loving it






pics halens

fårskinn


med min pälsmössa till. längtar lite till hösten.


pics google

i don't know who you are but i'm with you

med Hs snarkningar och Cs mardrömmar så blev det inte så mycket sömn för mej inatt. halva natten försökte jag dra bort Hs kudde för att kväva honom med den! (skämt åsido, love u snarkis) nu ska jag försöka ta tag i mej själv och laga lunch innan det är dags för dagis och jobb. tur att jag är ledig imorgon!

red


omg. omg. omg.

take me somewhere new

lite semester. lite (mycket) sovmorgon. lite mat. det behövs inte mycket för att tillfredställa mej. sovmorgon får jag kanske om 3 veckor och en macka får det bli till middag.

pälsen


vilken? visar vilken det blev snart <3


pics google

bootsen


mina älsklingar. perfekta höst/vinter skor!


won't you take me by the hand

underbara måndag! or not. känns som att man inte har hunnit med något men haft full upp hela heglen. igår vart det örebro för kalasfirande.

isn't anyone trying to find me?

blidde en hel del shopping idag som jag är riktigt nöjd med. får se om jag orkar lägga in bilder under morgondagen. blev även mat på restaurang som saknade service och efter två friterade räkor gav jag upp. ett besök hos mina favoritflickor och Hs favoritpojk. sen bar bilen av mot KGA för massa daiquiries, bra musik (?) och underbart sällskap. synd bara att utelivet i denna stad är BLÄH!

monkilicious


move in!




pics monki

cheap monday


favoriterna.

de mest underbara sakerna i världen

de mest underbara sakerna i världen kan inte ses eller röras utan måste kännas i hjärtat.

i'm listening but there's no sound

varit på en underbar bday-dinner. maten var delikat och sällskapet ännu bättre. imorgon bär det av till karlstad för shopping food bowling och på kvällen blir det matlagning och goda drinkar. tur att L kan det här med att blanda drinkar.

ida sjöstedt


favoriterna.

no footsteps on the ground

fredag fredaag fredaaag! tur det annars hade jag inte haft orken att gå upp imorse.

filippa k


favoriten.

there's nothing but the rain


skorna


can't get over. no matter how i try.



pics modekungen

väskan




julklapp tack!




pics modekungen

i thought that you'd be here by now

idag är man duktig och äter frulle hemma ist för att köpa något på jobbet. torsdag idag och snart helgen! lördag blir det 2ndhand restaurang bowling mojitos cosmos. men först blir det bday dinner hos M imorgon <3

carin wester


favoriterna.

was it something i did? was it something you said?

haha har en liten trollunge här som lärt sej räkna till 15. dock missar han alltid 3 och 13 utav någon konstig anledning. nu tackade han för maten efter att ha ätit en banan. S Ö T N Ö T <3

lagom


favoriterna.

nina jarebrink


favoriterna.


streetstyle



pics. hanneli.com

let's talk this over it's not like we're dead

ja, bueno är nog den godaste chokladen som finns. har bara ätit två nu och slutar jobba om sex timmar. igår var dock en bra dag. jag har världens snällaste pappa som bjussade på två par skor <3

i laugh myself to sleep it's my lullaby

 

lammkotletter i ugnen, med persiljesmör. potatisgratäng till detta. M U M S säger jag. H säger bläh. förstår inte vad han har emot lamm. är mycket godare än de små grisarna han trycker i sej. anyways nu ska jag göra något riktigt roligt. SHOES SHOES S H O E S ♥

h&m


nya h&m favoriterna.

sometimes i get so weird i even freak myself out

idag sov C middag i en och en halv timme och under hela den tiden låg jag bredvid och bara stirrade på honom. PERFEKTION! det är vad den ungen är. nu sover han för natten och jag ska äta mej mätt på chips och dip. eller ändrade planer, DONK.

tiger


favoriter.

dom där skorna


...skulle jag kunna döda för !

the clothes you left they lie on the floor

vet inte vad som hänt med Cs aptit idag för han är inne på sin andra macka. vanligtvis går det knappt att få i honom en halv men en mami är extra glad denna morgon. igår kväll blev det levande ljus, kyckling, klyftpotatis och massa annat gott till. idag är det meningen att vi ska få besök från karlstad men då C håller på att bli sjuk så får vi se om det blir av. han har varit frisk i två månader men efter en vecka på dagis så blir han självklart sjuk!

lovers


hello lovers ! wanna move in?!!
the one and only jc.

once again


once again <3

when you walk i count the steps that you take



godmorgon alles! är hungrig men har samtidigt ingen matlust och är inte det minsta sugen på frulle. hur ska vi lösa det här? havreringar!

wildchild

man ska inte vara gullig. man får ingenting tillbaka för det. istället får man ta all skit, som vanligt.

streetstyle

  
då jag inte hittar någon skjorta med cut out details så ska saxen fram och detta ska jag helt enkelt fixa själv. wish me luck!

pics. hanneli.com

i miss your stupid face

något som de flesta kanske inte vet är att sentimentalitet följer med på köpet vid en förlossning. nu sitter jag alltså och gråter vid alla scener i våra bästa år då hope pratar om zach. alla mamis därute gör nog samma sak. de kanske inte smäller i sej morotskaka till frulle men det är ju en annan femma.

maskerad


i januari vankas det 78-års kalas. det ska firas med en maskerad. L och H vet inte om detta ännu men hur skulle de kunna säga nej till den idéen?

en cappuccino, en bit morotskaka (just mad...

img_0144 (MMS)

en cappuccino, en bit morotskaka (just made), ett stycke nagellack. idag var det vintage mint som lockade. får icke glömma base och topcoat, inte för att lacket håller bättre. men har intalat mej själv att det ser bättre ut, huh?


streetstyle




pics. hanneli.com

look at me




C förra hösten och C  nu i sommar. Samma bebis? Nope! Måste spara håret igen.

she acts like summer and walks like rain

vilken underbaring till bebis jag har! under tiden jag håller på att hänga upp tvätten så går han till pottan och bajsar, häller ut det i toan och ropar på mej för att visa vad han gjort. underbaraste!

is there anybody out there?

varför tror vissa människor att man kommer nånvart om man är otrevlig? lite kindness tar en mycket längre. eller vad sägs om lite omtanke? för empati finns ju inte i deras värld.

tre favoriter



pics h&m

Wishes



Riiiiktigt sugen på ett par whities!

hello ghost

våra bästa år, glamour och cola. can it get bettet? hell yeah men vi nöjer oss med detta för tillfället. ska strax lägga mej i soffan och försöka sova lite.

write me a song


Åhh hade alla mina tre favoriter här idag. Satt ute på altan och bara snackade skit och lyssnade på regnet. Nu sitter jag i soffan med ett glas mjölk och försöker hitta nåt bra på teven men idag visar de bara skit.

prom

sitter och glor på LagunaBeach på MTV. måste nog säga att american dudes kan det där med romantik. varenda kille i serien kom på ett sätt att överraska sin respektive dejt. allt från att tjejen får följa rosor de lagt ut som leder till killen och en stor skylt där själva frågan står, tända ljus formade som "prom?" mm. kan ju inte påstå att swede dudes kan det här men inte för sent att lära sej.


all that she wants



Godmorgon! Fast så god är den inte för jag har ont i hela kroppen och ögonen vill inte samarbeta så höll på att somna när jag satt på toa och kissade. GREAT! Nu ska jag och C äta rostade mackor och kanske lite havreringar, nej det är inte hundmat som H tror.

Wishes



green of envy


på mina naglar i höst!

Just Gonna Stand There And Watch Me Burn

Idag bjuder jag H på minipizza, toastbröd med krossade tomater, riven ost och valfritt pålägg och in i ugnen en snabbis. I mitt fall blev det champinjoner, skinka och salami som pålägg. Ett glas cola till det för det har varit en sjukt lång dag idag!

nude


varför har jag så små fötter? why why why?!

Just Gonna Stand There And Hear Me Cry

Forgive me father for i have sinned. En halv capricciosa slank precis ner och ett glas cola till det, för vad vore pizza utan cola? Ska unna mej lite Toblerone nu när jag ändå har syndat. Idag hade vi för övrigt oväntat besök från Karlstad <3

booties


..ännu ett par underbaringar som inte finns i min storlek.

working it



Have You Ever Loved Somebody So Much You Could Barely Breathe When You're With Them?

Same old story. Trötter här men morotskakan och äppelkakan var omtyckta igår kan jag meddela er.

watch out zlatan



C är på g!

Wishes



Det skriker sommar om dessa beauties!

Well That's Alright Because I Love The Way You Lie

All work no play makes M a dull girl. Tur att vi ska lyxa till det snart med massa secondhandshopping <3 mat bowling strawberry daiquiries mojitos cosmos. Ikväll blir det iaf matlagning med mina absoluta favoriter. LOVE!

the best is about to come

kan inte annat än att längta till hösten. man blir aldrig nöjd. men klurat på detta och kommit fram till fördelarna med denna årstid.

- kläderna. way bättre för moi som älskar att ha på mej massa kläder (låter knasigt, men ni fattar)
- regnet. sitta ute på altan och lyssna på regnet, med en kopp te/coffee or whatever.
- mörkret. är också rätt mysigt i sej. tycker om när det är mörkt så man kan mysa till det med tända ljus and so on.
- man behöver ingen ursäkt för att ligga och dra sej i sängen, extra länge då man inte missa några soltimmar anyhow.
- överdriv. man får SKA överdriva med färg på kläder/accessoarer/naglar mm på denna årstid.



...dessutom får man använda dessa godingar!


Sommarplågan Nr 1


Well That's Alright Because I Like The Way It Hurts

Bakning på gång. Denna gången testar vi något nytt, skorpor. Tar BARA cirka fyra timmar. Musse på teve och lunchdags nu iaf.

Leomania



Wishes



Militärt. Feminint. Vad mer kan man önska sej? F12!

Jump

  

Denna lilla skitunge var rädd för studsmattan först :D


Så Känner Jag Nu

Otacksammare och mer oförstående svin går inte att hitta! Så känner jag nu.

Wishes


I diiie! Hur ska man kunna välja?!! Nelly.

I Don't Care If You Really Care As Long As You Don't Go

14 timmar senare och mitt arbetspass är slut för dagen. Orkar jag ta fram lite musslor?

Red Skin

Röda skinnbyxor! Röda skinnbyxor har jag letat efter som en galning men lyckas inte hitta dom någonstans :(

Wishes


Killing me softly! Nelly.

I Will End Up Lost In Confusion

Ost och kex står det på schemat, för det är jag värd. Ibland känns det som att jag gör hundra saker samtidigt. Multitasking är nog min talang.

Reason Will Not Lead To Solution

Underbara, underbara söndag. Söndagar är nog den värsta utav alla dagar, inte måndag. Det är på söndagar som ångesten kommer krypandes och man funderar på vad man hunnit få gjort under helgen egentligen?! Inte ens om ett dygn bestod av 48 timmar så skulle man hinna med att göra allt man tänkt. Men denna söndag vart det iaf en heldag i Karlstad med massa mys, fika, djur, mat och underbart sällskap. We like <3

Wishes


J'adore! Tröttnar man på leo (if possible) så kan man alltid köra på zebra. F12

Wishes


Ett par militärbyxor att matcha till en riktigt feminin blus PLEASE ! F12

<3



Oväntat men bland det bästa på länge!

Going Forward

Kvällen bjuder på mat och film med trevligt sällskap. Bilden nedan är när altan är under progress men är typ färdig nu och ska ta bilder och visa så fort vi hittat de rätta möblerna, med andra ord en stor rottingsoffa, bord mm!


Delen innaför de vita stolparna kommer vara inglasad, med helglas. Den andra kommer det bara vara staket runt och där ska det finnas solstolar är det tänkt, så man kan få lite färg. Nästa år kommer det vara en pool där det är gräs just nu. LIKE !


Wishes


Me want it baaaad! Nelly.

What I Could Have Done In Another Way To Make You Stay

Ätit världens godaste lasagne, gjord av ingen annan än mej själv. Invigt turbanen. Ett glas vin skulle göra kvällen fulländad (H, du läser väl detta?)

SMS-inlägg

img_6702 (MMS)


There's No Love In The Heart Of This City



En oldie för er.

Spent My Nights Awake And I Wonder

Trötter här! Men får tänka positivt, snart HELG! Planerna so far är bowling, socializing och utgång och massa massa mys med min busunge <3

Wishes



Min höst kommer att kommer domineras av MÖNSTER ! Färg ! F12

Toys For Boys



Sällan vi går till en lekpark nuförtiden då vi har en egen i trädgården. Bortskämt barn men nu får man ngåot gjort också.


Lately I Have Desperately Pondered

Får kanske frulle sällskap, asså av någon mer än C. Tur att det är onsdag för är fruktansvärt trött!


Lack.


Tuffingen I Båten


Inga problem att sitta still i fyra timmar när man åker båt iaf. C tyckte bubblorna bakom båten var underhållande och att det plötsligt regnade när M körde riktigt fort.


Wishes



Mera mönster ! F12

LoveLetters


Han får slängpussar på stan och kärleksbrev i brevlådan. Min bebis börjar bli stor ♥


So I Cry I Pray And I Beg

Gissa vem som leker med sin nya älskling? Fick den igår så H fixade allt med aktiveringen så det bara var att leka. Grym leveranstid för beställde den fredagmorgon :) Nu frulle med lille hjärtat!


K O L M Å R D E N

   
Eye of the tiger. Så nära tigern hamnade vi och då passade C på att säga hejhej :))


Stupido

Älskar mina egna skämt.

- Jag tänkte att om jag lyfter upp benet såhär så kanske svullnaden går ner. Haha förstår du? GÅR NER !

Älskar någon annans tabbar MER än mina egna skämt.

- Du är så fin!
- Tack! Det är din syster med.

- Jag har köpt samma linne som du.
- Jaha. Har dom fått in det i din storlek?



You Love Me No Longer I Know

 
Doing.


Hanging out at L's place. Hon städar för fullt och C och H sover middag i sängen, cuties ♥ Igår spenderades hela dagen i Karlstad med de vackraste flickorna som finns. Synd att jag inte tog några bilder för då hade ni förstått vad jag menat men ska dit nästa helg med förhoppningsvis :))

Förra lördagen blev det en spontan trip till Askersund med mina favoriter. Har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv eller jo i fredags med L och S. Kvittar hur länge man varit utan vissa personer, allt är sej likt på en gång. Jatsi, Twilight, CANDY.


RSS 2.0