Thanks Beautiful

Hemma med en bebis som har feber och äter absolut nada. Ikväll ska jag försöka få i honom lite våfflor. Senare kommer nog till och med ett videoklipp, tacka min kära snygging till telefon för detta.

L är helt amazing i håret. Förstår inte hur vissa människor kan passa i ALLA hårfärger utan att det ser fejk ut.

Later !


Missed Me?

Hello bitches ! Missed me?
Jag har inte rört en dator på 8 dagar (jobbet räknas inte). Men behöver inte en dator då jag hämtar min iphone
3GS imorgon, VIT ! H har en otroligt bra övertalningsförmåga så efter att han köpte en förra veckan så ska jag också ha en nu.

Nu sitter jag och äter Donk och myser i soffan med L. H är iväg och spelar poker. Kanske borde lära mej det där jäkla spelet så han stannar hemma ibland. Anyways, vi var på bio förra lördan och AVATAR är sjukt bra. Imorgon har L och M bestämt att de ska mysa med C så vi får en till biokväll och nu blir det Snabba Cash, som H vill se. I ett vuxet förhållande kompromissar man.

Nu, skavllerblaska.
Later !


Lovely

Lunchen bestod av varma mackor, pommes och världens godaste sallad (rödlök, tomater och fetaost med MASSA äppelcidervinäger). Orkade äta upp salladen iaf. Tänkte testa att äta nu när H och C kommer hem. Ska bjuda dom på ris och grönsakswok (broccoli, blomkål, paprika) med räkor och champinjoner.

Dagens sällskap bestod av L och A. Lovely. L och jag tittade nog genom tusen bilder innan A kom efter jobbet. Knas att vi båda är sjuka, speciellt på födelsedagen.

Nu ska jag fortsätta med matlagningen. Later !


Eric Clapton - Tears In Heaven


Handlar om saknaden efter Eric Claptons 4-årige son Conor som föll från fönstret på 53:e våningen efter att en fönsterputsare glömt att stänga fönstret i familjens lägenhet. Kan inte ens föreställa mej hur det känns.


I Know The Key To Secrets Never Told

Tryckt i mej nästan en hel påse popcorn, med smör! Tittat på Spyeva då jag är den enda som missat detta, Charlie bit my finger, felsägningar mm. Youtube är ju till och med bättre än teve. Nu ska jag trycka i mej lite  C-vitamin för det smakar så gott.


Hahahaha


Happy B-Day To Me

Ja, idag så fyller jag 24 år. Hur det känns? Vuxenpoäng. Nej men det känns faktiskt inte alls för känner mej precis som 18... eller inte. Lite äldre, lite klokare och lite bättre (lite tröttare med). Håller du med L?

Anyways ! Detta inlägg tillägnas världens bästa syster, världens porrigaste b-friend och mina underbara vänner. Vaknade imorse, efter en mindre härlig natt med bebis och var hur trött som helst. Tog upp mobilen för att kolla vad klockan var och redan då, vid åtta imorse så var mobilen full med mess. Som om inte det var nog så gick jag förbi jobbet efter att ha lämnat bebis på dagis och E sa till mej att jag var tvungen att gå till receptionen innan jag gick hem (sjuk =() och där väntade ett grattis kort och massa gott! Hur underbara är dom inte?

H ! H såg till så jag fick TELEFONEN idag på min fördelsedag. Världens bästa b-friend. Han försökte hålla det hemligt men det gick ju inte så bra.

Så nu Darlings kommer det bjudas på massa kort framöver. Har känt mej handikappad under typ 5 månader med en lånetelefon (VGA kamera). Det som gör saken ännu bättre är att X2 har en 8.1 megapixel kamera.

Love you my bitches. You rule !


Elegant Black.


Dina Bortförklaringar Skadar Mer Än Du Tror

Så jäkla bra reklam. Försök få H att fatta det. Han har sagt att han ska sluta snusa sen C föddes men ändå inte lyckats, istället har han börjat röka med.

Tror inte att rökare själva förstår hur mycket de luktar och att även omgivningen får i sej gift genom passiv rökning. Man är ju ännu mer försiktig när man har barn. Man är noga med att C äter med sina bestick och inte någon annans och jag säger till H gång på gång att det inte är ok att han matar C med bestick som han använt då det inte är fräscht men lyssnar han? Nope. Eller att han inte ska pussa på honom direkt efter att ha rökt.

Forskning har visat att de som utsätts för tobaksrök riskerar att få samma hälsoproblem som rökare, även om riskerna är mindre. Icke-rökare som lever med en rökare har även cirka 30 % mer risk att få lungcancer.

Förhoppningsvis har han slutat med något av detta innan C blir tillräckligt gammal för att se vad pappa håller på med och ta efter. Så föräldrar, ta åt er !


Jag Skippar Bikinin I År

v295462_edit_fd lindsay-ellingson-vs-cover1 v295459_crop11 v297256
Tar hellre på mej en sån här snygging från Victorias Secret, nya katalogen. Mkt hetare !


I Promised Myself



   
LL ♥


Stephanie Pratt


Stephanie Pratt...


...och så återigen Stephanie Pratt. Vilka under det kan ske med make-up, blekning mm...


Jag Har Så Bra Inflytande

...på H. När jag introducerade Elin Kling för honom så var hon tydligen inte snygg. Han faller för Laila Bagge, porrskådisar, Pamela Anderson osv (you get the point). Men nu helt plötsligt så är han helt in love with Kling. Can't blame him men måste ju ändå ta åt mej äran. Han gick från trashy till classy, om man säger så.

Anyways fast jag också är helt galen i Kling så måste jag erkänna att Claudia var bäst igår kväll. Hon kan omöjligt vara nybörjare. Men tror Kling kommer bli bäst om hon bara får träna lite mer för charmen finns där så det enda som fattas är tekniken. Hon såg en aning stel ut men snart är hon bäst av dom alla.

Vad jag inte tänkte på, Rabih biter sej i läppen hela tiden. Var H som sa det. Något vi har gemensamt...


Beautiful Porn

H: Vi måste skaffa porrkanaler.
Moi: Har vi inte redan det?
H: Nej.
Moi: Jahopp
H: Jag tycker att porr är vackert.
Moi: Huh? What?
H: Det är ett fint sätt att uttrycka sex på.

Killar?!

To Die For

DowntownParisienne
Tröjan på den sista bilden är precis som min to die for klänning ! Ska ha...

B-day Outfit







One of these 2 for my B-day maybe? Om de ändå fanns i butik. Med mina svarta mocka stövletter. Eller ett par tuffa MC boots kanske? Perfect match.






  


Spik I Hamburgare På Donk

Hisingen, Göteborg. En man fick en 2 cm lång spik i sin hamburgare. Hur tusan kan det ske? Det är ju inte så att någon annan än personalen kommer åt hamburgaren från det att den går från köket till kassa där kunden står. Så det kan ju omöjligt ha varit så att någon som inte jobbar där har gjort detta. Behöver ju inte ha varit medvetet men förklarar ju att de i köket har noll koll på läget iaf för hur kan man missa en spik i hamburgaren?

Nu vet jag iaf att det är bara hemlagat som gäller från och med nu... aja, sushi kan man inte laga hemma så det kan man ju köpa från uteställen.


Konstiga Blickar

I söndags hittade jag världens snyggaste plagg. Förstår inte varför L och M gav mej så konstiga blickar när jag plockade fram det. Det var en fodralklänning med långa ärmar, svart, lurvig (inte långhårig päls utan kort lurvig) PERFECT !

Har ju fortfarande inte hittat outfit för the B-day party men känner att jag vill ha något annat än svart och vitt då dresscode för de som är bjudna är black and white.


Bebis And His Stroller

I helgen så fick C en barnvagn och en docka av S. Nu springer han runt och sjunger för sin bebis och gungar den i vagnen så den ska sova. Ibland petar han den i ögot och skriker och skrattar högljutt då ögonen blinkar till. Hmm undrar om han skulle göra så om han hade ett litet syskon. Nu är jag lite orolig.

To the point. Skönt att H inte är en sån där pappa som inte vill att hans son ska leka med "tjejsaker" och bara bilar är tillåtet. C är väldigt intresserad av bilar och bollar men klart att han får leka med en barnvagn och docka om han vill. Huvudsaken är ju att vagnen är blå och att dockan är klädd i en leoparddräkt.


Schemalägga Sexlivet

Courtney Cox och David Arquette schemalägger sitt sexliv, enligt Aftonbladet. De tycker att de inte har tid att ha lika mycket sex som en del andra då de är gifta. Hmm, försvinner det timmar på dygnet när man gifter sej? Ännu en anledning att inte gifta sej alltså.

Ska nog fråga H om vi kan schemalägga vårt sexliv. Är ju lite svårt att få till det när man är småbarnförälder. Kan ju inte tvinga C att sova när som helst.

Jag tycker iaf att det ska vara en gång om dagen. H tycker en gång i veckan. Det här måste diskuteras och vi måste komma fram till ett gemensamt beslut. 3-4 ggr i veckan?


The Ring

Jag hittade den, the ring. Den jag skrev om för ett tag sedan. Den fanns i mammas smyckeskrin. Hon har fått den av pappa för mer än 20 år sedan. Nu är den min. Betyder ju mycket mer än om jag skulle köpa en ny. Den har en historia bakom sej förknippad med personer som betyder väldigt mycket för mej. That's love.

Happy B-Day Love

Idag så fyller H år. 27 år gammal blir han dessutom, vuxenpoäng. Svärföräldrarna och Cs favoritfaster var här och fikade förut, mys med tända ljus. Nu är det bara jag och H här. C sover. Kanske ska ge honom hans present. MOI !


Happy B-day Love !


We're Caught In A Trap. I Can't Walk Out Because I Love You Too Much Baby.


The King


Next

Namnam, har precis bakat kladdkakemuffins med en klick jordnötssmör i och florsocker över. Gutt ! Har gjort mej iordning för dinner hos B. Var ett tag sedan och det bjudas alltid på något gott där. Ska tvätta rumpan på C för femte gången idag för är ju femte gången som han bajsar. Inget fel på hans mage inte.

Fusk-cheesecake i glas
Nästa gång blir det denna goding !


Tips På Öronorgasm

Tips på något som kan leda till öronorgasm..


LOVE !


Tvillingar Men Födda Olika Årtionden

Huh? Hur roligt är det inte att läsa något sånt istället för massa ledsamt hela dagarna.

Marcello och Stephano är tvillingar men då den ena föddes innan tolvslaget till det nya året och den andra efter så är de födda olika årtionden... FUN !


Ok, kanske inte dagens news men anyways.


I Fake A Smile So He Won't See

Väntar på H som är iväg och köper snus och skjutsar hem L och A. Snus? Förstår mej verkligen inte på folk som snusar och han både snusar och röker. Rökning är till och med vidrigare än att snusa. Man har lust att ge alla små fjortisar, som tror att det är tufft att röka, en rejäl käftsmäll så hjärncellerna hamnar på plats och hjärnan börjar fungera igen.

Min farbror ligger på sjukhus sedan ungefär 6 veckor. Nästan hela den tiden har han legat nedsövd och kopplad till respirator då han inte är tillräckligt stark för att andas själv. Allting började med att han kände sej sjuk men blev hemskickad från sjukhuset (som ALLA nowadays). Det visade sej att han hade lugninflammation. För drygt två veckor sedan så kom det 6 läkare från Akademiska i Sthlm och hämtade honom med flyg. Där fick han ligga bland alla för tidigt (väldigt för tidigt) födda bebisar, kopplad till respirator och två ecmo lungor. Han är iaf tillbaka i Örebro nu. Men är fortfarande kopplad till respirator och fortfarande i samma skick som tidigare. Besökte honom för ett par dagar sedan och när jag gick in på rummet med pappa så letade jag efter min farbror men han var inte där. Jag undrade vem pappa gick fram till, någon som jag inte alls kände igen, som visade sej vara min farbror. De vet inte hur länge han kommer få vara kvar då läget inte har förbättrats. Läkarna förklarade att lugninflammation är livsfarligt för rökare och sa även att de endast har 3 såna här patienter per år. De sa även att alla som rökt i mer än 10 år har KOL men att de flesta inte vet om det själva.

Så finns det folk som posar med cigg och tror att dom är coola. Ja, oftast är det människor som inte vet bättre och tror att omgivningen uppfattar dom som tuffa. Men det enda man vet om dom personerna är att de antagligen har för få hjärnceller och luktar inte vidare fräscht.


Beautyqueen Of Only Eighteen



Jag förstår varför killar föredrar Scarlett framför vilken runwaymodell som helst, sjukt vacker, speciellt med det blekta håret. Hon står för de kvinnliga formerna som dagens modeller inte har, som de flesta killarna ändå tycker är fint. Men då jag är tjej så tycker jag ändå att det finns något vackert med runwaymodellerna med fast det kanske inte är lika obvious för killar.


Goth Red Lips

Även Leighton Meester från Gossip Girl satsar på den heta va
Njaaaee, like Leighton men lite för mycket make. Not my style. Läpparna är to die for men ögonen ser ut som en misslyckad make bara. Kanske hade varit snyggare med lite mer markerade ögon om någon ögon make alls till röda läppar.


Just Cause You Believe Something Doesn't Make It True

Bebis ligger i sin säng och ju mer H tycker att han ska sova desto mer sjunger han. Jag hämtade honom idag efter jobbet och så vi tog en promenad hem med barnvagnen och han sjöng hela vägen hem. Nu innan läggdags så badade vi badkar och bubblade i nästan en halvtimme och ändå är han hur pigg som helst. Han är verkligen som en duracellkanin. Förstår inte vart den där lilla kroppen får all energi ifrån för han äter ju knappt.

Nu försöker dom överrösta varandra iaf.


StreetStyle



  
Det finns människor med stil, men inte i denna stad.


DressCode

Yes! Jag och L kom på den briljanta idéen. Den 29:e januari blir det dresscode. Lutar åt black and white som det ser ut nu. Smart or what? Vi hämtade upp L idag innan Marieberg. Åkte hemifrån vid elva och kom hem efter fem (JA, JAG SAKNADE MIN BEBIS HELA TIDEN). L hittade the perfect B-day dress och M hittade massa saker men jag hittade nada. Jo skorna ! Ett till par skor som jag suktat efter men vet ni... i walked away. Strongt gjort.


This Wheel Has Brought No Fortune Still I Cry Alone At Night

MJ favourite !


You Say Hello I Say Goodbye

Konstigt. Jag sitter och funderar på det här med jämställdhet. Sånt finns inte i Hs värld. Han är nog inte den enda killen men det är ändå inget försvar. Till exempel i torsdags så sliter jag arslet av mej, storstädar, lagar mat, håller koll på C. H sitter framför datorn i princip hela dagen, går över till grannen och fikar. När jag är klar med allt så frågar han om jag vill ha hjälp. Då har han iaf frågat tänker han väl. När man försöker prata med honom om det så säger han men det är ditt jobb för du är kvinna. Kan komma kommentarer som "det är inte mitt fel att du är född som kvinna", "kvinnans jobb är att stå i köket och ta hand om hemmet". STENÅLDER! Fattar inte att människor inte tänker längre än så. Min pappa hjälper min mamma med matlagning, städning osv. Det enda han inte gör hemma är tvättar för att hon tycker att hon gör det bättre antar jag. Men MIN PAPPA som är snart 50 förstår liksom mer än killar som idag är i 20- 30-årsåldern.

Ok, förr i tiden så var de flesta kvinnorna hemmafruar så då förstår jag varför man tog hand om hemmet själv. Men NU? Jag jobbar mer än H, jag städar, tvättar, lagar mat, diskar, tar hand om C. När ska jag få ta det lugnt och slappna av? När jag dör?

Sen förstår dom inte varför man är trött?


Stackars Liten

Idag när vi var på väg hem från Örebro så stannar H då han ser något ute på vägen. Det visar sej att det är världens minsta hund som sprungit bort men då han var vit så fortsvann han i snön så vi körde efter en bit och försökte ringa polisen för att kolla om nån anmält en hund försvunnen men hittade inte hunden och kom inte fram till polisen? Hoppas lilla hunden hittade hem.

Around The Corner

Om 11 dagar så fyller JAG år. Ok, L fyller också. H fyller däremot om 5 dagar. Retas lite med honom då han fyller 27, 30 around the corner. Jag, jag fyller ENDAST 24. Känns som den perfekta åldern. Inte halvvägs till 30 men ändå en bra ålder.

Nu ska jag bara skriva en önskelista. I always get what I want. Nu är nummer 1 på listan skorna som L fick med sej hem när vi shoppade förra veckan. Love at first sight. Sedan är det denna underbaring nedan.


Keep It To Myself

Vilken lång dag. Åkte mot Örebro redan vid tiotiden för en god lunch och sedan dejt på Lek & Buslandet. C har nog aldrig haft roligare, inte vi heller. Sen avslutades det med en god middag hos S. Nu kom vi precis hem och flyttade över C från bilen till sängen för han somnade så trött som han var. Nu ska jag bara ta det lugnt och njuta av tystnaden. Imorgon blir det off to Marieberg med M, just the 2 of us.

Miss my baby som varit i Örebro sedan i torsdag enjoying herself. Men snart...


RSS 2.0