Love

Jag måste shoppa shoppa shoppa snart. Har ju kommit så mkt nytt som skriker vår/sommar som skulle få mej på så underbart humör. Har planerat in en tur till Örebro/Karlstad på söndag så får se vad som händer, annars vill ja ha dessa älsklingar, alla är från La Redoute.Sugen på en fransväska men hittar ingen i stan, förvånande? Hittar jag ingen på söndag så blir det denna från Nuknuk.
Handväska gråHjälp!

Om jag hade haft möjligheten att titta in i framtiden och se hur  mitt liv hade sett ut idag så hade jag nog skrattat rakt ut, och definitivt tackat nej till barn haha. Men shit vad man förändras kan jag säga, från att vara en egoistisk liten bitch till en helt annan person, någon som alltid kommer sätta en annans bästa före mitt eget, i detta fall C of couse.

Kan helt ärligt säga att när man skaffar barn så har man inte tid för sej själv längre, visserligen är varenda sekund värt detta men ibland är det riktigt frustrerande att inte ens kunna ta en dusch utan att känna sej så sjukt stressad. C är ju iaf 4 månader nu så blir ju snart mkt bättre men stackarn har redan fått två tänder och detta gör ju självklart ont så nu är han riktigt gnällig. Värst av allt är att man känner sej så hjälplös.

Idag har vi iaf varit sociala, fikat och gått runt på stan, mys. Nu sover bebis så ska lägga mej jag med. Ska hoppas på lite sol och värme imorgon för är trött som fan på det här vädret.


Bebis sover.


F-kalas

Snart är det dags för en promenad känner jag. C ligger bredvid och leker med babygymet men funkar inte så bra då han river ner det hela tiden, är väl på tiden att köpa ett annat för gud vet vad som händer om detta går sönder haha.

Dessutom är jag sjukt trött så en promenad skulle sitta fint och ska inhandla torskfilé. Är riktigt sugen på panerad torskfilé med potatis och dillsås, så nu vet ni vad det blir till middag, ni är välkomna om någon känner för det eller vågar äta något jag lagar.

Till helgen vankas det iaf födelsedagskalas, för mej, syster och far. Vi slog ihop allt för orka ta hit hela släkten flera gånger när man fyller så tätt intill varandra. På söndag har vi iaf planerat in lite shopping, suuugen! Tänkte att dessa skulle bli mina men får se om dom lever upp till förväntningarna in real life.

DS_242475_A.tifDS_242482_A.tifDS_242677_A.tif
Fab

Nu ger vi det ett till försök, efter lite tjat.

Imorgon är det två veckor sedan jag fyllde 23, trodde aldrig den dagen skulle komma, åldersnojja redan! Men fick mej en fab surprise, i min brevlåda av alla ställen. Nästan exakt på tolvslaget till min födelsedag så damp det ner en chokladkaka samt världens finaste (handgjort) födelsedagskort. Detta var självklart från A. H stod och spanade i köket och försökte få mej att fatta att det var någon utanför brevlådan och detta är ju inte särskilt vanligt vid den tidpunkten kanske men jag var för upptagen med att skicka iväg ett grattis mess till min kära tvilling, som för övrigt fick sej samma överraskning. Hur vanligt är det att någon åker till din brevlåda, mitt i natten bara för att du ska få en f-present så fort klockan blir tolv och du fyller, inte så vanlig kan jag tänka mej.Som om inte det räckte så köpte L skorna jag ville ha samt jeans/tightsen från GT till mej i f-present, hon om nån känner mej definitivt bäst, detta är love med stort L!

Fick även blommor från H och hans föräldrar. Haha hans föräldrar gav mej ett presentkort för introduktionskursen till körkortet. Mkt uppskattat då jag aldrig skulle tagit tag i detta själv, och snälla hur många 23-åringar är det som inte har körkort, pinsamt.

Nu ska jag för övrigt gosa med min C, eller snart för han sover just nu. Idag var han jätteduktig och fick i sej flera skedar med broccoli, fast det var första gången han åt det, kan inte leva på bara mjölkersättning länge till för nu börjar han bli stor, exakt 4 månader idag faktiskt.


RSS 2.0