Qualitytime

Åhh, sitter och tittar på The City, från första avsnittet och framåt. Har aldrig tittat på det ordentligt förut då man inte haft tid utan fått leka för fullt med C men nu är bebis världens snällaste. Inatt så sov han hela natten utan att vakna för mat, för första gången. Dessutom somnar han själv under dagen när det är dags, så vid halv två så gick jag in till köket för att fixa mellanmål till honom och när jag kommer tillbaka så ligger han nere på madrassen och sover så var bara att flytta över honom till hans säng så fick han fortsätta sova där. Vi har ÄNTLIGEN fått rutin på allt. Vaknar runt sex eller sju på morgonen och äter frukost strax innan åtta sen klär vi på oss och går ut och går i ungefär en och en halv timme. Under den tiden då har C somnat så sött i vagnen och sover i minst en timme. Sen går vi hem och leker och busar tills det är dags för lunch vid tolv och sedan vid två så somnar C igen, naptime, sover ungefär en timme nu med och sedan är det full rulle igen när han vaknat för att sedan sova igen vid sjutiden. Den här fem minuters metoden fungerar ganska så utmärkt  med folk !

Anyways, i helgen så var det fika med M och L, grillning i Dfs, qualitytime hos mami och papi, en trip till Örebro and so on. Vi lyckades även väcka L tidigt på morgonen som alltid. Är ju inte vårat fel att hon är ute och hänger gäng till sent på nätterna. Nu ska jag göra coffee till mej och det underbara sällskapet så hörs vi snart.

Kommentarer
Postat av: Lissa

inte ditt fel att hon hänger gäng till sent på nätterna? hmmm aja för dne här gången får det gå.



Men kom ihåg denna nya tradition med att C väcker mig varje söndagmorgon kommer få sitt slut förr eller senare:P moahahaa psss..

2009-04-20 @ 14:25:59
Postat av: Mimma

Lissa: Ja, du får säga till gänget att du måste hem tidigt för C kommer och ska umgås med dej tidigt på morgonen =)



Inte så långt till Kstad hehe!

2009-04-20 @ 14:35:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0