He Loves Me

Var iväg med bebis till BM vid nio. Var på sexmånaderskontrollen och fick även spruta. Stackarn grät som aldrig förr. Men så fort jag tog honom så slutade han gråta. Han älskar mej mest självklart, nej skojja han älskar H minst lika mycket. Även idag så la jag honom i sängen när det visade sej vara dags för en powernap. Denna gång tog det mindre än 10 minuter så sov han. Jämfört med igår då det tog en och en halv timme första gången och en halvtimme andra gången. Han sov helt underbart under natten, förutom att han vaknade vid fem imorse så då var det bara att gå upp och leka. Men då hade han ju ändå sovit i över tio timmar. Han vaknade bara och åt mat under natten och fortsatte sova. Behövde inte ta upp honom ur sängen en enda gång. Baby's on his way.

Kommentarer
Postat av: lissa

he loves you!!=)

2009-04-15 @ 15:03:42
Postat av: Mimma

Lissa: Ja, har du märkt hur ledsen han blir när han ser mej =) haha det är ju för att han vill komma till mej då inte för att han inte tycker om mej!

2009-04-15 @ 15:05:52
Postat av: MLee

De lär sig fortare än mann tror :)

og abra någon dag som funkade det utmärkt på ella :)



Fast det fungerar ju itne om det är något fel, tänder på g eller feber, eller som ella, magknip de senaste dagarna.

2009-04-15 @ 19:31:37
URL: http://mlee.blogg.se/
Postat av: Mimma

MLee: Ja, jag har märkt det. Testade faktiskt femminuters metoden på honom och fungerar helt utmärkt. Han sover bra hela nätterna och somnar innan sju på dagarna, igår var ju andra dagen och han somnade dirket efter maten utan gråt =)



Ja, det får man tänka på. Men han håller på att få sin femte och sjätte tand nu =(

2009-04-16 @ 10:59:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0