Always Wanted But Never Was

Home at last! Skönt att ligga i sängen. Kan dock säga att jag inte blev så impressed av filmen. Går inte ens att jämföra med ettan men kanske berodde på höga förväntningar?




Never Wanted U To Steal My Heart

Någon som har en manual till det största mysteriet genom tiderna? Hur en kille hjärna funkar! Har aldrig förstått mej på den och kommer nog aldrig göra det heller. H är arg, irriterad eller vad han nu är för att jag ska på bio ikväll när C sover. H vabbar nämligen idag och tycker att jag ska ta C efter jobbet för att han har vabbat men när jag vabbar fem dagar får jag minsann ingen hjälp utan då har jag C från morgon till kväll och H gör vad han vill.


If He Loves U He Loves U Not

Igår kväll var amaziiing. L I K E! Mera sånt tack. När jag kom hem och tog av mej klackarna så kändes det verkligen att kvällen hade spenderats på dansgolvet. Synd att helgerna går så snabbt. Vad sägs om 4 arbetsdagar i veckan istället? I'm all for it ! Imorgon kväll blir det iaf SATC 2 för min del för inte hunnit se den ännu. SPÄNNANDE!

 

Skor My Style

   
NUDE N U D E återigen nude och lite black/clog lookies.

Lindex Favoriter


1. De perfekta byxorna
2. Amazing klänning/tröja

3. Kort jeansklänning med snygga details
4. Enkel långklänning

I'm Attracted To Chaos Attracted To Rage

Varför kan jag inte sluta lyssna på Make Me Wanna Die? Har nog en liiiite crush på Little J måste jag erkänna. Anyways, idag blir det 3 promenader för min del, så kommer ha gått mer än 2,5 mil i slutet av dagen men med rätt sällskap känns det som 2,5 km. Ska visa lite smått och gott senare ;D

 

Den Perfekta Jackan

 
Är en sucker för details.

To All Of U Who've Wronged Me I Am A Zombie

Har inget vettigt att skriva just nu. Nothing that makes sense anyways. Goodnight Lovers!




Underneath It All




C U T E ! Tur att det är en trip till Marieberg inplanerad.

Day And Night


Day underbara sommarklänningar.


Night Little Black Dress

Love Drunk

What to wear? När man har en dålig dag så kvittar det vad man har i garderoben.


It's A Beautiful World With Ugly People

Yes! En timme kvar sen ska jag äta lövbiff :)) I hope iaf för inte ätit mat ännu.


Taylor Momsen

Dagens playlist

- Make Me Wanna Die
- Zombie
- He Loves U
- Heart
- ADD
- Ugly People


Bellydancer

Enjoying det magkorta modet. Finns tröjor för alla tillfällen.






To All The People Left Behind U Are Walking Dumb And Blind

Sucks att jobba kväll, om man kan kalla det för kväll när man slutar senast kl 20. Anyways, tittar på "inför Sex And The City 2" på trean och LÄNGTAR ! D Y I N G !!! På lördag blir det party och på söndag shopping med my love. Kan det bli bättre?

 

Little J vs Blair Waldorf



Who's the winner? Inte för att jag är a Little J fan men hon är utan tvekan bättre än B på detta. Iofs så är väl Leightons första låt Good Girls Go Bad tusen gånger bättre än denna men anyways. Undrar hur videon till Taylors låt kommer att se ut.


Fierce


Liiiike !

Love U


Världens snyggaste bebis med nya frisyren. Gjorde mitt bästa ;D Vill helst ta honom till frisören för att han ska få en MOHAWK men då detta inte alls är OK med H, don't get why, så får det bli en sidbena à la Chuck Bass. C tycker för övrigt inte om att vara skitig om händerna så han skriker tvätta mej så fort han blir det minsta skitig så därifrån kommer den söööta minen !

How To Do It

Hittade min svarta jumpsuit men tycker den är riiiiktigt boring så vill göra om den för att använda den i sommar. Funderar på att klippa av ärmarna helt och sedan sy dit axelvaddar sen kan man knyta en sjal eller ha ett skärp i midjan för att den ska bli ännu snyggare, eller ?!


Lost And Found Part 2





Jeansplaysuit, den khakigröna skjortan, volangklänningen och jeansfodralet ♥

Looking Good

























You're So Far Away

I diiiee för shortsen ! Skinn med cutie details.


Keep Calm And Shake The Glitter

Tur att man har världens bästa C så man klarar av vad som helst och vem som helst. Jag och min bebis åt en varsin portion med gröt imorse sen gick vi ut i två timmar och sen in för lunch och efter det en promenad. Nu sover han och jag la mej i soffan. Trevlig helg lovers!

 



























New Favourites



New favourite kavajer i garderoben, beige och en mörkblå paisleymönstrad

Times Are Hard For Dreamers

Snart ska jag iväg och hämta min bebis. Han ska få så många pussar så ni förstår inte ♥ Sen ska vi till L för hon har inte träffat honom sen i lördags så hon ringde mej igår och var upprörd. M Y S ! Igår fick iaf C en ny leksak, en tuff trehjuling. H passade på att köpa en leksak när vi ändå var på leklådan så för hans del blev det en helikopter men han var ingen höjdare på att få den att flyga :D Till poängen, C har lärt sej att räkna. Förut lät det såhär " ett åtta ett åtta ett åtta" nu låter det mer såhär "ett två tre åtta ett två tre åtta". Bra saker jag lär honom :)


M A K E O V E R

Ska klippa av mina spetsleggings och använda under shorts så de sticker fram under shortsen. LIKE ! Hittade även mina Levis jeans som snart kommer förvandlas till att par snygga shorts (hög midja).




Kiss Kiss


Liiite sugen på det här med orange läppstift (nej L jag är inte galen) och det rosa lockar också.


Charlie Is A Genius

img_6807 (MMS)

Charlie Is A Genius


<3

Sötare än sötast ♥

Lost And Found

Fyndade en hel del i min egen garderob, tror faktiskt alla kan lyckas med det :))
Hittade min söta prickiga blus som ska matchas med jenasväst som på bilden nedan och ett par shorts med hög midja, en vit hängselklänning, blå klänning som jag letat efter, orange fodral (ÄLSKAR) samt aprikosfärgat med jättemarkerade axlar och två stickade klänningar, en svart och en vit, som för övrigt jag glömt bort helt och velat köpa nya.

 

 

 


Selezneva


Goregeous Anna.




















Good Morning

Jag känner mej så ofräsch så vill ligga i badkaret hela dagen och ska förmodligen göra det och lyssna på radion och bubbla. Ska hämta C på dagis sen och så ska vi vara ute hela dagen. Tror jag har smittat honom för stackarn är riiiiktigt snorig. Anyways, var duktig och lagade frulle till mej för en stund sen men fick inte i mej allt fast kände mej otroligt hungrig.

   
KETCHUP till äggröra, namnam :))


Say Hello To My Girlfriend


♥ Kanske slutar med att jag tatuerar in hennes namn nästa gång. V A C K E R !


What A Lie You And I


OMFG ! Tittade precis på säsongavslutningen av Gossip Girl. Inte bra, inte det minsta bra fast en del var rätt roligt men det mesta SAD så sad! Anyways, håller på att dö av värme antagligen pga feber och de hade inga tider kvar på vårdcentralen så är väl bara att fortsätta svettas, FRESH ! Försökte övertala H att följa med på Sex And The City premiären. Lite god mat innan också. L och hennes lover är på iaf men H är lite svårövertalad. Han tycker inte att någon av dom är tillräckligt snygg för att pina sej genom en chicfilm. Don't get it !


W A N T E D




Winners

Vilka dåliga program det går på teve under dagtid. Känns som det enda som visas är Top Model, kanske svårt att undvika när det kommer en ny säsong varje årstid. Undrar hur mycket pengar Tyra Banks har tjäntat på det här konceptet för en smart idé var det utan tvekan. Men kommer inte ens ihåg vem som vunnit. Vart har vinnarna tagit vägen?!
   

 
1. Adrianne Curry (som för övrigt bara viker ut sej nu verkar det som?)
2. Yoanna House (Where did U go?)
     
3. Eva Pigford (Den enda som man faktiskt ser till då och då, bland annat tv-serier)
4. Naima Mora ?
  
5. Nicole Linkletter ?
6. Danielle Evans ?
  
7. CariDee Evans ?
8. Jaslene Gonzalez ?
 
9. Saleish Stowers ?
10. Whitney Thompson (första mulliga vinnaren)
 
11. McKay Sullivan ?
12. Teyona Anderson ?
  
13. Nicole Fox ?
14. Krista White ?

Shoes Are A Girls Best Friend

TRUE! Mina nya babies. H kom in med mina älsklingar då han hittade dom i brevlådan och we like. Det ultimata hade varit om de var beiga. ALLT ska vara N U D E!

   


Fashion Against Aids

Liiiike it, a lot ! Mera mönster jeans KLÄNNINGAR.





















Even Forever Don't Seem Like Long Enough

Ont i halsen och öronen! Kan det bli värre? Kommer säkert sluta med att C blir sjuk :(( Har inte ens någon matlust och det säger väl allt. H är iaf iväg och handlar sushi för han var sugen på det (vilka bra saker jag lär honom, äta sushi). Ska se om jag får i mej nåt då. Hämtade iaf C på dagis förut så cyklade vi från dagis upp till mamma och pappa, säkert 1.5 mil med tanke på alla omvägar man måste ta. Kände mej svettig som en gris när vi kom fram fast var inte ens det. Kanske inte var så smart gjort när man inte mår särskilt bra.

















När Jag Håller Dej Tillbaka

Dagens playlist

- Patrik Isaksson "Älska mej som mest då"
- Lady Gaga "Telephone"
- Backstreet Boys "Drowning"
- Rainbow "Ariel"
- The Coral "Dreaming Of You"
- Daughtry "Gone"
- Edward Maya "Stereo Love"

Inte alls blandad musiksmak !


Cleaning Out My Closet

Before








After











U Leave Me Breathless But It's Okay

C klev precis utanför dörren och så saknar jag honom redan. Tur att jag hämtar honom tidigare än vanligt idag annars vet jag inte vart jag hade tagit vägen. Kan inte somna om heller pga världens magvärk. Magkatarr I guess :(





















MORE Wedges For The People


I DIIIE ! Mina skohyllor skriker efter detta.
















Black

Nästa tur till stan ska det letas efter lyxiga vinglas. Min favorit gick sönder och nu är jag ute efter BLACK! Hur fiiint är det inte med svarta vinglas?!


U Know U Got The Power To Make Me Weak Inside

Trött och ont i magen. Som om inte det var nog så är solen borta! Vart tog den vägen?


T H E Blogg

DSCN0592
LOVE IT !


Don't Pretend U're Sorry I Know U're Not

Jinxed! Otur är mitt andranamn denna helg. Förutom en av de värsta helgerna i mitt liv så EXPLODERADE precis mitt nya oranga nagellack i handen på mej! Hur fan kan det hända? Har skrubbat händerna med aceton x antal ggr men lyckas inte få bort skiten så long lasting är det ingen tvekan om. Nästan så jag har lust att stämma någon för att jag är så arg/irriterad. Där försvann iaf måla naglarna fiiina lusten :((

Done

...ett avslutat kapitel är helt enkelt vad det är.

U Get It?

Jag blir så trött! Hur kan människor vara så egotrippade? Hur kan man älska sej själv mest så man jämt och ständigt sätter sina behov före alla andras? Hur fan förklarar man för någon att personen inte längre är 18 och borde sluta bete sej som 18, att världens inte kretsar kring DEJ DEJ och enbart DEJ! Tänker såna personer någonsin på konsekvenserna?

Like


Blir ett besök till BikBok nästa shoppingrunda !












Undressed

En promenad på nästan två timmar avklarad. Slutade med att vi fick klä av oss ch det gillar vi ;D S och jag hade massa att ta igen så C var snäll och sov i vagnen. Blir antagligen flera walks denna sommar. Nu väntar jag på att H ska komma hem så vi kan åka och handla för sen kommer det folk och det ska grillas :))

Back To BASICS


Giiina har jättefina basplagg som min garderob skulle behöva.











Weekend T R I P


Alltmer sugen på att övertala H om en weekendtrip till London.










Just The Way I Like It! Fick min kebabpizz...

img_0229 (MMS)

Just The Way I Like It! Fick min kebabpizza men rörde den knappt då jag har världens huvudvärk, stressen på jobbet idag I guess. Sitter iaf här med mina babes och njuter av ost, kex, oliver, kräftröra mm.  Man mår så bra när man lyxar till vardagen lite. Rekommenderas varmt. Nu blir det ett glas rött :))


A Glas Vino

Thank fucking God it's friday! Dagen på jobbet har gått i 180. Har inte haft så mycket att göra på länge. Tur att W köpte min favoritchoklad till mej annars hade det varit hell. Men snart hemgång och då blir det bubbel i badkaret med C. Hoppas kvällen bjuder på ett glas vin (med andra ord så hoppas jag att H läser detta och tar en tur till systemet) salta kex och ost :)) eller den efterlängtade kebabpizzan maybe.

W A N T E D


Cavalli, in i garderoben. PRONTO !


Hard Choice

Huuungrig är bara förnamnet! Klockan är 13.09 och har inte ens fått i mej frulle. Snart ska jag hem och träffa världens snyggaste A :)) ska nog laga lite mat också. Vad sägs om köttfärsbiffar med feta, hemmagjord potatismos, brunsås, lingonsylt och smörgåsgurka? Eller en Kebabpizza med pommes och blandad sås? Hard choice ;D

Victorian


Det SKA vara puff, krås, överdrivet, STORT bland annat. Då gillas det.











N U D E



Jag skulle kunna tänka mej att färga om varenda plagg i garderoben till denna UNDERBARA färg ♥










What Has Become Of Me?

Ni vet när man kämpar så hårt för att få någon, för att få något som man inte kan släppa tanken på. Något som känns så rätt men som med tiden visar sej vara helt fel. Inte alls det man förväntade sej. Inte alls den man förväntade sej. Till slut sitter man här med ett krossat hjärta, gång på gång och ändå så hoppas man och tror att man kan förändra någon. Man kan aldrig förändra någon om inte personen själv vill förändras. 

Någonstans på vägen så förlorade jag mej själv. Känner inte igen mej själv längre för det här är inte jag och det här har aldrig varit jag. Var väl mitt sätt att försöka hålla fast vid något som aldrig har varit mitt. Det fungerar inte när den som jag prioriterar inte prioriterar mej tillbaka. När jag går emot allt jag tror på för att försöka få någon att stanna kvar. När jag ger men får aldrig någonting tillbaka. Till slut har man ingen kraft kvar.





Vart tog du vägen? Vart tog jag vägen själv? Vi lova ju att alltid älska.


Take Me Away

Snart blir det PUSSkalas! We like. Bara drygt en timme kvar på jobbet.

The B U S T I E R


I need ! Synd att det bara finns för mini booobies :((













It Takes A Fool To Remain Sane

Dagen började inte alls särskilt bra. Förstår inte hur vissa människor ser massa fel hos andra men inga fel hos sej själva för det är väl ändå där man ska börja? Hur kan man ständigt påpeka fel hos andra människor men tro att man själv är felfri? Inte mycket till övers för såna personer. Anyways, resten av veckan iofs bara fredag kvar, så ska jag och C gå till dagis för jag börjar jobba tio minuter efter H så då är det tydligen upp till mej att vi tar oss till dagis för H inte vill skjutsa oss. Han tycker nämligen att jag är för lat då jag inte prioriterar att övningsköra. Kan helt ärligt säga att det inte är högst upp på min lista för jag jobbar 9 timmar om dagen och sen ska man hem och laga mat för annars vet jag inte vad C hade ätit, städa, plocka undan, ta hand om C. Så man är slut om dagarna. H hjälper inte till med något av detta då han inte har något intresse av att laga mat, städa osv och det tycker han är helt ok men att jag inte har körkort och att han får skjutsa på mej 2-3 ggr i veckan det går tydligen inte att jämföra med att jag lagar mat MINST en timme om dagen.

Good Guys VS Bad Guys

Gossip avklarat och kan meddela er alla att det är Good Guys som leder for now on men nästa måndag blir det ett till avsnitt. DYING ! Anyways, ska strax byta om till myskläder och lägga mej i soffan under täcket och bara ha det gott.


Give me a treeeench


Gossip

Nu är det time for some GossipGirl. Later LOVERS !


Pain

C fick sina första tänder när han var 2.5 månad. När han var 10 månader så hade han 16 tänder och nu är tand nummer 17 och 18 på gång. Jag har hört att man inte ska få dom förrän vid 3-årsåldern. De andra tänderna har man inte märkt av så mycket men nu verkar han ha ont iaf så han var jätteledsen när han skulle sova och dreglandet ska vi inte ens ta upp. Tycker så synd om honom för man vet ju själv hur ont det för att få tänder och så ska lilla plutten ha lika ont. Inte alls roligt :((



Put It On Me


Denna underbaring till långklänning, en jeansväst och massa ringar. SYND att den inte kommer förrän i juli :((


Lovers

Kramar PUSSAR choklad och över nio timmar work. Nu är denna dag avklarad. Ligger i Cs rum och är nyduschad men för trött för att föna håret. Ska sova bredvid bebis inatt <3 Later LOVERS!

Junkies

Sitter på jobbet och missbrukar godis ;D skulle ju börja min vecka utan sweets men hur lyckat kan det bli om jag är omringad av sweets junkies!

I Want


...one night with LM


Ariel

VÄRLDENS (utan tvekan) bästa låt ! Nästan så jag funderar på en Ariel istället för Nicolina ;D


U Touch Her And U Can't Break Free Till U See Ur Fate Written There In Her Eyes

At work! Lämnade en ledsen C på dagis men that's life. H hämtar honom vid fem så är ju inte jättelånga dagar iaf. Han är verkligen världens snällaste nuförtiden! Vill bara kramas och leka :)) Anyways, tur att man har trevligt sällskap på jobbet så den här veckan lär gå snabbt. Nu frulle.

 


What about tonight? Ja för min del blir de...

img_0219 (MMS)

What about tonight? Ja för min del blir det tre sorters ost, kex och fyra sorter av Toblerone. Gutt! Bebis sover och är nyklippt by me and H. Han blev så söt mitt lilla busfrö. H sitter bredvid mej och Facebookar! Boring, I know.


I'm Really SORRY


A Sip Of Wine And The Game Can Begin


Gårdagen var amazing. Inte haft så roligt och slappnat av så här på LÄNGE, med andra ord inte tänkt på C varje minut. Känns som att man var över hela stan men började med vin och Shan the man hemma hos oss och sedan bar det av till Colloseo för god mat och efter det blev det lite allt möjligt kändes det som. Avslutades med mat på Max. Vankades efterfest at out place men grabbarna var för trötta. Anyways så är det skönt att ALDRIG vara bakfull, vet inte hr jag lyckas då jag och M hade både tequilarace och cider ?!!


Sneakpeak på dagens! Väntar på sällskapet ...

img_0191 (MMS)

Sneakpeak på dagens! Väntar på sällskapet och så blir det antingen bussen in till Örebro för god mat och drinks (Cosmos :)) eller ett par glas vin hemma hos oss och god mat och drinkar here in littletown för god mat hittar man här med. Bebis är hos sin favorit L och ska crasha där. Får se om han är nyklippt imorgon när han kommer hem då jag bad L klippa honom. Ska njuta av Spotify nu och sällskap är på ingång :)


In The Mirror U Can See Her Face An Angel Dressed In The Blackest Lace

Tired biiiatch här! Bebis och jag satte oss i soffan förut och tittade på Händige Manny och han låg med huvudet i mitt knä och ville att jag skulle klia honom på ryggen MYS :)) och ett par minuter senare somnade han. Jag har passat på att dammsuga, byta sängkläder och rensa ur massa lådor, garderober och annat skit. Bara min walk-in kvar. Nästan sugen på att ta before and after bilder och bjussa på ;)

The World Goes Gay

Veckans diskussion har utan tvekan varit det andra könets relationer till varandra. Kan inte komma ihåg att det varit så tidigare men nu är det iaf så att killar allt mer och mer prioriterar sina vänner framför flickvän/sambo and so on. Sånt som man tycker är jobbigt att göra med flickvän/sambo är inga problem om det är med nån av vännerna. Om man har massor att göra och har inte tid att umgås med flickvän/sambo och så dyker den där vännen upp och vill göra nåt men då minsann tar man sej tiden till det. Vad har hänt? Känns som att hela världen blivit gay. Vad jag kan minnas har aldrig killar varit så tighta som de är nu. Visserligen inga fel men ibland går det ju för långt.

Ex. 1
-Killar H A T A R att messa. Dom tycker att det är jobbigt och tidskrävande och ja, vilken ursäkt de nu kommer på. MEN att messa med killkompisen, det är självklart inga problem.

Ex. 2
- Man har så mycket att stå i så att dricka coffee hemma med flickvän/sambo hinns inte. Men se där, killkompisen vill bjuda på coffee och man kan inte tacka nej till det för då går världen under.

Skulle kunna fortsätta så i en oändlighet men you get the point. När hände detta? För så här har det INTE varit förut. Har jag varit så upptagen med C att jag bara inte märkt det tidigare?! Under veckodagarna har jag och C tur om vi har Hs sällskap i en timme om dagen och på helgerna är det inte ens något att tala om för då släpper han av oss hos mina föräldrar eller på stan, om vi inte har andra planer. Sedan ska han hem och fixa med andra ord umgås med kompisen och på något konstigt vänster så blir inget av det han skulle göra gjort. Så kanske vi träffar honom 2-3 timmar under lördag/söndag.


Higher


Higher. Hittar inga shorts med tillräckligt hög midja. Ska det vara så svårt?!!











Out After

En lång kjol á la MK.



























Gårdagens
























<3



Memory Lane

Tittade genom bloggen för visste att jag hade, redan förra året (februari) skrivit ett inlägg om vilka tattoos jag skulle göra. Känns bra att ha en utav tre avklarade, fast nu är det ju fyra.

Mina tattoos !



Familiar Stranger Without A Name In A Darkened Room They All Look The Same

Ska strax titta på ett nytt avsnitt av GossipGirl och efter det en komedi, Old Dogs. L och hennes Lover har tittat på den och den ska vara bland det roligaste de har sett.

Efter jobbet hämtade vi C på dagis och så köpte vi Donk och åkte ner till stranden och lekparken där och åt mat och lekte. Efter liiite (MYCKET) gnäll från Hs sida så åkte vi hem. Var andra gången som vi var iväg till lekparken ihop. Nu sover iaf bebis och jag ska dricka en varm, rykande kopp med kamomillte för jag har ont i magen :((


In L O V E With


In love with korta, vita klänningar med spetsdetails. Matchas med jeansjackan eller skinnjacka.







Jag är det finaste du vet! H är knäpp och ...

img_6807 (MMS)

Jag är det finaste du vet! H är knäpp och går runt och sjunger så hela tiden, koko! Anyways, så ser the tattoo ut. Gjorde självklart ont, inget att förneka men har redan bokat tid för nästa och blir en text då men har inte tid förrän 29:e juli så har liiite tid på mej. Idag var det lekparken och stan HELA dagen. M Y S I G T att bara vara med bebis och gosa. Var meningen att vi skulle lämna bort honom i helgen och ta en cab ner till Göteborg för myshelg. Men ska tydligen regna hela helgen och det förstör ju det hela med att åka cab. Har dessutom aldrig varit utan C en hel helg så undrar hur det hade gått ;D


B A T I K


Fab ! On anything, anyone (almost).












Min nya Baseballjacka! Visst är jag gorgeo...

img_0115 (MMS)

Min nya Baseballjacka! Visst är jag gorgeous?! Nu har vi skinnjacka, jeansjacka OCH Baseballjackan. Vad mer behöver vi? Vill ha en till mej själv men vill inte se ut som alla andra med Gina/BikBok jackorna så har hittat en sida där man kan designa sin egen Baseballjacka. Betydligt dyrare men självklart värt det :))


In A Whispered Word He Is Gone

Jag är så nervös. Hur kan jag ens vara det? Att föda barn är inga problem men en fjuttig liten tattoo gör mej galen. KNAS ! Men ska boka tid för nästa på en gång så det händer lite. Vi pratade om det på jobbet häromdagen, När man väl tatuerar sej så vill man göra/skriva något speciellt som betyder något och inte bara tatuera sig bara för att. Är väl därför det har tagit sån tid för mej och nu ska det spånas på vad det blir nästa gång för vet vart men inte riktigt vad.

Anyways, C sitter bredvid mej och skriker att hans färgpenna har ramlat och att jag ska ta den hehe. C U T I E!


I Search For Her In The Dead Of Night A Silhouette Lit By Candle Light

Precis kommit till mami för middag. Nu är jag och C lediga i två dagar :)) Imorgon är det time för min första tattoo och ska boka tid för nästa på en gång. Liiike! Kommit på vart nästa ska vara med. Inte alls sett det på speciellt många men riktigt najs kommer det bli.


Dress Up


Långa klänningar I DIE ! Den mörkblå är ju verkligen en goddessklänning (i vitt). Mönster BATIK framförallt ♥

For All U Egos Out There

Hur fan tänker man när man TAR sovmorgon fem dagar i veckan, som H, och nu när jag jobbar helg och han är ledig ska han tydligen ha sovmorgon ändå. Måndag till fredag går jag upp med C och H tar sovmorgon. Försöker man väcka honom så svarar han "fem minuter till" och till slut har dom fem minuterna blivit en timme. Det skulle ABSOLUT inte göra nåt om han var snäll tillbaka men han tycker att han är rättvis och han får göra så sex dagar i veckan och så får jag en dag?!!! Vad fan tänkte Gud den allsmäktige när han skapade det andra könet?

BikBok


Denna sötnos ska finnas hos BikBok. Doesn't show men axlarna är riktigt markerade. MÅSTE HA !

Thanks Babe! Inte många som får den godast...

img_0087 (MMS)

Thanks Babe! Inte många som får den godaste skräpmaten leverera till jobbet. Trevligt sällskap med. We liiike <3


RSS 2.0