Love Made Us Strangers

Bebis tog sovmorgon till klockan nio imorse, antagligen för att han varit sjuk så han behövde sova ut ordentligt och det behövde jag med. Älsklingarna var här igår och tittade på film, den sämsta filmen ever så vi slog av teven mitt i filmen men hade det så mysigt och tittade på massa roliga bilder istället. Ska ta en promenad ner till stan för att möta mami tänkte jag. Nu ska jag klicka lite tänkte jag. LOVE !


En Av Världens Vackraste


Naturlig skönhet all over. En av världens vackraste.


What Is It I'm Hearing?


Att Lady Gaga skulle vara hermafrodit? What? Men verkar ju vara nåt som inte står rätt till där nere enligt den här bilden.


The Godfather

Fullspäckad helg. Besök. Noramarken med folket. Örebro hela dagen idag för det var kalasdags och H skulle vara gudfar. Det är såna här tillfällen som jag tycker att det räcker med ett barn men skulle ju inte vara särskilt snällt mot C med tanke på den relationen som jag har till alla mina syskon. Vet inte vad jag skulle göra utan dom, dessutom är jag minstingen i familjen så har haft det så bra så hehe.

Nu ligger iaf bebis och sover. Vet inte vad som hänt men ända sen vi flyttade över hans säng till hans eget rum så är det hur enkelt som helst att natta honom. Man ger honom vällingflaskan och går bara därifrån, går tillbaka fem minuter senare för då har han ätit klart och ger honom napp och snuttis så lägger han sej ner och sover, eller så ligger han där och pratar för sej själv med alla leksaker och mjukisar tills han blir trött och somnar. Helt underbar bebis. Jag som trodde vi skulle ha problem när vi flyttade över honom med tanke på att han sovit i vårt rum sen dag ett men nope.

Nu kommer mina babes när som helst med film. Här ska det ätas massa gott och bara njutas av sällskapet.


Marlene Birger


Gosh, Marlene Birger. Love ! Feminint. Lovely. Gorgeous.

Är Ju Utseendet Som Är The Craving


L, keep in mind. Fyller ju snart, eller sisådär om fyra månader hehe. Är ju själv utseendet som är the craving.

I'm A Busy Bitch

I'm a busy bitch. Känns som man inte gjort nåt annat än gått i affärer den här veckan. Anyways så blev det stan samt lekparken med M och F igår. Vi hade även turen att få med oss L ett tag innan hon och A åkte in till Marieberg för some shopping. Bad henne köpa med snakeleggings men hon hittade inga, buhu. Inatt var jag och C uppe i princip varje halvtimme för han skulle ha vatten pga halsen men är ändå rätt pigg idag, kanske för att vi startade dagen med en lång promenad. Sitter och väntar på att H ska komma så vi kan äta lunch, mys. Later en dejt med älskling N.


It's Mocka All Over

Yummie, mockajacka? JA TACK !


12 Down 4 To Go

Idag hade vi dejt med E och E. Skulle ha gått på stan men med detta väder så kändes det inte så roligt så E föreslog Marieberg och klart man inte tackar nej till det. Blev massa affärer och världens godaste cheesecake samt världens äckligaste iste (nåt grönt te). Allt var frid och fröjd tills det var dags att bege sej hemåt. Då var det Cs tur att få lite uppmärksamhet kände han så han bjöd på en riktig show hela vägen fram till dörren här hemma. Han skrek och grät HELA vägen hem. Gick inte att trösta honom alls. Förstår väl med tanke på att han har 12 tänder och är endast 11 månader IDAG  och så är det 4 till tänder på gång nu men sen ska det väl vara över? Har hört att de bara ska ha 16 tänder fram till de börjar tappa de första tänderna. Detta innebär ju att hans immunförsvar inte är på topp så stackarn är även sjuk, hosta, täppt näsa osv så de senaste två nätterna har mamma och pappa inte fått sova. C vill sova mellan mej och H när han är sjuk och visst är det mysigt men vill inte att han ska bli van vid sånt är ju riktigt svårt att avvänja dom sen kan jag tänka mej. Men som sagt 12 down, 4 to go.


Sotade Ögon

Jag är verkligen kass på det här med sotade ögon men är sjukt snyggt vid utgång och då det är snart så måste jag hinna lära mej. HELP !


Gorgeous

Dessa Ska Pryda Mina Fötter

Stövel
Like a lot. Dessa ska pryda mina fötter i höst.

I'm Back, Better Than Ever

För det var ju så länge sen. Vart en fika på stan med farmor och faster. C den lille busen ville inte sova då han älskar att vara omringad av människor och vad bättre än ett fik där man kan spana in andra bebisar. Anyways så blev det ett besök till Barnvagnen för att köpa Baby Bed Blocks, skitbra uppfinning. Fick världens finaste och bästa överraskning av VÄRLDENS BÄSTA seko, ett silverarmband med en bricka där det står mitt smekamn samt ett hjärta där det är inristat Little Sister och även ett peacemärke. Hur fint som helst. Självklart skulle hon ha ett till sej själv med där det står hennes smeknamn samt Big Sister. That's love.



Mitt Hjärta

Nu är C och jag ready to hit the town. Fick slänga honom i duschen då han vart så skitig efter att ha ätit mellanmål själv så nu luktar han godis. Skulle ha träffat E och E idag men vi gör det till en heldag imorgon istället without the stress. Looking forward to tonight för då kommer mitt hjärta hit. LOVE !

Mavala Deep Blue

I'm aslo a sucker för nagellack. Förut hade jag långa naglar men då tycker jag utav någon anledning att det är riktigt ugly att måla dom. Men när man har korta naglar så är det så snyggt med målade. Favoriter just nu är Mavalas Deep Blue och Depends Orange (vet inte vad den heter). Men måste även ha massa nya då det snart är höst och man målar utefter vädret känns det som.


Vad Är Då Snyggare Än Lila?

I helgen blev det ett besök till Ikea. Då skulle jag passa på att köpa lila kuddar, filtar och småplock till vardagsrummet. Det går ju i svart och vitt och vad är då snyggare än LILA som accentfärg. Me likey. Men ack så besviken jag blev då inget som jag ville ha fanns. The search continues...


I'm Giving You Something Beautiful


DK

Keeping It Short

Mycket happenings. Älsklingar. Kalas för världens sötaste E. Bebis sover nu i sitt eget rum, stor pojke. Storstädning. IKEA! LOVE !

I Behov Av Stockholm Shoppingtips

Då jag och mina darlings planerar en shoppingtrip till Stockholm så är jag i stort behov utav tips. Butiker? Men nej då menar jag inte de vanliga utan ge mej något utöver det vanliga please.


Forever21

Alltså har det inte gått tillräckligt lång tid? När och vart blir det egentligen?


Colours


Vilken ska det bli?

Days Of Our Lives

Mätt och belåten. Ätit lunch med C och han ligger nu och sover middag och jag sitter bänkad framför Days Of Our Lives. Igår bestod dagen av besök av M för att sedan bege sej hem till henne och packa sedan blev det en trip till stan och massa annat trevligt. Igår kväll hade jag well needed egentid. Passade på att måla naglarna (deep blue, love), ta på en ansiktsmask och diverse saker. Skönt.


Hot Stuff

Duffy Leggings Duffy Pu Leggings 
Metallic Rouch Dress Shoulder Dress
<3

She´s Perfect For This


Tycker hon är perfect for this. Skönt med lite omväxling och inte samma gamla ansikten.

Jag Hade Utan Tvekan

OMFG, jag är kär i det här huset. Hemma hos M och hjälper henne packa inför flytten. Hon ska ju till Grekland och parta så hon hinner inte packa innan utflyttningsfesten. Men huset, alltså jag hade ju utan tvekan köpt det. Förresten så tog bebis sina första steg i det här huset. JA, han går ett par steg nu hihi. KÄR !

Höstens Must Haves

- Lårhöga stövlar
- Grova boots
- Pälsjacka
- Handskar
- Tröjor med markerade axlar
- Kavajer

...hmm som jag kommer på än så länge.


Dagen Har Bestått Utav

Mina babes drog precis. Dagen har bestått av grillning, världens bästa sällskap och skratt. Can it get any better? Imorgon kommer det bli ännu härligare. Ska väcka dom tidigt, aja vid tiotiden men det är tidigt för dom och då ska det bli en promenad ner till stan samt besök till M för att se huset innan hon flyttar. Nu Lipstick Jungle. Förstår inte att de har slutat spela in. Efter det Prison Break, ska väl vara sista avsnittet ikväll och efter det loves så blir det sängen.

Sexy Scarlett




Aldrig varit en favorit men så snygg hon är.

There Now, Steady Love, So Few Come And Don't Go

Dagen kunde inte bli mer härlig. Fick besök vid nio imorse av farmor och farfar och sedan blev det qualitytime med mina älsklingar. Gosh, finns ingen som får mej att må lika bra, aja C självklart. Nu sitter jag i soffan och har beslutsångest. Klicka eller inte klicka?


Wish Of The Day

 

Däääm, kunde ej bestämma mej.

I'll Look After You

Mina älsklingar var här en stund förut. De skulle iväg och dricka vin och umgås så vad passar bättre än att komma hit och göra sej iordning och välja kläder och skor. De var så snygga. Det är dom alltid iofs. Sitter och slötittar på massa skit som går på teven. Tycker inte de visar något bra nowadays. Men ska nog gå och lägga mej bredvid bebis och mysa.

ScorettScorettScorettScorettScorett


Alla rätt, platå, öppen tå, skyhigh heels, kedja!

Could It Be More Cosy?



Mysiga mysiga höst.

The One To Watch





 
It


What In The World Can Make A Browneyed Girl Turn Blue

Tråkig dag. Tråkigt väder. Allt är bara allmänt tråkigt idag och jag är så sjukt naiv. Man ska inte tro på allt alla säger. Man ska inte lita på att folk håller det de lovar. Man ska helt enkelt inte tro på någonting.
 

Zara






I senaste Glamour numret fick man kika på Zaras höstkollektion, inget som tilltalade mej förutom de lårhöga stövlarna på sista bilden och den korta slitna jackan på första bilden.














I'm A Sucker For Shoes, Just Like Mami


När det är alldeles tyst så brukar jag hitta honom här, no need for words right?

När När NÄR?


Kommer dessa ut i affärerna? H&M!

Nu Är Allt Mycket Trevligare

Åhh, smuttar på en latte. Är så trött som man kan vara idag fast jag gick och la mej i sängen innan nio igår men blir väl så när man tänker för mycket. Blev iaf en fika hos E igår. Huset var helt amazing och stort och lilla E blir bara allt sötare och sötare om det nu kan vara möjligt.



..med lite hjälp av blommorna från Ikea.
Får se hur detta går, blommor brukar inte trivas i min närhet. Kan inte hålla dom levande fast jag matar dom med vatten varje söndag.

These Old Beauties Are Now Hanging On My Wall


Thanks to H.

Sitter Här Med Min Latte Och Läser H&M Magazine

Precis ätit frulle. Bebis sover middag. Sen blir det dejt med E och E, FUN ! Skulle ut på promenad imorse men tog emot när det började regna. Sitter här med min latte och läser H&M Magazine, love it. PÄLS är allt jag har att säga.


My Loves The Last Few Months

Ja, lyckades hinna ta några bilder på lite av inköpen de senaste månaderna.

        
Bland annat.

I Found Them

Dessa underbara vintage Björn Borg boxarkängor! Köpte dom när jag gick i ettan på gymnasiet och de är lika vackra än. Hittade dom i Ls skoförråd  och snodde med mej dom då hon inte använder dom.


Ska än en gång försöka övertala H att vi ska gå och lägga oss !

Vackraste Ladiesen

Kafé Kulan (världens bästa och snabbaste personal), Donk, Glass JordgubbChoklad (bra om man rättar kunden som beställer EN glass med TVÅ smaker då man missuppfattat skylten), Vackraste Ladiesen in the whole wide world, Massa skratt, Massa planer.

Nu, nyduschad och smider planer på hur jag ska få älskling att mysa med mej (killa mej på ryggen).

LOVE !


Want To Adopt?

Jag har ALLTID sagt att jag ska ha barn när jag är 30 och då skulle jag dessutom adoptera men här sitter man nu med en liten C. Saker och ting blir inte alltid som man har tänkt sej men det behöver inte betyda att det blir till det sämre, för C är ju det bästa som finns.


Om inte C hade funnits vem skulle då väcka L innan åtta varje söndag?

You Drive Me Crazy

IKEAIKEAIKEA, sitter med Ikeas hemsida framför mej och kollar efter mattor till hallen och nu kommer ni bli förvånade, jag har hittat dom! Är ju så svårt då de måste vara långa och smala för hallen är ju lång men inte lika bred, är väl så det brukar vara, och finns inte hur många mattor som helst att välja mellan då (har jag märkt). Men som om inte det var nog så hittade jag mattan till min walk-in, sängbord till sovrummet, lampor till sovrummet, världens sötaste förvaringslådor till badrummet (hatar att ha saker liggandes framme) mm. Åhh, jag blir alltid lika galen när det kommer till Ikea.



Coffe, Someone?

Bebis sover middag. Han har blivit så snäll med sovandet nu. Sover bara middag en gång om dagen och då kan det vara allt mellan en till tre timmar så man passar på att få något  gjort MEN fanns inget att göra då vi lagade lunchen innan åtta imorse och vi har varit ute på promenad, handlat, städat, tvättat så satte mej vid datorn. Mycket enklare för honom att somna för natten med för han är helt slut vid sjutiden då det är dags att sova. Btw så har H börjat jobba idag, bläh. Sen ska vi ta en promenix till staden och se vad affärerna har att erbjuda men viktigast av allt, dejt med L. Var så länge sen, igår. L och M var här igår och åt min äppelpaj, gjord på våra äpplen från trädgården.

Nu, Irish for this lady.
Love!

Så Här Ser Det Ut När Man Cyklar Med Bebis


Efter en kvart så däckar C och då får man göra det bästa av situationen då han har en tendens att luta sej framåt och få ont i nacken, men H kom och hämtade honom med bilen. Det var den cykelturen.

Wish Of The Day


Tröjor med markerade ärmar, love it. Enkelt men så snyggt.

I've Been Searching For You Everywhere

Har letat efter ett par lila Converse med platt sula överallt. Såg dom i Örebro för ett tag sedan men då var man bara ute efter sommarskor men nu är dom borta. Har hittat dom i en annan nyans av lila men inte alls lika snyggt som den jag vill ha.

 Converse - All Star Light Grape         
Dom första är de lila som finns EVERYWHERE, en mörkare nyans men är ute efter den andra skon, ljuslila.


Wish Of The Day


Mocka med en vintage känsla, love !

Always Forever




Omfg, måste det ALLTID komma något nytt snyggt som jag vill ha?























Lite Mera Kroppskontakt

Vi hade en Baby Björn bärsele men den trivdes C inte alls i vilket var konstigt för han älskade ju att man höll i honom och kunde sova så i flera timmar så undrar om en bärsjal hade fungerat bättre på honom. Verkar som att det är mycket mysigare på något sätt, lite mera kroppskontakt.


Everybody's Changing And I Don't Feel The Same

So much drama. Inte i mitt liv som tur är. Bebis sover så sött. Tror han blev trött efter fikat idag men var ju tvungen att träffa C en sista gång innan hon åker tillbaka till lovely NY. Men blir definitivt en trip till henne snarast möjligt. Vart en fika både på Som Hemma och Donk men har man roligt så vill man aldrig att det ska ta slut, right? I helgen var det iaf Melkers på fredagskvällen, not my cup of tea ladies. Föredrar att ta det lugnt med mysigt sällskap än att sitta där med massa fulla nyblivna artonåringar som gapar och skriker. Annars en lugn helg, MYCKET lugn helg.


I'm Giving Up

Letar och letar men hittar dom fasiken inte. Ska ju finnas på Din Sko.


Beautiful Faces


En utav dom.

I Have A Major Crush

 
BootsBootsBoots, I have a major crush.

As Usual

Jag, hemma i soffan. H hos grannen. C ligger i sängen och ska sova för natten. Med andra ord, allt är som vanligt. Förhoppningsvis orkar jag duscha sen när H kommer hem för vill inte lämna C ensam ifall jag inte hör honom om något händer.

My Biggest Nightmare

Hallå, jag är liksom en housewife. Eller inte på riktigt har ju ett jobb och så men läs nu detta. Åt precis lunch med H och svärfar (världens roligaste ska ni veta), hade lagat potatisgratäng med köttfärsbiffar i löksky och sås till detta och till efterrätt blev det pannkakor med Nutella, mumma ! Visst är jag great? Även hunnit ta mej till affären, leka massa med C, diska typ tre gånger och dammsuga det mesta. Shit nästan så jag borde byta ut Bree.

Wish Of The Day

Velour? Krossad Velour? Någon?


I Make Them Good Girls Go Bad

Leightons låt med Cobra Starship, Good Girls Go Bad. Hon är ju visserligen bättre än ALLA andra skådisar som gett sej in i musikbranschen men låten var ok inget som är WOW för min del men hon är ju lika snygg för det.

Cause I Deserve It

Nybadad bebis sover sött. Själv sitter man i soffan framför teve, mätt och belåten men trött som tusan. H är hos grannen och hänger. Hmm i måndags crashade L här. Fem på morgonen så la jag C mellan henne och mej i sängen och vi gosade, love. igår var det heldag på stan med fika, fika och åter fika. Fick träffa love M som jag inte sett på länge för vissa har ett jobb att sköta hehe. Blev även en dejt med C som jag inte träffat på ja, iaf två år nu. Men hon var lika gorgeous som alltid ! Idag vaknade bebis tjugo i fem på morgonen. Morgonpigg? JAVISST ! Men jag är inte lika morgonpigg av mej. Har hållit på med något det mesta av dagen bara för att hålla mej vaken. Men muffinsen var helt klart godkända sa pappa. Nu, spana kläder. Kanske klicka hem något för jag FÖRTJÄNAR det.

Chocolate Is My Best Friend

Kladdkakemuffinns precis klara, i ugnen chocolatechipmuffins. Ska avnjutas med coffee.



And If I Could Hold On Through The Tears And The Laughter, Would It Be Beautiful Or Just A Beautiful Disaster

 
 
Alltid lika  inspirerande.

Wish Of The Day


Någon som vill klicka hem denna åt mej? Maaah, med lackleggings och ett par heels.

Give Me Something I Can Use

Åhh, är verkligen sugen på att skaffa mej en provdocka. Skulle vara så snygg i min garderob och L som älskar att sy och grejja skulle kunna använda den. Ska kolla om jag hittar någon som tilltalar mej.


Finns Det Någon Som Inte Älskar Ikea?

Fick iaf min trip till Ikea idag och hittade lite smått och gott, dock INGA mattor till hallen. Ska det verkligen behöva ta så lång tid att hitta något man vill ha. Men hittade världens snyggaste taklampa till sovrummet, finns ingen bild på den på deras hemsida så kommer en imorgon när H har satt upp den. Hittade även spegel till hallen men kommer inte in förrän vecka 34 så då blir det ett till besök till Ikea, I don't mind. Anyways, blev en ram med plats för fem bilder som ska upp på väggen i vardagsrummet (kommer självklart bara innehålla bilder på C),  taklampan, jättefin lampa till fönster i vardagsrummet, två lila vaser med fina blommor, tallrikset till C med Fabler, samt lite annat som behövdes. Gud, finns det någon som INTE älskar Ikea?



 


Kalas Med Musse Pigg Tema

Snart är det 1-års kalas för C, eller om lite mindre än två månader. Tydligen är detta något som ska planeras i ett år enligt alla andra men vad finns det att planera som tar sån tid? Det enda jag vet att C ÄLSKAR Musse Pigg, blir galen när han ser Musse så då blir det självklart Musse Pigg tema på kalaset och googlade det precis och hittade ALLT som behövs på en gång, Musse tallrikar, sugrör, bordsduk, inbjudningskort, ballonger, ja hela köret. Vad är det kvar nu? Jo, vilka som ska bjudas samt tid och plats. Och ska detta behöva ta ETT ÅR?



Because Of You I Find It Hard To Trust Not Only Me But Everyone Around Me

Hmm, ja nu ligger C och sover ute på altan. Vart även idag en tur till lekparken och även lunch där så busen är helt slut. Väntar på att mami ska  komma och joina mej så vi kan dricka Irish Cream Latte tillsammas. Igår vart det iaf så att jag fick titta på film själv, BORING ! H "klippte gräset" hos grannen, med andra ord satt där istället för att titta på film med mej som han sagt men är man uppskattad så är man. Nu kommer iaf mami och gör mej glad.


He's The Reason For The Teardrops On My Guitar

Hmm sitter och väntar på H, skulle bli film och mys ikväll. Han skulle ut och klippa gräset men verkar ha fastnat hos grannen. Aja, får väl hoppas på Ikea imorgon. Behöver mattor och stor spegel till hallen samt massa såna där smyckhållare (om det nu ens heter så) till mina smycken.






He's the reason for the teardrops on my guitar
The only one who's got enough of me to break my heart

To Be Happy, It First Takes Being Comfortable Being In Your Own Shoes


Allt snack om hennes vikt, hon är vacker oavsett. Titta bara !

I Want It All And I Want It Now

Tänk om man kunde ha ett heltidsjobb som går ut på att SHOPPA, men alltså inte åt andra utan åt sej själv.

               
Mocka, sammet, grovstickning, dragkedjor, DETAILS !

Jag Är Även Världens Underbaraste

Jag måste ha VÄRLDENS underbaraste bebbe fast så tänker nog alla föräldrar och jag förstår dom. Det här kan man bara förstå om man har en liten själv. Varje dag är det något nytt, spännande, roligt som händer och man tror att man aldrig kommer skratta sådär härligt igen men jo han hittar på något roligt som man skrattar åt VARJE dag. Tänk om alla vi kunde vara som små barn.

Iaf så sa bebis mamma idag och tro mej om jag säger att jag är världens gladaste. Han har ju börjat prata massor men har faktiskt inte den blekaste hur många ord en bebis på tio månader ska kunna säga.

- Titta
- Pappa
- Deda (morfar)
- Där
- Lampa
- Tack
- Nana (mormor)
- Mamma

Det är vad C har sagt än så länge. Men tror även att han försöker säga nejnej när han säger nana. För när jag och H säger till honom att något inte är ok att göra så säger han även då nana. Men idag pekade han på mormor och sa nana så han fattar att det även är mormor (på bosniska). Är väl ganska enkelt för honom att uttala så antar att det är därför han säger det.


Keep An Eye On


Ibland blir man förvånad, riktigt riktigt förvånad.

I Have Died And Gone To Heaven

Playsuit By BoutiqueASTRIDE Lace Up Ankle Boot  ANIQUE Stud Toe Ankle Sequin Shoulder Sweat 
I have died and gone to heaven, new in Topshop. Give me the shoes PLEASE !

Jag Är En Duracellkanin

Hmm, ja blev en tidig morgon för mej och C. Han vaknade strax innan klockan sex så var bara att ta sej upp ur sängen MEN får tacka just C för att man får massa gjort här hemma. Innan klockan halv nio imorse så hade vi städat hela huset, dammat, dammsugit, moppar, vattnat blommor osv. Vi hann även laga lunch, lasagne tills dess. Sedan blev det frulle med H och en promenad till affären för att inhandla massa fika. En tur till lekparken för att gunga och C fick även äta lunch och sin mellis där. Sedan kom vi hem, för kanske tjugo minuter sen och nu sover C så sött på altan och jag väntar på min sockerkaka som är i ugnen. Men ska iväg och slänga i lite tvätt i tvättmaskinen nu. Ibland undrar jag själv vad tusan jag går på. Idag har jag hur mycket energi som helst men vissa dagar tycker man att det är världens pina att bara diska, jaja är väl bara att köra på. LOVE !


A Tragedy With More Damage Than A Soul Should See

Delight Lace DressNelly  Shoes - Exeter  Nelly  Shoes - Niagara  Nelly  Shoes - Poole Nelly  Shoes - Dornie Nelly  Shoes - Kingston Nelly Accessories - Celine Bag Rachel Leigh - Olivia Cuff
Nelly har något för ALLA, sova time nu. Natti !

I'm Longing For Love And The Logical

Fick förresten träffa mina två älsklingar idag. Rätt vad det var så kommer L in på jobbet med en Irish Cream Latte och mat samt en jordgubbscupcake, är det inte kärlek? Sen så kommer M in och gissa om jag vart glad. Var ju en evighet sen jag såg den alkisen, men love you anyways. Hon fick hjälpa mej att pilla rätt rullen och sen gick allt jätte bra.

LOVE!


My Heart Can't Possibly Break When It Wasn't Even Whole To Start With

Blev iaf glad när jag såg vad H&M fått in för nyheter. Ser ut som en lovely höst.


Inget Spännande

Ja, återigen trött. Men nu är det väl för att jag har jobbat och inte pga C. Fått sovmorgon till nästan nio i två dagarna nu för jag skulle iväg och jobba och tro mej det känns som världens längsta sovmorgon fast att sova till nio har jag aldrig kallat för sovmorgon innan C. Men så blir det väl när man får barn. Anyways så var jag och C iväg och gungade en stund och tog en promenad efter det. Riktigt härligt väder ikväll. Passade även på att städa, inte riktigt klar men resten får jag göra imorgon. Aja, inget spännande so far. LOVE !

RSS 2.0