The Broken Clock Is A Comfort It Helps Me Sleep Tonight



The broken clock is a comfort
It helps me sleep tonight
Maybe it can stop tomorrow
From stealing all my time

And I am here still waiting
Though I still have my doubts
I am damaged at best
Like you've already figured out

I'm falling apart
I'm barely breathing
With a broken heart
That's still beating
In the pain
There is healing
In your name
I find meaning

I'm hanging on another day
Just to see what you will throw my way
And I'm hanging on to the words you say
You said that I will
I will be okay

Broken lights on the freeway
Left me here alone
I may have lost my way now
I haven't forgotten my way home


You Know I'd Fight For You But How Can I Fight Someone Who Isn't Ever There?

Nattat världens bästa bebis, nyduschad och go ♥ Med ena handen håller han min hand och med den andra klappar han mej på huvudet. Titt som tätt så trycker han huvudet mot spjälorna på sängen och vill ha en puss... men inte vart som helst. Man ska pussa på ögonlocket när han blundar. Är inte det kärlek på hög nivå ?!!!

Funderar på om bebis ska få en ny säng. Vet egentligen inte hur gamla dom ska vara för att sova i en "vanlig" säng men känns som att han är tillräckligt stor. Han vart ju 17 månader i fredags. Dessutom kan han klättra upp i sofforna och ner från sofforna och de är högre än sängen jag har i tanke. De flesta barnsängarna brukar ju vara väldigt låga och ha ett skyddsräcke på sidan så att barnen inte trillar ur.

Nu väntar jag på H och sushi. Hör och häpna, H undrade om vi kunde äta sushi. Och så säger dom att man inte kan förändra killar.

Vill även tillägga att min bebis har sagt att han älskar mej. Helt omöjligt att han förstår innebörden av de orden men man blir lika rörd för det. L fick också höra det. H fick höra det första av alla, förra veckan. Trollungen pratar konstant sedan han börjat på dagis. Han upprepar ALLT man säger.


Don't Make Me Promises Baby You Never Did Know How To Keep Them Well

Vad bättre än att sitta på jobbet en söndag? Ska inte det vara en vilodag? Vad sägs om 4 dagars veckor? Ska nog ge mej in i politiken och fixa det. Folk förvånar mej inte längre. Inget jag hör förvånar mej längre. Antingen så beter sej folk som svin eller är för mesiga och tar hur mkt skit som helst. Finns inget mellanting. Vad hände med medkänsla, omtanke, att bara bry sej om någon annan så mkt så det sista man skulle göra såra den personen? Nu känns det som det enda man hör är att folk är otrogna, beter sej som idioter och bara tänker på sej själva.

Please Wear Me


Jag vill/måste ha !


That Distant Look Is In Your Eyes

Ibland undrar man vad man håller på med. Kanske till och mer än ibland, nästan jämt. Var det meningen att det skulle bli så här? Ska det alltid vara så här? Är det ens värt det? Hur mycket kan man ge av sej själv utan att få någonting tillbaka? När inser man att det inte finns något kvar att ge?

For Every Occasion

Like lite udda men ändå en vardagssko stilen. Speciellt det första paret. LOVE ♥

Purple Rain

Skulle kunna gå i dessa heels hela sommaren. Dessutom skadar det inte att de är i färg efter denna långa vinter med svart och grått.


Now You Want Somebody To Cure The Lonely Nights You Wish You Had Somebody

Lyckad dag på stan, iaf för Cs del. En skinnjacka och ett par Reebok sneakers rikare blev han. Så roligt att handla vår kläder till honom. Hittade massa själv men sparar mej till nästa helg då man kan handla i lugn och ro.


  


The Shoe To Die For

TO DIE FOR !


Om man bara kunde hitta den snart !


The Funny Thing About That Is I Was Ready To Give You My Name

Åhh jag är finito. Kan man bli det av att hålla på hemma? Har lagat lunch (potatisgratäng, köttfärsbiffar, champinjonsås), städat, tvättar. Springer runt som en yr höna för att hinna med allt innan C vaknar för då ska vi nämligen till stan. Yes, ages ago men den här stan hinner men med på 5 minuter så missar nog inget. Är iaf mätt och törstig. Behöver att stort glas vatten och någon som kan hjälpa mej att välja vad jag ska ha på mej?


Pattern


Jeans i min smak. Want !


I Have Died And Gone To Heaven

 


Klänningar från Nelly ♥ Ja om jag inte hittar nåt nästa helg då det ska shoppas för fullt så vet jag iaf where to go online shopping !


Is He Everything You Wanted In A Man?

Hungrig! Men ingen ork att ställa mej och laga mat nu så magen får vänta tills imorgon. Dagens matintag har bestått av två mackor till lunch och massa vatten. Nu ligger bebis och sover och jag ska uppdatera mej på alla bloggar som jag inte läst på flera dagar nu. Så blir det när man jobbar hela dagarna.



Drömresemål 1

Dubai




The one and only, DUBAI ! En av världens snabbast växande städer och vackraste. Förväntas ha över 30 skyskrapor med en höjd på över 300 meter år 2012. Har redan 3 av världens högsta hotell, världens högsta byggnad, en av världens största inomhusbackar. För att inte ens tala om medeltemp under sommarmånaderna, 38-39 grader. I DIE ! Måste ju vara like heaven.


Drömresemål 2

Moskva




Med sina 10 miljoner invånare. En stad med historia och så mycket att se. Ett måste !


Drömresemål 3

Thailand




Anywhere in Thailand skulle duga. Tropiskt. Amazing.


Du Är Vad Du Äter

Hmm då hade jag nog varit en Nutellaburk och ett glas mjölk. MUMS !


Drömresemål 4

New York




The Big Apple med drygt 8 miljoner invånare. Things to see och shopping to die for kan jag tänka mej.


You Had Me In The Palm Of Your Hand

Vaniljbullar klara. Kanelbullar klara. Bröd (flätat) i ugnen. C är på väg ut med L och ska leka lite innan det är dags att sova middag. Sen ska vi iväg på kalas och äta massa tårta.


Don't Be The Reason

Jag måste ha vitaminbrist. Eller kanske järnbrist. Något är det som är fel för är sjukt trött. Har alltid varit en morgonpigg människa med hur mycket energi som helst men nu är jag helt slut när C somnar för natten. Vill lägga mej då också men är först då som man kan sätta sej ner och ta det lugnt och andas ut så då passar man på.

Eller kanske måste börja träna. Måste fan ha min Orbitrek. Jämt när jag tränade förut (basket 5 ggr i veckan och matcher på helgerna) så var jag hur pigg som helst och mådde mycket bättre. Kanske är det som är problemet.


Drömresemål 5

Tokyo

 

Tokyo har 12 miljoner invånare.

Good to know är att Japan har en annan standard för eluttag så om man behöver använda dator eller liknande så kan det vara bra att köpa en adapter i förväg.

Den här staden måste ju vara amazing IRL.

This Is The End I Packed My Bag And Left With Your Best Friend

Sitter med mamma och dricker cappuccino. Alltid lika trevligt. Pratar om allt och inget. Bebis sover middag. Så skönt för man sätter honom framför teven och så somnar han inom fem minuter. Teve är inte hans grejj men då vet han att det är dags att sova middag.

Repris av Let's Dance. Hoppas att Kling inte dansat än. Mamma säger att Kling fick lämna Let's Dance igår men jag vägrar tro på detta. För vad fan gör Willy kvar isf?

Melkers var mysigt igår och med världens bästa gurls kan det inte bli annat. Avslutade kvällen på donk då jag knappt ätit skräpmat på tio veckor.


You Were Like My Lover And My Best Friend. All Wrapped Into One With A Ribbon On It

Jag tror solen precis tittade förbi. Försvann dock lika snabbt. Eller var det månen tro?

Ikväll blir det Melkers med gurlsen. Behöver lite vuxet sällskap efter alla dagar hemma med C. Först var jag sjuk fem dagar och nu har jag varit hemma med sjuka C tre dagar så jag håller på att bli galen. Som tur är så förstår C det mesta man säger nu OCH upprepar allt också för den delen. Så H, dags att sluta svära i varje mening kanske? Igår försökte han säga "älskar dej pappa" och nåt kom det ut iaf.

What to wear tonight? Jag har ju gått runt i myskläder i över en vecka och nu sitter jag här i Hs snygga blårutiga skjorta (don't kill me) och känner mej helt fancy.  Dessutom behöver min vita vinterhud besöka solariet ASAP. Är rädd för att folk kommer bli bländade i sommar när jag börjar klä av mej. Men jag har inget tålamod med solning. För det första så är det aldrig lika snygg bränna som den riktiga som man får under sommaren för det andra så orkar jag inte vara där en gång i veckan. Som tur är så behöver jag bara sola 3 gånger och sen är jag brun som en pepparkaka.


The Perfect Summeroutfit

Detta ska C ha i sommar. Uppvikta chinos med en snygg tröja, jeansjacka och ett par snygga Converse. Enkelt, bekvämt men framför allt SNYGGT !




You Make Me Wanna

...bläddra i en Victorias Secret katalog. Yes please!




Which One Is The Most Boring

Måste börja titta på 90210. Då H aldrig låter mej titta på vad jag vill så missar jag ALLT. Så måste börja om från början med det mesta. Anyways så diskuterade jag och L vilken av karaktärerna som är tråkigast och båda tycker att Annie är det. Inte bara i serien men hon verkar vara sån IRL med. Inga skandaler, inga nakenbilder. INGENTING. Good luck staying on the top.


Jessica



AnnaLynne


Shenae


It's All About The Back

Har alltid varit en sucker för details men helst på ryggen. Hellre en klänning med urringning bak än fram, en tischa med detaljer på ryggen, ja anything.


Like this. En helt vanlig tischa framme men drop dead gorgeous bak.


Movies Only Make Me Sad Parties Make Me Feel As Bad

Varför visas det bara skit på teve under dagtid? Ok, för att ingen tittar, för alla går i skolan eller jobbar. Men det hjälper ju inte mej. Klart att jag fastnar framför datorn.

Tänk vad underbart det skulle vara med lite sol. Känns som man lever i endless darkness under vinterhavlåret i detta land. Ja, vinter är det jämt och när det inte är vinter så är det höst. När kommer man få uppleva våren/sommaren? Det enda man läser varje år är att dom förutspår en UNDERBAR sommar med massa värme, sol. Visst om en underbar sommar varar i två veckor så har de väl rätt.

By the way så har jag min första tid inbokad den 4 maj, tror jag att det var. Har iaf redan fixat ledigt från jobbet. Samma dag ska jag boka tid för nästa tatuering.  Och vem gav mej denna underbara födelsedags present? Jo självklart L.


Sommarens Klänningar



    
Sommarens klänningar hittar ni här. Me like ♥


Sommarens Outfits



Sommarens slapparotufits kommer se ut så här...


I Don't Know What To Do With Myself


  
Sommarens bikinis kommer förhoppningsvis se ut like this  ♥


You Drive Me Crazy

 Jag är helt insane. Förstår inte ens varför jag envisas med att gå in på sidan. Får bara mer och mer MÅSTE HA begär. CRAVINGS. Sometimes I wish I was a boy men skulle nog vara lika beroende då.


Förstår inte hur Modekungen kan ha ALLT. Playsuit, alla kavajer man kan önska sej. Underbara accessoarer.



 
Skor som är to die for.

De underbaraste sommartröjorna.  Väskor. Väskor. Väskor! 
Den perfekta skjortan/klänningen.



Randig klänning och en genomskinlig vit skjorta.


You Spin My Head Right Round Right Round

Nu har jag en minisemester. C sover. Då känns det faktiskt som semester. Men vi har varit ute och gått, varit och handlat, städat, klippt naglarna på bebis mm. Så vi har hunnit med en hel del iaf. Nu kopplar jag av med en cappuccino och datorn. Aja, lite choklad också. Vem kan säga nej till Kinder choklad?

Dessutom kom jag på att vi måste till Liseberg i sommar. Tror C skulle uppskatta alla karuseller.


Denna kanske...


Dagens Outfit


... for a casual day at work hade utan tvekan varit detta (med massa stooora ringar). Skorna är ju to die for.





Vi Ska Bygga Ett Sandslott Och Köpa En Sköldpadda

I sommar så ska jag och C

- Åka till Kolmården och titta på djuren
- Besöka ett vattenland
- Bygga ett sandslott (good luck!)
- Fiska
- Köpa en sköldpadda (lovar att ta hand om den denna gång)

...har vi kommit på än så länge. Nu blir det sova med bebis! Love


Något i stil med detta ;)


On My Knees I'll Ask Last Chance For One Last Dance

Jag och låttexter. Har a thing för fina texter. Är oftast det första jag lyssnar på i en låt. Musiken kan vara hur dålig som helst men kan fortfarande innehålla en underbar text.

Anyways, var med C till doktorn förut och det visade sej att bebis har öroninflammation så nu ska han få pencillin i fem dagar. STACKARS MIN LILLA BEBIS ! Så imorgon skulle jag till jobbet efter att själv ha varit sjuk i fem dagar men det blir vab ist.

För övrigt så strular bloggen som tusan. Igår gick det självklart inte att uppdatera och jag hade massor att skriva. Samma tidigare idag så efter många om och men skaffade jag FACEBOOK. Förstår mej fortfarande inte på det. Men alla tjatar ju om det hela tiden. Till och med en fyrtioåring på mitt jobb har det och inte jag!



...cause with you I'd withstand all of hell to hold your hand

If Love Was A Sport We're Not On The Same Team. You And I Are Destined To Lose

If love was a bird
Then we wouldn't have wings
If love was a sky
We'd be blue
If love was a choir
You and I could never sing
Cause love isn't for me and you

If love was an Oscar
You and I could never win
Cause we can never act out our parts
If love is the Bible
Then we are lost in sin
Because its not in our hearts

So why don't you go your way
And I'll go mine
Live your life, and I'll live mine
Baby you'll do well, and I'll be fine
Cause we're better off, separated

If love was a fire
Then we have lost the spark
Love never felt so cold
If love was a light
Then we're lost in the dark
Left with no one to hold

If love was a sport
We're not on the same team
You and I are destined to lose
If love was an ocean
Then we are just a stream
Cause love isn't for me and you






Usher. Jag är mållös.

Du Fastnar Perfekt I Min Polaroid Du Blinkar Förskräckt När Jag Ställer Mej Bredvid Du Ryggar Tillbaks När Min Hand Just Ska Röra Vid Din

Lång dag, nästan oändlig. Inte alls roligt att sitta ensam på ett sjukhus och få vänta 1.5 timme extra för att de låg efter med schemat men that's life I guess.

Bebis sover så sött nu. Mami var dessutom här med soppa och hennes potatismos med köttfärsbiffar. I DIE! Ibland har jag lust att tvinga henne att öpnna eget för så som folk tvingar henne att laga mat åt dom så borde hon fasiken vara miljonär. Hon lagar matlådor till pappas kollegor, mina farbröder och farmor, brors vänner mm. Det är alltså folk som av slump smakat hennes mat och vill sedan betala henne för att hon ska laga mat åt dom. Fattar inte att hon inte tar betalt. Dessutom är hon inte bara bra på mat utan även bakning. Ska ta och lägga upp lite bilder på hennes bakverk så småningom.

Häromdagen kom Kronhallens chef fram till mammas chef och undrade vem som bakat smörgåstårtan på en begravning som han var på och han ville att mammas chef skulle hälsa mamma att det var den godaste tårtan han någonsin ätit och de som han säljer på kronhallen inte ens går att jämföra med mammas för de är inte i samma klass. What the heck !

Kanske ska be henne skriva en kokbok?


Was It Wrong To Go Along With Insanity


Sooo fucking good !


Give Me A Ring


Helt insane ! När vi var och shoppade asset av oss för två veckor sedan så hittade jag inte en enda ring som jag blev kär i.





Don't You Run Too Fast My Dear. Why Don't You Stop?

Sjuk bebis IGEN ! Känns som det enda dom blir när de börjar dagis är sjuka. Magsjuka, influensa, vattenkoppor, lär ju finnas något som heter dagissjuka snart. Tar det någonsin slut? Man känner sej så hjälplös när man inte kan göra något för att det ska bli bättre.

Jag är iaf nyduschad. Men känner mej inte alls lika fräsch som vanligt. Tror jag behöver en Orbitrek för att komma i rätt stämning. Tänkte sno pappas men den kom L åt först så ska köpa en egen. Smidigt att kunna träna när som helst under dagen och ändå ha koll på C. Är man småbarnförälder och har ett heltidsjobb så prioriterar man inte att spendera timmar på gymmet och gå miste om kvalitetstid hemma.

Ska försöka hitta något bra att titta på nu. Any ideas?

Love!


My Weakness Caused You Pain And This Song's My Sorry

Ligger i soffan hos päronen och har det hur bra som helst. Mätt och belåten är väl det minsta jag kan säga. C sover middag för andra gången idag då han är sjuk. Antar att jag har smittat honom. H är hemma och håller på att städa i källaren. Han har så många planer för vårt kära hus. Visserligen är ALLA planer amazing men man kan dessvärre inte göra allt på en gång.

Gillestugan ska delas i två och bli biorum och sedan ett umgås/spelrum (biljardbord är ett måste). Det som tidigare var garaget ska bli spa med världens största bubbelbad, bastu mm. Sedan ska även tvättstugan kaklas och målas och två förråd samt pannrummet ska frächas till. Toan där har han nästan gjort klart så one down four to go. Tur att han tycker om att hålla på iaf.


What Have I Done? You Seem To Move On Easy

H håller på att natta C, som för övrigt ramlade på dagis och slog i hakan så han blödde men han är inte mindre glad för det men går runt och tar sej på hakan och säger AJ! Så sjunger han "akta dej, akta dej". Vad mycket jag har lärt honom för det är ju faktiskt JAG som sjungit för honom sen han var en minibebis. Vi brukar alltid sjunga Lilla Snigel, Imse Vimse Spindel och Lilla Katt när vi ska sova.

H ska iväg till grannen och umgås men innan det så måste han fixa a movie for me så jag har nåt att titta på efter Let's Dance. Funderar på The Ugly Truth. Hört att den ska vara bra.

Nu ska bara L och gänget dyka förbi och hämta shoes i think för deras utekväll. Enjoy !


Hot Britney


Hot B!


Saknar Min L

Saknar min L

Inte träffat henne sen i tisdags. Men så är det väl när man har massa plugg med skolan och jobb på det. Fattar inte hur jag ska klara mej utan henne när hon ska plugga utomlands dessutom. But don't blame her med tanke på att hon ska försörja mej med sin VD lön sen ;) 50 000:- i månaden (till och börja med) duger tycker jag.

Vad långa dagarna är när man sitter hemma själv och är sjuk. Men har iaf lagat lasagne och fått i mej mat. Snart kommer dessutom min bebis hem så jag kan pussa på honom. H måste visa mej hur fasiken man lägger in videos från telefonen till dator för jag fattar nada och mitt temprament är not to play with.


Simple But So Beautiful



  
Är så fucking trött på allt som har med vinter att göra, till och med min pälsmössa. Give me sunshine !


Klänningar Färger Jumpsuit



  
Klänningar färger ytterligare en jumpsuit sol värme långa ljusa dagar en garderob full med sommarkläder som bara väntar på att få användas.


Just Like His Daddy


C hittade Hs tröja och ville att jag skulle ta på honom den. Sen gick han till bordet, tog fjärrkontrollen och satte sej framför teven. Han har sett sin kära pappa göra det här massa gånger, mest hela dagarna sitter han framför teven med fjärrkontrollen i handen, H alltså.


We Like Kate




Bild På Hans Penis

Haha en 18-åring hämnades på sitt ex, som dumpade henne för en annan tjej, genom att sätta upp bild på hans penis utanför hans hem. Hon hade även skrivit hans namn och telefonnummer på bilden. Lite sicko varning kanske?

Dessutom satte hon upp en bild på nya tjejens urringning och skrev att hon var en slampa som sökte sex. Mega sicko varning.


Cappuccino Love

Nu måste jag ta tag i det här. Dåligt av mej.

Sitter hemma i soffan och är sjuker, feber, halsont, öronvärk, huvudvärk. Tur att jag har min bästa vän Alvedon. Dessutom är det massa bebisar på teve. Me like. Jag som tycker att det aldrig är några förlossningsprogram på teve men nu har det varit det hela morgonen.

Ska försöka få i mej lite cappuccion nu. Love !


How Was I Supposed To Know

Mysigt väder. Nästan så jag vill ut och åka pulka med C men han uppskattar inte all snö han får i ansiktet. Istället så passar vi på att städa, iaf jag. Han sitter i sin stol och ritar. Måste köpa kritor till honom för nu sitter han med en tråkig blyertspenna. Hur vissta jag att han skulle vilja måla när han är så liten.

Är dessutom väldigt sugen på att baka men det får bli ikväll när L kommer hit. H kommer iaf hem med lunch sen så slipper laga något. Igår testades även onlinepizza. Sjukt bra !

Måste även lägga in massa musik på min kära iphone. 16GB så kvittar hur många bilder man tar så finns det hur mkt utrymme som helst. LOVE !


I Can Picture You In My Room

Vuxenpoäng to moi för jag aktiverade precis mitt nya visakort själv, aktiverade nya dosan för inloggningen och betalade en räkning. Bortskämd man är med en H hemma.

Lyssnar på partymusik för övrigt med C och L. Vi har precis hämtat C på dagis, fick väcka honom då alla barnen sov middag när vi kom. Världens gulligaste syn.

Anyways, fredags var amazing. Men är väl så när man har världens trevligaste, roligaste vänner. Fick massa presenter. Kan inte förstå att det var O som valde armbanden till oss. Han måste ha fått hjälp av sin flickvän. L fick en ny vän och världens bästa rim. Thanks bitches!

Love !

RSS 2.0