Squareface

Nu kanske det blir lite klädshopping för moi. En skönhet klär ju i allt som sagt. Nej, driver med er, så självgod är jag inte, som vissa andra. Men hur självgod man än är så är det ju bra att alla andra kan se någons flaws.



Squareface..den var ju ny hehe fun!

All Eyes On Me

Återigen, NELLY med stora bokstäver. All eyes on me om jag skulle köpa detta ! Finns något för alla smaker så gå in och njut. Detta skulle sitta fint i min garderob.

Klänningar
  

Skinnbralls
  

Kjolar
 

Accessoarer
  

Underkläder
     

Lattemamma

Vanligt black coffee är way underskattat kan jag säga. Visst är det gott med latte men lite variation skadar inte, säger en lattemamma. Läste ett reportage innan C föddes om vad för slags mamma man är, fanns bland annat något som kallades för lattemamma, undrar vem som kom på det? Men anyways så var det tydligen såna mammor som trots att fått barn inte ger upp den sociala delen av sitt liv utan man går till stan, träffar vänner, fikar, shoppar osv. Lattemammor hittar man främst i storstäderna. Men helt ärligt, vem ger upp den sociala delen av sitt liv för att man får barn. Man kan inte bara sitta hemma hela dagarna och umgås med ett litet barn, visst är det hur underbart som helst, don't get me wrong men man måste ju även få ha ett liv utanför detta. Man måste ju ha någon vuxen att prata med för man kan inte riktigt föra en tvåvägs konversation med ett barn, även om de kan ett antal ord. Tror man skulle tappa förståndet om man bara struntade i att umgås med folk och gav upp allt pga att man fått barn. Så YES, jag är en lattemamma! And damn proud of it.


Erfarenhet

Nu sitter jag i soffan och njuter av en Irish Cream Latte, mumma! Bebis sover, i barnvagnen. Han är så trött men vägrade somna så fick lägga honom i barnvagnen och han hade så roligt och somnade till slut. Håller på att få två till tänder, kommer bli sötare än han är nu till och med, om det är möjligt. Vi var på BVC tidigare idag pga hans hosta men inget att göra åt det då man inte ger hostmedicin till barn under 2 år men hon tyckte det var bra gjort att ge honom vatten under natten så fort han hostade och sen stoppa nappen i mun så han kunde fortsätta sova. Vi pratade faktiskt rätt länge om hans rutiner, mat, magont, att säga ifrån osv och när jag gick därifrån mådde jag hur bra som helst då C har världens bästa barnmorska och hon påpekade ett antal gånger att jag är så klok. Det vill man faktiskt höra när man uppfostrar ett barn i och med att det är första gången så behöver man faktiskt bekräftelse på att man gör rätt fast man vill göra allt på sitt eget vis. Jag är rätt snabb med att säga till mina föräldrar när de påpekar något som gäller C för det är ju första gången för mej och visst vill man ha tips och råd, men man vill ändå ha sina egna rutiner och få egen erfarenhet. Men men nu ska jag spana lite kläder och ta det lugnt.

Efter regn kommer solsken, för visst tusan regnar det. Kanske vår på gång!

DU

Finns en del bloggar där ute som verkar användas till smutskastning av andra människor, som även snor idéer till inlägg, folk har påpekat detta flera gånger, är inget jag bryr mej om själv för är jag en inspirationskälla för andra så är det ju hedrande. Men vad får dej att tro att du är så mycket bättre än andra? Tycker inte någon har rätt att försöka trycka ner någon annan oavsett anledning. Då lär man inte ha mycket till liv heller.

Bara för att DU äter happypills och blandar det med dina batningspiller (har fått biverkningar som tusan med) så ger det dej inte rätten att trycka ner andra för att själv må bra.
Bara för att DU super varje helg och kan inte berätta detta för dina föräldrar utan ljuger och säger att du sover hos kompisar så kan du inte hata andra människor som har bra förhållanden till sina föräldrar och berättar allt för dom.
Bara för att DU åker till ett annat land och opererar dej (öronen första gången sen skulle det bli brösten nästa bland annat) så är inte du vackrare än någon annan människa. Sen att du tror att du har rätten att skriva ett inlägg och folk som faktiskt har fått barn och deras kroppar, det är patetiskt för du kommer aldrig bli lika vacker som någon sådan person och fastän du inte har fått barn själv och spenderar tydligen varje ledig minut på gymmet och får ändå inte bort babybulan som du har.
Bara för att DU har ork och tid att lägga ner på att kommentera folks stavfel, vilket resten av bloggvärlden ger blanka fan i, så kanske du själv ska slå upp ordet pojkvän, för vad resten av världen vet så är det inte någon som gått i samma klass som dej i flera år men tror att du heter SANDRA.
Bara för att DU snackar mycket, mucho talk and no action enligt dina BFF's (till ex om hur mycket kläder du handlar) så skiter resten av världen i vad du tycker att man ska handla eller inte.
Bara för att DU inte kan stå för vad du skriver eller säger, du tittar ner i backen när man möter dej på stan och du är ensam utan McD maffian, så som killarna säger.

Sen kan DU fråga dej själv hur jag vet allt detta om dej? Fråga dina BFF's.
Nu kan du förtsätta skriva massa skit och kalla andra tjejer för smuts för ingen vet vem du är, inte ens i denna stad och ingen bryr sej om dina åsiket heller.

Efterlängtad

Åhh, jag vet. Ni vill ha en update. I torsdags så var det en underbar dag. Spenderades på stan med L, M och F. Hittade massa saker men tänkte vara förnuftig och avvakta då en trip till Kstad väntade på fredag. Iaf så hittade jag massa saker till C, han kommer vara det tuffaste lilla busen i stan. Blev massa fika med, går att muta F med en liten bulle ska ni veta. I fredags så blev det en trip till Kstad med H. Han shoppade massor, bland annat en skitsnygg röd vårjacka, jealous. Hittade en jumpsuit till mej själv, efterlängtad, i jeans dessutom ännu mer fab. Sitter bra som fan, ska nog sova i den med. Köpte även med en lovely kjol till syster. Då den är hos henne så får ni spana in den på hennes blogg för hann inte ta en enda bild på den. Idag så var vi hos mami och papi en sväng och åt mat, gott sam vanligt. Nu försöker H natta C, som är jätte sjuk, eller förkyld (har aldrig varit det förut) med hosta och dessutom två tänder till på gång.


Mitt första år bok, Rolling Stones body, nitskärp samt Shepard uggs, till tuffingen.


For mami, två bodies (from L) samt THEE jumpsuit.

Nelly

Hjälp, vad händer ?!!! Ba



ORGASM!

Min Andra Hälft

...är i Kstad och ringer lite titt som tätt och undrar om hon ska köpa med massa saker till mej. YES, säger jag bara. Finns ingen mer omtänksam än min andra hälft (C är också min andra hälft hehe). Han sitter i knät på mej och gosar nu. Sötnosen är sjuk, jätteförkyld. Skulle ha träffat E och E idag men får bli när han är frisk så han inte smittar sötisen. Då blir det massa sweets och catching up. Later kommer det en dagens for the first time, just cause you love me.

NR Did Nylon





...and it was fucking fab!!!

ShoesShoesShoes

Var på stan med L och träffade även A en stund. Var trevligt som always. Hittade även ett par nya shoes, amazing. Bild kommer nedan självklart, för er nyfikna själar (vet ju att det finns en del). Hittade även ett par underbara uggis till C som han bara måste ha och tro det eller ej, hittade ett nitskärp till honom, love it. Han kommer vara en liten hottie i sommar men det är han redan nu, lilla charmtrollet.


(Way högre klack än på denna bild, men L är ju inte så high på att ta bilder med min underbara dator till mobil)

My Muse

Åhh kan man ha snyggare stil eller?! Så vill (kommer) jag tralla runt i sommar. En kort klänning med skinnjacka eller kort jeansjacka till, fab! Jeansshorts, korta kjolar med hög midja och enkelt linne till, massa accessoarer, det är ju after all the details som gör det.





   
(Helsvart, SNYGGT! Till och med som gravid har hon utstrålning som få)

Ångest

Vem skulle inte få beslutsångest av att de dessa bilder? Jag kan i varje fall inte välja.



   



   




Makarska

Kom att tänka på när vi åkte till Bosnien för snart 3 år sedan. Var jag, mami, L och A. Var hur underbart som helst. Vi var borta i nästan fyra veckor. Under tiden mami var kvar hos morbror så passade jag, L och A att åka till Makarska, Kroatien. Var helt fab. Vi solade hela dagarna och passade på att ta långa simturer i medelhavet, iaf jag. L är ju rädd för djupa vatten hehe så hon höll sej så nära stranden som möjligt.

Det roligaste av allt var nog att jag och A missade flyget hem. Fråga mej inte hur vi lyckades med det. Vi skulle mellanlanda i München, efter att ha tagit flyget från Sarajevo vid sju på morgonen. Så vi var i München strax innan nio på morgonen och självklart var vi jättetrötta då vi hade gått upp innan fem på morgonen.. så vi råkade somna på flygplatsen. Vad vi inte visste var att de hade bytt gate på vårt flyg under tiden som vi sov. Så när vi vaknar så sitter vi och väntar på mami och L för vi skulle ta samma flyg hem från München men de dyker inte upp och vi sitter där som två idioter och undrar varför vårt flyg är så försenat. Sen visar det sej att det flyget vi skulle med redan har lyft och gaten där vi sitter och väntar, det planet ska till Düsseldorf. Haha men stjärna som jag är så löste jag detta utan problem och vi fick business-class tickets till Arlanda. Satt på planet, platserna längst fram men en avskärmning från de andra passagerarna så vi inte skulle bli störda samt massa god mat. Så allt löste sej till slut hehe.

(Makarska)


  

Helgens Bravader

I fredags var vi hos Hs föräldrar och åt mat, gott som vanligt. I lördags bar det av till Örebro med mor och far samt L. De åkte och storhandlade med syster meanwhile jag och L satt barnvakt åt småttingarna, C var självklart med. Var mysigt och massa bus. Efter det åkte vi hem för att passa på att grilla då det var en trevlig vårdag. Årets första grillning med massa gott. C satt i sin zebra-matstol och var en liten prins. Han har nu börjat förstå när alla andra äter så han vill smaka på allt haha. Till efterrätt blev det citronfromage med bär, gjort av L. Igår så blev det en trip till Örebro igen, denna gång med H. Vi åkte in och köpte en ny bilstol till C, steg 2. Nu är han glad när han åker bil. Förstår att stackarn blir ledsen. Vem skulle inte vara det om man satt fastspänd (although some people are in need of it, vill inte ha såna springades ute på gatan). Anyways så försöker han ta sej ut ur bilstolen så det var ju inte så trevligt. Nu ligger han i barnvagnen ute på altan och sover så gott.


Gottigottgott

Ja, nu ska jag äta pannkakor, pannacotta står även i kylskåpet hehe. Ingen mer tid för detta men jag kommer självklart tillbaka senare!

KLANT!

Ja, jag är världens klant. Händer inte ofta dock men nu var det bigtime! Skulle radera massa bilder som jag hade på mobilen som jag redan hade fört över till datorn men klant som jag är så råkar jag radera en hel mapp med 300 bilder för att jag råkade trycka på radera knappen för snabbt, de flesta på C dessutom och inga överförda till datorn! Snacka om att förstöra dagen. 


Äntligen en kille som kan göra två saker samtidigt, som ni ser så leker han med babygymmet, med både händer och fötter hehe!

Nu blir det en irish cream latte för mami och mellanmål för C, vaniljyoghurt och bär.

Gör Mej Till Världens Gladaste

Ge mej detta...

vsk003-12
Paperwaist skirt

Short Peplum Skirt
Pemplum Skirt

Smygvår

Imorgon blir det smygvår, sen kommer kylan tillbaka, står det iaf i Aftonbladet. Damn, jag som älskar våra morgonpromenader. Man är ju inte lika peppad när det inte är soligt men är ju ute och går ändå. C har fått för vana att sova ute på altan istället för inne, mycket skönare med frisk luft. Idag var vi iväg till Kronis och handlade det som behövdes för att göra pannacotta, köpte till och med små söta glas som man kan ha det i. Blev gott, som allt annat jag gör hehe. Gjorde även fyllda paprikor, mami style. Min mamma är den bästa på att laga mat i hela KGA, tro mej. Fråga anyone. Så har ni inte ätit hennes mat så missa ni a lot.


Mina Vackraste Sagor

Nu är jag helt slut. Var en trevlig fika, as usual. Synd bara att caféerna stänger så tidigt i denna stad men inget att göra åt saken. Ska faktiskt snart lägga mej i sängen och sova så gott, kommer nog däcka på en gång. Kom på att jag har en jätte fin sagobok, Mina Vackraste Sagor, som jag ska börja läsa för C. Visserligen är han bara 5 månader men ju tidigare man börjar så. Det hjälper ju även språkutvecklingen så det är ju bara bra. Han kommer säkert vara lugn ett par minuter för han kommer vilja pilla på den färgglada boken men man får inte ge upp så lätt. Dessutom så älskar jag sagor, fortfarande hehe. Så kommer bli ännu roligare.


Cevapcici Med Ris

Nu lagar L mat till mej hehe, ska bli gott då jag åt frulle vid åtta imorse. Får cevapcici med ris, ingen tackar nej till det. I Bosnien är det dessutom tusen ggr godare, om ni åker dit så är det ett måste. C ligger och sover och ska snart ha mat han med. Nu väntar vi på att M ska sluta så blir det en promenad till stan för är det inte sjukt underbart väder idag. Längtar efter en irish cream latte men mest av allt efter uteserveringar.


(Så här serveras det i Bosnien, men pitabröd, lök och självklart favoriten crème fraiche)

Surprise

Åhh, var helt underbart på Ikea igår, berodde nog på sällskapet, H självklart ;) LOVE! Köpte väskstången, min movable klädställning, så snygg hylla till badrummet, snyggaste saken till köksbordet, lite förvaringsmöbler mm. Skulle köpa en till skohylla men ville inte chansa för den skulle nog inte fått plats i bilen så än en gång kom vi på att vi måste åka till Ikea med släp. Men var helt great iaf. Blev en liten överraskning till L med, väntade inne på hennes rum när hon kom hem efter träningen!



(De första två sakerna är obviously till mej som ni förstår, hyllan är till badrummet, ljusstaken till köksbordet med oranga ljus, och förvaringslådorna till hyllan i vardagsrummet då C kör in i den med gåstolen hela tiden och alla skivor åker ner på golvet titt som tätt, sen blev det lite smått och gott utöver detta.)

Skulle Inte Sitta Fel

skulle inte sitta fel.



Ladies

Gaaah, stressad. Nu kommer pappa och hämtar mej och C. Jag och H ska till Örebro (IKEA) idag igen och ska lämna C hos L för hon ska vara barnvakt men passar på att åka dit nu på en gång så H bara kan hämta upp mej efter jobbet. Jag ska nämligen få köpa ALLT jag vill sa han igår, om han kommer ihåg det nu haha. Min walking kommer få sej en riktigt uppfräschning ladies(är ju bara tjejer som är intresserade av walking)!

Underbara Helg

Fullspäckad helg
, minst sagt. I lördags blev det en trip till Örebro, åkte till Ikea och köpte 3 matstolar till C (bland annat), kärt barn ska ha 3 matstolar. Igår så fick vi inviga den som vi har hemma (de andra två fick åka hem till mormor&morfar, farmor&farfar). Hittade självklart massa kläder jag måste ha också, men det får bli en trip med L för att inhandla sånt då jag inte riktigt tycker att man kan shoppa sånt med H som för övrigt inte ens visste vad vintage eller preppy var haha. Men tro mej nu vet han. Efter det åkte vi hem till M och M och umgick, senare på kvällen så kom de hit och det blev pizza och film, mucho roligt. På söndag så blev det en trip till Karlstad, där hälsade vi på F och H. Det var minst lika trevligt vill jag lova. Fattar inte att H blir som ett barn när han umgås med H, dom är skit roliga ihop, hilarious. Vem tackar nej till en promenad i soliga Karlstad, där solen alltid skiner obvioulsy. Efter det blev det en snabb färd hem för att C skulle träffa mormor och morfar,  inte träffat dom sedan i tisdags. Pappa gick runt och pratade med C och förklarade för honom att han varit jätte ledsen för han har inte fått träffa honom på nästan en vecka och kommer inte få träffa honom förrän på lördag antagligen =(


Mitt mitt och mitt

This will soon be mine, I hope!


Natural Beauty

Ytterligare två skönheter att förgylla er kväll med, så njut.

 
(Gemma Ward och Lily Cole)

Missed Me?

Ja, klart ni har intalar jag mej själv hehe. Men hade inte tid förrän nu. Självklart föredrar vem som helst qualitytime med L framför att sitta här men men nu är hon upptagen med annat älsklingen. Mötte iaf upp L och A på stan igår efter att H slutade. Vi sprang runt på affärer en snabbis och sedan blev det en Melkers fika of course, vart annars?! Var lika trevlig som alltid, kanske lite dött men är väl alltid så i denna stad, spec på en torsdag eftermiddag. Hittade mina nya babies med, pics kommer senare. Idag har jag och C varit duktiga och städat som alltid inför helgen, nya sängkläder och hela baletten, fresh. Skulle hitta på nåt med M och M men blev sent då vi var hos Hs föräldrar och åt mat men får bli det imorgon istället.


Naturlig skönhet så det skriker om det. Måste älskas (Elsa Hosk för er som inte känner till denna skönhet)

Jag Är Svag

...för detta

 
  



även för detta...
  

Mysfaktor

Åhh, imorgon har jag en date på stan, lovely! Inte för att det finns så mycket att hitta här men man älskar själva sällskapet som äntligen har tid efter sin tenta. Ska antagligen lämna C med H så fort han kommer hem efter jobbet. Gaaah, kan inte sluta tänka på latte med glass i, vill ha. Är riktigt sugen på Snickers med men det har jag ännu inte fått fast tjatat om det sedan i måndags. Alla kan tydligen inte vara lika omtänksamma och söta som jag.



(Denna är både jag och H sugna på, mysfaktor HÖG)

Cravings


Åhh, vi skulle vara så fina ihop ;)

Yes, I Want Them All

...som att jag inte har tillräckligt många redan, tycker inte jag med H och L hehe.


Bloggar

Jag har väldigt svårt för att hitta bloggar som jag fastnar för. Har tänkt på det en del, man hittar en massa bloggar dagligen och så tror man att de är bra men sedan efter att ha läst ett par inlägg så är man sjukt uttråkad och besviken. Sedan så finns de bloggar som man verkligen fastnar för, man går in på dom tusen gånger om dagen (känns det som iaf) för att kolla om det skett någon uppdatering, har det inte gjort det så blir man lite sad faktiskt. Blev riktigt sad häromdagen när Alexz berättade att hon tagit bort sin blogg för det fattade ju inte jag när man inte kom in på sidan, trodde det bara var något fel. Det är ju såna bloggar som man älskar, ärlighet, äkta personer som har sina ups and downs, lite allt möjligt, inte personer som fejkar att allt ska vara så jäkla bra jämt och får sej själva att framstå som någon annan än de verkligen är. Damn en blogg mindre att läsa. Men anyways är bara att fortsätta leta.

Bebis Säger Mami

Bebis väckte mej imorse, som alla andra morgonar (heter det så? Låter skumt). Han pratar så mycket nu så man kan inte låta bli att le, heeela tiden. Ringde L förut och han pratade med henne i flera minuter. Hon trodde att det var jag som höll på, men icke. Så kan ni förstå att jag faktiskt tror att han sagt mamma 3 ggr nu. H tror inte på mej men L trodde mej efter att ha hört honom över telefon.

Detta ska få pryda mina naglar idag, orange nagellack love it!

I Feel Preppy

I´m into preppy nowadays. Så flickigt, oskyldigt etc. Den första blusen skulle vara fab med ett par lackleggings, de andra två skulle jag ha till ett par kortkorta shorts med hög midja, eller lädershorts för att edga till det lite. (Så länge man inte visar cleavage och ben samtidigt så är det helt ok för alla vet att det är a big no no.)


Lace it is

Hittade jättefina spetshandskar på Lindex, av alla ställen.



Årsmodell -08

Jag vet ju att ni också vill ha en nollåtta, det är utan tvekan den bästa årsmodellen. Man skulle inte byta ut den mot världen.


-08

När kommer dom?!

Ja, jag frågar mej också det, precis som ni, när  kommer mina skor?

;)

Humörsvängningar

Underbar dag idag, haha snacka om humörsvängningar! Idag har vi träffat M&F, mysigt. Vi tog en promenad till stan och sedan till Kronis för jag fick för mej att göra broccolipaj, den är klar och delicious så ni vet. Jag är ju världens bästa housewife, i know. Ikväll tänkte jag baka vaniljbullar och cupcakes för blev kär i dom jag såg på Som Hemma igår!

Anyways, väntar på att H ska komma hem så vi kan byta till sittdelen i vagnen. C har börjat protestera och tycker inte längre att det är roligt att ligga ner hela tiden så testade att sätta honom upp och han blev så glad men somnade på en gång sötnosen. Därefter är det bråttom för har en date på stan med Love! Ska planeras för nästa shoppingrunda samt biobesök, hallå En Shopoholics Bekännelser, gjordes för enbart mej.


(Försökte skicka denna till L under hela kvällen när vi festade men gick verkligen inte, så kolla här, Dooleys, H har köpt speciella Dooleys glas som är runda i botten men så  länge det är nåt i glaset så tippar dom inte över haha)

Baby, you´re all that I want

Gaaaah, sitter och tittar på GG och håller på att bli galen. Varför blir dom aldrig tillsammans för? Alltså Blair och Chuck? När man tror att allt håller på att bli bra och allt löser sej och de blir puttinuttiga mot varandra så ska jämt nån av dom strula till det, för det mesta Chuck! FAN! Är det så svårt eller?


This is me

Åhh kan man vara mer trött, illmående, yr...etc?! Känner mej helt konstig, även övergiven gott folk. Så fort nåt annat eller någon annan dyker upp så finns inte jag, men har väl alltid varit så. Anyways, satt och tänkte lite (nu tänkter ni säkert "nej, vad är det nu?") men har kommit på att jag trodde att jag hade förändrats på den senaste tiden men om man tänker efter så har jag alltid varit samma gamla jag. Alltså, jag har väldigt lätt för att förlåta, så länge det är någon som jag bryr mej om, det är väl helt ok men kan bli riktigt jobbigt till slut för det finns saker som man inte ska förlåta folk för, som man inte ska utsätta sej själv för och man tror gång på gång att man lärt sej detta men så kommer den där smällen i ansiktet igen (för det är ju så det känns egentligen). Ord sårar faktiskt otroligt mycket mer än ett slag, iaf mej. Men jag kommer nog alltid hålla på som jag gör, oavsett vem eller vad det handlar om. In real life kanske jag håller på att bryta ihop inuti men det är inget som jag kommer att visa för någon för jag är ju ALLTID glad och mår helt prima, eller?

Min pappa har faktiskt sagt till mej att jag måste öppna mej mer och lära mej att prata om sånt som sårar mej och som jag mår dåligt utav annars kommer jag till slut bryta ihop, därav detta inlägg hehe, skriver av mej istället för att prata. Men han har även sagt att jag inte ska ta åt mej av allt folk säger och gör, och det gör jag definitivt inte, så länge det inte kommer från någon jag bryr mej om.

For All Occasions

Om du ger mej dessa, då kan vi börja prata om giftermål, muta mej! Omg, vad billig jag är men vad gör man inte för dessa skönheter.



I Want You To Want Me

I want you to want me lalaaaala
. Jag är så trött så får inte bort låten ur huvudet. Vet snart inte vad jag gör heller men fick mina pannkakor till slut, fast var ju då jag som fick göra dom själv men är man inte omtyckt så är man inte, haha vet inte vad jag skrev precis men låter bra.

Anyways, idag blev det en trip till Örebro för att hämta upp B för att sedan bege sej till bror för kalas, hans lille E fyllde år, lille och lille han fyllde liksom 6 år. Fort tiden går. Snart kommer man få lämna C på dagis och tror L har rätt när hon säger att jag kommer gråta mer än C. Kan ju inte lämna min lilla bebbe till vem som helst. Blir ju galen om jag inte får se honom under en timme men men not much to do about it. Kan ju inte precis gå runt hemma och leka housewife, fast kan ju säga att tanken har slagit mej och låter definitivt lockande.


MK

Delicious!


LC

Hur lyckas hon alltid se så freeesh ut?! Tell me. För just nu känner jag mej allt annat än fresh fast är nyduschad. Tur att vi har The Hills!



Bebis vs Mami

Jag sa ju mer bilder och här kommer det också, först en liten titt på Cs garderob sedan min.


(Lampor som tänds när man öppnar garderoben, därav bländningen)


C är en sucker för hängselbyxor av alla slag, finkläder (skjortor, slipover mm), munktröjor, Nalle Puh och Tigger =)


Detta är hans favoritoutfit for now.



(Min ser ut såhär, iaf delar av den, väskorna på golvet =()


(Accessoarer är ett måste)

(Senaste inköpen, bild 1 är pälsväst, svart väst med lila foder (kort i ryggen) och kavaj med rosa foder, allt present från syster, bild 2 en spetstunika med stjärnor och lilarutig skjorta med volanger, bild 3 är två färgglada tröjor (present från H), bild 4 en väst med paljetter/nitar samt jeansleggings, och bild 5 är en oversize kavaj)




(Bild 1 volangklänning (LOVELY!), bild 2 puffig kjol med hög midja och knyt, mörkblå tight miniskirt, bild 3 mörklila tight miniskirt samt en jeanskjol i ljusrosa, bild 4 knallblå jeans, knallrosa jeans (lovely till sommaren med enkelt vitt linne) samt ett par gråa byxor, bild 5 ljuslila och ljusblå chinos)

(Hehe denna goding hittade jag i Ls garederob massa spetsdetails, fab till lackleggings)

Fierce

Denna outfit skulle vara fierce på mej, fast det vet ni redan om ;) nej skämtar för er som inte förstod det. Tyckte det var för lite bilder och för mycket text i bloggen så här kommer det mera bilder, självklart inte på mej för så självkär är jag inte så ni får se my face all the time. Enjoy!

ASOS Crochet Back Oversize VestASOS Crochet Back Oversize Vest
(Skulle dock byta ut skorna, inga 10-poängare det där inte)

Come to me babies


(L har lovat mej, så snaaart snaaaart)

Det går inte att lura mej

Haha, H låg här bredvid mej en stund och frågade om jag älskar honom, öhh what? Klart jag gör, skaffar väl inte barn med vem som helst...eller? Nej driver nu, klart jag gör. Men sen säger han att om jag verkligen älskar honom så ska jag gå och göra nattmackor till han, hell no! Mej får folk inte utnyttja hur som helst, eller hade jag varit sugen på nattmackor hade jag gjort det men dessvärre är jag inte det. Men är fasiken sugen på nåt annat gött fast vet inte vad, jobbigt.

Fika med mami var iaf lovely as usual. Skulle ha träffat M&F imorgon men stackarna är magsjuka så får bli en annan gång men nåt skojj ska vi hitta på. Tänkte att jag och C skulle städa så slipper vi göra det i helgen så kan vi ha massa annat roligt för oss då. För tror inte att någon vill se min walking closet nu efter helgens bravader.

Nightmares

I och med att C är hos sin farmor, H skjutsade dit honom klockan åtta imorse, så skulle jag passa på att sova en stund. Men vart inte så lyckat för shit vilka mardrömmar. Först drömmer jag att H vill mörda mej och folk försöker hjälpa mej att fly men han är bakom mej hela tiden och vet inte ens varför men sen befinner jag mej helt plötsligt i Bosninen av alla ställen och ska vara där i två år, men det kan jag ju inte för C är inte med mej och han är så liten så han kommer att glömma mej på två år, då kommer paniken. Vaknade fan varje halvtimme så ska inte göra om det. Det här är ju inte riktigt my kind of dreams, de andra jag brukar ha är mycket mer omtyckta hehe men kändes sjukt verkligt.



Nu till något roligare, igår bar det av till Örebro, oväntat. Då det är brist på bra fika ställen i denna stad så måste man ju. Som Hemma stänger ju vid klockan sju och Melkers är stängt för renovering så fanns inte så mycket att välja på. Om ni inte varit på Bellini på Marieberg i Örebro så åk dit, tro mej det är värt det. Inte bara snyggt, svart&vitt och freeesh men så mycket att välja mellan och personalen verkar vara bra. Var en trevlig fika.

Nu ska jag iväg till C och plocka upp honom för sen blir det en dejt på stan med mami och självklart en fika på Kulan. Love!

Duellen

För er som undrar vad jag gör, the obvious, kollar spanar kläder och skor självklart. Vill ha stövlar med fransar på, samt skor med fransar på samt sandaler med fransar på, eller inte vill ha MÅSTE HA! C håller på att slå massor på sin gåstol och bara tittar på mej och skrattar, inte åt mej för mej älskar han självklart och skulle aldrig skratta åt mej.

Satt och funderade en stund, ja det händer att jag gör sånt med. H och jag diskuterar ofta varför jag måste handla så mycket kläder. Har visserligen blivit betydligt mindre sedan jag flyttade ihop med honom. När man bodde med mamma och pappa så gick hela lönen åt. Så fort löning kom så passade man på att åka iväg och slösa varenda krona man hade, självklart på kläder och resten av månaden levde man på mamma och pappa, love! Nu kan man ju inte riktigt göra så då man själv har någon att ta hand om och det kostar en del att bo i hus och ha bil mm. Men man kan inte sluta helt bara för det. Har försökt förklara för honom att kläder för mej är samma sak som bilar för honom fast betydligt billigare. Trots att han bara är 26 så har han haft minst 6 bilar, som jag kommer på iaf. Så han är bilkåt (nej inte bilkåt som i det programmet som de visade på teve för ett tag sen, alltså han kommer inte på bilar haha) och jag är klädkåt men han tycker fortfarande att det inte är samma sak, of course not för mitt klädberoende kommer aldrig kosta lika mycket så jag vinner den duellen.


Just let me shop and no one gets hurt!

Godingar

Åhh sitter och smaskar på Kesella (vanilj) med physalis till, perfect kombo samt perfect frulle. Bebis verkar vara sej själv idag iaf, glad. Fast en aning jobbigt att han vaknar halv sju nuförtiden men får ju mycket gjort då, eller inte. Men får iaf vakna med the voice, lovely.

Är riktigt sugen på dessa godingar som MK har på fötterna (samt letar efter en playsuit), inte enkelt att bära upp men jag fixar det ;)


Dagens Månadens Årets

Kör en syster fast kunde inte välja, tjejer och beslutsångest ;)

James Morrison feat. Nelly Furtado
Broken Strings

Let me hold you for the last time
It's the last chance to feel again but you broke me
Now I can't feel anything

When I love you it's so untrue
I can't even convince myself
When I'm speaking it's the voice of someone else

It tears me up
I try to hold on but it hurts too much
I try to forgive but it's not enough to make it all okay

You can't play on broken strings
You can't feel anything that your heart don't want to feel
I can't tell you something that ain't real

The truth hurts and a lie's worse
How can I give anymore when I love you a little less than before

What are we doing
We are turning into dust
Playing house in the ruins of us

Running back through the fire when there's nothing left to save
It's like chasing the very last train when it's too late




Beyonce
Halo

Remember those walls I built
Well baby they're tumbling down
And they didn't even put up a fight
They didn't even make a sound
I found a way to let you in
But I never really had a doubt
Standing in the light of your halo
I got my angel now

It's like I've been awakened
Every rule I had you breakin'
It's the risk that I'm takin'
I ain't never gonna shut you out

Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace
Baby I can see your halo
You know you're my saving grace
You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away

I can feel your halo (halo) halo
I can see your halo (halo) halo
I can feel your halo (halo) halo
I can see your halo (halo) halo
Woah...

Hit me like a ray of sun
Burning through my darkest night
You're the only one that I want
Think I'm addicted to your light
I swore I'd never fall again
But this don't even feel like falling
Gravity can't forget
To pull me back to the ground again

Coffee for me

In need of a BIG cup of coffee
, tro mej. Bebis är ledsen efter sprutorna så man måste bära på honom hela tiden. Går inte att lägga ner honom när han somnat för då blir han ledsen, men lyckades lura honom nu genom att lägga ner mej, på sidan samtidigt som jag la ner honom, då fastnade självklart min arm under honom haha men gick iaf bra, får se hur länge det fungerar.

Sugen på en trip till Ikea, har ju hittat allt till min walking closet, en till skohylla, väskstång, the catwalk-stång med för vet inte hur man ska förklara den, till och med hittat THEE sminkbord! Men vill inte lämna bort C när han är så ledsen, ingen kan ju trösta lika bra som mamma och pappa.


Kind of like that one, svart självklart.

Heartbreaking

Bebis fick 2 sprutor för en stund sen, nej inte 1 utan 2. Tyckte så synd om honom för han grät jätte mycket, inget man kunde göra förutom försöka trösta honom. Nu ligger han här bredvid mej och leker, han är så glad när vi två är hemma hjärtat. Vi har även lyssnat på Lille Katt och massa annan bebismusik hehe =)


Sötaste



Sötaste klänningen idag, ge mej.

Jag

Jag känner mej bortglömd, oälskad, ouppskattad, tagen för givet... skulle kunna fortsätta men är väl bara att försöka tänka på något annat.

Tur att man har C dessa dagar, love!



Jag Hoppas Att Du Blir Min Igen

(Om jag någonsin får ett körkort hehe)

Besviken

Blev en oplanerad utgång igår, inte ofta det händer då jag får så dåligt samvete av att lämna bort C men var bara andra gången så är väl ingen större fara. En av Hs kompisar fyllde år så vi satt hemma hos oss och hade det mysigt. Jag gjorde tydligen goda drinkar hehe, score. Efter det begav vi oss till Stattshotellet för att möta upp mina ladies, men shit vad besviken man blev. Har väl aldrig riktigt varit ett fan av det där stället men nu var det värre than ever. Bara massa 18-åringar överallt, visserligen hängde man där själv när man var 18 men nu är man en aning äldre och förstår sej inte på folk som ska supa sej fulla och härja som idioter och tycka det är coolt. Anyways, ska aldrig sätta min fot där igen. Vi drog till W efter detta och jag fick hälsa på bror, love. Alla var iaf eniga om att vi lika gärna kunde fortsatt festa hemma för där var det iaf skitkul, men nu vet man det till nästa gång. L and the ladies hade skojj iaf, men det berodde på sällskapet för tydligen tyckte de med att det var sjukt dåligt. 



Och för er som inte visste så övningskörde jag för första gången ever igår. Haha kan ju diskuteras om jag verkligen ska släppas ut på vägarna, någonsin. Tyckte så otroligt synd om bilen men hey you know what they say, övning ger färdighet.

RSS 2.0