My Baby Takes Care Of Me

Just nu på schemat, lunch ! Lagar pasta med kyckling (i ört crème fraiche, hackade oliver, kryddor). Snart ska C sova middag, ska se till så han sover ute, på altan det vill säga så han får frisk luft. Är nog mycket skönare för honom när han är sjuk och för mej är det då coffeetajm. Det blir litervis med coffee om jag ska kunna hålla mej vaken fram tills det är läggdags för C. Men snart kommer L hem och tar hand om mej, LOVE !

Kommentarer
Postat av: carro

åh va roligt det vore: paris i repris. 10 år...då månste det bli 2012. nä franskan är väl inte tipptopp kan jag väl inte påstå. syrran kan, så hon för sköta snacket :) men vissa ord känner man igen - men att prata själv (?) omöjligt.

2009-07-08 @ 11:39:27
URL: http://arrow.blogg.se/
Postat av: Linda

Men om han tar vab är det ju han som ska fixa allt med honom så du kan vila. När jag var sjuk senast fick M komma hem och sköta allt, jag låg bara i sängen hela tiden typ. Jag hade blivit galen, han får skärpa sej ju!! ;)

2009-07-08 @ 11:45:42
URL: http://lindamagnus.blogg.se/
Postat av: L

Coming home soon, you and me <3

2009-07-08 @ 16:45:30
Postat av: MOA

sv; okejokej.

Jo, det var rätt soligt idag & inte så kallt!

Hos dig då? (:

2009-07-08 @ 17:09:01
URL: http://moasfotoliv.blogg.se/
Postat av: Mimma

Carro: hehe visst vore det. nej, kan hon? hur länge har hon läst det? vi läste ju för tusan i flera år men kommer knappt ihåg bågot haha.



Linda: ja, tänk om man kunde ha det så här med haha. minns inte sist jag fick vila när jag var sjuk faktiskt. fick ju opereras på Cs tvåmånadersdag men ingen vila då heller inte =(



L: LOVE ! måste se allt snyggt du handlat. kan tänka mej att allt är one of a kind, som du ;)



Moa: regn, åska, mera regn och ännu mera åska. vågar ju inte titta på teve eller något då haha. så satt inne som ett fån :P

2009-07-08 @ 19:22:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0