how we're gonna be just friends

nu blire badkaret! lite musik på det och lite bubblor. sen idol och ostkex och mys.



pics weheartit


beauty

   

släng dej i väggen malin åkerman för lillasyster är way hotter.

will you tell me once again

godmorgon! idag ska vi hinna med mycket. bland annat bakning av macarons och massa cappuccinodrinking som jag lärt mej göra av ingen mindre än experten L. att jag inte visste att jag hade en mjölkskummare (?) hemma!

pics weheartit


i keep dancing on my own

nu blir det sängen! tänkte passa på att få min beautysleep och det blir minst elva timmar om jag somnar NU! det behöver jag efter dessa två veckor. imorgon ska jag och C utforska min garderob.



pics weheartit


3


how to choose?

i can feel so unbreakable

morgon! nu är bebis nästan helt frisk. bara den förbaskade hostan som inte ger sej. tur att jag har långhelg. nu frulle!


pics weheartit

önskelista

eller rättare sagt shoppinglista.

1. skinnshorts med hög midja
2. röda heels. material sammet
3. blåa heels. material sammet
4. röda pants
5. VIDA byxor med hög midja
6. harembyxor med hög midja
7. orange skjorta
8. cape
9. nude läppstift
10. orange läppstift
11. leopardpäls


score



scorette favoriterna. nr 1 är underbara ♥

over knee


mumma! over knee. perfekta färgen. ett par höga strumpor i och så är det klart.

somebody said you've got a new friend

idag fyller mitt hjärta två år! har inte förstått det än men han går iaf runt och säger att han fyller två år så han har nog fattat det. idag ville han ha på sej sina nya skor (svarta mckängor). så klädde på honom, stuprörsjeans och kängorna sen gick han till H och sa "titta pappa nya skorna snygga. C snygg" <3

skyltdockan



denna ska införskaffas sooooon !

ken lee



Ska nog börja titta på bulgariska (?) idol hehe.

kiss every man while you still can like a lady

vilken dag! vaknade, iväg och handla tårtor och det sista inför kalaset. städa förbereda och så kom folket. bjöd på bosnisk köttfärspaj (made by mami), ris och kebeb (made by svärmor), lamm (made by sis), grillad kyckling, korv, vårrullar, tsatsiki, sallad, vitlöksbaguetter mm. C vägrade sova middag för var helt uppspelt pga alla barnen så däckade vid halv åtta. nu ligger jag och H i varsin soffa med en kopp te och halsont. C har nog smittat oss. för övrigt så fick kalasbarnet 3 par skor, vinteroverall, 4 par jeans, tröjor, bilar, tåg, målar och pysselsaker, pyjamas mm! så nu behöver vi inte handla något alls inför vintern :)

all i want

snart fyller plutt år och denna gång så är det förbjudet med leksaker i födelsedagspresent! vet inte vart allt ska få plats och är inte roligt då det enda han leker med är sin bilbana och pussel så allt annat är bara i vägen.

C's önskelista

- fodrade regnstövlar
- vinterskor
- mössar och vantar
- myskläder
- böcker
- filmer
- pussel


oui


i didn't care who knew i'd follow you anywhere

som om veckan inte kunde bli sämre så fick C en allergisk reaktion på pencillinet igår. ingen större fara men får ta kortison mot det i två dygn nu och så blir det nytt pencillin som vi ska hämta ut idag. nu mår han iofs bra och varit feberfri i snart två dygn så vet inte om det är någon mening med nytt pencillin men man ska väl aldrig avbryta en kur. nu ska jag iaf äta frukost. homemade fiskburgare och sedan blir det en lång promenad.

i fell for you right then and there

nyduschad och hungrig. men innan frullen blir det en promenad till Apoteket med bebis för att hämta ut hans pencillin. var med honom till vårdcentralen igår och han har tydligen öroninflammation. men det känns lite konstigt för då skulle han ju ha ont och vid öroninflammation så har man ständigt ont inte bara en liten stund under fem dagar. men aja huvudsaken är att han fått pencillin så han blir bättre. idag kanske det hinns med lite planering inför helgen också.

hjärtat


hjärtat

i liked your style it was strong but sweet

ska det vara så svårt att hitta ett par snygga skinnbyxor? helst röda men då det verkar vara omöjligt så nöjer jag mej med att par svarta. hmm undrar om H vill in till Örebro på söndag?!!

get down to business lets skip foreplay

idol! och jag är förvånad över hur dåliga alla är. fast det har alltid varit och är fortfarande de första auditionavsnitten som är intressanta sen blir det mest långtråkigt. idag har min bebis feber för tredje dagen. 40.4 grader! han tog och drack Alvedon själv för han verkade förstå att det behövdes. annars brukar det vara en kamp att få i honom det. lägligt såhär inför helgen och kalaset.

enchanté


jackorna och väskan tack !

instead of talking let me demonstrate

cutie! nu coffee och har dessutom precis slängt i mej frulle i form av wok med massa grönsaker och nudlar i sötsur sås och kycklingfilé. snart kommer Cs favorit!

new in


C älskar dom också och som tur är kommer han att få ett par likadana i helgen då han fyller. dock inte i lack som mina. men nu ska det matchas ♥

owl

 
 

nu måste jag hitta min uggla!


pics kyssjohanna
 

in my head you fulfill my fantasy

hemma med bebis idag. hunnit med bullbak och en promenad på nästan två timmar. nu sover äntligen sjuklingen och jag ska sätta mej framför teven och äta frulle!

in my head i see you all over me

valvaka! känns som att man vet hur det kommer sluta men man kan ju alltid hoppas! min bebis är sjuk. ögonen rinner. näsan är täppt. matlusten borta. rumpan helt röd och utslaget ännu större. var hos M förut i hopp om att hon skulle smitta C med vattenkoppor så får se hur det går. imorgon måste vi även beställa tårta till helgen. kommer bli i form av musse pigg för det är ju ändå Cs dag.

put it on me

    

pics kyssjohanna

got a better solution for you

ja varför ta sovmorgon när C sover borta? det vore ju dumt att sova ut första gången på x antal år. men såhär blir det jämt när han sover borta. jag vaknar senast kl åtta!

oh lord



long live the king!

ain't that the reason you're at this club

multitasking är att ha hand om C, sitta barnvakt åt fyraåriga kusinen S (Cs kusin) och städa samtidigt! så nu luktar det fräscht och rena sängkläder mm. precis lämnat av hjärtat hos farmor och farfar för övernattning och saknar honom redan så jag blir tokig. tror det var mer än två månader sen han sov borta sist. idag hade han iaf så roligt med kusin S så han totalvägrade sova middag. blir inga problem att få honom att somna ikväll. nu kommer snart sällskapet och då ska vi se vad som händer denna kväll.

the other day

 
fyndade jag denna snygging !

for all occassions



med detta i min smyckessamling så skulle den vara fulländad! H snart är det jul och strax efter det min b-day så take a good look ;)

everybody is looking for love

hello lovers! countdown till helgen och nu är det endast tre timmar kvar. ikväll blir det lite chuck bass. lite mys. lite god mat. imorgon blir det skattjakt med widån. så får vi se vad resten av helgen har att erbjuda.

i can taste her on my tongue

pannkakor nutella style! snart hemgång också och det ser vi fram emot. längtar lite till lördag eller fredagkväll duger också faktiskt.

got the look




pics nastygal


i can feel her on my skin

hej soffan! det var alltför länge sedan. hamburgare och pommes på väg och cola på det. vad jag ska njuta! sen blir det faktiskt sängen för ska upp halv sju imorgon och måste ha min skönhetssömn.

another beauty




pics nastygal

i just can't stop

halva veckan har gått! och nu är jag riktigt riiiktigt hungrig. lite ost och kex ikväll maybe?

under a spell i can't break

tro det eller ej men idag är jag så slut så orkar inte ens plocka fram datorn för att titta på säsongens första avsnitt av gossipgirl. inte ens sugen på food. inte ens choklad! hmm...

nastygal



hej den perfeka höstjackan!


pics nastygal

i just can't pull myself away

katastrofdag och den har knappt börjat! nummer ett - stopp i diskhon. nummer två - klart att regnet kommer precis när vi ska cykla till dagis. nummer tre - widån fick byta plats så vem ska jag nu snacka skit med? som om inte allt detta var nog så är C jätte trotsig och vill inte att jag ska natta honom eller något. han är van vid att få göra precis vad han vill och självklart är det endast jag som säger ifrån så då är jag the bad guy. dessutom är H trött på att jag tjatar så någon som vet vart man kan hitta en fräsch trea?

i still hear her loud and clear

vilken lång dag! den vill bara inte ta slut. en utav de sämsta dagarna på länge. man känner sej så hjälplös ibland. känns som att man står utanför sin egen kropp och bara tittar på allt som händer runtomkring och man vill bara skrika.

get dressed




byxor med hög midja ♥
man kan omöjligt ha too much of these i garderoben.

pics nastygal

turn the music up in here



at work! hunnit med träning, lämna C på dagis och nu måste jag ha en macka.

i just don't know who you are

nu är jag hungrig hur det nu kan vara möjligt efter all mat hos mami. fick med mej 5 matlådor hem, alla med olika innehåll och utöver detta tsatsiki, mamis vårrullar och kycklingknyten, spenatpaj, baklava (sockerbomb) och bröd. så behöver inte laga mat de kommande dagarna. C hade roligt och lekte jaga, spelade fotboll och var till lekparken med kusinerna. lite träning har man också hunnit med och funderar seriöst på att köpa någon yogavideo och börja med det här hemma. har inte tid med gym och det här kan man liksom göra innan jobbet eller när C somnar på kvällen. ska forska i det nu på en gång faktiskt!

inspiration


likey. någon som vet vart man hittar ett par snygga gråa mysbyxor som man kan klä upp med klackar mm?!!


pics chictopia.com

and i swear i know her face

idag blir det grillat hos världens bästa föräldrar. bror och familj kommer också så C kommer vara glader. nu ska jag ringa L och väcka henne hihi.

fyra fynd


dagens fynd för endast 115 kronor. inte illa pinkat ! röda kavajen och ryggsäcken har jag letat efter forever känns det som. happyhappyhappy!

rain


she shines just like a star

redan hunnit fynda fyra saker och klockan är inte ens ett! är så stolt över mej själv. nu lunch och efter det te och fika med min L <3

move the fuck on


gorgeous


hello gorgeous!


pics chictopia.com

turn the lights off in this place


fredag! FREDAG! idag ska det lagas god mat med favoriterna och imorgon ska vi på fyndjakt.

closer

IDOL! som alla andra antar jag. lång dag på jobbet men är bara att tänka positivt för imorgon är det fredag, wiiieeee!

street


all black kan vara gorgeous.

with you is where my heart is


omfg SKÅNEFRUAR! snälla sverige, att sno ett program från USA och byta namn på det x antal gånger är inte ok. snarare pinsamt. ändå kan man inte låta bli att titta just för att det är sjukt pinsamt! dessutom så har de flesta fruarna inte åstadkommit något själva utan lever på någon annan och bara den grejjen är ju insane. i övrigt har jag haft en helt ok dag, på tal om annat.

details


ryggsäck. jatack!

stella



h&m fall

     
gimme gimme gimme !

all good things come to an end



träning done! easy när man har kings of leon att rocka till. nu blir det matlagning och duschen för min del och C leker för fullt med sina bilar as always. igår på BVC fick han massa beröm av barnmorskan för han pratar så mycket (pratkvarn just like mami) och sätter ihop meningar på 5-6 ord. sen började han sjunga hehe. nu kan han iaf 6-7 låtar så man slipper lyssna på samma hela tiden!

lovers to friends

idag blev det lite träning! är så stolt över mej själv. imorgon ska jag och C ut på en pw så fort vi vaknar och blir väl lite mera träning imorgon hoppas jag. inga sweets innan helgen! strax blir det robin hood (hur jag nu ska klara film utan chips?) och massa kärlek.

En sneakpeak på projekt nummer 1.

img_0234 (MMS)

En sneakpeak på projekt nummer 1.


more vintage


loving it !

flames to dust

ingen matlust idag och då det är ytterst ovanligt här så måste något vara fel. ska hälla i mej litervis med cappuccino och förhoppningsvis bli människa igen. sedan bär det av till BVC med min lilla C som går runt och kallar mej för lilla mamma.

sammet


hmm.. sitter här hemma och funderar på ett litet projekt. en ledtråd ovan.

vintage




so find your way out of my sight

igår var det ytterligare en dag då allt handlade om mej mej och lite mera om MEJ (dock inte mej)! För att undvika världskrig och att jag exploderar så har jag kommit på att jag skulle hålla mej borta härifrån.

new in

   
new in. klart att SJP kan det här med att det är förpackningen som är viktigast för har nog aldrig ägt en så söt parfym.


would you leave me alone before i lose my mind

lunchtime at work! njuter av OLW's hjärtan med ost och löksmak. tror jag ska ut och springa idag. måste med tanke på allt jag trycker i mej. borde väl väga 150kg by now hehe. istället för blod så pumpar nog mitt hjärta socker. tur att man slutar om mindre än två timmar.

skorna


nya höstskor ♥


hösten


mockajackan med fransar - check
pälsen - check
vit blus - check
svart blus med prickar - check
poncho - check
enkel tröja med markerade axlar - check
paljettlinne i guld - check
jadegrön cardigan med puffärmar - check
morotsbyxor med hög midja - check
höga stickade vantar i den perfekta höstfärgen - check
blå halsduk - check
enkla armband - check
svart hatt (som kommer smyckas med en fjäder) - check

början på en höstgarderob. orkade inte ta bild på fårskinnjackan nu så det får bli senare.


i have no reason to please you anymore

 

hur mkt kan man hinna med under en dag? fram till lunch hade jag och C hunnit laga lunch (lasagne), diska, tvätta, städa, tagit en morgonpromenad, varit till affären och handlat, bakat äppelpaj, diskat igen. sen sov han middag och jag drack kaffe framför datorn. nu ska vi strax baka morotskaka och ikväll blir det homemade pizza med L och S som kommer hit snart. superwoman here ;)

get out of here


yes please. C skulle definitivt vara på.

i'll probably wake up a little sad

shoeporn! dagen har bestått av två promenader och nu sitter jag och trycker i mej plommon med my love. busen sover så sött!

maybe i'm just out of my mind

note to self, låt H inte läsa för C vid läggdags då H verkar ha lässvårigheter och hittar på andra sagor än de i boken och med ord som inte ska användas i närheten av barn. en dag slutade det med att C gick runt och sa att alla stinker skit.

all eyes on me

gul ögonskugga. give me. lila har jag i tusen nyanser men ingen gul. jag brukar använda ögonskugga en gång om året men nån gång måste man börja och varför inte till hösten?


in need of

sovrum!
- massvis med ramar i olika former till ena väggen
- en hylla i någon "konstig" form till andra väggen
- 2 nattduksbord
- 2 lampor

vardagsrum!
- divansoffa
- vit "antik" tv-bänk
- guldgardiner


why is everything so confusing

vad bättre än vara ledig mitt i veckan! blev en tidig tur till stan med L och S, busungen var självklart också med. var länge sedan vi lunchade på stan. nu har vi precis kommit hem och väntar på att regnet ska avta så man kan ge sej ut på skattjakt.

RSS 2.0