Men Ack Så Fel Föräldrar Kan Ha Ibland


Inte haft mittbena sen jag var tio. Då lärde mej pappa (av alla personer, ytlig? JAVISST. Men är bra att ha en sån pappa) att sidbena är bäst. Men ack så fel föräldrar kan ha ibland. Först ser jag L med världens tjockaste, finaste hår köra mittbenan och sen Elsa och då var jag tvungen. Så nu är det tjena mittbena som gäller. Om bara ogräset på huvudet kunde växa snabbare.


Min Andra Hälft

Vad väntar ikväll? Jo det ska jag tala om, MIN EFTERLÄNGTADE SUSHI ! Förtjänar det då jag tog en promenad på ja, iaf en mil. Dessutom är det ju Idol. Ska hämta upp min andra hälft när hon slutar och då ska det handlas massa gott och sedan mysas för fullt.
neka se vrata pretesko otvore
neke se rijeci jos teze izgovore


Vad Är Motsatsen Till MILF?


Zlatan är VERKLIGEN inte världens vackraste men den här bilden får mej att smälta. Vad är motsatsen till MILF? DILF?


You Gross Me Out

För ett par dagar sen fick jag 11 minuters ryggmassage. Ibland undrar jag vad som tagit åt H för i söndags lagade han mat till mej och igår fick jag massage och så brukar det inte alls vara. Men ska inte klaga för skönt var det. Jag är mycket snällare på den fronten, förutom när han vill att jag ska massera hans fötter. Finns INGET äckligare än fötter. Tar ju knappt i mina egna, om jag inte ska måla eller klippa naglarna, eller ta på mej strumpor, annars noway. Fatta vilka bacillusker som gömmer sej där, inte hos mej för jag har välvårdade fötter men tänk fotsvamp och allt annat skit.


Men Cs fötter har jag inga probs med, hur underbara som helst. Ska nog ta kort på dom och hänga upp i vardagsrummet, i svartvitt.


It's Not So Easy Loving Me, It Gets So Complicated All The Things You Gotta Be

Jag och C städar som maniacs. Mamma och pappa kom hit imorse, med sin MIRAKELdammsugare. Den måste kunna uträtta mirakel tycker jag om man lägger ut nästan 30 tusen på en dammsugare. Fast den är ju allt lite bättre än en vanlig dammsugare. Mamma kidnappade C och barnvagn så jag fick städa ifred och nu är nästan allt kliniskt rent. We like. Ugnen ska bli ren som aldrig förr och spisen med. I helgen tänkte jag att alla fönster ska putsas och alla skåp ska rensas för H har en tendens att lämna skit överallt. Han fyller påsar med massa saker och "lägger undan" det i varje hörn som finns. Hans saker är liksom överallt och han vet inte ens själv vad påsarna innehåller. Hate it. Nu ska det bli ordning och reda här.


Give It A Try

Bebis fick antibiotika i fredags då vi var hos doktorn så nu är hostan borta, underbart och han sover hela nätterna i sin säng och inne på sitt rum som förut, lovely (föruom inatt). Dessutom så nattar jag och H honom varannan kväll nu.

Han dissade ju mej något rejält för ett tag sedan. Jag har nattat honom i 1 år men helt plötsligt, en natt så duger man inte utan då vill han att hans käre far ska natta honom, tror ni inte att jag vart ledsen men sen kom jag på att det var skönt med lite hjälp och att det måste vara skönt för H att han och C har sin grejj också. Tror det kan bli så att papporna är lite rädda för att göra fel, speciellt då det är första barnet och därför vill de inte ens ge något som nattning ett försök. Men när de väl inser att det funkar och att man inte kan ge upp på första försöket så får de även bättre självförtroende när det kommer till papparollen. Så nästa helg ska jag ut och shejka ass och då ska H vara hemma med C helt själv. UNDERBART !
Topshop <3 Details

SwineFlu

Nu har H skrämt livet ur mej, nästan. Jag var bombsäker på att jag skulle vaccinera mej men nu efter att ha hört att kvinnor som vaccinerade sej på 70-talet föder barn utan armar  och ben, att folk dör utav vaccinet mot svininfluensan för att det inte ens är testat  och annat dylikt, så är jag osäker. Jag vill ju då C är för liten för att vaccinera sej och immunförsvaret hos barn som är så små är ju inte det bästa. Om vi skulle träffa på nån som har svinis så skulle ju han troligtvis bli smittade. Men H vill ju inte vaccinera sej. Vad gör vi då? Då kvittar det om jag vaccinerar mej för då kanske H smittar C iaf. Vill ju även att C ska få syskon så småningom, friska syskon med ben och armar. Skulle nog älska dom lika mycket om det visade sej att det var något fel men you get the point. What to do?


Scorett vs Chloe Sevigny


Scorett does Chloe Sevigny lookies ♥


Well, Hello Darling!

 
Uniform, axelvaddar, details.


There Are Times When I Hate You Cause I Can't Erase The Times That You Hurt Me And Put Tears On My Face

Kakorna var klara vid klockan åtta imorse. Först fattade jag inte varför man skulle göra så små bollar utav degen men med tanke på att de blir gigantiska så fattar jag iaf nu. Nu sover C och jag ska göra fiskpinnar med potatis och filsås. Skolans filsås, muuuuuums. Nu blir det till att skala potatis, how exciting!
You're Everything I Thought You Never Were And Nothing I Thought You Could Have Been

Chocolatechip cookies ♥ Var iväg och handlade ingredienserna precis men nu är orken borta. Ska jag eller ska jag inte?You're The Only One I Wish I Could Forget

Klicka för att visa Megabild!
The chase continues ♥


I Don't Wanna Make You Face This World Alone

Mysig helg. Tänk om det var helg fem dagar i veckan istället för fem arbetsdagar. Tycker den här världen arbetar för mycket och njuter för lite. ALLT handlar om pengar. Anyways, i fredags så var det mys med L och M framför Idol. Har inte skrattat så mycket på länge ♥ På lördagen så var bigsister here och vi fixade hår, make-up, outfit då hon skulle ut med sin lover. Hon var så gorgeous. Igår spenderades dagen hos världens bästa föräldrar och sedan fick vi besök av farmor och farfar. Kvällen bjöd på söndagsmys, då det är MIN tevekväll, med L och M. Dock vart det ingen donk för mej som för the ladies då H lagade mat till mej. LOVE !


I Try To Go On Like I Never Knew You

 
Mhmmmmm, har hittat min vinterjacka ♥


Alla Goda Ting Är 3

DS_251152_A.tif

 

DS_250960_A.tif

  DS_251424_A.tif


We're Going To Bermuda

När jag var och fikade med L och A i måndags så satt vi och bläddrade i resekataloger som vi precis hade hämtat från resebyrån. L och A ska iväg någonstans men vet inte vart ännu. Jag tycker dock att Mexico låter trevligt men kanske inte så bra med tanke på svinis och det var väl där svinis började härja eller? Annars så låter Dubai PERFEKT! Dubai är ett måste för alla som älskar att resa och ska självklart tvinga H att åka dit någon gång veeeeery soon.

TO THE POINT. Vi såg Bermudatriangeln på kartan när vi satt och bläddrade. H hade sagt något om det för ett tag sedan men jag trodde mest att det var ett skämt men så googlade jag det (Google är det bästa som finns, världens åttonde underverk). Fanns massa info men vet inte vilken teori man ska tro på. Det ska ha försvunnit över 75 flygplan och 2000 båtar där. Vissa påstår att det helt enkelt beror på vädret, andra tror att det är utomjordingar och sen så finns det en teori som säger att det bildas metangasbubblor i Bermudatriangeln, som har varit upp till 500m höga och då skapas ett stort hål i vattnet som båtarna faller ner i och denna bubbla får även flygplan att störta ner i havet. Hmm, skulle vilja se denna bubbla. Kanske inte IRL dock, skulle nog inte vara så trevligt. Det konstiga är att man har hittat flera av fartygen och då är hela båten intakt med gods, djur och allt, BARA besättningen som saknas. CREEPY !


I'm Awake But My World Is Half Asleep

Sitter vid köksbordet med C bredvid mej. Letar efter julklappar till honom. Det svåraste som finns med tanke på att denna unge fick ALLT som finns i födelsedagspresent men så duktig som jag är så hittar jag nog alltid något. Kommer hinna komma ut någon Chuck Bass outfit tills dess kan jag tänka mej. I leksaksväg så ska jag paxa (JA PAXA) trehjuling och snickeribord för det vill jag att C ska få av mej och H så ingen annan köper det. Man vill ju ändå att vissa saker ska komma från mamma och pappa. Kommer ni förstå när ni får småttingar själva.

Igår var L här och sedan kom M efter jobbet. Alla var sugna på skräpmat efter att ha sett BigMac reklamen så vi åkte och köpte med oss massa onyttigheter hem. C fick sin första HappyMeal och med den en bok om Kapten Snorfinger. Idag är vi riktigt trötta så vi sov middag förut. Inget bättre än att mysa med C när det är så grått och tråkigt ute. Men snart en walk ner mot stan för en dejt med världens bästa mami.


Årets Skämt

FÖRSÄKRINGSKASSAN ! Måste ju vara årets (förra årets med) skämt. Man kan inte göra något som har med dom att göra utan att det ska ta 12345 stycken samtal och 54321 inloggningar på deras hemsida. Om jag vill göra något så enkelt som att sjukanmäla mej, då jag är mammaledig, så H stannar hemma och tar hand om C så ska jag logga in på deras hemsida med min E-legitimation och anmäla allt där, ENLIGT person nummer 1 som man pratar med på deras kundtjänst. Ja, men då var det klart.

Ett par dagar senare så ringer man kundtjänsten igen för att kolla så allt är OK, vanesak då det ALDRIG brukar funka på första försöket. Men då så får man veta att NEJ det går inte att göra något via deras hemsida fast det enda dom gör är hänvisar dit. Nej, man MÅSTE alltid ringa dom för att anmäla sjukdom och diverse saker, säger person nummer 2. Ok, men då gör vi så istället.

Ett par dagar senare så får man två kuvert från Försäkringskassan. Åhh, men just det. Man måste även fylla i 75blanketter och skicka in till dom och de har en handlägngingstid på 6 veckor, för så lång tid tar det tydligen för deras personal att öppna ett brev och slå in i deras stenåldersdatorer att en person är sjuk. Dom skickar även med skit om att man måste ha intyg från dagis/skola att barn är frånvarande men MITT barn går ännu inte på dagis så man ringer om det med och man ringer flera gånger för att det alltid är olika info man får beroende på vem man prata med. Iaf, enligt person nummer 3 på kundtjänst så ska dessa papper INTE skickas in men enligt peron nummer 4 så ska dom skickas in med info om att barn är hemma då ordinarie vårdare är föräldraledig. SCREW YOU !


EyeCandy
I love sundays !


Boyband Fever

Tror ni inte att jag blev förstörd när Hs pappa kom hit förra veckan och så sätter han sej i soffan och säger något om att en kille från ett pojkband, ett pojkband från the past som inte är så aktuella längre, har dött. Det första jag tänkte var "OMFG, inte Brian".

Hade ju nyligen läst att han hade svinis så självklart var ju det min första tanke och om inte jag minns fel så har väl han problem med hjärtat och då tillhör han riskgrupperna. Men det visade sej att det var Stephen Gately från Boyzone. Var lite lättad (låter sjukt men you get it) för Brian var ju min kändiscrush när jag var liten. Kan ju inte säga att jag lyssnar på deras musik nu men då var han ju en gud. Nu förstår jag inte riktigt varför men roligt med såna minnen. L hade ju a thing for Kevin, synd för dej att han inte är med längre.


Inte Konstigt Att Det Är Vanligt Med Förlossningsdepressioner

Jag fattar nada. Vad i helvete går alla skattepengar till? Nu läser man titt som tätt om mammor, nyblivna mammor som blir hemskickade från BB så fort som möjligt för att staten ska spara pengar. Helt f*cking insane. Tidigare så var man kvar på BB en hel vecka för att man skulle få så mycket hjälp som möjligt då allt är nytt och det är väl inte konstigt att man ibland får panik och blir rädd och undrar vad man ska göra, speciellt om det är första barnet också.

För ett år sedan, när C kom så fick vi vara kvar på BB i tre dagar och nu hör jag om folk här i stan som blir hemskickade efter två dagar och så plötsligt läser man en artikel om att man ska försöka skicka hem folk efter sex timmar. Kvinnor är fan inte några robotar som ska ploppa ut barn och sedan sex timmar senare åka hem som om att ingenting har hänt. Inte konstigt att det är vanligt med förlossningsdepressioner i det här landet. Då som man behöver mest stöd från folk som vet vad de gör så blir man istället hemskickad. Gaaah, man blir ju så förbannad.

Shut Up, Come Back. No, I Didn't Really Mean To Say That

Celebert besök hos oss nu, L. C vakna precis och vi ska göra oss iordning för en promenad ner till stan där vi ska möta A för en fika. Skönt att det börjar bli fint väder nu. Fick ha min tevekväll igår, GOSSIP GIRL. Jag har ju en mini Chuck hemma. Förstår dock inte varför H inte låter mej klippa C. Det enda jag vill är att han ska ha en mohawk. Visst skulle det vara fierce. Kortklippt (inte rakat) på sidorna och en mohawk. Nej, han tycker C ska ha page. HALLÅ PAGE? En kille med page, big no no. Då får han hellre vara emo, vilket betyder sidbena och Chuck Bass style med sina lockar i nacken.


When You're Crawling Over Broken Glass To Get To Me That's When I'll Let You Stay

Paljettkavaj? Anyone? Anywhere? Letar som en galning men hittar inte The One någonstans. Första gången som jag faktiskt är lite sugen på utgång till och med planerat the outfit för kvällen, inte för att det någonsin blir det man planerar. Tidigare så har jag alltid varit rädd för att lämna bort C men nu klarar han sej med H så det är ju inga problem och skulle vara mysigt med mat (SUSHI) med tjejerna, lite vin och massa girltalk.

Idag så blev det iaf massa promenader samt fika med L, darling A som var hemma från Norget över helgen samt A, som jag inte träffat på flera år tror jag. Är skönt att träffa framgångsrika, ambitiösa människor som fortfarande är down to earth fast de lyckats i livet och gör sin grejj.


Here I Am, Perfect As I'm Ever Gonna Be


Nästa utgång med high heels, maybe?


My Head Is Spinning But My Heart Is In The Right Place. Sometimes It Has To Have Itself A little Earthquake

Igår så vart det mys all night long, glassbullar, blåbärsbullar, chips och dip, IDOL. Känner mej ändå utvilad då C bestämde sej för att sova till klockan åtta imorse, kanske berodde på att Hs larm inte väckte honom för är ju det han vaknar av varje morgon. Tog även en promenad med L för hon började jobba vid tio. Underbart väder så försöker övertala H, som nu är hemma att ta en promenad med mej och C för att handla fika då vi tydligen ska få besök snart men att övertala honom att ta en promenad är lika svårt som att få mej att sluta äta godis. Alltså det kommer ALDRIG funka.


Man Ska Få Det Man Betalar För

Wiiieee, ska få en ny telefon. Haft min i ett år nu men den strular något så sjukt så jag får en ny istället och självklart blir det uppföljaren till X1, det vill säga X2 som precis kommit ut. Me like. Bra kamera med, 8.1 megapixel så ännu bättre bilder. Förhoppningsvis så får jag den soooon. Tycker det är insane att alla nya telefoner ska strula så mycket speciellt med tanke på hur mycket pengar folk lägger ut på sånt nuförtiden. Man tycker ju att man ska få det man betalar för men nästan alla man känner har problem med mobilerna. Skulle egentligen ha sparat första telefonen man fick när man gick i sjuan, tror den fungerar bättre än allt som släpps nu.


I'm Not The Kind Of Girl You Wanna Leave

Nu ska jag och C laga lunch, blir något så enkelt som ris, kyckling och currysås. H är iväg på konferens med jobbet och kommer hem imorgon. Ikväll får vi sällskap av L och då blir det Idol, mat, mys♥ Besviken jag blev förut. Snöade som fan här så förberedde C för hans första snö och tog på honom vinteroverall, stövlar, mössa osv men när vi kommer ut så har de stora snöflingorna förvandlats till regn.

Igår vart det en heldag på stan med farmor och C fick massa saker som vanligt. Tur att han är så liten så man får klä honom som man vill. Vem behöver en kille när man har C? Han äter vad man än lagar, man får klä honom hur man vill och finns ingen som är lika bra som han på att mysa. LOVE !


Everytime I Turn Around You're In My Face

Nelly  Shoes - Munchen
Nelly news, synd att jag köpte ett par liknande förra månaden, eller mina är ju snyggare ;)


There Are People Who Say What You Wanna Hear, Even On A Rainy Day They Tell You The Sky Is Clear

ÄNTLIGEN sover C. Trodde aldrig den här tiden skulle komma men jag har fått världens trotsigaste unge på halsen. 1-årstrots? Trodde jag hade sluppit det men nej, nu kom det. Dagarna känns hur långa som helst så det sista man vill är sitta hemma och göra nada. Som tur var så fick jag sällskap av L och A förut och nu väntar vi på M och F för att ta en trip till stan för fika med farmor och sedan lekparken. Tror C kommer tycka det är betydligt roligare nu när han kan gå så bra. Aja, tur att han är världens sötaste och vackraste bebis annars had jag bytt bort honom, or not. SKÄMT !


How Can It Be You're Asking Me To Feel The Things You Never Show

Nu ska det drickas latte här. Jag och C har ätit en god lunch och han somnade precis . Väntade på att E skulle komma men hon kommer tyvärr inte pga ögoninflammtion, inget att leka med. Ska tvinga henne att gå ut med moi och ladiesen någon gång framöver, veeeery soon. Nu ska jag spana nätet och fortsätta med min måste ha inköpslista, tror den kommer bli en mil lång. Men är man tjej så är man.


Oh Lord, Won't You Buy Me A

Me want it, baaaad !


I'll Never Let Another Teardrop Fall

Ska göra mej iordning för dejt på stan, älskar oplanerade saker som can make your day perfect. Nu måste jag skynda då C sover.


Love At First Sight


Markerade axlar, ränder ♥


Keep It Simple 
Stor cardigan, knähöga stövlar, accessoarer.


Life's A Game But It's Not Fair

Mmmmm, sitter och äter mammas bullar. Nu är ryggen ok för ville skrika så fort någon nuddade den efter massagen. Massören sa att det skulle göra ont och att man ska undvika att anstränga ryggen dagen efter och det kändes kan jag säga. H var precis hemma och åt lunch och B åkte iväg nu med. Kladdkaka, sugen på choklad och vad är då godare än smeten till kladdkakan? Nu, iväg till köket.


I Hate It When You Touch Me

Lasagne i ugnen, almost done och då är det promenad som gäller för oss. Så fint väder ute men kallt så gäller att klä på sej ordentligt, mysigt med höst när det inte regnar faktiskt. Idag ska jag på massage för första gången ever. Min rygg behöver verkligen det men har en fobi, hatar när folk jag inte känner ska ta på mej. Det låter skumt men typ när man är på stan eller ute och festar och så räcker det bara med att någon jag inte känner ska nudda mej för att jag ska bli kind of repulsed. No offense, men man vet ju aldrig vad det är för människor eller vad de har haft för sej.


I'm Addicted To The Thrill

Alltid lika roligt med sällskap på lunchen. Först var H hemma på lunchen. Jag och C bjöd på chili con carne och sedan kom babe E förbi med sin matlåda. Skönt att kunna prata av sej, som alltid med E och så mår man så mycket bättre as always efter en dejt med this lady. Nu väntar jag på att min andra hälft ska komma hit så vi kan umgås.


Take A Walk Outside Your Mind, Tell Me How It Feels To Be The One Who Turns The Knife Inside Of Me

H åkte iväg och handlade fil för jag var sugen på flingor och fil. Han skulle ändå iväg så var ju inte så att jag skickade iväg honom bara för filen för det hade han nog inte ställt upp på. Anyways så är min mage mätt och jag ligger i sängen med datorn för första gången på år. Har redan fått mej en utskällning. Datorn får tydligen inte ligga på sängen (är ju så skönt att ligga på mage i sängen med datorn framför sej) så nu sitter jag upp med datorn i knät för att slippa flera utskällningar. Hur fasen ska jag veta det?

Saknar även min telefon. Som varit på lagning i ja, typ 7 veckor. Den är ju bara ett år gammal. Fattar inte varför alla nya mobiler ska krångla så förbaskat. Ska köpa en billig mobil så kommer den nog funka i evigheter.


I Got Dust For Tears

Underbart väder dock blåser det som tusan. Väntar på ett phonecall så vi kan gå hemifrån. Bebis sover och jag sitter och tittar på Förlossningskliniken. Älskar såna program fast får aldrig titta på det om H är hemma, som tur så är han ju inte det nu. Massa små bebisar, love !


My Major Crush


   
Nästa utgångsoutfit. Major crush, peacock och så adderar man ett par läckra leggings, skor och armband.


It's A Secret I'll Never Tell

Bebis sover efter fika och besök. När han är sjuk så sover han alltid en gång på förmiddan och en gång på eftermiddan för han är så trött, lilla plutt ♥ Jag sitter här och har kommit på världens grejj. Men it's a seeecret I'll never tell. L kommer dock få veta det så fort hon slutar. Om klockan bara kunde bli sex. Ni förstår inte vad roligt. Kräver ju dock en trip till någon affär där man kan hitta massa fina block och pennor för är nog något som man ändå vill behålla när det är done.

Now, Tyra Banks Show. Framgångsrik människa or what?


A Girl's Just As Hot As The Shoes She Choose

  Luxury Rebel Studded Peep Toe Shoe Boots

Steve Madden Zip Up Platform Peep Toe Shoe


Is It Over? Cause I'm Blowing Out The Flame

Aerosmith fever over here. Igår blev det trip till stan samt sushi till middag, fucking fab. Skulle kunna äta det varje dag men tror inte det är skulle vara så bra för magen. Bebis sov liiiite bättre inatt. Nu har han snart varit sjuk i en vecka så borde ju ge sej snart. Vad bortskämd man blir då C är helt underbar och man kan göra vad som helst då han är frisk så bara en endaste dag med en sjuk C gör verkligen så att man är helt förstörd. Inte van vid en gnällig bebis som inte tycker något duger. Men snart över och då kommer underbara C tillbaka, inte för att han inte är underbar nu men you get it.


Somebody Else That Feels The Same Somewhere?


Metallic ♥


Fashion, Put It All On Me. I Am Anyone You Want Me To Be

Lovely dag fast bebis är sjuk och det har varit ett par jobbiga nätter då det ska sovas med mami. Men det är bara mysigt att få en spark i revbenen och en smäll i ansiktet då och då, helt klart värt det om bebis mår bättre då. Precis ätit världens godaste frulle med ingen mindre än L ♥ och det var en frulle done L style. Så nu är jag mätt och det var liksom nyttigt.


Dagens Cravings

 Jacqueline Jacket Victoria Short Top


Damn You're A Sexy Bitch

   
AP, yes please ♥


The Punishment Sometimes Don't Seem To Fit The Crime

Nu är jag och bebis nästan färdiga. Har en dejt vid tio och ska vara nere på stan då. Igår stannade H hemma för jag mådde skit men han gick till jobbet idag så istället för att sitta hemma men världens huvudvärk så får man vara social och göra dte bästa av situationen.


RSS 2.0