flowers

pyssel pussel. C och jag bakade mördegskakor med smarties i och sockerbullar med vaniljkräm i tidigare idag. sedan åkte vi till kstad på en snabbvisit för H skulle ha något till din nya leksak. nu blir det iaf MAT! och massa annat gott samt utomhusbubbel med Lissa och Rubb.


pics google

H är iväg och hämtar sin nya leksak! komme...

img_7399 (MMS)

H är iväg och hämtar sin nya leksak! kommer nog aldrig sätta mej på den för är livrädd för motorcyklar. men han måste ju få belöna sej själv lite efter att ha fått nytt jobb också. så numera har vi en chef i hushållet. wiiieee!


åhh vad träligt att badhuset inte öppnar f...

img_3146 (MMS)

åhh vad träligt att badhuset inte öppnar förrän 11.30 annars hade vi redan varit där nu. kanske hinner baka lite tekakor innan. anyways. snyggt med dom enkla smyckena på bilden! sjukt snyggt! (pics victoria törnegren)


rag and bone

ja tack! tror denna väska kommer bli perfa nu när man ska ha en till kiddo. får säkert plats med blöjor och alla andra nödvändigheter i den... NOT! men vill fortfarande ha den. kanske kan använda den när jag går ut nån gång, vilket händer en gång om året. galet vad man växer ifrån sånt och... ja blir vuxen. nu finns det inget viktigare än familjen.


pics google

skulle inte tacka nej till såna här naglar...

img_6226 (MMS)

skulle inte tacka nej till såna här naglar! nån som vill fixa det åt mej? lite manikyr skulle sitta gött. har till och med presentkort på det men ingen tid att fixa :S


everyone's got a theory about the bitter one.

varmt och härligt ute. vilken energi man har dagar som denna. fast aja, nu ligger jag ju här i soffan igen! har slängt ihop lite makaroner och köttbullar men för trött för att äta. ska kolla om love vill ge mej en skön ryggmassage... om jag fjäskar lite. annars har jag fått ta en utbildning denna vecka med. men fick långhelg på köpet. så på fredag blir det badhuset för mej och mini. på lördag ska vi ut i skogen och plocka björkris med Emma och Nova <3 så får vi se vad som händer resten av helgen.


pics we<3it

<3

img_0552 (MMS)

<3


nu blidde det soffan för min del. cykeltur...

img_7143 (MMS)

nu blidde det soffan för min del. cykeltur till dagis. massa jobb. massa smärta i revbenen! skulle inte förvåna mej om ett par av dom är brutna innan denna unge hittat ut. kom hem och lagade pasta med ost och skinksås. diskade. nu är jag finito!


she's taking her time making up the reasons to justify all the hurt inside.

jobb. JOBB och ännu mera J O B B!!! har denna vecka bestått utav. men får passa på innan man går på "semester". vet dock inte om mammaledig med två kiddos är semester så tur jag har love så jag får sovmorgon ibland. igår vart det iaf grillning hos mor och far och inte så mkt mer. idag har vi hunnit med sovmorgon. en cykeltur. C cyklade och jag powerwalkade bredvid. en tur in till marieberg där det shoppades en del, till alla fyra. första bebisplagget köpt. kollade barnvagn men kan inte riktigt bestämma oss för vilken det blir. storhandlade mat. badade. läste gonattsagor. nu har jag tryckt mammas smörgåstårta men har mått illa mest hela dagen. tror det är magsjukan som inte riktigt gett sej än :(


pics we<3it

vill måla, pyssla och inreda! gaaaah har t...

img_7025 (MMS)

vill måla, pyssla och inreda! gaaaah har tusen saker att göra innan bebis kommer.


nytt projekt... eller menar Hs nya projekt...

img_0378 (MMS)

nytt projekt... eller menar Hs nya projekt ;) den kille har utmärkt smak!


INTE god morgon!

img_7963 (MMS)

INTE god morgon!


i will fly you to the moon and back if you'll be my baby.

jag måste ha världens mest omtänksamma, underbara lilla plutt. visst har han också sina mindre trevliga stunder MEN han börjar varenda morgon med att pussa mej på magen och säga godmorgon till sin bebis. han kommer utan tvekan bli världens bästa storebror. om även dagis reagerat på att han är riktigt empatisk för sin ålder så måste jag ju ha lyckats ;) får tänka så nästa gång han har en dålig dag hehe. anyways! jobb idag med. fick ha dn helt oplanerad utbildning men gick bra ändå. imorgon till fredag så blir det lååånga dagar då det ska jobbas övertid för vi har galet mycket att göra. kommer även jobba på lördag men slutar ju ändå tidigt så helt ok iaf.


pics we<3it

black <3

img_3124 (MMS)

black <3


you always want to play but you never want to lose.

hääärliga måndag. faktiskt varit en riktigt trevlig måndag. jobb och ännu mera jobb. fick in några extra timmar. kom hem och ville bara pussa på min lilla älskling. nu sover han efter en sagostund. ska slänga ihop lite korv stroganoff och sedan lägga mej i soffan med andra älsklingen!


pics we<3it

nya älsklingarna <3

img_2636 (MMS)

nya älsklingarna <3


dream it wish it do it.

shopping. blidde två par skor till C. två par skor till H. ett par skor till moi. sen handlade jag massa kalsonger och strumpor till C för det kan man aldrig få nog av. efter det åkte vi till Frida och Hamed och satt ute i solen och fikade under tiden barnen lekte. sedan gick vi in och åt tacos. M U M S! kom hem vid klockan sex. bubbelbadade med C. diskade. lagade mat. slängde soporna. gjorde frullemackor. nu ligger jag helt död i soffan och försöker hitta jackan men den är bara BORTA! den fina miliärjackan från nelly :(


pics we<3it

känner mej som en ny människa efter sovmor...

img_0227 (MMS)

känner mej som en ny människa efter sovmorgon och en lång skön dusch. nu karlstad, shopping och dejt med dom bästa!


lördagsgodis med <3

img_6657 (MMS)

lördagsgodis med <3


your hand belongs here.

TRöTT! imorgon ska jag sova galet länge. typ till... tio! nu är jag så trött så orkar inte ens äta frukost! C och H är iväg till soptippen med massa buskar vi klippte ner förra helgen. sen ska däcken på bilen bytas men då drar jag nog till mami på lite fika. hoppas hinna med en tur till Örebro kanske för skulle behöva handla lite saker till C. vi får se vad vi hinner med.


pics we<3it

never forget today.

alltså MUMS! är så hungrig fast får inte i mej mer mat haha! konstigt. hoppade över lunchen idag för var inte hungrig då men var ju inte så smart. skulle laga kotletter med hasselbackspotatis men fick bli makaroner och korv för vart sugen på det ist. myser nu i soffan med C. H ska iväg på poker ikväll så det blir jag, How I Met Your Mother och lite gurka med dip!


pics we<3it

nastygal <3

img_5808 (MMS)

nastygal <3


life can make you bitter or better choose better.

legat i soffan hela dagen! höll på att bli galen för har väldigt svårt för att sitta still. till slut blev det dags att hämta minigris på dagis, thank god! kom hem och lagade middag, hemmagjorda köttbullar, pasta och tomatsås. C tyckte det var så gott så han åt som aldrig förr! GLAD! har även hunnit bada och bubbla med C innan läggdags. mys! nu vart det soffan igen för har så galet ont överallt. kändes ju bättre ett tag men nu kan jag inte ens vända på mej utan att det gör ont!


pics we<3it

lunchtajm! fick bli hemmagjord pyttipanna ...

img_2372 (MMS)

lunchtajm! fick bli hemmagjord pyttipanna (potatis, falukorv, lök), ägg och massa broccoli.


underbara. vackra jacka! jag har hittat de...

img_3017 (MMS)

underbara. vackra jacka! jag har hittat den <3


love is the person you think about during the sad songs.

mums! jatack. fast är så äckligt mätt utav någon anledning men inte ens fått i mej kvällsmat. är skakis i hela kroppen och orkar knappt sitta upp. ska försöka få i mej lite te och hoppas att det blir bättre.



pics we<3it

eyecandy <3

img_1419 (MMS)

eyecandy <3


work out your own salvation do not depent on others.

hatar migrän! ska dra ett täcke över huvudet eller fortsätta titta på teve på lägsta möjliga volym som resten av dagen! ska försöka få i mej lite mat också!

pics we<3it

obsessed! orange väska och småringar. mass...

img_0496 (MMS)

obsessed! orange väska och småringar. massa småringar samtidigt <3


Efter flera timmars utelek sitter vi nu på...

img_4141 (MMS)

Efter flera timmars utelek sitter vi nu på altan och äter lunch, fikar och umgås. Är nästan 25 grader varmt härinne och sitter redan i linne :)


you smile i smile.

ligger i sängen med rullgardin neddragen och funderar på vad det är för väder ute. spelar egentligen ingen roll för ska ut i trädgården och pyssla men skulle vara trevligt om det var soligt. har skrivit en lista på allt vi ska göra inne i och utanför huset. för att få det exakt som vi (JAG) vill så kommer det nog ta 3-5 år hehe men men är ju bara att ha tålamod. vill ju riva ner massa väggar, byta golv i vardagsrummet, göra om köket, dränera, bygga det största sovrummet av alla till mej och H med inbyggd walk-in och ett stort badrum i rummet bredvid, bastu, biorum, matsal mm. så ja det kommer ta lite tid. just nu är prio nr ett trappen, hallen och köket. sen ska alla sovrum göras om IGEN. denna gång lovar jag att vi inte kommer tröttna efter 4 år ;)

pics we<3it

where you invest your love you invest your life.

lördagish! hunnit med en hel del idag. loppis med Lissa och C imorse. fyndade en bebiskorg av rotting som vi ska måla vit. var helt underbar. en brun flaska son jag ska ha en ljusslinga i så får det var fönsterlampan i vårt sovrum och lite annat smått. sedan bar det av mot örebro. där gick vi runt på ikea och tittade efter barnmöbler. kom på att vi flyttar alla Cs gamla möbler till bebis så vi köpte en serie med spjälsäng, garderob, hylla och skötbord och så får C nya möbler! eventuellt en racersäng :) kollade även på saker till köket då vi planerar att göra om där med innan N kommer. sen gick vi tjejer runt på och tittade på kläder och killarna roade sej själva. hittade en stickad tröja/klänning, orange väska samt massa ringar. efter det var vi hos mamma och pappa och fikade och nu kom vi hem med lånat släp och tänker klippa ner alla buskar i trädgården MEN då kom regnet! så får bli myskväll istället så ska vi måla sen när C somnat. nu blir det transformers har C bestämt.

pics we<3it

i want the fairytale.

tror det är en mysig förkylning på gång, för min del. men vad gör det när det är freeedag! jag och C har hunnit diska, laga chili con carne och äta frulle. strax blir det dagis och jobb. imorgon ska jag försöka få med Lissa på loppis. hoppas hoppas hoppas.


pics we<3it

i dream my painting then i paint my dreams.

någon som vill måla mina naglar som på bild två tack!


pics we<3it

i hate it when someone mentions the name of a person i no longer wish to remember.

liiite mindre bra dag idag! tur det är torsdag. sovit dåligt. C är på krigsstigen. jah är täppt i näsan och nyser hela tiden plus denna huvudvärk! min tur att bli sjuk? kan inte ens ta en cykeltur till dagis för det är massa snö ute. när hände detta? aja, bara att bita ihop för imorgon är det fredag!

pics we<3it

sometimes all it takes is a kiss.

huuuuungrig! vilken lång dag det har varit. hunnit med ultraljud. långfika med Lissa och Rubb. lagat lunch. bakat Philadelphiabullar med C. fikat ännu mer. varit ute på en promenad (till affären) och C cyklade bredvid. diskat. slängt ihop hemmagjord klyftpotatis som ska ätas med schnitzel med vitlökssmör och pepparsås. men innan det en välbehövlig dusch!


pics we<3it

you can go wherever you please but it's the inside that you cannot leave.

en av dom bästa dagarna ever! fick titta på lille bebben som gömmer sej i min mage. den lekte hide and seek ett tag men sen fick vi allt titta på den massor. fick även veta i vilken färg vi ska tapetsera rummet :) dessutom är vi lediga idag, jag och C. dagis har stängt för planeringsdag så strax kommer han hem för lämnade honom hos Lissa och Rubb imorse då man får inte ta med sej syskon på ultraljudet. så nu ska vi fika sen baka och efter det ut och cykla i det fina vädret har lille herrn bestämt!

pics we<3it

that awkward moment when someone is wearing more makeup than clothes.

aaaaajjj aj min rygg! det är jobbigt att vara en tjockis! tur att man går ner det mesta ett par veckor efter förlossningen. de sista kilona kommer dock vara jobbigt att få bort men får väl vara ute och gå x antal timmar om dagen. kan ju även testa att sluta med sweets, min svaghet så går det nog lite bättre. I

pics we<3it

because i've given til i've given up.

vad skönt det är att börjar morgonen med en cykeltur till dagis och sedan hem igen och raka vägen till jobbet. hann med både dammsugning och tvätt innan jobbet imorse! så grym jag är! och detta väder. love it! har verkligen nada att klaga på :)

pics we<3it


live for today and we'll dream tomorrow.

måndagmorgon! finns det något värre? söndagkväll kanske ;(

pics we<3it

what do you say to taking chances.

söndag? hur kan det redan vara söndag? inte hunnit med något ju! H och C hann med en hel del igår. först var vi till Karlstad och sen hann dom med att tvätta bilen och leka med Minelle. snart blir det iaf brunch hos mamma och pappa sen får vi se vad resten av dagen har att bjuda på.


pics we<3it

kalas för en av världens sötaste <3

img_8027 (MMS)

kalas för en av världens sötaste <3


i love listening to lies when i know the truth.

gooood morgon! vilket underbart väder. hade det inte varit så här underbart väder så vet jag inte om jag hade varit vaken nu. ska försöka få i mej lite frulle och sen vänta på att stora hjärtat ska vakna så vi kan åka till karlstad!

pics we<3it

not all those who wander are lost.

är det fredag idag? känns inte som fredag fast jag redan är hemma efter jobbet! ska strax äta min tonfisksallad. M U M S! som jag har längtat. vissa dagar är jag inte alls sugen på något men vissa dagar är det helt sjukt vilka cravings man kan få!

pics we<3it

finaste <3

img_1550 (MMS)

finaste <3


RSS 2.0