :( Missade även att köpa vaniljkräm för H stressade mej som vanligt när vi är i en mataffär där jag trivs så bra. Så inga goda bullar här inte men IMORGON!

 


Once I'm In I O W N Your Heart

Hmm mindre än två timmar kvar till hemgång eller rättare sagt till vi ska ut på jakt efter ytterkläder till C. Är så svårt för nu är det för varmt för vinteroverallen men för kallt för bara mysbyxor och vårjacka så tänkte fleecebyxor och jacka kanske som man kan ha under regnkläder/över mysbyxor mm. Dessutom ska jag baka bullar ikväll, såna som finns på jobbet med vaniljkräm i :) så ska jag ta med massa till jobbet och smaska för ALLA är galna i dom.

 


Being The Entertainer


Har aldrig sett Madonna som vacker men hon ska creds for being the entertainer som hon är. Inte många som klarar av det, speciellt inte under så lång tid. Kan inte ens bestämma mej för vilken låt som är min favorit och det säger mycket.


No Escaping When I Start

Nattar Bebis nu. Han är riktigt ledsen sen vi skickade hem hans favoritkompis, grannens 5-åriga dotter, för det var dags för C att sova. Han leker för fullt med henne men inte med barn i sin ålder, inte ens med F fast de träffas ofta. Så tar han tag i mitt huvud med båda händerna och drar det tätt intill sitt och vill att jag ska pussa på honom. L O V E! H ska iväg och köpa Donk nu. Måste bli skärpning här snart men innan det, Donk och GossipGirl :))

Controlfreak Nr 1

Då jag troligtvis är den värsta controlfreaken i världen så måste jag ha listor till ALLT. Vare sig om man ska iväg och handla mat, shoppa till mej eller C mm. Till helgen så ska jag och H storhandla mat och det är fun fun fun. Har redan förberett inköpslistan för det men självklart kan man inte hålla sej utan det åker ner massor i kundvagnen som man inte alls planerat.

- Köttfärs Kycklingfilé/klubbor Nötrulle Köttbullar Korv Kassler Laxfilé Kryddkorv Hamburgare Sjömansbiff
- Salami Skinka Pepparsalami Creme Cheese Bonjour Leverpastej Skrattande Kon :))
- Billinge Riven Ost Feta Ost Mozarella Brie
- Tomat Gurka Vitlök Lök Gräslök Champinjoner
- Äpple Banan Vindruvor Melon Jordgubbar
- Pasta
- Oxpytt
- Kaffe Cappuccino
- Bröd Vitlöksbaguetter Korvbröd Hamburgerbröd
- Äppel/Apelsin/Ananas/Multi/Aprikosjuice Cola Fanta
- Mjölk Filmjölk Yoggi Gräddfil Keso Crème Fraiche Margarin
- Vetemjöl
- Såser BBQ Marinad
- Tandkräm Tvål Schampoo
- Tvättmedel Diskmedel Vim
- Blöjor Toapapper
- Chips Ostbågor massa C H O K L A D

Visst ser min lista fin ut? Försöker till och med dela upp det i olika kategorier, så insane är jag. Känns så skönt när man har detta överstökat för visserligen tar saker slut och man får alltid köpa till mjölk, bröd och såna småsaker men på detta så klarar man sej i en månad.


I Love You Enough To Let You Go

Nu blir det att slappa i soffan och dricka massa te. Sista dagen hemma med C idag och tror han ska klara av dagis imorgon för han är feberfri. Vi har iaf gjort köttfärspaj till lunch och dammsugit sen blir det långpromenad när han vaknar.


Something For Everyone

Mina 3 favoriter från H&M som utan tvekan ska införskaffas.



Sedan har H&M även väldigt måna andra fiiina klänningar, så something for everyone :))

  


Runaway Train





Dagens Playlist

Kelly Clarkson - Already Gone
Adam Lambert - What Do You Want From Me
- If I Had You
 - No Boudaries
               - For Your Entertainment


The New And Improved Zlatan



En lite bättre med M Y C K E T snyggare Ibra !




Visar att man kan slå på bollen när man blir
arg eller bara gå därifrån, att alla behöver en break even the BEST, att sportskador kommer tidigt.
















Mina Hjärtan


♥  ♥ ♥ ♥ ♥ De snyggaste som finns.




























Need A Second To Breathe

Dagen bjöd på fint väder, lite windy men skönt ändå, GLASS, en långpromenad, fika :)), B U B B E L B A D med bebis och våfflor. Nu ska jag göra det jag är bäst på, läsa (bloggar).


Dagens fick bli jeans, massa jeans och en sidenfluga, lila converse, ringar.


Way More Beautiful

Något i stil med detta vill jag ha på altan när det är klart. Tråkigt med stolar för man vill ju ändå kunna mysa ;) och det här är way more beautiful. Liiiike


M U M S

C är ute och leker med sin favortifarfar så jag passar på att laga mat. Känns som att det var ett bra tag sen nu. Blir kycklingklubbor, ris, currysås och en sallad gjord på gräslök, tomat, keso och crème fraiche. M U M S!


.. och så lite Spotify på detta.


Yesterday

Gårdagens nyttiga smoothie F R O O S H. Detta kommer ta upp hela kylskåpet snart. Man kände verkligen att man mosade i sej massa frukt. En dagens accessoarer för det var allt jag orkade och en bild på kvällens nyttigheter med mina bitches. LOVE !


I Love U

Det bästa med barn är att det är underhållning 24/7. Man skrattar som aldrig förr och man älskar som aldrig förr

I min värld så heter en cykel just CYKEL, I Cs värld heter detta HÄSTEN?! Vet inte vilka likheter han tycker att det finns däremellan för en häst kallar han också för häst.

När man frågar C vart pappa är så svarar han alltid "pappa badar". Säger man till honom att pappa jobbar så svarar han återigen med att "pappa badar". C har nog den renaste pappan i världen som morfar sa.

Tidigare hälsade C på folk genom att vinka med sin lilla hand och säga hejhej. Nu, efter att ha sett hur H gör så blir det istället att han tar upp handen men vinkar inte utan håller den helt stilla, slänger lite med huvudet och säger tjatja. Kan han ha fått det från pappa?

Vi var på 18mån kontroll i torsdags och läkaren frågar om C pratar något och vilka ord han kan. Man visste inte vart man skulle börja. Tydligen, enligt läkaren så ska de kunna OCH förstå 10 ord vid den här åldern. Kan omöjligt tänka mej att barn i den här åldern BARA kan 10 ord. C pratar nonstop och upprepar allt man säger och det gör alla de andra små busarna han brukar hänga med.






You're Gorgeous

Blir bara mer och mer inspirerad av Olivia.
Stora halsband, långa klänningar men kan även bjuda på en vardagsoutfit då och då och det ser helt fab ut.


Min Dos Av Gossip

Har inte fått min dos av GossipGirl denna vecka :(( så blir galen snart känns det som. Undrar vilket avsnitt dom är inne på i USA för de brukar ju ligga före med ett par avsnitt, ALWAYS ! Inte så konstigt kanske men har ju sett dom med.



All My Troubles Seem So Far Away

Igår var mys på högsta nivå och massa massa girltalk. Såna kvällar behöver nog alla då och då. Min bebis sover middag nu och jag funderar starkt på att krypa ner under täcket och gosa med honom. Vädret är ju inte världens bästa och idag var det kallt ute men inte länge till i hope.



 

I Think You Just Saved My Life

MASSA Cola, chips, jordgubbar, SUSHI mm senare så är jag mätt och belåten. Blev även två filmer och 2 1/2 men och How I Met Your Mother. LOVE! C bjöd på en del underhållning i början av kvällen. Vi hann även med en premiärcyleltur för i år under tiden älsklingarna var iväg och handlade maten. M U M S!

B I T C H E S <3

Softar på mamis altan, U N D E R B A R T! Dricker en cider, alkoholfritt men lika gott ändå. Varit på långpromenad med mami vilket resulterade i ett Musses Klubbhuspussel för C, hans första pussel och en amazing upptäckt för min del. Hittade smoothies med INGA tillsatser, enbart krossad frukt! Smakade genast på mango/apelsin och den var delicious, kanske smakade den extra gott just för att den är nyttig. Ska handla på mej alla som finns för har inte sett dom tidigare någonstans. Snart blir det mys med mina bitches :))

You Do It Again

Cuties från H&M. Like


When Does It End

Hittade ännu fler (Nelly). When does it end?

They've Got All The Right Things In All The Wrong Places

Trodde inte att det var möjligt att vara så här trött. Blir väl så när man tar hand om en sjukling. Skulle behöva COFFEE, and tons of it. Kan inte sova när han sover middag heller för blir ännu tröttare och segare då. Hmm kanske ska anställa hemhjälp?!!

My Heart Skips A Beat

Allt detta finns på NELLY ! Jag vill ha. MÅSTE ha. Mönstrad jumpsuit, leopard, trashigt, slitet, seethrough, bakelse, LBD och spets. ALLT man behöver !


Classy Lady

Details? Mönster? Klassiskt?!!!
Den i högra hörnet tilltalar mest for the moment.













What's Somebody Like You Doing In A Place Like This

Jag skulle nog inte klara av att bo i lägenhet igen. Bott ihop med H i 2.5 år nu och hela tiden i hus och man blir så van vid att kunna göra vad man vill med ALLT. Jag får tapetsera (H rättare sagt) hur jag vill, riva väggar, bygga, måla mm. Det bästa av allt är att altan är på G. Trädäcket blev ju klart förra året och nu väntar H på att få svar på bygglovsförfrågan för att kunna glasa in och göra resten. Men anyways, bara det här med att grilla är ju way more fun när man sitter i en trädgård och inte på en balkong i en lägenhet.

Men man har så mycket man vill göra, göra om sovrummet och få dit den vita träväggen, riva väggen mellan kök och vardagsrum för mer öppen planlösning, byta ut köket (svart högblankt), POOL inbyggd i trädäck i anslutning till altan, öppna upp och riva väggen i hallen så det blir öppet till nedervåningen, fixa biorum och hang out rum (biljard, spel mm?), göra om tvättstugan, fixa spa/relaxavdelning i tidigare garage. Kommer säkert på något mer när jag är klar med inlägget. Tänk om man var gjord av pengar och kunde göra allt på en gång. Wiiieee!


One of these maybe ?


Give Me More


Ännu mer beauties som gärna får pryda min fingrar. LIIIIKE !

























If We Ever Meet Again

Idag blev det en dejt med L at her place, där jag för övrigt åt den godaste maten på länge (mammas räknas inte). Pasta med spenatsås och massa vitlök på. Kommer inte bli sjuk inom den närmsta framtiden med den lukten i munnen! Sedan bar det av mot stan. Vem kam hålla sej inomhus med detta väder?! Blev en fika och massa talking för att sedan ta bussen tillbaka för C är besatt av bussar så han var in heaven! Nu ska vi leka och busa för fullt.

I'll Never Be The Same





I Die







TÄNK tänk att ha alla dessa skönheter. Jag skulle ju inte kunna välja.



























ShoppingLista

Planerar redan inför nästa shoppingtrip och på listan denna gång finns...

-Fjäderörhängen - enkla blå
-Skinnshorts
-Trenchcoat (klassisk/mönster?)
-Bustier (blommiga)
-Kavaj (randig black/white, röd?)
-Scorett Kilklackar


This Candy Got You Sprung

Väntar på fika med mami. C är sjuk IGEN :(( Märkte att han var gnällig igår och inget dög förutom att bära på honom och imorse sa H att hanvar varm så kollade tempen och han hade 38.5 vilket betyder att man inte får lämna honom på dagis. Vi passade på att åka till mami så hon tog hand om C och jag städade åt henne för hon är fortfarande dålig. Sen ska jag sitta barnvakt åt mina syskonbarn och C kommer bli helt lyrisk när han ser dom. Som tur är så är det inte så stor chans att han smittar dom för de är så pass stora, 7 och 4.

Nu blir det cappuccino och godsaker ♥


Monki


Love it ! Konstigt nog hittade jag inte ett enda av dessa plagg i butik :(( Bar rygg är ju helt klart snyggare än urringning, ANYTIME! Dessutom kavajen. Like!

  


Sweet Like Sugar

Har magvärk som vägrar ge sej :(( känns nästan som värkar, som riktiga värkar innan C kom. Kan ju säga att dagens höjdpunkt var jobbet OCH C självklart. Kom hem och åt middag med honom och pussade på honom en snabbis och nu när jag kom hem så sov han.

Dagens sämsta är att komma hem till en grinig sambo, för det känns som att han ALLTID är grinig. Man får inte öpnna käften utan att han ber en fara och flyga. Inte ens om han ställt en fråga får man svara om han hör att det kommer komma ett svar som inte behagar honom. Är alla förhållanden såhär efter x antal år ihop? Visst, jag är ingen ängel och långt ifrån perfekt men jag skriker ju inte stup i kvarten. OCH ja, jag kanske tar åt mej mer än vad jag borde men vem skulle inte göra det? Om jag är sjuk så hittar jag tydligen bara på, kvittar om man har 40 graders feber. Om jag har världens mensvärk så får jag som svar att min kära sambo inte har tid att tycka synd om mej och jag är minsann inte den enda i världen som har ont i magen en gång i månaden. WHAT?!! Man tar åt sej ännu mer när man vet att samma person är världens gladaste och trevligaste mot alla andra. Men ska inte jag vara viktigast?

Som om inte det här var bajs nog så finns det inga fler avsnitt av GossipGirl. Har tittat på alla som kommit ut. Vad ska jag göra nu då? Lägga mej i Cs rum och titta på honom när han sover? LOVE !

Dagens boriiing workoutfit. Linne, oversize cardigan, leggings, döskallar, kilklack, skinnjacka, accessoarer.
















The One Who's Got My Heart


C och hans första strut, första glass överhuvudtaget. Han har inte tyckt om detta tidigare, förrän H kom hem med mini Daimstrutar. Då blev C galen. Tror det beror på chokladen för han är galen i choklad. Undrar vart han fått det ifrån ;)


Han delar gärna med sej, ingen snål unge det här inte !


Allt Som Vi Gjorde Den Stunden Vill Jag Göra Om För Det Ekar I Huvudet

Den här veckan kommer bli lååång, känner jag redan nu. Klarar inte av att sitta inne och jobba till åtta när det är så underbart väder. Vill bara ut! Imorse så blev det träning på Ls Orbitrek som jag fick låna ett tag så H hämtade den igår när jag och C bubblade i badkaret, har blivit lite av en tradition. Så hann vi även dammsuga och plocka undan innan det var dags för dagis.

Lick It


Jag är så sugen på att pyssla och grejja nu. Har tusen idéer men kommer säkert glömma bort alla med tiden. Vet vad jag ska göra med min jumpsuit som jag inte är så förtjust i längre. Kommer bli fierce !


My Last Wish


Underbara underbara underbara :)) Kan ju vara det snyggaste färgen på dessa skor.
















Looking At You Makes It Harder

Ute i solen sen strax efter två. Blev premiärgrillning idag i Dfs. Tror till och med att jag fått lite färg i ansiktet :)) ...But I know that you'll find another that doesn't always make you want to cry.

Perfect Couldn't Keep This Love Alive

Sitter hemma i mamis soffa och håller hennes sällskap. Hon mår inte så värst bra. Spenderade flera timmar på akuten igår pga migrän, illamående och yrsel men de skickar ju hem alla utan att hitta något fel så man får hoppas på det bästa. Pappa och L är iväg och handlar lunch.

Fanns inte så mycket att göra på jobbet så passade på att gå hem. Vädret är ju amaziiiing! Känner att våren är här nu, blommor i grannens trädgård (i vår till och med fast H ska ha tagit bort allt), värme, sol. Den där snön som jag trodde inte skulle vara borta förrän i juni är praktiskt taget gone. Till och med bak i vår trädgård där den var en och en halv meter hög ÖVERALLT! Trodde aldrig att jag skulle få se gräs igen.

Igår var duracellkaninen i mej igång igen. Kom hem från jobbet, hälsade på mami en snabbis, gick på en promenad med C, sen hoppade vi ner i badkaret och bubblade i en timme, lagade pasta och köttfärssås, potatismos med fiskpinnar och hemmagjord remouladsås. Tänkte att det ät bäst att bunkra upp inför veckan då jag jobbar till klockan åtta och känner inte för att leva på mackor.


Min outfit idag fick bli strumpbyxor, jeansshorts, linne och blommig kavaj. Liiiike! ;)) Det enda som skulle kunna göra saken bättre är att skippa strumpbyxorna för då betyder det SUMMER!


H&M News


Snyggt. Är en sucker för jump/playsuits! Ränder funkar dessutom ALLTID! Halsbanden är det inga större fel på heller. Och en liten färgklick längst ner nu inför bättre väder :))


Mammas Lilla Bebis

Mammas lilla bebis igår, nyduschad och
redo för sängen i sin smurfpyjamas.
Ser ni den snygga sidbenan?
























Summerlovin'


Bustiern är to die for, ett par jeansshorts till och en tuff jacka. Ready to go !











Started With A Perfect Kiss Then We Could Feel The Poison Set In

Wiiee, tur att man har trevligt sällskap på jobbet så time flies. Bara två timmar kvar till hemgång och mys med bebis. Ska klä på honom och ut och leka på en gång! Love

Let The Chase Begin

Nästa inköp blir...


massa mönstrade strumpbyxor.

Yes Please

Yeeees please ! Både kjolen och blusen.






















I Didn't Come Here To Hold You Now I Can't Stop

Sitter här med mitt colaglas och ostbågar. Trevlig helg! För nu är det ändå helg. Synd att jag kommer jobba halva dagarna. H är hos grannen och umgås. Blev en fika på stan förut och ett besök hos kaninerna och pippisarna. Funderar starkt på att köpa en kanin till C men de luktar tydligen väldigt mycket och det skulle inte kännas så fräscht. Men har hört att man kan ha dom utomhus hela tiden, eller?!!


Hår Hair Cheveux Pelo Capello


  
Då min kära syster är hårfanatiker så har hon fått mej att börja använda massa bra produkter för håret. Tidigare skulle jag aldrig lägga ut flera hundralappar på sånt här men man fastnar ju och håret blir mycket mjukare, lenar mm. PROMISE :))


Tattoo Me

Hmm... kan inte bestämma mej för hur tatueringen ska se ut. Vill inte att det ska bli fel för man kan knappast göra om det och det är ju ändå speciellt för mej. Skrivstil? Hjärta under/över? Blomma?


You Can't Make It Feel Right When You Know That It's Wrong

Varför ska det vara så dåligt väder när jag är ledig. Jobbar sju dagar sen och då slår jag vad om att vädret kommer vara lovely :((. Men får göra det bästa av det. Anyways så har jag gjort mej iordning, ÄNTLIGEN! Bebis sover och då ska man passa på. Ska iväg på en promenad när han vaknar. Han är så söt. Svarta jeans, vit Mickey tee och ett svart/grå cardigan över det. Kommer outfitpics på honon senare än så länge får ni nöja er med det jag har på mej idag. LOVE !

(Arm)band som C så fint kallar det, klocka, ringar, grått/blått nagellack, leggings med skinndetails och min NYA vita seethrough skjorta. Perfekt promenadoutfit. Undrar om man kan ha på sej jeansjacka till detta??!!!


Remake

Jag har massa plagg i min garderob som jag inte trivs i, tycker om mm. Saker som jag ändå inte vill slänga för att jag har planer på att styla om dom. But how?!!


Som denna, en kofta som jag köpte till H som han inte riktigt tyckte om. Förstår inte varför men anyways så snodde jag den men funderar på att sy på axalvaddar på den?

















Frank

Haha hur roligt är det inte att Cs nya favoritgosis är Frank? Tele2 Frank! Han har på sej Cs blöja och ibland hans strumpor, byxor mm. Han får sova i Cs säng. Arbetsskadad är jag.


My New Babies

Yes I'm in love! Så som jag har letat och letat och tur att jag inte gav upp. Nu är dom mina iaf. Den fina förlovningsringen fick jag av H på julafton 2008, ingraverat med hans namn och datum i min ring och tvärtom i hans. Gulligt i know ! LOVAR att inte använda alla samtidigt men var tvungen att visa mina babies bara :))





















We Were Never Meant For Do Or Die

Nu är det kliniskt rent hemma hos mej. Storstädning sen sju imorse och matlagning. Blev chili con carne och senare ikväll tänkte jag laga köttfärsbiffar och potatisgratäng. Innan det blir det bullbakning. Är helt slut men när jag fått för mej att jag ska baka då måste det bli av, ska bara passa på att vila en stund nu när C sover middag. LOVE ! :))


It's All About Me


Bjuder på en dagens. Kunde inte bestämma mej för om de blommiga skönheterna skulle matchas med vanlig vit tee och jeansväst eller ett enkelt vitt linne och jeansskjorta, blev det sista. Massa blingbling till det och röda lips, samt en dålig hårdag. Vem har inte såna?!!! :((


Accessories


Gårdagens accessoarer bestod av LATTE, ringar, Peace armband och en rockish klocka med massa nitar. That's how we like it !













We Were Always Meant To Say Goodbye

Så seg i huvudet och fortfarande världens magvärk. Ibland undrar jag hur det skulle vara att vara kille? Dom slipper allt som har med smärta att göra. Dom föder inte barn, har inte mens med tillhörande magsmärtor. Vad får dom göra i livet som är så jobbigt? 

Ska dricka mitt kamomillte nu för att lugna ner mej och kanske äta en macka.


Nytt I Garderoben


Den efterlängtade blommiga kavajen. Kan komma på tusentals olika sätt att styla den. Tänk ett par jeansshorts, strumpbyxor med hjärtan, ett slappt linne halvt instoppat i shortsen och kavajen över med MASSA accessoarer till. Eller något så enkelt som en svart, kort, tight klänning med kavajen till. Åhh, skrev ju det TUSENTALS SÄTT ! Aja till poängen, skulle visa vad jag fick med mej hem förra veckan. Den vita, genomskinliga skjortan har jag på mej så den får ni inte se. Men nedan kommer de blommiga tightsen och solglasögonen.










Ska Vi Hålla Hand?


C och F som går och håller hand på stan. Hur söta är dom inte :)) C med sina slitna jeans och skinnjacka.


Empire Fall

Precis tittat på GG, Empire Fall. OMG :(( Ska titta på nästa avsnitt ikväll. Gick hem från jobbet idag med världens huvudvärk och magvärk. Ska ta en promenad till dagis och hämta C vid halv fem har jag tänkt så ska vi gå hem, utan barnvagn. Är så skönt med frisk luft. Ska försöka äta något först för har inte ätit sen frukosten imorse.

Ikväll skulle jag och L ut och springa men nu blir ju inte det av. Men har planerat att vi ska springa 3 ggr i veckan. Är ju så skönt när det är vår på gång och massa bra musik i öronen. UNDERBART !


Så många snygga människor at once. LOVE !


Blus Bow

Är i stort behov utav BLUSAR ! Förra veckan visste jag inte vad jag skulle ha på mej så lånade Hs randiga skjorta (vit/grå) och knöt en rosett runt halsen med en svart sidenband och bara tights på det. Var väldigt omtyckt på jobbet. Fick komplimanger hela tiden. Men är ute efter mer feminina blusar, ska vara väldigt propert och snyggt. Men where to find?

 Något i stil med detta. Tänk instoppat till skinnkjol eller skinnbyxor !


Stylish Peolpe


Agnes Esmeralda Aida















Columbine Emma Elin Ulrika


When I Lose Myself I Think Of You

Jag är finito. Dagen har bestått utav jobb, storhandling av mat (kan vara bland det bästa som finns, blir som ett litet barn inne på affären), rensning av kyl och frys, städning av walk-in (dock väntade jag med att plocka fram vår och sommarkläderna för att inte bli besviken som imorse när jag vaknade och det snöade som tusan), diskning av ett berg lika högt som Mount Everest och till sist blev det gos :)) i Cs säng i över en halvtimme. Det sistnämnda var det bästa med hela dagen.

Imorse fick C en morgonpuss som vanligt och så säger han "älskar dej". Han brukar ju annars upprepa det efter att man sagt det till honom, som allt annat, men nu så säger han det först. Har väl blivit en vanesak för honom då han får höra det en tusen gånger om dagen.

Nu ska jag plocka fram kex, ost och vindruvor så ska jag och H kolla på Face Off. MYS !


Spa Kryssning


Nu planeras en spa kryssning med gurlsen. Tänk massage, behandlingar, vila och världens bästa sällskap på det. God mat och dryck. Måste ju bli bra.









Jag Efterlyser

...en minikavaj. Ja, alltså en kavaj för barn, i storlek 98 eller 104. Hur snygg skulle inte C vara i en vit tee, svart kavaj och slitna jeans? GRYM !


Trehjulingen



Liiite sugen på att köpa en trehjuling till C nu när det börjar bli vår. Han skulle älska den. Ska man ha den tuffa eller den vanliga?


I Give Up So Easily

Den otacksammaste rasen någonsin lär vara KILLAR! Man kan inte kalla dom för män för det är dom inte riktigt ännu för MÄN tar sitt ansvar och gör det som är rätt. Imorse gick jag upp för att duscha och då C var vaken och H sov tänkte jag att jag kunde fixa frulle till C så kunde H sova en stund. Vid tio över åtta väcker jag H för att jag börjar jobba kvart i nio och hade ännu inte klätt på mej. Då frågar han varför jag inte bytt blöja på C! Och sedan får jag höra att jag minsann inte kommer få sovmorgon nästa gång! Jag tog C fredag och lördagmorgon då H åkte till Göteborg men H tyckte inte jag skulle ha sovmorgon på söndag för han var ju faktiskt i GBG på lördag och då räknas det inte att han fick sova ut? WHAT? Hur resonerar man då? Istället för att vara tacksam för att han fick sova längre, vilket jag ALDRIG får när jag är ledig och H jobbar, då är det bara att gå upp med C, så ska han börja klaga det första han gör så fort han öppnar ögonen. Man undrar ju när de blir MÄN? H säger att jag är som en klimakterikärring men vem skulle inte vara det om man tog hand om ett hushåll, barn och allt själv? Dessutom jobb på det! De skulle inte klara av en vecka!

Pippis Och Niner

Vilken dag. Kan inte hålla mej inomhus med det här underbara vädret.

C och jag gick ut vid klockan tio imorse sen gick vi in en snabbis vid elva, lagade och åt lunch för att gå ut igen strax efter tolv. Då gick vi på en promenad, en lång promenad och han sov middag i vagnen. Sedan hade vi playdejt i lekparken med K och F. Klockan fyra fick vi bege oss hemåt för skulle hälsa på farmor och farfar. Där fick han en ny jättesnygg sommarjacka, så nu är vi uppe i tre. Bortskämd unge! Efter det så blev det en biltur till Picasso men gick inte att kasta stenar i det vattnet då det fortfarande var is överallt. På vägen hem så somnade C men innan det var han tvungen att bajsa bara för att göra det lite svårare än att bara klä av honom och lägga honom i sängen när vi kom hem. Men gick bra iaf. Han la sej i sängen själv så la jag mej bredvid honom och gosade lite så somnade han på en gång. Både jag och han är slut efter dom här två dagarna. Är inte ofta man har tid att leka och busa så här mycket som vi har gjort.

Igår var vi dessutom iväg till en djuraffär och C blev galen när han såg att det var massa pippis och niner överallt så som han kallar det. Lurade till och med i H att vi köpte med en kanin hem för kunde inte få ut C ur affären annars. I'm good!


My Name Is

Var hemma på lunchen en snabbis häromdagen och självklar åker MTV på, My Sweet 16. Vem är det som ska ha festen? Timbalands son Dimitrius. Visste inte ens att han hade en son men hur grymt är det inte att ha Timbaland som pappa. Den rikaste människan i Miami och var hur härlig som helst. Dessutom rolig som få. Det enda som kan slå det är, Bond, my name is James Bond. Tänk att ha James Bond som pappa.



Hattfnatt

Min crush på hattar går ju inte över. Känner bara att jag måste ha meeeera !


Underbara Blogg

Jag som är besatt av att läsa bloggar blir helt lyrisk så fort jag hittar en ny blogg som faller mej i smaken. Nästan som julafton, eller ännu bättre min b-day.

Anyways så är den senaste i samlingen denna donna nedan.


Ulrika


I'm Lost In A Dream With A Mind That's Full Of Sadness

Jag har nog aldrig haft så ont i benen som nu och C har nog aldrig varit så blöt som idag. Dagen har varit underbar. Efter fikat så blev det bara hem och byta om och sedan till lekaprken där vi spenderade eftermiddan. Vid femtiden så gick vi hem och lagade potatis och fiskpinnar. C och F åt som aldrig förr, helt enkelt för att de tycker att det är roligare att äta ihop. På stan så gick de runt och höll hand. F frågade C "hålla handen?" och han blev så glad och skrattade som aldrig förr. När hon skulle åka hem så hade dom puss och kramkalas. Vi ställde oss i fönstret så fick de vinka hejdå till varandra också.

Nu har jag bläddrat igenom två skvallerblaskor vilket går på tio minuter, för är ju bara bilderna man är intresserad utav. Ska strax äta kebabpizza och sedan titta på skräckfilm och äta popcorn. Det enda som saknas är lördagsgodiset =(


colourful-candy.jpg colorful candy image by xraghx


Don't Leave Me Alone With My Broken Heart

Nu, fika med mami och strax en promenad ner mot stan för vår playdejt. Först ska jag och M fika då C ändå ska sova middag och sen blir det lekparken ett par timmar. Inviger min blommiga kavaj ♥


Sounds Great

Kan man vrida fram tiden, NU? Eller egentligen inte för vill inte missa allt nytt med C men är så sugen på att börja plugga NU. Planen är att plugga till inköpare, om man nu kommer in men betygen har jag väl inte större problem med då jag är riktigt smart, Einstein smart (stavade jag rätt nu?). Är iaf en yrkesutbildning på 2 år som innehåller en hel del praktik och på så sätt så får även en större del jobb direkt efter examen. Sounds great?! Tänk att få jobba som inköpare på Balmain. Yeah, right kan ju försöka med nåt i landet till att börja med.


The Smell Of You In Every Single Dream I Dream

Ska snart krypa ner bredvid bebis och gosa. Man behöver verkligen ingen annan när man har C för man får allt man behöver därifrån, massa kärlek, kramar och pussar, skratt så det räcker för resten av livet.

Imorgon ska vi fika och busa med M och F. Vi ska till lekparken och spendera några timmar där och sedan ska det ätas kladdkaka som vi längtat efter hela dagen. Kan iaf berätta att 4 utav sakerna på listan inhandlades. Hittade dessvärre ingen sliten skjorta eller shorts men hittade två par sommarsöta solglasögon som fick följa med mej hem. Ett par har rosa bågar och ett annat har mönster med blommor, I'm in love.

I Let You Blow My Mind



Little Black Dress


LBD's Balmain style. Vem säger att svart är boring?








5 plagg

Ska inhandlas är det tänkt.

1. Blommig kavaj
2. Blommga tights
3. Sliten jeansskjorta
4. Jeansshorts
5. Vita vanliga tygskor

...sen skulle jag behöva en vit skjorta och en fluga i siden med.


I've Got My Heart Set On Anywhere But Here

Trodde aldrig att jag skulle gå upp så här tidigt frivilligt när C ligger i sin säng och sover. Han var riktigt jobbig inatt och vaknade varje timme och bara skrek men sov fortfarande. Tur att L sov här också. Han gick fram och tillbaka mellan mej och henne och kunde inte bestämma sej för vem han ville sova med.

Tur att C ska till mami nu (då jag och min favorit ska till Örebro och tröstshoppa) annars hade hon blivit galen. Hon har inte sett honom på en vecka. Blir så varannan veckan när jag jobbar till klockan åtta då får C inte träffa mormor och då ringer hon flera gånger om dagen bara för att han ska sjunga för henne i telefon. Igår sjöng han på en ny låt, "bäbä vita han". Tror inte att han kan säga lamm.

Anyways, some good news. I maj ska jag på min första kryssning. Liiike !


1 Plagg 3 Stilar



Jeansshortsen 3 slappa outfits

1. Med instoppad jeansskjorta, vita tygskor och en färgglad sjal som skärp.


2. Med stickad magtröja och gladiatorsandaler.

3. Med kavaj (helst färgglad, blommig) och tygskor



Let's Play A Game

Fick sluta tidigare för att inte behöva stressa ikväll men finns folk som kan förstöra min kväll iaf. Förstår mej inte på killar! Kommer väl aldrig göra det heller. Finns bara två saker i huvudet på dom öl och dom själva. Förvånas ständigt med att det finns folk som kan vara så upptagna av sej själva och sätta sej själva först! Hur kan man vara tillsammans med någon och dessutom ha barn ihop men aldrig göra något som en familj för att "man inte har tid". Men man har tid att sova borta med jobbet, kompisar och man har alltid tid att dricka öl med polarna. När det ska hittas på nåt med familjen så finns det alltid nån löjlig ursäkt som att det är mycket som ska göras i huset så hela helgen spenderar man på olika håll men ändå blir inget gjort i huset konstigt nog. Handlar väl helt enkelt om att prioritera och för killar så är de världens mittpunkt och deras behov kommer alltid först.

J.Dauphin Lookies

Då jag är en sucker för J.Dauphins godsaker så blev jag riktigt glad när jag hittade lookies som på KappAhl men självklart var jag dum och köpte inte dessa ifall jag skulle hitta andra snyggare. Men nu vet jag vart de finns iaf.


Greek Goddess

Har alltid velat ha en riktig greek goddess klänning men finns inte i detta land så funderade på att låta någon sy upp en. Den ska vara lång, med ena axeln bar och i vit chiffong. Liiite för mycket tyg så att det typ veckas ihop. Aja, har ju bilden i huvudet men inte lika lätt att förklara. Tror jag har varit Aphrodite i ett tidigare liv, I wish.


En blandning av dessa två kanske?


RSS 2.0