It's Amazing How You Make Your Face Just Like A Wall. How You Take Your Heart And Turn It Off

Nyduschad. Storstädning done. Maten är nästan färdig, kycklingfilé/klubbor med bulgur/klyftpotatis, hemmagjorda italienska köttbullar i tomatsås med pasta, sallad, pannacotta, salta kex med mögelost och vindruvor, godis och massa annat gott. Sällskapet is arriving at seven och då ska det bara njutas.

Happy New Year !


What I Like About You


Det är den. Det är den jag vill ha. Vilken beauty !


You Can Call Me Einstein

Är inte jag världens brightest?

Vi sitter och provar skor under shoppingen i söndags och då säger jag till L vilka skor hon ska köpa till mej på min B-day men hon svarar att hon redan fixat min present och ALLA vet tydligen om det förutom jag. MEN jag som är bland det smartaste som vandrat på denna jord gissade att hon bokat tid för tatuering till mej och så rätt jag hade. Hon trodde självklart att någon hade skvallrat men ICKE. Me like som Jihde säger.

Dessutom blir det middag och kalas i slutet av januari för mej, L och H då vi fyller i princip samtidigt. VIP only !


Stilikoner Genom Tiderna

Är hur fun som helst att jämföra stilikoner genom tiderna. Ibland önskar jag att jag levde på 50- eller 60-talet och fick uppleva allt som den tiden hade att erbjuda, aja allt det bra och helst slippa allt det dåliga. Har någon konstig bild av att man sprang runt i klänningar eller kjolar hela tiden. Alla verkade vara så fest fina dygnet runt. Nu är det ju lite tuffare mode som gäller och är inte alls ofta man ser "feminina" tjejer. Istället för alla fina frisyrer så är det mer just got out of bed stilen som gäller. Det ska se ut som att man inte bryr sej eller anstränger sej.

Twiggy
Audrey Hepburn
Brigitte Bardot
Lauren Hutton
Kate Moss
Rachel Zoe
Mary Kate/Ashley Olsen
Rihanna
Sienna Miller
Diane Kruger
Taylor Momsen
Lauren Conrad
Leighton Meester
Alexa Chung










Mammas Lilla Bebis

  • Rynkar på näsan när han skrattar
  • Går runt och ropar på mamma så fort han vill ha mat, något att dricka eller något överhuvudtaget som han vill ha tag i
  • Ropar mamma på göteborgska enligt H
  • Charmar allt och alla i sin omgivning (bara en trip på en mataffär och folk blir kära)
  • Kan numera hånskratta
  • Shejkar ass som få
  • Sings like a star
  • Låter mami och hans favoriter shoppa i lugn och ro utan att bli arg fast han får spendera timmar i barnvagnen


...ingen tvekan om att han är släkt med moi !


First I Was Afraid, I Was Petrified.

STOP ! Jag hinner inte med. Om dagen kunde bestå av 48 timmar (MINST) ist för 24 så kanske det skulle funka.

Julafton spenderades hos världens bästa svärföräldrar med god mat, massa julklappar mm för att sedan avslutas med jobb på W. Trodde inte så mycket folk skulle dyka upp i och med att det var julafton men det gjorde det. I slutet av kvällen var jag trött på alla kommentarer om hur mycket det kostar att komma in på ett uteställe. Har man inte råd att gå ut så stanna hemma för det är väl ingen som håller en pistol mot huvudet på folk och tvingar dom att gå ut?

Juldagen spenderades på Kings med mina favoritet och god mat även då, efterrätt, Cosmos och en nostalgitrip. Sen mötte jag upp boysen på W för lite party. H hittade ännu en ursäkt till varför han spyr så fort han dricker, nu var det att han hade tagit på sej för mycket parfym, eller var det gammal mjölk kanske?

Till slut gårdagen, massa godis, chips, pizza och girltalk då det stundades myskväll. LOVE !

Idag vart det shopping på Marieberg och C som är världens snällaste barn passade på att sova efter maten på Donk så vi tjejer passade på att shoppa som maniacs. ALLA hittade skor. Hur ofta händer det? Nu har vi precis kommit hem och fått i oss middag så nu är det vila som gäller.

Later !

No I Can't Get Over


Kling och Tove obviously, ringar i massor och stora ringar ska det vara, rött läppstift (fast H inte tycker det är snyggt) och sotade ögon. Dock inte rött läppstift och sotade ögon ihop, blir way för mycket, för mej iaf.


Finally You're Found


Hittade det efterlängtade smyckesträdet, nu är frågan hur många jag behöver? Fanns iaf i 4 olika varianter så kan mixa hur jag vill. Like !


Amor Vincit Omnia

Hmm, nästa trip blir inte till Ikea utan blir en beställning på dessa saker ist. Kan inte bestämma mej för om jag vill ha LOVE på en svart hylla med vita bokstäver eller om jag vill ha Amor Vincit Omnia direkt på väggen?


Let's Give Them Something To Talk About

Shit vart man än vänder sej så är det Tiger Tiger Tiger. Tror bara att det har blivit en så stor grejj för att Elin är svensk. Hur många kändisar, sportstjärnor är inte otrogna 24/7 och inte läser man något om dom varje dag. Det mest sjuka av allt är att det REDAN IGÅR visades en dokumentär på teve där de intervjuar hans älskarinnor osv. Hur har de hunnit? Ja, jag tycker att otrohet är det värsta som finns men det blir ju inte bättre för Elin att hon blir påmind om det vart hon än vänder sej. Dom är ju fortfarande människor precis som alla andra. Man gör misstag och vare sej de väljer att skilja sej eller inte så är det deras ensak oavsett hur många Tiger har hunnit få i säng.


My New Topshop Favourites

Njuter av min cappucino och en äppelmunk medans bebis sover middag. Hittar massa fint samtidigt. Ser fram emot slutet av januari för ska verkligen shoppas då tillsammans med världens bästa sällskap.


  
Topshop favourites !


Make Me Feel Alive

Nu har jag äntligen tagit den där sprutan. Ja, i tisdags. Som tur var så var det inte ens någon kö så slapp det också. Är ju inte rädd för sprutor, snarare tvärtom kan vara riktigt skönt med lite pain ibland så man känner sej levande.

Under tiden jag var gravid så fick man ju gå till barnmorskan på besök lite titt som tätt och ibland tog de tre rör med blod, rutin, och det var H som höll på att svimma då inte jag. Nu har jag bara ont i armen, men jag överlever. Känns som världens träningsvärk och gör ont när C ligger på den hela tiden för tydligen ska han ligga på vänsterarmen för högerarmen duger inte. KIDS !


Angry Chicrock

... och dagen fortsätter med hemmalagad pizza till middag och some angry chicrock a la Lindsay Lohan. Det trodde ni inte va? Även hunnit fixa lunch och diska två ggr, tvätta, ta en promenad som inte uppskattades av C, pga stormen ute. Hans kinder var hur röda som helst efter en kvart ute.


Lindsay Lohan

- Black Hole

- Over

- I Live For The Day


Sometimes I Feel You're Not Deserving Me

It's a day like this...



You're everything I thought you never were
And nothing like I thought you could have been
But still you live inside of me
So tell me how is that

You're the only one I wish I could forget
The only one I love to not forgive
And thought you break my heart
You're the only one

And though there are times when I hate you
Cause I can't erase the times that you hurt me
And put tears on my face
And even now while I hate you it pains me to say
I know I'll be there at the end of the day

There's something that I feel I need to say
But up 'til now I've always been afraid
That you would never come around
And still I wanna put this out
You say you got the most respect for me
But sometimes I feel you're not deserving me
And still you're in my heart
But you're the only one

And yes there are times when I hate you
But I don't complain
Cause I've been afraid that you would walk away
Oh but now I don't hate you I'm happy to say
That I will be there at the end of the day


I Walked Across An Empty Land I Knew The Pathway Like The Back Of My Hand

Vilken seg dag. En sån där deppdag. Kanske beror på att man har varit hemma med sjuker C hela veckan och på dagis så går magsjuka så har inte alls lust att skicka dit honom förrän han är helt frisk. Hur roligt skulle det vara om man man får vara hemma nästa vecka pga magsjuka.

Annars sitter jag här med min cappucino och njuter. Fint väder ute men dock en aning för kallt. Det är nu som man längtar till sommaren. Men man är aldrig nöjd hur man än har det. Det enda som behövs nu är nog en riktigt varm päls så blir jag mer än nöjd.

Nu blir det lite Keane!


Alex Schulman Is The Worlds Greatest

Går in på hans blogg så fort jag vill få mej ett gott skratt, dagligen. Ibland flera gånger om dagen. Vilken gåva människan har, är inte alla som kan skriva sådär och beröra människor. Dessutom testade jag hans chokladfondant och vart hur gott som helst. Lovely för en chocolatejunkie like me.


Du Kan Få Mej När Du Vill

I give up so easily. JÄMT ska H bestämma vad vi ska lyssna på för musik så jag hade gett upp men nu ska jag också bestämma lite. Jag ska lära honom hur man kompromissar och hoppas det går bra för vanligtvis blir han som ett litet barn och blir bara arg och gnällig. Men måste ju få lyssna på The Fray och Keane. Var så länge sedan.


En Dagens Tack

 
...och så ett par lackleggings så var det klart!

Leopard And Lace

Är så shoppingsugen. Känns nästan som en sjukdom. Undrar om det finns piller som kan bota även det? Denna sjukdom är vanligare hos tjejer, iaf när det kommer till kläder, shoes etc. Kan inte sluta skriva ännu mer saker på min MUST HAVE lista. Skulle kvitta om jag köpte allt som står där idag för imorgon vill jag ha nåt mer. Ändå så skriver jag bara sånt som jag tycker är nödvändigt. Hmm...


Skorna ska jag definitivt ha iaf.


I Need You So Bad

 
Tur att L vet vart guldgruvan finns. Efterlängtat...


Threesome Someone?

Jag blir ständigt fascinerad av hur killar tänker. Vi kan ta H som exempel. Han har bögfobi och detta diskuterade vi i fredags och han var inte den enda killen med denna fobi. Tydligen så tycker en hel del heterosexuella killar att såna som är homosexuella bara lider av en sjukdom som går att botas i framtiden, med piller, något i stil med hur man botar huvudvärk med Alvedon.

Jag själv har inga problem alls med homosexuella. Man styr inte vem man blir kär i eller vem man vill ligga med. Finns det attraktion där så finns det helt enkelt MEN den stora frågan är, hur kommer det sej att alla dessa heterosexuella killar inte tycker att det är en sjukdom när två tjejer som ser bra ut är homosexuella. Då vill dom helst titta på och ännu bättre, vara med. Är inte det samma sak som att vara bög bara att det är två tjejer? Obviously not. Är det två tjejer som ser mindre bra ut så är det fortfarande en sjukdom. DUBBELMORAL?

Första gången i söndags som H var intresserad av Gossip Girl. Why? Jo men threesome självklart. Kan tänka mej att han inte är den enda killen som tjatar om detta. I don't mind om jag får välja den tredje parten och självklart skulle det inte bli någon annan än Chuck Bass.


Looks Like She's Got Herself A Stylist

Klicka för att stänga bilden 
Smart drag för människan hade världens vidrigaste klädstil, aja hon och Heidi på delad första plats.


I Should Have Seen It When My Hope Was New. My Heart Is Black And My Body Is Blue.

Gårdagen bjöd på en trip till Ikea. Hade inte planerat att handla något särskilt men kom ändå därifrån med LILA GARDINER till vardagsrummet, som jag har letat, lila kuddfodral, gardiner och sändkläder till C, matta till hallen som visade sej vara BAD (jag sa ju det), förvaringsburkar i glas till pasta, ris osv. Hittade även underbara tallrikar, fyrkantiga svarta till det köptes vita fyrkantiga assietter och svarta skålar och massa annat smått och gott. Denna gång blev jag inte besviken kan jag lova. Hittade även vår nya säng. Håller fortfarande på att övertala H men den är så snygg och inget jag sett förut.



Think like this, grå sängstomme och så ska H måla sängbordet grått också. Rummet ska ha en mörklila fondvägg och resten av väggarna ska vara vita, till detta så ska det även vara uggismattorna som vi har som H hatar. LOVE !


This Broken Heart Can Still Survive

Ja, helgen. Det var den bästa in a long long time. Tror det var riktigt länge sedan som jag tillät mej själv att slappna av och bara ha roligt och tänka på mej själv istället för att konstant oroa mej för C. Kan ju säga att jag vaknade med världens baksmälla och det röda läppstiftet satt fortfarande kvar. Så ifall någon är sugen på red lips med bra hållbarhet så säger jag bara Max Factor Intensely Red. I övrigt var det på dansgolvet som jag spenderade all tid, någon tur till baren blev det väl också men vet iaf att jag hade hur fun som helst. Måste ge cred åt alla underbaringar som festade här innan W. Man hade inte ens lust att åka vidare för var så roligt och fanns knappt något att städa. Dessutom vann ERIK Idol. Can it get any better?


Sweet Little Lies

Inte nog med att LC ska släppa en stilguide, i februari kommer även hennes andra bok, Sweet Little Lies. Must have. Men först ska LA Candy införskaffas. Måste börja ägna lite mer tid åt reading för man blir tydligen smartare då och jag som trodde att det räknades om man läste bloggar men icke.


Love Will Tear Us Apart

Looking for a cutie med mobilt bredband. Wish me luck.


Obsession Of The Year




  
Ibland önskar jag att jag vore Chuck Bass för en dag. Vem skulle tacka nej till detta?


Say Goodbye To Your Sexlife

Hur? Hur tänker man när man filmar sin förlossning? Hörde ett rykte om att Linda Rosing ska ha gjort detta och lagt upp det på sin blogg så letade som en tok men hittade inget. Så det stämmer väl inte. Men det finns ändå folk som gör det och jag kan INTE förstå hur man kan vilja filma det? Visst är det fint och speceillt att föda barn men jag vill inte ha nån film där man ser hela härligheten där jag ligger och särar och krystar. För att inte tänka på att en majoritet av förlossningarna slutar med att man bajsar ner sej. VARFÖR VILL MAN HA DET PÅ FILM? Det är redan tillräckligt svårt som det är att ha ett normalt sexliv när man har ett litet barn men varför inte göra det ännu svårare eller? Sex är mucho importante och utgör ju ändå 90% utav ett förhållande, iaf enligt mej och hade jag varit killen i förhållandet så hade jag inte kunnat sluta tänka på allt äckligt som man ser. TUR att H höll sej på sin plats.

Tror även att jag skrämde livet ut en tjej på jobbet. Hon hade massa frågor om hur min förlossning hade gått och jag var ju ärlig och svarade som det var. Varför ljuga? Nu vill hon aldrig ha barn. Men jag sa även att man glömmer bort all smärta så fort bebis kommer ut och de lägger upp den på magen. Men det hjälpte inte.


Westlife

YES ! Någon som vet när de kommer till Sweden? För då ska nämligen jag och gurliesen iväg och titta på dom. Dom var ju så duktiga på Idol så vi kan helt enkelt inte låta bli.


What If It’s Lost Behind, Words We Could Never Find?

Lämnade bebis på dagis för första gången. Gick inget vidare då han grät så fort vi kom innanför dörren men dagisfröken sa att efter tre minuter så var han glad igen. Ska dit vid ett igen för att spana in stället då jag aldrig varit där utan kära H har ju fått sköta det här med inskolningen.

IDAG är jag ledig för från imorgon ska det jobbas fram till onsdag. Jobbar alltså min första helg. Inte så farligt då man jobbar en helg i månaden men lite jobbigt att vi har personalfest på fredag och förfest här för jag kommer nog vara bakis på lördag men som tur är blir jag ALDRIG riktigt bakis så blir nog inga problem att jobba, säger jag nu får se vad jag säger på lördag. C ska ha pyjamasparty med L då så han kommer ha skojj han med.

Nu, kalops med potatis, mums ! Later fika med L och N och därefter ett besök hos mami.


Need To Give That Monki A Visit

Check it out, some goodies från Monki. Flytta in i min garderob GENAST !


                     


If You Fall For Me, I'm Not Easy To Please. I'm Gonna Tear You Apart, Told You From The Start.

I'm only gonna break you heart.

Kommer gå på repeat at my place på fredag. Här ska det förfestas innan personalfesten. Måste göra en bra lista med partylåtar only. Ingen deppmusik här inte. Kommer bli så roligt för var ju ett år sen som man festade med ALLA från jobbet.


Things To Do Before I Die

  • Simma med delfiner
  • Simma med hajar (hajbur of course)
  • Besöka Dubai
  • Ta en promenad i Sahara öknen
  • Skriva en bok
  • Starta eget
  • Skaffa en Nicolina
  • Låta bli godis och sötsaker i 1 år (GOOOOOD LUCK)
  • Hoppa fallskärm
  • Send a message in a bottle (och kolla om man får något svar)
  • Besöka Tokyo
  • Gå på Kinamuren
  • Stå framför Vita Huset

What more? Massa saker jag vill göra men får brainfreeze så fort det ska skrivas ner.


What If You’re Making Me All That I Was Meant To Be?


1 dag gammal C. Time flies för nu är han 14 månader och världens busunge.


What To Do? What To Do?

  
Tur att det är jul och tur att jag fyller år snart !


Sometimes Solutiones Aren't That Simple. Sometimes Goodbye's The Only Way.

Maten är klar. Blev kycklingfilé med vitlöksmarinad, bulgur, berna och sallad. H är iväg med L och C och handlar lite gott inför kvällen och snart är M här. Mys as always. Var och fikade förut med dearest mami och C hade pusskalas, med en annan liten pojke. H blev inte sur, I promise. Man måste ju förbereda sej inför det mesta här i livet.


And The Road Travels On But I'm Still Near You

Nyduschad och fräsch. Fick sovmorgon idag, eller rättare sagt tog mej sovmorgon men sov inget bra iaf så är lika trött som förut. Väntar på att H och C ska komma hem från grannen så blir det fika på stan. Efter det kanske en trip till Örebro. You never know.

Ikväll blir det iaf lördagsmys med mina favoriter. M var iväg och tittade på Idol igår och fick se Westlife. Hoppas på massa bilder. Vad duktig Calle var. Nu känner jag att rätt person åkte ut fast Tove är en stjärna.


Elin Kling I Let's Dance

We like. Hoppas hon sköter stylingen !


The Sun Will Come On Through It's Gonna Shine For You Cause I Adore You

VÄRLDENS BÄSTA E! Igår kommer jag tillbaka till jobbet efter lunchen och på min plats ligger en lussebulle och under det en servett with a message. Förgyllde min dag. Så klarar man av alla långa tråkiga vinterdagar ♥



Imorgon blir det mina leoleggings, vit tischa och Hs svarta cardigan. The perfect outfit för en slappar fredag.


Party All Night Long

...is not my thing anymore. Visst är det roligt att få dricka men man dricker ju inte för att bli full utan för sällskapets skull. Förut var jag besatt av cider men nu är ett glas vin till maten lyx. Man får en annan syn på vad som är viktigt när man blir vuxen och skaffar babies.


Stackars Små Grisar

Jag ska sluta äta gris från och med nu. Jag var ju ändå aldrig särskilt förtjust i julskinka så känns ändå som sak samma. Nu ska jag ställa upp för de stackars små grisarna.



Why Not?


Förstår inte varför H inte går med på detta. Tänk C i denna frisyr med ett par uppvikta beiga chinos, låga vita converse, vit tischa och svart (uppknäppt) cardigan till. Hottie !


We Used To Take Turns To Cover Up The Pain

ÄNTLIGEN så sitter jag ner. Ibland känns det som att jag går på något. Kom hem från jobbet strax efter fem. Tvingade H att åka och handla, under tiden slängde jag i tvätten i tvättmaskin. Sedan var det matlagning som gällde samt DISK. JAG HATAR DISK. Fick iaf sällskap fram till nyss av mina två favoriter L och M så vi åt middag ihop och en del lussebullar. Nu är det varva ner som gäller. Sen måste ja hänga upp tvätten. Är det såhär det är när man blir vuxen?


Snygg Som Få


  
Jeans, tischa, heels och någon utav dessa beauties ovan så är man snygg som få.


RSS 2.0