after the nights of vodka fame and cheap lovers

REDAN onsdag imorgon! vart tog helgen vägen? vart tog den hatade måndagen vägen? ska inte klaga. helgen var iaf underbar. shoppades för fullt. massa vin. bubbel. hotellfrukost som nog är bland det bästa som finns. synd bara att man blir mätt efter en macka när man planerat att äta ALLT för det ser så smasko ut. söndagen bjöd på fika direkt efter att vi hade kommit hem. var bara att ge sej ut i snöstormen. C fick träffa jultomten. sen åkte vi hem och julpyntade och tog fram J U L G R A N E N. C var helt lyrisk. sen avslutade vi kvällen med att baka pepparkakor. nu ska han bjuda alla på sina pepparkakisar.


pics weheartit

shabby



behöver lite inrednings inspo. är ju ändå detaljerna som gör det hela.


pics google

big white dots


den sötaste.


pics modekungen

all eyes on me



riktigt sugen på att göra en ögonfransförlängning. ska tydligen hålla i 6-8 veckor. man får inte använda mascara när det är gjort men behövs det ens?


pics google

the softest touch


en sån är jag ute efter.



pics google

what to do ?

imorgon blir det spaning efter.

- skinnbyxorna
- skinnshortsen
- röda stuprörsjeans
- plum läppstift
- statement halsband
- mönstrade byxor
- enkla enfärgade tees

...efter det blir det incheckning på hotellet. bubbel. bastu. vin. GOD MAT, som inte jag lagat! dans? drinkar. sovmorgon. frukostbuffé. DET BÄSTA av allt, jag slipper bädda.

den stora frågan är HUR jag ska klara mej utan C i mer än 24 timmar. what to do?


dreamcatcher



så fort jag och H kommit överens om vad det blir för tapeter i sovrummet så ska dessa pryda vägarna.


pics google

antique


en stor förkärlek till antika möbler. när vi byter soffa så ska jag övertala H att vi ska ha ett kistbord. målat vitt.


pics google

keep telling myself



en sån här behöver jag till januari (intalar jag mej själv). räcker nog med en HP som för övrigt jag alltid använt och funkar alldeles utmärkt. hoppas den finns i vitt!


pics google

lace



i´m still in L O V E.



pics google

i can't find you

idag var det en mindre bra dag. en riktigt dålig dag faktiskt. att människor inte förstår vilken inverkan ord kan ha på folk. på stora som små. speciellt ord som sårar. men det slår tillbaka på dom till slut. när det är försent. och det förtjänar dom.


pics weheartit

black


black favs.


pics bikbok

alone in my own world

trött. trött. ännu mera trött. skulle verkligen behöva sovmorgon. men det lär inte hända. får iaf vara glad att C sover till typ åtta varje morgon. idag vart det det vanliga. jobb laga mat diska bubbla med C natta C och när allt det är gjort så är man så trött så man däckar.


pics weheartit

zebra



mitt vardagsrum skriker efter denna snygging till matta.


pics google

romantique

imorgon har min bebis sitt första tandläkarbesök. jag kan inte följa med pga jobb men H får fan se till att ta några bilder annars byter jag lås på dörrarna.



pics weheartit

jeans



behöver inte vara tråkigt.



pics ellos nelly

someone loves you out there

söndag. redan söndag. vart tar helgerna vägen? time flies when you're having fun i guess. igår kväll vart det mys med mina favoriter. en utav dom däckade under filmen. idag har vi redan hunnit med tvätt lunch och pulka och bus ute med E. var så länge sen men lika roligt som vanligt. strax blir det marieberg och sen iväg och äta smörgåstårta baklava tårta mm då käre bror ska firas.



pics weheartit

chanel



tweed girly tufft. love it


pics chanel

show me the world as i´d love to see it

tröjan. leggingsen. hela outfiten på tredje bilden <3 redan hunnit med att handla lördagsgodis. är nod det bästa C vet då han får plocka själv. det bästa av allt är att han äter INGET utav det så ännu mera för mej. den där busen fördrar nötter framför candy?! vet inte vart han fått det ifrån. hann även med en snabb fika. nu sover vi middag för sen ska vi iväg till farfar som fyller år idag. världens underbaraste bror fyller också men det ska firas imorgon.


pics weheartit

your love has got me addicted

kvittar hur sugen man är på kebabpizza för man lyckas ändå bara äta en sjättedel utav den. inte ens det enligt H. blev ingen ansiktsmask men lite idol en skräckis och nu den där spindelmannen.


pics weheartit

inspo





pics columbine

creative

fredag! idag blir det spakväll för mej. skippar vin med folket då ansiktsmask och ett fotbad lockar mera. någon som har ett par hinkar att låna ut ;)



pics weheartit

time for a change

ge mej outfiten på sista bilden. avslappnat mysigt men uppklätt på samma gång. perfekt for work. fredag imorgon! me like it. i helgen ska det sooooovas. tröttare än tröttast nu.


pics weheartit

stuck on red





red once again.


pics modekungen

another day to dress up

idag är en sån där dag då man inte har någonting att ha på sej. skulle inte skada med liiite shopping. men nästa helg blir det hotell med bubbel, bastu. god mat och utgång. OCH shopping under dagen. hoppas man hittar något!


pics weheartit

statement



statemant halsband !


pics google

fashion bird

fika fika och ännu mera fika. den här dagen går nog snabbt. sen är det torsdag och fredag och helgen!



pics weheartit

feathers




kjolen ♥

pics google

on top of the world

snart bär det av mot dagis och jobb. inte alls skojj men går ju snabbt iaf. ligger just nu i soffan och gosar med världens bästa C, svårt att ta sej härifrån!


pics weheartit

speak those words

ost och kex. hmm undrar hur jag ska få det till vardagsrumsbordet utan att lämna soffan, ideas?!



pics weheartit

second skin



kan inte släppa röda byxor. helst skinn!



pics zara

being

vart tog helgen vägen? fredagen spenderades at home med mina favorittjejer och killar. lagades otroligt god mat. lördag vart det örebro med svärisarna. igår vart det iväg till mor och far för lite farsdagfirande. bror och syster med familj var där. LOVELY! nu återigen en vecka med massa jobb på schemat. hoppas fredag kommer snart.







pics weheartit

dots



ALLT blir så mkt roligare med prickar.


pics google

trying to prevent what´s already begun

magont! aj ajj AAJJJ! musar med mitt lilla hjärta. snart dags för lördagsgodis och lite Pippi på det kanske?! spenderat dagen i Örebro med svärisarna. C var helt hysterisk när han fick veta att vi skulle gå i massa affärer. hmm undrar vart han fått det ifrån...



pics weheartit

be the change

sitter på jobbet och gör planer för kvällen. eller kvällsmaten rättare sagt. färsspett klyftpotatis och tsatsiki?! lite vin ost och kex till efterrätt. blir en lugn kväll då förra helgen spenderades ute i Karlstad med god mat och sällskap.


pics weheartit

catch me

nu ska jag gå och pussa på min bebis! han är så fin när han sover. han är jämt fin. snyggaste bebisen som finns.


pics weheartit

black and grey




pics vivstyle

dreams

fransk nougat, lite bueno och massa spotify. ja men snart slutar jag. positiv som få idag. helg snar! KÄRLEK snögubbar varm choklad framför brasan mys. det står på schemat.



pics weheartit

the daily dose

LÅNG dag! Pratade iaf med dagisfröken imorse och framförde en del (läs massa) klagomål. Nu när dom vet att man är uppmärksam på minsta lilla så känner man sej lite tryggare för då måste dom ju hålla koll på mitt hjärta för annars blir det bara värre för dom. Nu kommer snart H med min fiskburgare.


pics weheartit

those red ones



dom SKA bli mina.




pics vivstyle

jag är vuxen

Har lust att skriva MASSA fula ord om dagis! Men då jag är vuxen så ska jag inte göra det. Ska dock tala om att dagisfröknar är de mest överbetalda som finns. Får ut lön varje månad och gör absolut NADA förutom att stå i flock och snacka skit med varandra medans ungarna de ska hålla koll på dricker regnvatten från backen och äter gräs bland annat. När jag hämtade C idag så stod han i ett hörn omgiven av tre killar som var äldre än honom och slog honom. Konstigt att fröken inte ens reagera på att han skrek och grät och hennes svar när jag säger till dom att de inte får slåss, när hon flyttat sin feta röv från vart fan den nu varit till det kolsvarta där barnen var är att det blev sent för barnen?! Gör ditt jobb kärring! Inget som tvingat dej att bli dagisfröken!

woman

   

en helsvart outfit. röd cape. röda lips. röda glasses. mkt rött tack !

pics weheartit

the bigger the better

    ♥

love and light

ligger bredvid världens underbaraste och tittar på honom när han sover. är svårt att slita sej loss men ska inta soffposition med H nu och tvinga honom att killa mej på ryggen. det bästa som finns.



pics weheartit

mitt hjärta

   
älskar dej mest i hela världen.

out my window a memory

    

jag och soffan. en brasa som värmer och x antal värmeljus på detta. det enda som fattas nu är mörkret. när det väl är tillbaka, om ett par timmar så kommer jag nog klaga på det med. funderar på äggröra med champinjoner och tomat till frulle?!

pics weheartit


inspiration





pics lookbook

nailpolish



mitt vita nagellack är slut! jag som tänkte göra mej extra fin idag. vilken otur. kan ju iaf meddela att jag inte kommer köpa depends nagellack längre. har alltid tyckt de varit så bra i och med att jag lätt tröttnar på en färg och dessa lack är så små så man hinner förbruka dom innan de blir dåliga. men anyways. första gången jag köpte deras vita lack så saknades appliceringsborsten! andra gången, på ett blått nagellack så var borsten i lacket så lycka till med målningen och så har deras orangea nagellack exlpoderat i handen på mej! fick skrubba händerna med aceton i en halvtimme.


pics google

you and me against them all

sharing pizza with L. så underbart då jag och hon tänker i samma banor och kan aldrig bestämma oss för en pizza så beställer två olika och splittar. inte ätit än idag så nu är det tajm för frulle. om killarna hittar hem.


pics weheartit

it's us against the world

goodmorning! kallt det var ute idag men fint iaf. frulle och te med hjärtat nu sen lite snabbstädning för vi har förhoppningsvis en playdejt efter lunch. ikväll ska vi dessutom skippa idol (!) och antagligen köra på lite bowling och bio maybe.


pics weheartit

like


skorna på bild 1 och västen på bild 2!

pics lefashionimage

dislike



help! jag och H har planer på att riva ner väggarna mellan kök, vardagsrum och hall. samt väggen i hallen som döljer trappan till nedervåningen (som så småningom ska bli inredd). ska bli en grind i glas mot trappen ner har jag tänkt. problemet är att vi inte kan enas om något förutom att köket ska vara svart (högblankt) och att vi ska ha en kamin i vardagsrummet, som är på plats nu. jag vill helst ha vita tapeter då allt känns mycket fräschare då och känns mer öppet på något sätt. kanske en divansoffa i vardagsrummet, någon fin rottingstol/fåtölj med en stor pälsfilt på, ett vitt kistbord, massa ljusstakar i silver och sedan kan man addera färg med färgglada gardiner, kuddar, pläd, den perfekta zebramattan mm. det här går inte alls hem hos H som vill allt annat än det jag tänkt mej!


pics google

what about now

skönt att vakna upp till sunshine! bebis äter men sen ska jag tvinga med honom ut på en promenad. måste ta vara på alla fina dagar.

pics weheartit

centenera


garderoben!


pics google

before it's too late


a seethrough clutch. en klocka. nude shoes. det långa håret. jatack!


pics weheartit

what if it's lost behind words we could never find

work tomorrow! men det går nog fort. måste börja träna. tror att det är därför jag ständigt är trött. för jag knappt rör på mej. men konstigt nog så hinner jag inte heller sätta mej ner och ta det lugnt förrän C sover på kvällarna. hmm kanske finns nåt mellanting för småbarnföräldrar. nåt som inte betyder att minst två timmar med C försvinner bara för att man måste ta sej till gymmet och back. klämma in lite träning också förståss. undrar om det är dom där reebokskorna som är grejjen. om jag tar på mej dom under dagarna när jag springer efter C så kanske jag får den där perfekta rumpan och de där perfekta benen som de gör reklam för!


pics weheartit

vinrött lila orange


vinrött lila orange ♥


pics google

the ways you made me feel alive

soffhäng. försöker få med busen på en promenad men verkar inte funka så bra. undrar om det kanske är det fina vädret som gör så han vill hålla sej inomhus. sen undrar jag vart tusan min leoclutch tagit vägen?!!


pics weheartit

goodbye B hello S


jackan. klänningen. kavajen. kavajen. goodbye B. hello S!


pics google

change the colors of the sky

puuuuh! städningen är snart klar. slänga i tvätten bara och sedan är det mys framför brasan hela dagen. vore gott med en kopp varm choklad och grädde!


pics weheartit

RSS 2.0