blue


hur fin var inte denna? med mössan till.


pics asos

i never loved you enough to hate you

aldrig varit med om en arbetsdag som gått snabbare. eller en trotsigare unge. men fick iaf skitgod mat hos svärisarna. det enda som fattas nu är den där chokladkakan. men den tar vi på lördag.


pics weheartit

the dreams of a girl

vilken myshelg det har varit. två kalas massa god mat filmmys med favoriterna mm. en helg i min smak.



pics weheartit

cut it out


amazing.


pics edie's eyes

h&m


shortsen. jackan.



pics google

caged

tgif! TGIF H! idag vart det inte dagis för C utan han fick åka till moster L som tog hand om honom då han har världens jobbigaste hosta. 9 utav 12 barn på hans avdelning på dagis var sjuka idag. anyways, började helgen med kalas för världens bästa farmor. imorgon blir det loppis och kalas för världens bästa Edwin och på kvällen muskväll (som C så fint kallar det) med alla våra favoriter.


pics weheartit

style


hur vacker är inte denna kavaj/jacka?


pics asos

leopard


fierce.



pics asos

she finally sank into her own

ligger framför brasan, under täcket och funderar på varför jag åt en halv kebabpizza (personligt rekord för kebabpizzaätande). är så mätt i magen så kan inte röra på mej.



pics weheartit

watch


denna snygging skulle jag vilja ha runt min handled. gorgeous.


pics google

you're great at confusing me

igår hade jag migrän på besök. så sov bort det mesta utav dagen efter jobbet. därför blir det extra mycket mys med C idag.



pics weheartit

jennywiding


är med sugen på denna vackra kreation.



pics jennywiding

we do not remember days we remember moments

världens bästaste cassius flyttar till veckan. hur ska man klara av att gå till jobbet varje dag utan att se hennes söta tryne? är iaf glad för hennes skull. en ny stad ett nytt jobb. ingen förtjänar det mer.



pics weheartit

fur it is


färgen på den första är underbar. skulle missbruka denna underbaring. nummer två är ju inte heller fy skam. yummie.



pics asos

sweater


detta gör så jag har lust att ta fram saxen och klippa hål i alla mina tröjor.



pics asos

keep me in your heart

igår gav jag sekretären en omgång med vit färg, äntligen. får bli en gång till ikväll och även slipning av en stege. behövde inte leta efter en stege särskilt länge då vi redan hade en rätt sliten hemma så är bara att slipa och måla. resten av söndagen bestod av fika, fika, mat och bad. är underbart att vara social.


pics weheartit

all black


så som jag har letat. hello grease.



pics asos

take me back


har verkligen fastnat för dessa klänningar. ger lite 60-70tals känsla. tror jag är född ett par, tiotals år för sent.


pics asos

life is too short to love secretly

idag har jag blivit ett par skinnshorts med hög midja, en stor stickad beige tröja, en kort fin klänning, en jumpsuit, två halsband och ett par tofsörhängen rikare. spenderat hela dagen i Karlstad hos mina favoriter. tiden flög förbi och var hemma strax efter sju. lagade sushi hemma för första gången och nu blir det film och ett glas vitt för min del.



pics weheartit

outfits


shorts med knästrumpor till. självklart ett par strumpbyxor under annars förfryser man. byxorna på bild fyra I DIE! kläder i stil med detta ska jag spana efter nu. snart är det ju vår (optimisten i mej talar) och då är det bara att slänga strumpbyxorna.


pics asos

här sover vårt mirakel


fulsnygg


det är något med denna klänning som jag inte kan sätta fingret på. snygg ? ful ?


pics asos

pigtittare



är så sugen på ett sminkbord och en pigtittare till mitt rum men finns ingen plats längre. har inte ens plats för fler skor då det redan är tre skohyllor där och får inte plats med fler. hmm...


pics google

all it takes is faith and trust

tre komplimanger idag. yes! man mår tusen gånger bättre när man får höra nåt snällt. dessutom tre gånger på en dag. kunde inte vart mer lägligt.



pics weheartit

omfg


omfg. omfg. omfg!


pics asos

dekoration



en kista till sovrummet. bra förvaring samt jättefint att ha några prydnadskuddar på.


pics google

birds


vilka knäppa saker man kan fastna för. beiga skor. fåglar på kläderna.



pics asos

kökssoffa



när vi har slagit ut väggarna mellan kök, vardagsrum och hall så ska jag ha en kökssoffa. SKA HA! inga diskussioner.



pics google

u are what i never knew i always wanted

händelserik helg. gårdagen var iaf bättre än på länge för blev hemmalagad pizza och massa annat gott med mina favorittjejer.



pics weheartit

vintage

  

behöver en tv-bänk som ser lite vintage ut. behöver inte vara vit för kan ju alltid målas. kommer bli expert på det här med att måla om möbler. spelar inte heller roll vad bred den är för teven ska ändå upp på väggen och tv-bänken ska bara prydas av ljus mm.



pics google

people change and often they become the persons they said they will never be

  

the notebook skulle vara perfekt nu men orkar inte ladda ner något. det här kan ha varit bland de värsta två veckorna i mitt liv. folk som ständigt gör en besviken och influensa på det hela. skulle behöva en semester från allt, förutom C självklart. förstår mej inte på människor som jämt ska sätta sina behov först. så länge de mår bra och har roligt (för det är ju det viktigaste, att DOM har roligt) så förväntar dom sej att alla andra i omgivningen också är OK. hur kan man ta hela tiden utan att ge något tillbaka? hur svårt är det att anstänga sej lite för någon man säger sej älska? men man har alltid ork och tid för alla andra men inte för de som betyder mest? det låter ju hur konstigt som helst. varför ska jag anstränga mej och lägga ner mitt hjärta och min själ på någon när jag inte får ett skit tillbaka?


pics weheartit

frame



måste införskaffa tonvis av ramar, i olika storlekar och former som ska sättas upp i sovrummet.



pics google

nostalgia

dags för frulle! är lite stolt över mej själv. inga sweets eller dricka på hela veckan och frullen har bestått av en smoothie och avokado med keso. tänkte att sweetsen och drickan får vänta till helgen.


pics weheartit

chairs



letar efter en stol i samma stil som något utav de på de tre sista bilderna. ska agera nattduksbord på min sida av sängen och en ullpläd på den kommer vara så nice.



pics google

watching life in black and white

hur kommer det sej att jag alltid sminkar mej och målar naglarna efter mitt humör? idag är naglarna svarta.


pics weheartit

grunge glitter

har hittat den perfekta texten. måste bara få den översatt för att sedan boka tid.



pics weheartit

stege



nästa projekt, efter sekretären får bli en stege till sovrummet.


pics google

kistan

Mitt nya soffbord innan makeover. C vart förtjust i det på en gång :)




Målade ett par ggr... 


Klart!


Frukostmys med hjärtat <3


Nu letas det efter en ny tv-bänk som ska vara i samma stil som bordet.

i.d minerals

 
Köpte detta för nån vecka sedan. Tänkte byta ut all smink mot i.d då det är mycket bättre för huden för är ju ändå hela 25 nu så måste skärpa mej. Som tur är så sminkar jag mej inte alls mycket men tycker ändå att man ska tänka på sånt. Även detta nedan ska införskaffas. Tur jag fick presentkort av mina underbaringar i fredags för är ju inte billigt med i.d.


veil. håller maken på plats och man slipper den där glansen som kan komma i slutet av dagen.


concealer


blush


primer


Sekretär



Mitt nya projekt. En sekretär till hallen som ska målas vit. BESATT !


shoemania


vilken färg? VILKEN FÄRG? kör på den beiga. har nämligen fastnat för beige på skor.



pics nelly

wonderstruck

ångest för att inte kunna gå till jobbet imorgon. varit genomförkyld hela veckan och kunde knappt prata de senaste två dagarna för var så hes så tog mej äntligen till vårdcentralen idag som sa att jag har åkt på influensan (inte svinis) så är bara att stanna hemma tydligen. BORING!


pics weheartit

dress up


fanfuckingtastic !


pics asos

he leaves me breathless

hmm så mycket att skriva men ändå inget vettigt. har ju ingen röst kan jag börja med. igår var hur roligt som helst pga alla underbaringar! fick massa blommor, presentkort, choklad, vin. PUSS på er. fick dela säng med mina tre favoriter medans killarna fick ta sofforna. mysigaste natten på länge. hade velat hänga med till Karlstad idag för shopping mat och utgång men klarar inte av att vara ifrån C så länge :(


pics weheartit

capes


adorable. vill ha en cape. men hur ska man kunna välja när det finns så många. så många fina. färgen på den sista är ju finast men vilken modell?



pics asos

i miss the old times

har så dåligt samvete för idag! slutade halv fem och stressade iväg till dagis för att sedan åka iväg och storhandla. när man var klar med allt och kom hem var klockan typ halv åtta så var bara att natta C på en gång! hann inte ens pussas eller kramas. men passade på att mysa när jag nattade honom men det räcker ju inte :(




pics weheaerit

RSS 2.0